PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : تغییر جدید در انجمن ؟!

nightmare
26-08-2007, 04:15
سلام . نمی دونم این موضوع برای من تنها پیش اومده یا بقیه هم همین طوری هستن ؟

امشب چندبار از فروم آیدیم خارج شد در حالی که همیشه کوکی ها رو تنظیم کردم هیچوقت Log Out نشم و دکمه خروج هم نزدم .

بعد که دقت کردم دیدن تمام آدرس های انجمن تغییر کردن . برای مثال اگر آدرس یه تاپیک اینجوری بود :

forum.p30world.com/showthread.php?t=6424

به این شکل تغییر کرده :

forum.p30world.com/showthread.php?t=6424s = b 4 5 9 e f 1 f c 7 4 2 5 f a 5 1 4 c 0 a 6 f 7 9 2 0 7 7 7 e f &t=6424

وقتی اون قسمت قرمز رو از آدرس حذف می کنم یوزرم از فروم خارج میشه ! ( با فاصله نوشتم چون بدونه فاصله که میزاشتم اتومات اون قسمت بعد از ارسال پستم حذف میشد !!!!! )

فروم هم که چند دقیقه ای بالا نیومد ...

به هر حال ممنون میشم اطلاع بدید .

تا بعد ....

nightmare
26-08-2007, 05:14
حالا یکم جالب تر شد . من فقط توی Opera این تغییر آدرس رو می بینم و در FF وIE همون حالت قبلیه + اینکه می تونم با هر سه مرورگر با همین یوزر در انجمن همزمان لاگین باشم ! ( حتی با IP های مختلف ! )

نمی دونم چه اتفاقی افتاده ، Opera تا 1-2 ساعت پیش طبیعی بود ...

Sina
26-08-2007, 08:55
انجمن تغییر خاصی نکرده ...
اون اطاعات اضافه در دنباله لینک هم اسمش سیشن هست و در صورتی که چند صفحه رو مشاهده کنید دیگه از بین میره و میتونید صفحات را با آدرس های خودشون ببینید

nightmare
26-08-2007, 16:23
سلام sina ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) جان بله حق با شماست انجمن تغییری نکرده . مشکل ظاهرا هر چی هست از جانب سیستم من هست و فقط در Opera . کلی باهاش کلنجار رفتم اما اون سشن همون جوری هست و نمیره یسره هم منو Log out می کنه اما با مرورگر های دیگه مشکلی نیست ...

به هر حال ممنونم از توجهت .

تا بعد ...

M A T I N
26-08-2007, 17:21
سلام sina ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) جان بله حق با شماست انجمن تغییری نکرده . مشکل ظاهرا هر چی هست از جانب سیستم من هست و فقط در Opera . کلی باهاش کلنجار رفتم اما اون سشن همون جوری هست و نمیره یسره هم منو Log out می کنه اما با مرورگر های دیگه مشکلی نیست ...

به هر حال ممنونم از توجهت .

تا بعد ...

یه بار Catch مرورگرت رو پاک کن شاید درست شد ....
من هم بعضی وقت ها یه مشکلات عجیب غریب دارم که با این کار درست میشن ....

....موفق باشی....

nightmare
26-08-2007, 17:33
یه بار Catch مرورگرت رو پاک کن شاید درست شد ....
من هم بعضی وقت ها یه مشکلات عجیب غریب دارم که با این کار درست میشن ....

....موفق باشی....

حتی کامل ( تمام رجیستری هاش و تمام فلدر هایی که موقع نصب میسازه تماما ... ) از سیستم پاک و Uninstall کردم دوباره نصب کردم ....

حالا اصلا Login نمیشه . من Username و Password رو که میزنم میگه در حال تغییر مسیر و دوباره بر می گرده به صفحه ی Username و Password ...

حالا خودم یه کاریش می کنم ممنونم ازت که توجه کردی .

تا بعد ...