ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکل با هارد

emp-ehsan
25-08-2007, 20:37
سلام من سیستم چند وقت پیش یک ویروس گرفت و بعد از اینکه ویورس رو ژاک کردم هاردم با مشکل مواجه شده.به این صورت که هر درایوی رو که می خوام باز کنم چه از خود هارد باشه چه نباشه پنجره open with رو باز می کنه.ویروس ژاک شده اما سیستم بعد از چند بار تعویض ویندوز باز هم همونجوریه

لطفا راهنمایی کنید.

arash rashno
25-08-2007, 20:59
سلام من سیستم چند وقت پیش یک ویروس گرفت و بعد از اینکه ویورس رو ژاک کردم هاردم با مشکل مواجه شده.به این صورت که هر درایوی رو که می خوام باز کنم چه از خود هارد باشه چه نباشه پنجره open with رو باز می کنه.ویروس ژاک شده اما سیستم بعد از چند بار تعویض ویندوز باز هم همونجوریه

لطفا راهنمایی کنید.
ببین یا ویروس پاک نشده یا فایل autorun.inf هنوز وجود داره

emp-ehsan
26-08-2007, 07:15
فکر می کنم ویروس رو از بین بردم . اما این فیلی که می گید نمی دونم چیه و چطور باید از بینش ببرم

javadshahvand
26-08-2007, 10:01
ببین یا ویروس پاک نشده یا فایل autorun.inf هنوز وجود داره

درسته بیشتر این فایلها مخفی هتند در ضمن آنتی ویروس کاسپر نصب کن و آپدیت آخرین ورژن

arash rashno
26-08-2007, 11:12
فکر می کنم ویروس رو از بین بردم . اما این فیلی که می گید نمی دونم چیه و چطور باید از بینش ببرم
شما برو داخل فولدر آپشن و در تب view
Hide protected operating system files (Recommended)

چک باکس رو بردار و بعد برو در درایو مربوطه و اگر فایل autorun.inf وجود داشت پاکش کن

دوسی
26-08-2007, 11:24
باعرض سلام وخسته نباشید
من تازه واردم من راراهنمایی می کنید؟

javadshahvand
26-08-2007, 11:36
باعرض سلام وخسته نباشید
من تازه واردم من راراهنمایی می کنید؟

بفرمائید در خدمتیم

arash rashno
26-08-2007, 12:05
باعرض سلام وخسته نباشید
من تازه واردم من راراهنمایی می کنید؟ا
اول از همه اینجا جاش نیست
بعد چه راهنمایی میخواید ؟؟؟
در مورد انجمن یا در مورد سخت افزار ؟؟؟؟؟؟

emp-ehsan
27-08-2007, 07:28
شما برو داخل فولدر آپشن و در تب view
Hide protected operating system files (Recommended)

چک باکس رو بردار و بعد برو در درایو مربوطه و اگر فایل autorun.inf وجود داشت پاکش کن

آقا من این کار رو کردم ولی درست نشد.:41: آنتس ویروسم کاسپره و آپ دیتش هم جدیده.آیا راه دیگه ای هم به نظرتون می رسه؟

javadshahvand
27-08-2007, 10:31
ویندوز را روی یه درایو که فرمت ntfs شده نصب کن سعی کن بعد از نصب ویندوز اقدام به نصب آنتی ویروس نمائید

arash rashno
27-08-2007, 12:39
آقا من این کار رو کردم ولی درست نشد.:41: آنتس ویروسم کاسپره و آپ دیتش هم جدیده.آیا راه دیگه ای هم به نظرتون می رسه؟
اون فایل هم پاک کردی ؟؟؟؟؟؟