مشاهده نسخه کامل
: کلوپ U600
رضا جان تا حالا برنامه ای برای بک آپ گرفتن sms برای سامسونگ دیدی؟
اگه دیدی اسمشو بگو برم دان کنم چون منم همین مشکلو دارم
perjixen
02-09-2008, 11:09
رضا جان تا حالا برنامه ای برای بک آپ گرفتن sms برای سامسونگ دیدی؟
اگه دیدی اسمشو بگو برم دان کنم چون منم همین مشکلو دارم
نه والا دادش........... تا حالا تو نخش نبودم.......... دیدم ، میخبرمت............!! :دی.
kamal114
03-09-2008, 17:21
می خواستم بدونم که فایلهای صوتی ذخیره شده منشی تلفنی کجاست؟
آیا امکان ضبط مکالمه در این گوشی وجود داره و به چه صورت ؟
متشکرم
hadi_balaa
03-09-2008, 20:43
می خواستم بدونم که فایلهای صوتی ذخیره شده منشی تلفنی کجاست؟
آیا امکان ضبط مکالمه در این گوشی وجود داره و به چه صورت ؟
متشکرم
پاسخ سوال اول : فهرست ـ فایلهای شخصی ـ صداها ـ لیست صداهای شخصی
پاسخ سوال دوم : فهرست ـ کاربردها ـ ضبط صوت
hadi_balaa
03-09-2008, 20:47
عزیزان هیچ کدوم برنامه ای برای بالا بردن صدای گوشی سراغ ندارین ؟
sushyant
05-09-2008, 09:26
سلام .سیستم T9 من کار نمیکنه . مگه نباید از تو write new message فعالش کرد ؟
perjixen
05-09-2008, 10:50
آره........... دکمه ، ستاره رو چند ثانیه فشار بدی . .............. حله...........!!!
Adonis52
07-09-2008, 10:13
سلام کشوی u600 من لق می زنه میخواستم ببینم درست میشه یا باید عوضش کنم؟ و این که هنوز them یا skin برای U600 وجود نداره؟
perjixen
07-09-2008, 10:20
سلام کشوی u600 من لق می زنه میخواستم ببینم درست میشه یا باید عوضش کنم؟
من ، یه جا شنیدم....... میشه بردش رو محکمش کرد........... -همون علاالدین ، طبقه زیر هم کف- ؛ ولی به شخصه بعید میدونم ، اونجا این کارو انجام بدن............!!!
و این که هنوز them یا skin برای U600 وجود نداره؟
نه دوست ، عزیز................. چی بودی........!؟!؟؟! خورزوخان............؟!؟! :31:.
نگرد نیست........ گشتم نبود............!!! :دی.
Adonis52
07-09-2008, 22:02
آریان اصلشه ولی میتونی همون خورزو صدام کنی:-)
kamal114
10-09-2008, 05:33
در مورد سوال دوم متشکرم انجام شد:20:
ولی در مورد سوال اول به آدرسی که گفتی رفتم ولی پوشه خالی بود در حالی که چندین پیام تلفنی در گوشی من ذخیره شده:44:
kamal114
10-09-2008, 05:33
در مورد سوال دوم متشکرم انجام شد:20:
ولی در مورد سوال اول به آدرسی که گفتی رفتم ولی پوشه خالی بود در حالی که چندین پیام تلفنی در گوشی من ذخیره شده:44:
perjixen
10-09-2008, 20:15
دقیقا همین طوره حالا شما یه کمکی به من بکنید . تایپیک این گوشی خیلی شلوغه.
اول از همه بگو ، اینجا کجاش شلوخه...........؟!؟!؟ نه بگو دیگه..............!!! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بعدش هم ، جواب شما......... شما ، مدت زمان فعال شدن منشی رو درست تنظیم کردی.............؟!؟!؟ شاید به نظرت سوال ساده لوحانه یی باشه..... ولی خیلی ها ، همین مسائل کوچیک یادشون میره............!!
قربانت.
hadi_balaa
11-09-2008, 10:17
هیچکی یه برنامه واسه افزایش صدای u600 سراغ نداره ؟؟؟؟ !!!!! :19:
soroshea
11-09-2008, 11:40
سلام.منیه U600 دارم منشیش فعاله ولی روشن نمی شه .
به نظر شما چکارش کنم؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](40).gif
perjixen
11-09-2008, 16:08
هیچکی یه برنامه واسه افزایش صدای u600 سراغ نداره ؟؟؟؟ !!!!!
هادی ، جان نگرد نیست.......... گشتم نبود..............!!
سلام.منیه U600 دارم منشیش فعاله ولی روشن نمی شه .
شما ، مدت زمان فعال شدن منشی رو درست تنظیم کردی.............؟!؟!؟
.....................؟!؟!؟!
یه قسمت در همون تنظیمات منشی هست بعنوان شنیدن پیام اونو روشن کن
سلام
ما يك u600 گرفتيم اما چند تا مشكل اساسي داريم اخه ما قبلا ما با سوني اريكسون كار كردم اصلا نمي دونم چه كار كنم
1-يكي اينكه وقتي كسي به گوشي زنگ مي زنه بعد از چند تا زنگ خودش گوشي رو وصل مي كنه ؟؟ چه جوري اين رو غير فعال كنم شديدا من با اين مشكل دارم
2-ايا براي U600 تم وجود دارد واصلا تم خور است يا نه؟؟
3-چه جوري مي تونم بفهمم چند در صد از باتري پر است ؟؟؟ چون من الان حدود چند ساعت 6-7 ساعت داخل شارژ است اما همچنان ايكون باتري در حال پر شدن است ونمي تنم بهفهمم چند در صد باتري پر است ؟؟
4-چه جوري ليست تماس ها رو از سيمكارت به خود گوشي كپي كنم ؟؟؟
ممنون اگه ميشه كمك كنيد چون واقعا اينا مشكليه كه نتونستم حل كنم مخصوصا سوال 1 و3 !!!
اگه ميشه دقيق ادرس بديد چون من تا حالا با سامسونگ كار نكردم
perjixen
13-09-2008, 20:13
1-يكي اينكه وقتي كسي به گوشي زنگ مي زنه بعد از چند تا زنگ خودش گوشي رو وصل مي كنه ؟؟ چه جوري اين رو غير فعال كنم شديدا من با اين مشكل دارم
این ، گزینه نباید ، برای یو 600 باشه...............!! منظوره شما ، اینکه خود گوشی اتوماتیک جواب میده.........!! توی تنظیمات تماس باید باشه......! که تا جایی که یادمه این گوشی ، این امکان رو نداره.........!!
نوچچچچچچچچچچچچچ...... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
3-چه جوري مي تونم بفهمم چند در صد از باتري پر است ؟؟؟ چون من الان حدود چند ساعت 6-7 ساعت داخل شارژ است اما همچنان ايكون باتري در حال پر شدن است ونمي تنم بهفهمم چند در صد باتري پر است ؟؟
شما هم ، به مشکلاتی برخوردی ها.............!! من گوشیم 5 تا 6 ساعته پر میشد..........!! باطری گوشی سالمه.......!؟!؟
میشه بیشتر ، توضیح بدی.............!!
اولا ممنون منظور از اينكه اتوماتيك جواب مي ده اينه كه گويا پيغامگيرش فعاله وبعد از چند تا زنگ اگه وصل نكني ميره روي پيغامگير چه جوري غير فعالش كنم
پس يه بار ديگه اين سوال رو مطرح مي كنم
-يكي اينكه وقتي كسي به گوشي زنگ مي زنه بعد از چند تا زنگ خودش گوشي رو وصل مي كنه ؟؟ چه جوري اين رو غير فعال كنم شديدا من با اين مشكل دارم
يه مشكل جديد ديگه
يك چيزه ديگه كه جديد متوجه شدم اينه كه مي خوام اس ام اس كه بزنم روي صفحه كليد نوشته براي حرف ت مثلا دكمه 3 رو بار پشت سر هم فشار بدم مثل بقيه گوشي ها اما وقتي مي زنم دكمه سه رو بعد يه چيز مياد كه نوشته براي حرف ت 3دكمه 2 براي حرف ث دكمه 3 و براي حرف ب دكمه 5 رو فشار دهيد در صورتي كه اين سه حرف روي يك دكمه صفحه كليد است مگه سامسونگ مثل بقيه گوشي ها نيست موقع تايپ sms !!!
Makan_noor
13-09-2008, 23:01
اولا ممنون منظور از اينكه اتوماتيك جواب مي ده اينه كه گويا پيغامگيرش فعاله وبعد از چند تا زنگ اگه وصل نكني ميره روي پيغامگير چه جوري غير فعالش كنم
پس يه بار ديگه اين سوال رو مطرح مي كنم
-يكي اينكه وقتي كسي به گوشي زنگ مي زنه بعد از چند تا زنگ خودش گوشي رو وصل مي كنه ؟؟ چه جوري اين رو غير فعال كنم شديدا من با اين مشكل دارم
يه مشكل جديد ديگه
يك چيزه ديگه كه جديد متوجه شدم اينه كه مي خوام اس ام اس كه بزنم روي صفحه كليد نوشته براي حرف ت مثلا دكمه 3 رو بار پشت سر هم فشار بدم مثل بقيه گوشي ها اما وقتي مي زنم دكمه سه رو بعد يه چيز مياد كه نوشته براي حرف ت 3دكمه 2 براي حرف ث دكمه 3 و براي حرف ب دكمه 5 رو فشار دهيد در صورتي كه اين سه حرف روي يك دكمه صفحه كليد است مگه سامسونگ مثل بقيه گوشي ها نيست موقع تايپ sms !!!
برای غیرفعال کردن منشی باید برید تو قسمت messages سپس answering machine و بعد option رو بزنید گزینه ی سوم setting رو انتخاب کنید و منشی رو غیرفعال کنید.
اون شیوه ی نوشتن که منظوره شماست و مثل گوشی های دیگست مخصوص نوشتن عربیه و چهارتا از حروف رو نداره یعنی پژگچ(کافیه زبون گوشیتون غیر فارسی باشه تا به این شیوه بتونید تایپ کنین)و واسه نوشتن فارسی زبون گوشیتون باید فارسی بشه و شیوه ی نوشتن همونیه که توضیح دادین و با عربی فرق داره و یکم سخت تره.
Makan_noor
13-09-2008, 23:13
سلام
ما يك u600 گرفتيم اما چند تا مشكل اساسي داريم اخه ما قبلا ما با سوني اريكسون كار كردم اصلا نمي دونم چه كار كنم
ممنون اگه ميشه كمك كنيد چون واقعا اينا مشكليه كه نتونستم حل كنم مخصوصا سوال 1 و3 !!!
اگه ميشه دقيق ادرس بديد چون من تا حالا با سامسونگ كار نكردم
واسه u600 تم وجود نداره
فکر نمی کنم بشه پر بودن باتریو به صورت درصدی فهمید مگر با کد و رمزی که من بلد نیستم و همیشه همون سه تا خطه باتریه ولی 6-7 ساعتم خیلی زیاده اگه باتری کاملا پر بشه سه تا خط باتری ثابت می شه و دیگه پر نمی شه شاید با استفاده ی بیشتر باتریت درست بشه
اگه منظورت از لیست تماس همون شماره هایی که تو سیم کارتت ذخیره شده کافیه تو صفحه ی اصلی contacts رو بزنی تا دفترچه تلفن باز بشه. تو اینجا باید همه ی شماره هایی که تو سیمکارتت هست باشه. رو هر شماره که میری options رو بزن بعد view و سپس دوباره options و بعد copy to در اینجا میتونی phone یا sim رو انتخاب کنی.
شایدم راهی باشه که بشه همه ی شماره ها رو با هم منتقل کرد ولی من نمیدونم.
Hossein 12
14-09-2008, 15:41
وضعيت باتري، دماي گوشي و ... :
ستاره،مربع، 0228، مربع بعد با دکمه هاي پايين بالا به صفحههاي بعدي ميره
صفحه اول دما رو نوشته (Temp)
صفحه سوم درصد باتري (Percent)
دوستان میخوام بدونم چرا یاهو مسنجر جاوا برا این گوشی کار نمیده.
با اینکه gprs مشکلی نداره اما برا یاهو مسنجر همش ارور میده.
ایا تنظیمات خاصی میخواد؟
کد های جدید . چیزه جدیدی برای u600 نیست ببخشید پیدانشده مثل افزایش صدا
ببخشيد هكي وچيزي وجود نداره تا بشه برنامه هاي جاوا رو به راحتي روي سامسونگ نصب كرد واين همه دردسر نكشيم !!!!!!!!!!
hadi_balaa
29-09-2008, 11:25
آقا یه نفر یه چیزی واسه بالا بردن صدای گوشی نداره ؟
hadi_balaa
29-09-2008, 12:10
عزیزان من یه چیزی یادم رفت . نمی دونم چرا وقتی می خوام با گوشیم حرف( آ ) رو تایپ گوشیم ریست میشه . قبلا اینجوری نبود . امروز اینجوری شده . احتمال داره ویروس گرفته باشه یا ایراد از خوده گوشیه . در کل می خوام بدونم راه حلی داره یا نه ؟
Ali_BlueBoy
29-09-2008, 20:05
عزیزان من یه چیزی یادم رفت . نمی دونم چرا وقتی می خوام با گوشیم حرف( آ ) رو تایپ گوشیم ریست میشه . قبلا اینجوری نبود . امروز اینجوری شده . احتمال داره ویروس گرفته باشه یا ایراد از خوده گوشیه . در کل می خوام بدونم راه حلی داره یا نه ؟
ویروس...!!!اونم یو 600 ....محاله....!!!!!!!!روی این گوشی یه برنامه با کلی کد نصب میشه اصلا یکی از دلایل این
درد سرها ی تصب جاوا همینه
احتمالا گوشیه شما مشکل نرم افزاری داره که شاید با ریست یا فلش درست بشه
ببخشيد هكي وچيزي وجود نداره تا بشه برنامه هاي جاوا رو به راحتي روي سامسونگ نصب كرد واين همه دردسر نكشيم !!!!!!!!!!
یه سری پچ وجود داره که امکاناتی رو به گوشی اظافه می کنه
می تونی از این سایت اطلاعاتی به دست بیاری:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
rezasafa2000
01-10-2008, 10:47
بچه ها لطفا راهنمایی کنید.. 8 ماهی هست که u600 خریدم و بعضی وقتا که پیامهای ضبط شده در منشی تلفنی را میخواستم گوش کنم موبایل هنگ میکرد. تا امروز که خواستم sms بدم که دیدم گاهی ارسال نمیشه واسه همین تصمیم گرفتم یه بار موبایل رو خاموش و روشن کنم تا مشکل حل شه ولی وقتی خواست روشن کنم صفحه اولی که موقع روشن شدن میاد( samsung u600) امد ولی هنگ کرده و چراغهاشم روشن مونده ...چند بار باطری را در آوردم و دوباره روشن کردم ولی به محض اینکه روشن میکنم همون عبارت ابتدایی موقع روشن شدن میاد و هنگ میکنه ..لطفا راهنمایی کنید چکار باید کنم چون تمام اطلاعات و شماره های تماس در خود گوشی هست و در مموری دخیره نکردم ....ایا امکان پاک شدن تمام اطلاعات تماس هست ؟؟ به نظر شما مشکل چی هست و چه کار باید کنم ..لطفا راهنمایی کنید چون برای کار به موبایل و شماره های تماس نیاز دارم
Ali_BlueBoy
01-10-2008, 11:12
فکر کنم گوشیه شما باید فلش بشه و اگرم فلش بشه متاسفانه تمام اطلاعاتت میپره....!
rezasafa2000
01-10-2008, 12:44
نرم افزار و یا راهی برای بازیابی اطلاعات گوشی قبل از فلش وجود داره ؟
kamal114
01-10-2008, 23:24
سلام
الان چند وقته موقع اس ام اس وقتی حروف آ و الف رو تایپ می کنم ریست میشه ایا قبل حله؟
kamal114
01-10-2008, 23:24
سلام
الان چند وقته موقع اس ام اس وقتی حروف آ و الف رو تایپ می کنم ریست میشه آیا قابل حله؟
Ali_BlueBoy
02-10-2008, 14:19
قابل حل که هست
شما یه ریست بکن ببین چی میشه
نرم افزار و یا راهی برای بازیابی اطلاعات گوشی قبل از فلش وجود داره ؟
اینو باید از موبایلی ها بپرسی
kamal114
05-10-2008, 18:07
قابل حل که هست
شما یه ریست بکن ببین چی میشه
ریست کردم یه بار هم کاملا خاموش کردم وحتی باطریش رو هم در اوردم ولد متاسفانه مشکل ادامه داره
hadi_balaa
08-10-2008, 18:44
ریست کردم یه بار هم کاملا خاموش کردم وحتی باطریش رو هم در اوردم ولد متاسفانه مشکل ادامه داره
عزیز فکر کنم حرف ( آ ) پاشنه آشیل u600 باشه . آخه گوشی منم همین مرض رو پیدا کرده . احتمالا تا چند وقت دیگه این ضعف تو تعداد بیشتری از گوشی ها خودشو نشون میده و احتمالا تنها امید ماهم فریمور ورژن جدید این گوشیه .
aftab_azad20
09-10-2008, 09:54
سلام مال منم همین مشکلو پیدا کرده ولی وقتی زبان گوشی رو روی انگلیسی قرار میدی مشکلی نداره وآ تایپ میکنه
kamal114
10-10-2008, 08:47
سلام مال منم همین مشکلو پیدا کرده ولی وقتی زبان گوشی رو روی انگلیسی قرار میدی مشکلی نداره وآ تایپ میکنه
متشکرم
مشکلم حل شد ولی دیگه نمیتونم از قابلیت t9 استفاده کنم
hadi_balaa
12-10-2008, 19:07
مال من به انگلیسی تبدیل نکرده خوب شد . یه مدت از کلید ( آ ) استفاده نکردم . فکر کنم اگه زیاد ازش استفاده کنم بازم گیر بده !
payam8775
13-10-2008, 14:51
سلام دوستان.از کسایی که u600 دارن خواهش می کنم اگه لطف کنن چک کنن آیا میشه در این گوشی فایلهای pdf حدود 400 کیلو بایت فارسی(مثل فایل pdf اکثر روزنامه های فارسی) را مشاهده کرد؟:20:
Hossein 12
14-10-2008, 14:45
اگر فريمورش فارسي باشه باز ميکنه ولي به شرطي که خيلي عکس نداشته باشه. اگه عکس زياد داشته باشه طول ميکشه يا چند صفحه آخر رو باز نميکنه.
payam8775
15-10-2008, 12:17
با تشکر از پاسخ قبلیتون.
آقا شرمنده اگه سوالم خیلی ضایعه.میشه لطف کنید بگین "فریمور"چیه؟آیا یک برنامه یا یه جور update یا patch به حساب میاد؟روش نصب خاصی داره؟و در آخر اینکه فریمور فارسی این گوشی رو از کجا میشه گیر اورد؟:2:
Hossein 12
17-10-2008, 20:42
خواهش ميکنم
راستش منم اطلاعات تخصصي ندارم، ولي از همين جا يه چيزايي يادگرفتم که اگه شما هم صفحات قبلي رو يه نگاهي بندازي يه چيزايي دستگيرت ميشه...
گوشيهاي سامسونگ که جاوا هستند (سيستم عامل سيمبين يا ويندوز ندارند) با زدن " ستاره مربع ،1234،مربع" يه نوشته مياد که فريمور (Firmware) نصب شده روي گوشي رو نشون ميده. (واسه من U600JPGJ1)
فريمور هم يه چيزي مثل سيستم عامل کامپيوتر (اکس پي، ويستا) هست (( اون چيزيه که گوشي باهاش کار ميکنه ، ولي سيستم عامل نيست !!!!))
اينايي که گفتم نميدونم چقدر درسته !!!
اصلاً اين چيزا رو ولش کن ،
اگه گوشي فارسي داشته باشه ، يعني بتوني اس ام اس فارسي بنويسي، بايد فايلهاي PDF فارسي رو هم بازکنه.
با گارانتي مايکروتل فارسي داره. بدون گارانتي هم بعضيا فارسي دارن .
با سلام خدمت دوستان عزیز.آیا در گوشی d900i امکانش هست که بشه عکس یا ویدیوی ضبط شده توسط دوربین رو مستقیم روی کارت حافظه ضبط کرد؟
توي U600 ميشه اين کارو کرد . ولي در کل سرعت مموري توي يو 600 کمه دي 900 رو نميدونم.
دليل انتخاب U600 واسه من: دي 900 و دي 900 آي، يکيشون راديو نداره ، يکي فايلهاي آفيس باز نميکنه ولي U600 انجام ميده ولي با حجمهاي کم. البته شايد خيلي به کارت نياد....
پيشنهاد ==>> صفحات قبلي رو يه نگاه بنداز.
payam8775
18-10-2008, 04:21
ممنون ار توجهت حسین جان
من می خوام گوشی بخرم،در واقع بین k800 و u600 موندم.u600 که فیلمبرداریش بهتره اما میگن که 10 ثانیه طول میکشه تا یه عکس بگیره و میگن کلا گوشی کندیه:41: ؛حلا واقعا انقد کنده؟
و موضوع دیگه اینه که زود هم باتری خالی می کنه:41:.حالا به نظر شما این دو مسئله که گفتم در u600 خیلی آزار دهنده و مهم هستش؟موضوع جاوا هم که واسه سامسونگ معلومه(محدودیت نصب جاوا).
حالا شما کلا کدوم گوشیو پیشنهاد میکنید؟:2:
Hossein 12
18-10-2008, 19:26
درسته سرعتش کمه، اگه عکس يا فيلم رو روي حافظهي خود گوشي ذخيره کني کمتر طول ميکشه،
براي شروع پخش موزيک و رفتن به ترک بعدي 5 ثانيه طول ميکشه، بازشدن يک پوشه که توش فيلم باشه طول ميکشه.
عمر باتريش کم بود ولي بعد از چهار، پنج ماه بهتر شد (نميدونم چرا)
طي همن چهار پنج ماه اول با سيمکارت ايرانسل ميرفتم يه جايي که آنتن نداشت مثل مترو بعد ميومدم بيرون آنتنش نميومد تا اينکه گوشيرو خاموش روشن کنم ولي اين مشکل حل شده (شايد مربوط به ايرانسل بوده) ولي با سيمکارت همراه اول مشکلي نداشت.
اگه گوشيو يه جوري شب به شارژ بزني تا صبح بمونه (البته باتريش 2 ساعته پر ميشه) طي روز هر چقدر استفاده کني فکر نميکنم تموم بشه ولي به هر حال دوام باتريش کمه.
واسه جاوا هم ، براي بعضيا کلا تا 4 مگ نصب ميشد ولي واسه من هر برنامه تا 700 کيلوبايت ميتونه باشه (پس نقشه نصب نميشه) ولي تا 6مگ نصب کردم هنوزم نصب ميشد. ولي با نرم افزارهاي موبايل بانک فکر کنم نميتونه کارکنه (احتمالاً به خاطر امنيت جاواش)(با نرم افزار هاي هک بلوتوث من نتونستم کار کنم و البته با دوستان امتحان کرديم به هيچ عنوان هک نشدم.)
انتخاب با خودته ..... ولي من از انتخابم ناراضي نيستم و الآنم u600 براي خودم انتخاب ميکنم.
البته من از K800 خيلي خوشم نيومد و نمياد .
اگه U600 انتخاب کني بايد با محدوديت جاوا، تم نخوردن، سرعت پايين در مموري کارت و باتري کنار بياي.
ولي در عوض عکس خوب و فيلم قابل قبول رو خواهي داشت.
ديگه با ، چه K800 بخري چه U600 مسئوليتش با خودته .
موفق باشي...
payam8775
19-10-2008, 06:04
خیلی لطف کردی حسین جان
فقط یک سوال دیگه:
میشه بازم لطف کنی و بگی که در u600 گرفتن عکس با فریمهای مختلف حدودا چند ثانیه طول می کشه؟و آیا میشه واسه تسریع در عکس گرفتن قابلیت فوکوس اتوماتیک را غیر فعال کرد؟:20:
بازم ممنون از حسن توجهتون:46:
هنوز کسی کد افزایش صدا رو پیدا نکرده >؟ من زمانی دستم را روی صفحه میزارم البته کمی فشار میدم صفحه سیاه میشه به نظر شما Lcd در حال سوختن است >؟ خوب بگو چرا فشار میدی ابته اگر ناگهانی هم فشار بیاد این اتفاق می افتد
نه
بخاطر اینه که به مانیتور فشار میاد در واقع لایه رویی روی مانیتو به خود ال سی دی برخورد می کنه و این حالتی میشه البته بهتره زیاد اینکارو نکنی
نه
بخاطر اینه که به مانیتور فشار میاد در واقع لایه رویی روی مانیتو به خود ال سی دی برخورد می کنه و این حالتی میشه البته بهتره زیاد اینکارو نکنی
یعنی برای همه اینطور است ؟ یا فقط برای من
Hossein 12
20-10-2008, 06:34
در u600 گرفتن عکس با فریمهای مختلف حدودا چند ثانیه طول می کشه؟
از وقتي دکمه رو فشار ميدي تا وقتي که عکس روي روي مموري کارت ذخيره کنه اگه نور کافي باشه، از 6 ثانيه به بالا طول ميکشه.اگه اندازهي عکس رو کمتر کني اين زمان يه نصفه ثانيهاي کمتر ميشه.
اگر کيفيت عکس رو کمتر کني ، 1 ثانيه زودتر عکس ميگيره. مثلاً من از يه جايي که درخت و چمن و... بود عکس گرفتم شد 1.6MB ولي با کيفيت Normal ميشه 500 KB .
اگه نور کافي نباشه (شب باشه) در حال حرکت باشي يا سوژه در حال حرکت باشه، بيشتر طول ميکشه.
از يه جسم ساکن بخواي در نور کافي عکس بگيري خيلي خوب ميگيره ولي از يه مثلاً حيوون که مدام تکون ميخوره سخته که عکس واضح بگيري.
میشه واسه تسریع در عکس گرفتن قابلیت فوکوس اتوماتیک را غیر فعال کرد؟
نه نميشه.... اگه بشه، من بلد نيستم.
یعنی برای همه اینطور است ؟ یا فقط برای من
اره فکر کنم
البته من خودم d900I دارم که اینم همین حالت پیش میاد
میشه واسه تسریع در عکس گرفتن قابلیت فوکوس اتوماتیک را غیر فعال کرد؟
بله میشه
اگه توی منوی دوربین بگردی پیدا میکنی
payam8775
25-10-2008, 06:22
بچه ها از پاسخهای خوبتون ممنون:31:
یه سوال:
دوستانی که u600 دارن وقتی گوشیشونو silent میکنن آیا ساعتش زنگ می خوره؟ مال من رو silent زنگ ساعتش هم silent می شه.:41:
hashemipor69_m
29-10-2008, 12:51
با سلام
اشتباهي sms هام را حذف كردم كلشو جايي داره اين گوشي كه بشه sms هامو برگردونم؟
با سلام
اشتباهي sms هام را حذف كردم كلشو جايي داره اين گوشي كه بشه sms هامو برگردونم؟
متاسفانه برگردوندن sms توسط این گوشی امکان پذیر نیست sms هایی که فرستاده شده.
carnation
22-11-2008, 00:35
سلام دوستانی که از این مدل گوشی دارین . ازش راضی هستین؟ یعنی خوبه بخریم؟ اگه بدون تعصب جواب بدین ممنون میشم
S@nti@go_s&k
22-11-2008, 01:00
سلام...............
دوست عزیز u600
گوشی خوبی در رده ی خودش الانم که قیمتش خیلی خوبه 160__70
دوربین عالی
کیفیت صفحه خوب
4 تا از دکمه هاش لمسی.
زیبا.
کیفیت صدا عالی
بلندی صدا متوسط
کسانی که این گوشی رو میخرند ازش خوب مراقبت کنند وگرنه مثل گوشی خودم میشه
carnation
23-11-2008, 20:19
سلام...............
دوست عزیز u600
گوشی خوبی در رده ی خودش الانم که قیمتش خیلی خوبه 160__70
دوربین عالی
کیفیت صفحه خوب
4 تا از دکمه هاش لمسی.
زیبا.
کیفیت صدا عالی
بلندی صدا متوسط
چرا انقدر بازه ی قیمتش زیاده؟
perjixen
23-11-2008, 22:02
چرا انقدر بازه ی قیمتش زیاده؟
گارانتی...... رنگ ...... و جدیدا اجزای داخلی گوشی........!! ;-)
Hossein 12
24-11-2008, 17:55
کسانی که این گوشی رو میخرند ازش خوب مراقبت کنند وگرنه مثل گوشی خودم میشه
مگه گوشيتو چيکارش کردي؟؟؟؟
گوشيت چه بلايي سرش اوومد؟؟
Hossein 12
24-11-2008, 18:11
1- نصب تم مممممممممممممممممم
2- نصب جاوا تا 2.2 مگ
3- حافظهي جاوا بيش تر از 10 مگ ( نميدونم تا چقدررررررررررررررررررررر)
4- رفتن به عکس قبلي و بعدي _ فيلم قبلي و بعدي _ mp3 قبلي و بعدييييييييي از روي مموري کارت
و
.
.
.
يا
SadeghPM
24-11-2008, 22:40
دوستانی که u600 دارن وقتی گوشیشونو silent میکنن آیا ساعتش زنگ می خوره؟ مال من رو silent زنگ ساعتش هم silent می شه.
آره ... زنگ می خوره !!!
SadeghPM جان ممنون که جواب دادین:11:
باید تنظیمات خاصی انجام بدیم ؟ منظورم setting هست.
Hossein 12
25-11-2008, 09:24
من توي تنظيمات وقتي ميذارم روي Melody وقتي گوشي سايلنت هست هم ساعتش زنگ ميزنه ولي اگه ملودي و ويبر با هم بذارم نه.
M Like Mother
25-11-2008, 10:31
سلام
اگه میشه دو سه مورد از محاسن و معایب این گوشی رو بگید.
آیا mp4 پخش میکنه؟
کیفیت فیلم برداریش چطوره؟
تو عکاسی حالت ماکرو داره ؟
ممنون
M Like Mother
25-11-2008, 10:34
چند سوال دیگه ممنون میشم جواب بدین
آیا زنگ sms عوض میشه ( یعنی mp3 میشه )
آیا میشه فیلم و عکس رو مستقیم رو مموری کارت ذخیره کرد یا نه؟
بالاخره میشه تم عوض کرد یا نه
thelastblack
25-11-2008, 12:09
دوست عزیز m like mother:
جواب همه سوالات بله هست به جز آخری تم نمیخوره...
من یه مدت این گوشی رو داشتم ولی باهاش حال نکردم میگم چرا:
1-واقعا گوشی کندیه. میخوای یه آهنگ عوض کنی 5-10 ثانیه طول میکشه.
2- ساپورت خوبی برای نرم افزار جاوا نداره. در ضمن مشکل کندی تو جاوا خیلی شدیده. اصلا نمیتونی بازیهای 3d رو یازی کنی.
3- صداش ضعیفه
4- باتری واقعا ضعیفی داره 800mah واسه یه همچین گوشی ای خیلی کمه(شاید مال من 800mah بود کم بود).
البته یه حسنهایی هم داره :
1- کیفیت عکس برداریش خیلی عالیه. من اینو با n73 و n95 مقایسه کردم از هردوشون بهتر بود.
2- lcd واقعا زیبایی داره. آدم حال میکنه وقتی lcd شو نگاه میکنه
3- تو زیبایی هم کم نمیاره. یه گوشی اسلاید با دکمه های لمسی واقعا قشنگه.
4- واقعا سبک و نازکه تو جیب اصلا حس نمیشه
در کل من اینو به هر کی که میخواد از گوشیش کار بکشه توصیه نمیکنم. ولی اگه یه گوشی قشنگ میخاین که تو دست راحت باشه و چشم بقیه بترکه(!) بگیرینش. بیشتر برا خانما خوبه از نظر من. من خودم چند ماهی داشتم ولی بدم اومد دادم مادرم خودم SE k550 گرفتم.. برا من خیلی بهتره... بازم نظر خودته...
Makan_noor
25-11-2008, 13:54
دوست عزیز m like mother:
2- ساپورت خوبی برای نرم افزار جاوا نداره. در ضمن مشکل کندی تو جاوا خیلی شدیده. اصلا نمیتونی بازیهای 3d رو یازی کنی.
3- صداش ضعیفه
4- باتری واقعا ضعیفی داره 800mah واسه یه همچین گوشی ای خیلی کمه(شاید مال من 800mah بود کم بود).
1- کیفیت عکس برداریش خیلی عالیه. من اینو با n73 و n95 مقایسه کردم از هردوشون بهتر بود.
در کل من اینو به هر کی که میخواد از گوشیش کار بکشه توصیه نمیکنم. ولی اگه یه گوشی قشنگ میخاین که تو دست راحت باشه و چشم بقیه بترکه(!) بگیرینش. بیشتر برا خانما خوبه از نظر من. من خودم چند ماهی داشتم ولی بدم اومد دادم مادرم خودم SE k550 گرفتم.. برا من خیلی بهتره... بازم نظر خودته...
البته اگه به لینک هایی که آقایHossein 12 تو صفحه ی قبل گذاشته بودن نیگا می کردین ظاهرا با یه سری تغییر فریمور و هک کردن بعضی از مشکلات مثل نصب تم یا محدودیت نصب برنامه یا بازی حل شده.
M Like Mother
26-11-2008, 04:59
البته اگه به لینک هایی که آقایhossein 12 تو صفحه ی قبل گذاشته بودن نیگا می کردین ظاهرا با یه سری تغییر فریمور و هک کردن بعضی از مشکلات مثل نصب تم یا محدودیت نصب برنامه یا بازی حل شده.
این فریمور زبون فارسی رو ساپورت میکنه؟ الان تو بازار موجود هست به راحتی
Makan_noor
27-11-2008, 01:09
این فریمور زبون فارسی رو ساپورت میکنه؟ الان تو بازار موجود هست به راحتی
نخیر ظاهرا زبان فارسی رو ساپورت نمیکنه و تو بازار هم نیست بلکه خودتون باید گوشی رو هک کنید و برای این کار و برنامه های مورد نیاز هم باید به آدرس همون انجمنی که تو صفحه ی قبل بود برید.
Punisher_2008
27-11-2008, 11:48
دوست عزیز m like mother:
3- صداش ضعیفه
ببخشید دوست عزیز یک سوال دارم واقعا کیفیت عکساش از n95 هم بالاتر بود؟ میشه یک مقایسه بزارید ممنون میشم
S@nti@go_s&k
27-11-2008, 19:16
سلام..............
بالاتر نباشه پایین تر نیست ...........
من خودم با n82 رفیقم مقایسه کردم.............
تو بعضی عکسها u600 بهتر بود البته روز ..........
تو شب که حرفی واسه گفتن نداره البته فعلا هیچ گوشی نداره(در مقابل n82)
یه سر به تایپیک آلبوم عکسهای سامسونگ بزن عکسهاش هست............
thelastblack
29-11-2008, 17:26
درست میگه دوست عزیزم...
میتونی عکساشو تو همونی که گفتن ببینی...
یه نکته دیگه این که این گوشی به درد عشق عکاسیها نیز نمیخورد! چون واقعا خیلی طول میکشه تا عکس بگیره و به لرزش خیلی حساسه ولی واقعا کیفیت محشری داره.. نکته دیگه این که نوکیا هیچ وقت یه گوشی کامل نمیزنه.. نه نوکیا هیچ شرکتی این کارو نمیکنه... من خودم چند تا n95 دوستام دارن... تست کردم... تو کلاس... فضای بیرون.. وقتی عکس های خودمو میبینم کف میکنم..
یه چیز دیگه اینکه یکی از دوستام n73 داشت رفت زیر یه درخت از درخت عکس گرفت میدونین چی شد؟ عکس خوب بود ولی اون فضای خالی بین برگ های درختو بنفش انداخته بود!! خیلی ضایعه به خدا.... متاسفانه عکس رو ندارم والا میزاشتم بخندین...
Punisher_2008
30-11-2008, 11:27
خیلی عجیه!
u60 میدونم عکاسیش خیلی خوبه داشتم ولی تا جایی که من میدونم حرف k800 و n73 نمیشد چه برسه به n82 که بهترین 5مگاپیکسل هست!!!
Punisher_2008
30-11-2008, 11:31
درست میگه دوست عزیزم...
میتونی عکساشو تو همونی که گفتن ببینی...
یه نکته دیگه این که این گوشی به درد عشق عکاسیها نیز نمیخورد! چون واقعا خیلی طول میکشه تا عکس بگیره و به لرزش خیلی حساسه ولی واقعا کیفیت محشری داره.. نکته دیگه این که نوکیا هیچ وقت یه گوشی کامل نمیزنه.. نه نوکیا هیچ شرکتی این کارو نمیکنه... من خودم چند تا n95 دوستام دارن... تست کردم... تو کلاس... فضای بیرون.. وقتی عکس های خودمو میبینم کف میکنم..
یه چیز دیگه اینکه یکی از دوستام n73 داشت رفت زیر یه درخت از درخت عکس گرفت میدونین چی شد؟ عکس خوب بود ولی اون فضای خالی بین برگ های درختو بنفش انداخته بود!! خیلی ضایعه به خدا.... متاسفانه عکس رو ندارم والا میزاشتم بخندین...
n95 کیفیتش در حد n73 هست
میشه عکاسیی که گرفتید بزارید؟ بین u600 و n95?
n73 یک دوربین حرفه ای هست برای عکسای بهتر در شب باید حالت night portal بزارید برای کاهش نویز از تنظیمات iso استفاده میشه و خیلی هم عالی میگیره اینکارو کنید دیگه اون دونه های بنفش نخواهید دید :10:
S@nti@go_s&k
30-11-2008, 14:51
خیلی عجیه!
u60 میدونم عکاسیش خیلی خوبه داشتم ولی تا جایی که من میدونم حرف k800 و n73 نمیشد چه برسه به n82 که بهترین 5مگاپیکسل هست!!!
اولا کی گفته به پای k800 و n73 نمیرسه .......
ان 73 رو نمی دونم ولی کا 800 امتحان کردم از کا 800 بهتره............
در مورد ان 82 بگم گفتم بعضی عکسها.........
در ضمن دلیلی ندارم دروغ بگم شما باور نکن....مشکلی نیست.........
thelastblack
30-11-2008, 15:04
چشم دوستان من یه عکس مقایسه ای خودم میگیرم میزارم...
یه نکته دیگه این که گاهی وقتا همون اثر لرزش روی عکس بر خلاف معمول عکس رو زیباتر میکنه... یه حالتی مثل افکت blur ایجاد میکنه که بعضی وقتا عکستو زیباتر میکنه... نظر من که اینه شما رو نمیدونم...
Punisher_2008
30-11-2008, 19:05
اولا کی گفته به پای k800 و n73 نمیرسه .......
ان 73 رو نمی دونم ولی کا 800 امتحان کردم از کا 800 بهتره............
در مورد ان 82 بگم گفتم بعضی عکسها.........
در ضمن دلیلی ندارم دروغ بگم شما باور نکن....مشکلی نیست.........
بنده هرگز نگفتم شما دروغ میگید من خیلی کجکاو شدم واقعا برام جالب هست که u600 n82 رو بتونه بخوره
من خودم از طرفداران سامسونگ هستم و اصلا قصد بدی نداشتم امیدوارم منو ببخشید دوست عزیز
در مورد k800 ,u600 اگه k800 تنظیمتش اتوماتیک بوده که 100% هم هست بدون شک u600بهتر از این مورد در 5610 هم صدق میکنه ولی اگه k800 رو تنظیم کنیم یا بهتر بگم از تمام قدرت استفاده کنیم u600 نمیتونه به k800 برسه k800 بهترین 3.2مگاپیکسل و حرفه ای ترین 3.2 مگاپیکسل و تا جایی که یادمه بهترین کامرافون 2006 هم شد
ولی با تمام این وجود میگم اگه هردو اوتوماتیک باشند u600 بهتر خواهد گرفت چون دوربین حرفه ای مثل k800 که سایبرشات هست در تنظیمات اتوماتیک چندان کیفیت خوبی به شما ارائه نخواهد کرد
thelastblack
30-11-2008, 21:02
دوست عزیز من اصلا قصد ندارم که اینجا با تعصب چیزی بگم.. فایده ای هم نداره... چیزی به من نمیرسه...فقط میخوام یه کم از تجربیاتم رو به بقیه بگم شاید مفید باشم...
یه نکته بگم: معمولا گوشی های se عکس هایی که میگیرن حدودا همون چیزیه که تو صفحه قبل از عکس گرفتن میبینید.
ولی تو سامسونگ یا نوکیا این مسئله عوض میشه.. اون چیزی که تو صفحه میبینید با عکسی که میگیرید بعضی وقتا خیلی فرق میکنه... خودتون تست کنید ببینید... سامسونگ u600 هم همینطور وقتی عکس گرفت یه سری تغییرات روی عکس خام انجام میده(البته به نظر من) که عکس رو زیباتر جلوه بده... در اکثر مواقع هم خوب جواب میده... واسه همینه که میگید k800 نباید رو حالت اوتوماتیک عکس بگیره ولی u600 خوبه که بگیره...شاید هم چیزایی که گفتم غلط باشه ولی یه کم فکر و تست کردم تا به این نتیجه رسیدم...
Tornado2800
01-12-2008, 08:47
ببخشید اشتباه شد:31:
Punisher_2008
01-12-2008, 09:03
دوست عزیز من اصلا قصد ندارم که اینجا با تعصب چیزی بگم.. فایده ای هم نداره... چیزی به من نمیرسه...فقط میخوام یه کم از تجربیاتم رو به بقیه بگم شاید مفید باشم...
یه نکته بگم: معمولا گوشی های se عکس هایی که میگیرن حدودا همون چیزیه که تو صفحه قبل از عکس گرفتن میبینید.
ولی تو سامسونگ یا نوکیا این مسئله عوض میشه.. اون چیزی که تو صفحه میبینید با عکسی که میگیرید بعضی وقتا خیلی فرق میکنه... خودتون تست کنید ببینید... سامسونگ u600 هم همینطور وقتی عکس گرفت یه سری تغییرات روی عکس خام انجام میده(البته به نظر من) که عکس رو زیباتر جلوه بده... در اکثر مواقع هم خوب جواب میده... واسه همینه که میگید k800 نباید رو حالت اوتوماتیک عکس بگیره ولی u600 خوبه که بگیره...شاید هم چیزایی که گفتم غلط باشه ولی یه کم فکر و تست کردم تا به این نتیجه رسیدم...
دقیقا موافقم اون ویرایشگر تصاویر هست که نرمافزاریه و خیلی هم خوبه مثل n73 که رنگها رو شارپ میکنه واقعا خوبه سونی اریکسون در سری سایبرشات خودش از تراشه GFORCE استفاده میکنه برای حقیقی بودن رنگ وقتی رو حالت اوتوماتیک عکس بندازی فقط کمی رنگها رو تغیر میده و بیشتر نویز رو میگیره البته گوشی های سونی نویز ندارند یا خیلی خیلی کم هست ولی اگه تنظیم باشه بر اساس تنظیم رنگ رو تغیر میده به خاطر همون تراشه هست و برای همین یک دوربین حرفه ای هست
ولی U600 وقاعا عکاسی خوبی داره در این شکی نیست من خودم U600 رو داشتم فقط عکاسیش در شب واقعا پایین بود اگه سامسونگ لطف میکرد LED بزرگتری رو میزاشت بازم جای امیدی بود :46:
thelastblack
01-12-2008, 15:23
یه چند تا عکس گرفتم شاید برا مقایسه خوب نباشه ولی بد هم نیست...
عکس از n95:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینا هم از u600
یه نکته اینکه اون عکس اول رو دوستم توی کلاس با دوتا پنجره باز و 4 تا لامپ روشن گرفت و من 3 تا عکس رو تو اتاقی به اندازه 3/4 اون کلاس با یه پنجره باز و یه لامپ روشن گرفتم... یه چیز دیگه n95 فلش هم زده بود که u600 نزده بود... یعنی نداشت که بزنه:5:
اون آدم خوش تیپ( :31:) هم منم... خواهش میکنم چشاتون خوشگل میبینه... ممنونم... تعریف نکنید میدونم...مرسی خوشگلی از خودتونه...:10: :5::5:
thelastblack
02-12-2008, 12:34
راستی میخواستم بگم فرمور u600 من(یعنی مال مامانم) u600jpgj1 هست. خوبه؟ چه طوره...
یه چند تا عکس گرفتم شاید برا مقایسه خوب نباشه ولی بد هم نیست...
عکس از n95:
اینا هم از u600
یه نکته اینکه اون عکس اول رو دوستم توی کلاس با دوتا پنجره باز و 4 تا لامپ روشن گرفت و من 3 تا عکس رو تو اتاقی به اندازه 3/4 اون کلاس با یه پنجره باز و یه لامپ روشن گرفتم... یه چیز دیگه n95 فلش هم زده بود که u600 نزده بود... یعنی نداشت که بزنه:5:
اون آدم خوش تیپ( :31:) هم منم... خواهش میکنم چشاتون خوشگل میبینه... ممنونم... تعریف نکنید میدونم...مرسی خوشگلی از خودتونه...:10: :5::5:
شما وقتی میخوای مقایسه کنی بهتر توی یه محیط با دستگاهاتون عکس بگیری و هم اینکه لطفا عکس پرتره رو با عکس ماکرو مقایسه نکنید
thelastblack
02-12-2008, 18:17
گفتم که برا مقایسه خوب نیست... ببخشید نتونستم u600 v رو با خودم ببرم... باشه هفته دیگه میبرم... آخه من فقط 3 روز اول هفته میرم مدرسه....
SadeghPM
04-12-2008, 17:29
sadeghpm جان ممنون که جواب دادین:11:
من که تنظیم خاصی انجام نمی دم و گزینه ای هم برای این کار نمی بینم .
Hossein 12
04-12-2008, 23:31
کي گفته عکاسي U600 تو شب بده ؟؟!!!!!!
توي تاريکي مطلق درسته مثل يه گوشه فلاش زنون نميگيره ولي.....
کافيه توي نور کم يک درجه زوم کنين بعد عکس بگيرين ، چي ميشه ؟؟؟؟؟
زمان ذخيره عکس فوقالعاده زياد ميشه ولي يه عکس خوب ميگره .
براي عکاسي با فلاش: ميريد توي حالت «سن» بعد فلاشو روشن ميکنين، يک درجه زوم ، بعد عکس ميگيرين ، صبر ميکنين تا عکس ذخيره بشه.
عکس يه خورده آبي رنگه . براي رفع اين مشکل به جز کاراي بالا روي حالت Sunset تنظيم کنين.
thelastblack
07-12-2008, 14:42
آقا امروز با n95 و u600 از یه جا عکس گرفتم... اینان:
این از n95:
این هم از u600:
به عکس ها خوب نگاه کنین... انگار رو عکس های n95 یه لایه تار کشیدن... خودتون بگید به نظرتون کدوم قشنگ تر میگیره...
Hossein 12
08-12-2008, 15:46
U600 خيلي خوب ولي باسرعت کم عکس ميگيره...
البته اون منبع آبه توي عکس n95 که داره برق ميزنه ممکنه باعث تاري شده باشه!!!!
mahdistar
12-12-2008, 15:20
اگه اینطوری باشه که خیلی بده:41:
کسی نیست که دقیقا بدونه چند مگ برنامه میشه نصب کرد؟
من ، میخوام این گوشی رو بخرم ، و برام حجم برنامه های جاوایی که میشه روی گوشی نصب کرد ، خیلی مهمه...
اصلل اینجوری که میگید نیست .40 تا نرم افزار میتونی بریزی یعنی یا بازی یا نرم افزار ولی...ولی حجم هر کدوم باید کمتر از 500 کیلوبایت باشه چون ساپورت نمیکنه میگه حجمش بالاست.
ahmadatom
12-12-2008, 17:32
سلام
منم يك ساله u600 دارم خيلي خوبه
فقط يك بار بعد 6 ماه lcd سوخت كه 60 هزار دادم عوض كردم
نخست وزیر
14-12-2008, 23:39
سلام دوستان. من هم u600 دارم. ازش راضی هستم. اما به طور کلی مشکلات خاص خودش رو داره. در مورد اون دو تا عکس بالا هم بی تعصب میگم عکس n95 واقعی تره. برای مثال سمت چپ آسمان یه تیکه ابر هست که تو عکس n95 بهتر دیده میشه. دیگه اینکه با u600 آسمان غبار آلود به نظر میرسه. مثل روزهایی که هوا تمیز نیست. البته اینکه آسمان موقع عکس گرفتن چطوری بوده رو نمی دونم. ولی فرض می کنم که هوا تمیز بوده.
با u600 ميشه فايلهاي pdfو html ذخيره شده و آفيس رو باز كرد من ريختم تو گوشي ولي باز نشد
با u600 ميشه فايلهاي pdfو html ذخيره شده و آفيس رو باز كرد من ريختم تو گوشي ولي باز نشد
بله باز می کنه هم pdf و هم html .:20:
و برنامه های txt و word آفیس رو می شناسه.
نخست وزیر
18-12-2008, 14:15
خب برای باز شدن فقط باید بریزیش تو پوشه other files.
azalia_24
27-12-2008, 16:33
من 2ماه ÷یش باگارانتی190000تومن خریدم.زنگ اس ام اس هم عوض میشه.
سلام دوستان
یکسال و خورده ای پیش یه یو 600 گرفتم ..
2 ماه پیش فلتش خراب شد 20 تومن دادم تعمیر ..
الان ال سی دیش سوخته ..
میخواستم ببینم خرج ال سی دی چقدره ؟ ؟
الان یو 600 دست 2 رو میخرن ؟ چه قیمتی ؟ ؟
قیمت نو چنده ؟ ؟
ممنون
سلام دوستان
یکسال و خورده ای پیش یه یو 600 گرفتم ..
2 ماه پیش فلتش خراب شد 20 تومن دادم تعمیر ..
الان ال سی دیش سوخته ..
میخواستم ببینم خرج ال سی دی چقدره ؟ ؟
الان یو 600 دست 2 رو میخرن ؟ چه قیمتی ؟ ؟
قیمت نو چنده ؟ ؟
ممنون
خودم پرس و جو کردم ...
خرج ال سی دی گفت 35 تا 40 تومن هست ..
دست دومش هم حدو 90 تا 100 خرید دارن ..
Hossein 12
30-12-2008, 13:25
دوست عزيز،
منم 10 ماهه يو600 دارم.
واسه شما برا چي ال سي ديش سوخته؟ آب يا ضربه خورده؟؟
Brightness توي تنظيمات صفحه نمايش رو شما چند ميذاشتين؟
thelastblack
30-12-2008, 15:19
یه مژده به همه u600 دارا... این برنامه رو بگیرین نصب کنین.. داخل این برنامه میتونین از jar فایل jad بسازین..
minicommander.jar
minicommander.jad
فقط با بعضی فایلا کار نمیکنه...
thelastblack
30-12-2008, 15:21
راستی کسی میدونه فرمور u600xegg2 زبان فارسی هم داره یا نه؟ در کل این فرمور چه جوریاست؟ روش پچ هم که نصب میشه..
ali_z051
16-01-2009, 19:45
فارسی نداره بلوتوزش هم کار نمیکنه ! تم هاش هم بعضی قسمت هاشو نمیشناسه ! من پچ هارو ریختم روی فریمور U600JPGF1 نه گوشی بالا میاد نا pc میشناستش لطفا اگه کسی بلده بگه چیکار کنم درست شه:41::41:
m-hosseini84
16-01-2009, 20:24
سلام ، من u600 دارم . فریمورش=u600bashb1 هست . چطوری فارسیش کنم؟ Optiflash رو دارم . فریمور u600jpgf1 هم دانلود کردم . طبق مراحلی که در [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هست انجام دادم ولی وقتی باطری رو در میارم چراغ قسمت لمسی خاموش میشه ولی وقتی دکمه پاور رو میزنم گوشی شناخته میشه . در ادامه موقع فلش هنگ میکنه و جلو نمیره نقطه . لطفاً کمک کنید .
Hossein 12
17-01-2009, 00:41
یه مژده به همه u600 دارا... این برنامه رو بگیرین نصب کنین.. داخل این برنامه میتونین از jar فایل jad بسازین..
Minicommander.jar
minicommander.jad
فقط با بعضی فایلا کار نمیکنه...
خيلي ممنون
ولي من با هر فايلي امتحان کردم کاري نکرد. شايد تو فريمورها ي روسي کار بکنه.
smm_bigboy
29-01-2009, 00:17
سلام یه مشکلی دارم
کمک کنید...
وقتی می خوام با گوشیم تماس بگیرم قبل از اینکه تماس برقرار بشه پیغام service unavailable میده و نمیتونم تماس بگیرم.
در ضمن با sms مشکلی نداره.
ولی وقتی سیم کارتمو تو گوشی دیگه می ذارم میتونم با اون گوشی تماس بگیرم..!
و اگه یه سیم دیگه تو گوشیم بذارم بازم پیغام service unavailable میده.
چند تا سوال دارم لطفا جواب بدين
1- تنظيمات براي اينكه اطلاعات دريافتي بلوتوث و يا عكسرداري وفيلمبرداري مستقيما رو مموري كارد قرار بگيره
2- استفاده از سيستم اينترنت و ورود به سايتهائي مثل همين سايت كه كد ميخواد( من تازه gprs فعال كردم)
S@nti@go_s&k
30-01-2009, 23:08
سلام..............
بلوتوث فقط رو حافظه گوشی میره از اونجا باید سیو کنی رو مموری
در مورد عکسبرداری و فیلمبرداری هم توی تنظیمات دوربین روی مموری تنظیم میکنی
در مورد اینترنت هم منظورتونو متوجه نشدم
من تازه gprs رو فعال كردم ازطريق سايت همراه اول وتمام مراحل هم انجام شد
الان وقتي آدرس سايتو مينويسم و يا دگمه وسط ( i ) رو ميزنم عكس كره زمين مياد و بعدميگه سرويس در دست رس نيست ( service unavailable)
perjixen
31-01-2009, 17:48
شما مطمئنی که تنظیمات gprs روی گزینه همراه اول مچ شده......؟!؟!
برای اینکار برو توی منوی internet بعد >> browser settings و گزینه mcci wap gprs رو انتخاب کن......!!
تو اون قسمت كه گفتي 5 تا گزينه mcci internet1....5 هست چون من 5بار تنظيمات gprsهمراه اولو پركردم و5 تا smsاومد ولي هيچ كدوم
جواب نداد
اكانتم تموم شد
perjixen
31-01-2009, 18:41
با وجودی که اونو انتخاب میکنی ..... نمیتونی وصل بشی......!؟
البته ، اگه نتونی بشی .... چیزه عجیبی نیست ...... ایرانسل که این همه ادعاش میشه ..... بعضی وقتا میره هپروت .... که برسه به این........!!
ما مست شدیم وخل و چل کی وصلمان می کندآخر..................
perjixen
02-02-2009, 10:24
داداش ....... کلا روی اینترنت موبایل خیلی حساب باز نکن .......!! ایرانسل که این همه چپش پره ... وقتی لنگش باشی .... دستت رو تو حنا میزاره....!! چه برسه به همراه اول......!!! ;-)
آقا يكي به ماگفت بايد بري تو تنظيمات مسيج بعد ايميل و.....ما رفتيم اين قدردستكاريش كرديم كه الان موقع ارسال sms (بعد از انتخاب شماره وزدن ارسال)
ميگه شماره موجود نيست البته 3-4 بار اول قبل ارسال يه شماره ميخواست (مركز پيام يا text cener بود) كه من
الكي يه شماره ميدادم .
بابا اينترنت نخواستيم
جريان چيه ؟
smm_bigboy
10-02-2009, 21:32
ویژگی های name card در u600 چیه؟؟؟؟؟؟؟
آموزش تصویری نحوه استفاده از name card رو میخوام.
smm_bigboy
15-02-2009, 22:51
هر کی گفته u600 زیر 500 کیلوبایت رو سا پورت میکنه اشتباه میکنه.
من u600 دارم تا 1 مگابایت رو ساپورت میکنه.
smm_bigboy
15-02-2009, 23:19
من یه u600 خریدم که وقتی دکمه های لمسیشو میزنی ویبره میزنه !!
میخوام ببینم اگه کسی u600 داره مال اونم همینطوریه؟؟؟؟
از یکی پرسیدم گفت سریB یو 600 .
perjixen
16-02-2009, 11:25
آره میشه به اون میگن Feedback که میشه قطعش کرد......!!
کافیه وارد تنظیمات گوشی بشی ..... بعد phone settings بعد ....vibration feedback که میشه فعال و غیر فعالش کرد.....!!!
از یکی پرسیدم گفت سریB یو 600 .
این یعنی چی......؟!؟!؟
mahdistar
17-02-2009, 17:15
برای من اصلا همچین گزینه ای نداره در ضمن ویبره ام نمیشه؟
دوستان خواهشا کمک ! من یک عدد u600 خریدم سرعتش خیلی اذیتم می کنه ، وقتی مموری روش نیست سرعتش عالیه ، اما وقتی مموری روشه و از اون می خونه ... عکسها و ویدئو ها دیر باز می شه ! توی موزیک پلیر هم وقتی می زنی بره آهنگ بعدی حداقل 5 ثانیه طولش میده. راهی داره بشه سرعت اینو درستش کرد ؟؟؟؟ خواهش می کنم کمک کنید.
perjixen
23-02-2009, 09:11
سلام.
تا جایی که یادمه نه راهی نیست ...... مموری 2 گیگ گذاشتی دیگه......؟!؟!؟ اگه 1 گیگ هم بزارید همینه ......!!
این گوشی کلا سرعتش کمه ...... اینقدر که روی اعصاب رژه میره .....!!
مموری 1 گیگ ! 128 هم گذاشتم بازم همینطوری شد.
حالا اگه گوشیو فلش کنم سرعتش بیشتر نمی شه ؟؟؟
S@nti@go_s&k
23-02-2009, 09:56
سلام
u600 هینطوریه رمه 1 گیگ که خوبه ..............
اگر رمه 2 گیگ بزاری آیکن های منو رو 5 ثانیه که هیچ تو 10 ثانیه باز میکنه ......................
اما تو u700 سرعت بهتر شده .............
perjixen
23-02-2009, 10:03
حالا اگه گوشیو فلش کنم سرعتش بیشتر نمی شه ؟؟؟
نه دوست عزیز ...... من خودم زمانی که 600 داشتم .... روزی یه دفعه فلشش میکردم ...... با این کارا به نتیجه نمیرسی.....!!
این گوشی به خاطر قطره کمش ....... سی پی یو ضعیفی داره..... :-(
ای خدااا !!!:42:
حداقل یه پلیر جاوا معرفی کنید که وقتی می زنی بره آهنگ بعدی سه روز طولش نده !!!
آخه یکی نیست بگه آدم عاقل تو که نافتو با سونی اریکسون بریدند واسه چی میری سامسونگ می خری :41:
یه پلیر جاوا باشه حله.
یکیم اینکه عکسهای روی مموری رو نمی شه زد بره بعدی یا قبلی باید هی باز کنی ببینی ببندی بری بعدیو ببینی
دستتون درد نکنه برنامه جاوا واسه عکس هم اگه بود ، دیگه خیلی خوب می شه:26:
perjixen
23-02-2009, 16:46
به خدا دلم نمیاد جواب بدم ....... :-(
متاسفانه دوتا در خواستتون منتفیه.....!!! هیچ پلیری که با یو 600 همخوانی داشته باشه نیست........!!! برای عکس هم نمیتونی با برنامه مشکل رو حل کنی.......!!
این گوشی فقط زیبایی داره ( که به نظرم اونم نداره).
متاسفم دوست عزیز.
mahdistar
24-02-2009, 17:04
خودتو زیاد اذیت نکن دوست عزیز برای منم سرعتش داخل مموری پایینه.باید بسازی دیگه.......
سلام دوستان من يك دو روز پيش يك گوشي u600 خريدم اما براي خودم نه بلكه براي پدرم...
منوي فارسي نداره در صورتي كه براي دائيم كه يك سال پيش خريده منوي فارسي داره...
ميخواستم بدونم آيا ميشه منوي فارسي براش ريخت اگر ميشه لطف كنيد بگيد چجوري و از كجا فايلش رو گير بيارم.
ممنون
smm_bigboy
26-02-2009, 23:16
من یو600 دارم و وقتی کد *#1234# میزنم فریمورش اینه: U600bxegl3 شنیدم u600 های دیگه فریمورشون اینه:u600jpgj1 میخوام ببینم فرقش چیه؟:13:
البته فکر کنم سری b یو600 است.
در ضمن گوشیو از ایران نخریدم.:13:
آقا گوشی منم u600 b هست و اینکه منشی نداره !!!!
امکان داره اینجوری باشه ؟؟؟
یا جایه خاصیه من بلد نیستم ؟؟
perjixen
02-03-2009, 09:46
ميخواستم بدونم آيا ميشه منوي فارسي براش ريخت اگر ميشه لطف كنيد بگيد چجوري و از كجا فايلش رو گير بيارم.
بله باید گوشی فلش بشه ......
من یو600 دارم و وقتی کد *#1234# میزنم فریمورش اینه: U600bxegl3 شنیدم u600 های دیگه فریمورشون اینه:u600jpgj1 میخوام ببینم فرقش چیه
هر فریم ور مشخصات خاص خودش رو داره.
آقا گوشی منم u600 b هست و اینکه منشی نداره !!!!
با فلش فارسی گوشی مشکل حل میشه.
همه دوستان به تاپیک زیر برن ...... مشکل و سوالاتشون در پست اول جواب داده شده.
golmohammadi
06-03-2009, 23:12
بچه ها الان قيمتش 150 تومنه
خوبه ها
فلمبرداريش هم نسبت به خودش خوبه
mahdistar
10-03-2009, 20:27
دوست عزیزBBP همینطور که جناب
perjxen]
گفتن باید با فریمور u600jpgj1 یا فریمورu600 jpgf1 فلش شه .هزینشم 6تومان بیشتر نیست.هم منشی دار میشه هم منوی فارسی.خیالت راحت.
dabidabi
15-03-2009, 07:34
سلام.کسی تا حالا پچ برای جاوا رو نصب کرده؟(جاوا با حجم بالا)
کار میکنه؟
kimberly
18-03-2009, 02:55
بابا این مامان ما مارو کچل کرد.یه u600داره روزی 100بار میگه اینو فارسی کنین.
تازه هر وقت smsفارسی براش بیاد که دیگه هیچی!
کوزت شدیم به خدا!!!!!!
میدونین چه جوری فارسی میشه؟
کوزت شدیم به خدا!!!!!!
برو به این لینک روش فلش کردن رو داره
bleu2u4u
20-03-2009, 14:32
اقا ما یه نرم افزار بانک ملی رو از سایتش دانلود کردیم بریزیم تو گوشی ولی هر کاری کردم نشد.(توی اریکسون و نوکیا اجرا شد)
گوشی برای داییمه.
این فایل نرم افزاره جاوا بود مگه این گوشی برنامه هاش جاوا نیست
اگه میشه راهنمایی کنید
mahdistar
21-03-2009, 20:22
اقا ما یه نرم افزار بانک ملی رو از سایتش دانلود کردیم بریزیم تو گوشی ولی هر کاری کردم نشد.(توی اریکسون و نوکیا اجرا شد)
گوشی برای داییمه.
این فایل نرم افزاره جاوا بود مگه این گوشی برنامه هاش جاوا نیست
اگه میشه راهنمایی کنید
جاوا هست دوست عزیز ولی ریختن نرم افزار شرایط داره.باید با برنامه jad maker یه فایل jad ازش بسازی که فوق العاده آسونه.بعدش 2تا فایل رو تو حافظه داخلیه خود گوشی قسمت other file بریزییو کد فعال شدن جاوا رو بزنی وبعد نرم افزارو نصب کنی.یه سری به قسمت آموزش بازی و نرم افزار روی گوشیهای سامسونگ بزن.
mahdistar
21-03-2009, 20:26
کوزت شدیم به خدا!!!!!!
خوب برو به اون آدرسی که دوست عزیز osman گفتو فریموره فارسی روش نصب کن دیگه.کار 10 دقیقه است
من یه دیکشنری انگلیسی به انگلیسی برا u600 می خوام میشه کمکم کنید
WinVista
02-04-2009, 18:49
از دوستان کسی هست مسنجر ریخته باشه روی u600 و جواب داده باشه ؟ اگر هست چه مسنجری ؟
یکی به من بگه چه جوری می شه ایمیل شو فعال کرد
سلام
آقا من یه u600 دارم. چند وقته منو و عکس ها به هم میریزه و همه چیز وارونه می شه و یا صفحه جهار قسمت میشه و بعد از یه کم کار کردن صفحه سفید میشه. البته گاهی وقتها هم گوشی خوبه. فلش کردم درست نشد. بردم پیش تعمیرکار میگه احتمالاً فلتش خراب شده. آیا کسی نظری داره؟ درست میگه یا نه؟ از چیز دیگه نیست؟ ضمناً میگه 20 تومن اصلش، خوبه؟ در ضمن اگر کاری هست که خودم بتونم انجام بدم بگین. ممنون.
Ali_BlueBoy
06-04-2009, 18:41
مشکل گوشیه شما همون فلتشه که خرجشم از 5 تا 10 تومنه ........
kalakzadeh
10-04-2009, 21:57
اگه سرعت u700 دیدین میخاین U600 بخرین " بخرین ولی پشیمون میشسین چون خیلی کمتره!!!!!:10:33003:8:
آقا اين صداي u600 چجوري ميشه زياد كرد من هر رينينگ توني كه ميريزم صداش خيلي كمه اصلا آدم نميشنوه!!!
هنوزم كدي براي افزايش صداش نيومده؟ خيلي صداش مزخرفه....
S@nti@go_s&k
11-04-2009, 15:34
نه کد که نیست اما میتونی با برنامه صدای آهنگو زیاد کنی و بعد بریزی رو گوشی و گوش کنی که خیلی کار سخت میشه:40:
DJ.Mamal
01-05-2009, 21:17
كد مستر ريست اين گوشي چيه؟
S@nti@go_s&k
01-05-2009, 21:26
سلام
#3855*2767*
mahdistar
05-06-2009, 00:35
من فقط میدونم تنها فرقشون ابنه که کیفیت فیلمبداری تو یو700پایین تره چون یو 700با فرمت3gp ضبط میکنه ولی یو 600بافرمت mp4
thelastblack
08-06-2009, 19:42
u700 دوربین دوم داره.... یه سری چیزای دیگه هم اضافه تر داره..
آقا دگمه حسی سمت راست گوشیم ( روی ال سی دی نه ) حساسیتش کم شده وباید چند بار روش بزنی یاچند
ثانیه نگهش داری تا عمل کنه مثلا زمان اصلاح مسیج
2- این شامل گارانتی میشه یانه ؟
mahdistar
03-07-2009, 18:30
اگه مایکروتله فکر کنم بشه.البته اگه ضربه نزدی
mohammad20ali20
04-07-2009, 14:08
دوستان تمهای این گوشی روی m3510 جواب میده؟
mahroo_z1
04-07-2009, 18:07
دوستان تمهای این گوشی روی m3510 جواب میده؟
سلام دوست عزیز. من جایی ندیدم که نوشته باشه رو گوشی m3510 بشه تم ریخت.:5:
thelastblack
20-07-2009, 23:43
دوستان کمک!
ما یه u600 داشتیم دادیم به یکی دیگه( آشناست) سالم هم بود ولی چند روزیه که انگار شارژ نمیشه یعنی میزنم به شارژر آیکون باتری تکون نمیخوره صدا هم نمیده(باید یه صدایی بده) ولی وقتی در میآرم صدا میده. به کامپیوتر هم وصل میشه(پورت سالمه) شارژر هم سالمه(تست کردم با یه گوشی دیگه) مشکل با فلش حل میشه یا سخت افزاریه؟
perjixen
21-07-2009, 11:19
آخرین باری که به پورت به جایی متسل بوده (قبل از این مشکل) سالم جداش کردید.....!؟؟!؟! ترجیحا گوشی رو مستر ریست کنید.
thelastblack
21-07-2009, 16:19
نمیدونم ولی مشکلی نداشت..... الآن که شارژش تموم شده روشن نمیشه چیکار کنم؟
perjixen
22-07-2009, 07:41
الآن که شارژش تموم شده روشن نمیشه چیکار کنم؟
اگه هیچ جوره روشن پس بهتره فلشش کنی ... !
البته این کار ریسک بزرگیه ... الان گوشیه من زیر فلش خوابیده ، البته گوشیم موتوه .... که فلشش با سامسونگ فرق داره ... بهتره این ریسکو بکنی.)
thelastblack
23-07-2009, 00:14
یه باتری دیگه خریدم درست شد....
در ضمن فلش کردن هم که ریسک نداره! من خودم تا حالا گوشی k550 خودمو 100 بار فلش کردم مشکلی هم نداشت... ولی تاحالا samsung فلش نکردم شاید شما درست بگی....
perjixen
23-07-2009, 08:13
ولی تاحالا samsung فلش نکردم شاید شما درست بگی....
اتفاقا فلش سامسونگ از همه گوشی ساده تره .... ولی مثلا من الان گوشیe8 خودم فلش کردم .... ترکیده .... باید انداختش سطب زباله ... !
ali_z051
09-08-2009, 22:00
سلام
یه ترفند جالب در U600 :
هنگامی که با bluetooth فایلی send میکنید همزمان میتونید یه کار دیگه هم انجام بدید...! برای این کار درب گوشی هنگامی که باز است و bluetooth در حال send کردن است درب کشویی گوشی رو ببندید در این حالت ارتباط بلوتوث قطع نمیشه . فقط شکل % میره. در واقع minimum شده ! از شکل بلوتوث بالای نوار ساعت هم مشخصه که در حال send هست یا نه !
اینم بگم فقط اهنگ میشه از مموری کارت send کرد اونم باید از MP3 Pleayer سند کنید البته اگه بخواهید minimum کنید
موفق باشــید.
smm_bigboy
02-11-2009, 19:29
سلام
آقا يه سواله فوري دارم
گوشي u600 من وقتي روشنش ميكنم LCD خاموشه و تصويرو نشون نميده و KEYBOARD هم كار نميكنه و وقتي روشنه چراغاشم دائم روشنه .
بردمش تعميركار گفت هزينه تعميرش سي هزار تومنه . ميخواستم ببينم قيمتو بهم درست گفته يا نه . الانم گوشيم دستشه منتظره جوابمه كه تعمير كنم يا نكم.
خواهش ميكنم بگيد هزينه تعميرش چقدر ميشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:41:
مگه مشکل از چیه؟
ازش بپرس مشکلش چیه
من دوربینم خراب شده بود باید درایورش رو عوض میکردن گفتن هزینش میشه 50 تومن البته من d900i دارم
سلام
آقا وقتي دگمه i ميزنم براي ورود به اينترنت ميگه chek your wap proflie - بااينكه علامت G بلاي گوشي سمت چپ هست - قبل از فلش گوشي اينترنت فعال بود
مشكل چيه ؟
هيچكي نيست جواب بده - دوستان
سلام
آقا وقتي دگمه i ميزنم براي ورود به اينترنت ميگه chek your wap proflie - بااينكه علامت G بلاي گوشي سمت چپ هست - قبل از فلش گوشي اينترنت فعال بود
مشكل چيه ؟
مشکل اینه که تنظیمات اینترنت گوشیت پاک شده باید از ایرانسل در خواست بدی
مشکل اینه که تنظیمات اینترنت گوشیت پاک شده باید از ایرانسل در خواست بدی
ایرانسل نیست - همراه اوله - قبلا فعال کردم دوباره میخام تو سایت فعال کنم میگه قبلا فعال شده
حرف G بالای صفحه هست
من این گوشیا داشتم یعنی حالام دارم اما دست بابامه ادمو زجر کش میکنه پدرمو درائرد از بس یه پاش تو تعمیرگاه بود یه پاش تو شارز اما در کل دوسش داشتم
ایرانسل نیست - همراه اوله - قبلا فعال کردم دوباره میخام تو سایت فعال کنم میگه قبلا فعال شده
حرف G بالای صفحه هست
پس باید تنظیمات رو دستی وارد کنی
shervin0311
01-01-2010, 19:26
سلام :
دوستان یک گوشی U600 هست که الان غیر دکمه های شماره اون بقییه دکمه ها مثل منو و دکمه های لمسی اون به هیچ عنوان کار نمی کنه .....
می خواستم کد به اون بدم که ریست بشه اما کد رو OK نمی شه کرد ....وارد منو هم نمی شه بشی ....چه کار کنم ؟
مشکل از چی هست ؟ ممکنه گوشی ویروسی باشه ..؟
اگر مشکل سخت افزاری داره چه قدر هزینه باید داد ؟
با تشکر
shervin0311
02-01-2010, 14:41
هیچ کس اینجا نیست کمک کنه ؟
Hossein 12
09-02-2010, 11:01
سلام :
دوستان یک گوشی U600 هست که الان غیر دکمه های شماره اون بقییه دکمه ها مثل منو و دکمه های لمسی اون به هیچ عنوان کار نمی کنه .....
می خواستم کد به اون بدم که ریست بشه اما کد رو OK نمی شه کرد ....وارد منو هم نمی شه بشی ....چه کار کنم ؟
مشکل از چی هست ؟ ممکنه گوشی ویروسی باشه ..؟
اگر مشکل سخت افزاری داره چه قدر هزینه باید داد ؟
با تشکر
واسه منم دقیقاً همین مشکل پیش اومده.
البته کد ریست رو هم زدم ولی فایده نداره. احتمالاً سخت افزاریه.
دوستان گوشیه من 2 سال از خریدش گذشته و بدون گارانتی خریده بودم.
فکر می کنم مشکل از اتصال های دو قسمت کشویی باشه، تا چند روز بعضی اوقات این مشکلو داشت، بعضی اوقات نداشت.
ضربه نخورده.
1- ببرم مایکروتل واسم تعمیر می کنن؟
2- هزینه تقریبی؟
3- آدرس تعمیرگاه مایکروتل؟
4- آقا من که مستر ریست کردم، دفترچه تلفن و اس ام اس و ... پاک شده یا نه؟ (یعنی مستر ریست اونارو پاک می کنه یا نه؟)
5- به جز مایکروتل کجا ببرم که خیالم راحت باشه؟
ممنون
:11:
evelyn2714
27-03-2010, 11:55
سلام.کسی تا حالا پچ برای جاوا رو نصب کرده؟(جاوا با حجم بالا)
کار میکنه؟
سلام
آره
من پچش رو نصب کردم
اما بهت توصیه میکنم که اینکارو نکنی
چون در اینصورت باید قید زبان و تقویم فارسی و منشی تلفنی گوشیت رو بزنی
بخاطر ینکه باید به کل فریمور گوشیت رو عوض کنی و تا جایی هم که میدونم هر فریمور language pack
مخصوص به خودش رو داره
فقط روی این فریمور میتونی پچ رو نصب کنی
اسمش اینه:
u600xegg2
فکر میکنم روسی باشه
در ضمن خیلی هم دستکاری شده
اما برای هر قابلیت جدید باید پچش رو دانلود کنی
امکانات جالبی رو هم بهت میده
-ویبره ی منو
-حذف کادر مستطیل دور ساعت صفحه ی اول
-(این واقعا جالبه)گذاشتن تم روی گوشی که البته تم هاش خیلی محدوده و پسوندشونم ath ه
دقت کن ath منظورم nth نیست
-قابلیت رفتن به آهنگ بعدی یا قبلی از صفحه ی اصلی
-با فشار دادن دکمه ی i وارد منوی اصلی میشی و نه اینترنت
-و افزایش ظرفیت نصب برنامه ی جاوا تا 2 مگابایت
چنتا از تم ها و پچ هاش رو خودم دارم
حجم زیادی هم ندارن
فکر کنم 6 مگابایت
اما فریمورش حدود 50مگابایته
خودت هم میتونی با کابل فریمور رو عوض کنی و نیازی به هیچ هزینه ی اضافی هم نیست
اما باید صبور باشی
چون اول اینکه تغییر دادان فریمور با برنامه optiflash حدود 15 دقیقه طول میکشه و دوم اینکه همه ی پچ ها رو نباید با هم نصب کنی چون گوشیت قاطی میکنه
یه پچ رو نصب میکنی
تغییراتش رو چک میکنی و بعد میری سراغ پچ بعدی
در مورد تم هم بگم که باید پچش رو نصب کنی بعد تم ها رو از مموری انتقال بدی بخ فولدر other روی خود گوشی
skin مشکی رو انتخاب کنی و روی هر تمی که خواستی اجرا کنی یکبار کلیک کنی
بعد از نصب فریمور و قبل از نصب پچ توصیه میکنم یه بار گوشیت رو به این طریق مستر ریست کنی:
#3855*2767*
ستاره 2767 ستاره 3855 مربع
بعد از نصب این فریمور هم دیگه نیازی به زدن کد فعال سازی نصب application نداری چون خودش پیش فرض فعاله
اما اگه خواستی غیر فعالش کنی این کدشه:
#4678255*9998#*
ستاره مربع 9998 ستاره 4678255 مربع
برای فلش کردن و پچ کردن هم حتما از یکی از سایت هایی که بصورت قدم به قدم آموزشش رو گذاشتن استفاده کن
چون تغییر دادن فریمور و پچ کردن با وجود اینکه یک متد رو دنبال میکنن اما تفاوت های جزئی در انتخاب گزینه ها دارن
اما آخر کار هم اینو بگم که هیچکدوم از این امکانات به از دست دادن امکان خوندن و نوشتن فارسی نمی ارزه
با وجود اینکه متاسفانه فریمور ها فقط امکان تایپ عربی رو دارن اما بازم بهتر از هیچیه
حرف G بالای صفحه هست
باید یه SMS به شماره 8008 از گوشیت بدی و اسم گوشیت و مدلشو بنویسی ، اینجوری :
samsung-U600
SAEEDSAMSUNG
21-04-2010, 20:56
این اس ام اس قضیش چییه>؟
SAEEDSAMSUNG
27-04-2010, 23:25
برای امنیا 2 هم همینجوریه؟
با سلام
می خواستم بپرسم که آیا میشه پیامهای داخل فولدر رو، وارد کامپیوتر کرد؟
danialsalehi
08-06-2010, 19:54
اولا مراقب لحنت باش
ثانیا درست که سمت ندارم تا تو از من بترسی (بخاطر سمت) ولی حق نداری با این لحن صحبت کنی تازه وارد
ثالثا تو پست 468 و 470 یه سوال دو بار تکرار کردی که تو پست 471 بهت جواب دادن ولی باز هم تو پست 472 تکرار کردی و جالب تر از همه تو پست 474 خودت به سوال خودت جواب دادی و باز هم تو پست 475 سوال جواب داده شده خودت رو تکرار کردی.
راحت میشه از فروم اخراجت کرد بعلت عدم رعایت قوانین.
اخ اخ/ من بعد از 2 سال دوباره اومدم اینجا. :18:
دیدم شما جواب من رو دادی :31:
چشم. به هر حال از شما عذر خواهی میکنم. :31::31:
AlamtabC
15-06-2010, 16:49
سلام یو 600 طلای ناب 3 مگاپیکسل,دقت کنید حتما مدلی رو بگیرید که با فشردن کلیدهای لمسی ویبراسیون داشته باشه
جاوا تا حداکثر یک مگابایت , کیفیت تصویر خوب, کشو بسیار عالی ,فیلم برداری با 800-500 bitrate باریکترین گوشی کشویی دنیا
چطوری میتونیم پیامهای ذخیره شده در فولدرها رو، به کامپیوتر کپی کنیم؟
boy12001200
30-06-2010, 16:15
سلام. u 600 سامسونگ یکی از گوشی های شیک و با کلاس سامسونگه. اگه رم 2 گیگ توش باشه در موقع باز کردن فایل های داخل کارت حافظه کند میشه.
و مشکل باتری اش حل نشدنی است.
Highbury
30-06-2010, 21:47
من این گوشی رو داشتم زیبایی سبک بودن.مکالمه ی بسیار با کیفیت و همچنین عکس های خیلی خیلی خیلی خوبی میگیره.اما سرعتش پایینه و قیمتش هم فکر کنم هنوز بالاست.
کاوه رسولی
07-08-2010, 10:57
دوستان کسی میدونه کد رست کردن گوشی u600 ]چیه؟میخوام رست کنم کد میخواد اما نمی دونم چیه ؟
سلام
یه گوشی u600 دارم
یه مشکلی داره من هر وقت میخواهم پیامک فارسی بنویسم وقتی به کلمه الف یا آ میرسه گوشی هنگ میکنه و ریست میشه و من مجبورم همش لاتین بنویسم قضیه چیه چیکارش باید بکنم
sahand86
12-08-2010, 23:12
گوشی U 600 من حسابی قاط زده ، دگمه های روی صفحه لغزان کار نمیکنند. تصویر صفحه هم گاها میاد . دو هفته پیش بردم پیش نماینده سرویس سامسونگ ، 30 تومن گرفت LCD شو عوض کرد یه ده روزی کاار کرد الان بدتر هم شده اصلا صفحه و دگمه های روش کاار نمیکنه .
امکانش هست که ویروس افتاده بااشه یا سیستمش قاطی کرده باشه؟
این فارسی سازش رو دوستان کسی داره؟
ali_z051
02-09-2010, 13:51
دوستان کسی میدونه کد رست کردن گوشی u600 چیه؟میخوام رست کنم کد میخواد اما نمی دونم چیه ؟
*2767*3855# = E2P Full Reset
سلام
یه گوشی u600 دارم
یه مشکلی داره من هر وقت میخواهم پیامک فارسی بنویسم وقتی به کلمه الف یا آ میرسه گوشی هنگ میکنه و ریست میشه و من مجبورم همش لاتین بنویسم قضیه چیه چیکارش باید بکنم شما یه ریست کن احتمالا درست میشه اگه نشد باید فلاش کنی!
گوشی U 600 من حسابی قاط زده ، دگمه های روی صفحه لغزان کار نمیکنند. تصویر صفحه هم گاها میاد . دو هفته پیش بردم پیش نماینده سرویس سامسونگ ، 30 تومن گرفت LCD شو عوض کرد یه ده روزی کاار کرد الان بدتر هم شده اصلا صفحه و دگمه های روش کاار نمیکنه .
امکانش هست که ویروس افتاده بااشه یا سیستمش قاطی کرده باشه؟ مشکل فلات گوشی هست....
موفق باشــید.
سلام
من با این گوشی یه مشکل دارم
اونم اینه که وصل کامپیوتر نمی شه
وقتی وصل PC Studio می شم می گه چند لحظه صبر کنید ولی به هیچ وج وصل نمی شه
لطفا کمک کنید.
ali_z051
02-09-2010, 17:52
USB drive گوشی رو نصب کن کامپیوترو یه رست کن بعد PC Studio باز کن گوشی هم به کامپیوتر وصل کنی انشاالله وصل میشه!!
ممنون
ولی قبلا هم نصب کرده بودم . نشد
یه مشکل دیگه
واسه نصب جاوا همه راها رو درست می رم ولی آخرش پیغام میده:invalid format
قبلا ایجوری نبود!
ali_z051
06-09-2010, 11:08
یه فایل دیگه رو امتحان کن بعضی از فایل ها مشکل دارن
موفق باشید
من يه فريمور فلش كردم با برنامه optiflash و usb و درست هم بود اما يه جايي ديدم پچ هايي گذاشتن كه ميشه از همين روش اونا رو اعمال كرد روي گوشي كه مثلا چراغ قوه اش 30 دقيقه روشن بمونه. من هم اونو فلش كردم ولي ديگه گوشي روشن نميشه بعد فهميدم كه اون پچ ها به ورژن فريمور من ناسازگار بوده.:41:
حالا نميدونم چكار كنم روشن نميشه كه بتونم دوباره فلشش كنم به فريمور خودم. تازه اين راهنما رو هم ديدم ولي هركار مي كنم com port جديد به كامپيوترم اضافه نميشه و گوشيو نميشناسه:
In case that you used a wrong firmware or the process stopped prematurely and the phone does not switch on, do the following:
Fully charge the battery and then remove it. Remove the sim and the memory card as well. Connect the USB cable to the phone and while holding down "*" insert the battery. Check control panel under Systems → Device manager (+) com ports to ensure that your phone has opened a com port. Start firmware flashing with the battery installed in the phone. The flash process will occur entirely using power from the phone's battery, therefore ensure the battery is fully charged otherwise the phone may crap out midway.
لطفا كمكم كنيد چه كنم. آيا گوشيو بايد بندازم دور؟؟
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.