ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : چند سوال درباره ي Fps Creator (كمك)

Gamer_Man
25-08-2007, 19:19
با عرز سلام و خسته نباشيد من قبلاً از موتور Game Maker استفاده ميكردم اما حالا تصميم گرفتم كه يك بازي سه بعدي با Fps درست كنم اما زياد آشنا نيستم.اگه Fps بلدين خواهشميكنم جواب من رو بدين!
1.چجوري ميشه در Fps سيو بسازيم؟
2.چجوري در اين موتور كاري كنيم كه دشمن يك مسيري رو خودش بره مثلاً يك مسيري رو بره بعد وايسته يا يه مسيري رو بره و بعد برگرده و اين كارو مدام انجام بده!
3.چجوري يك كاري كنيم كه وقتي دشمن رو ميكشيم ناپديد نشه و مردش معلوم بشه!البته من 6 پك اون رو دانلود كردم و يك نمونه آدم فضايي ديدم كه مخالف آدم هاي ديگر وقتي ميميره مردش از بين نميره . اما من تو بازيم نميخوام از اونا استفاده كنم.
4.من ميخوام يه كاري كنم كه وقتي از يك محل خواص رد شديم اون اتفاق بيفته يعني مثلاً من ميخوام وقتي از محل خواصي رد شدم سربازا بريزن سرم يا يك درگيري پيش بياد!

اگه به سوال هاي من جواب بدين خيلي خيلي ممنون ميشم.:11::40:

:10::5:

Creeping Death
27-08-2007, 10:01
۱- اگه آپگرید ۱.۰۴ را نصب کنی توی منوی بازیت خود به خود save و Load اضافه میشه .
۲- توی نوار ابزار یه آیکن ستاره هست با اون میشه ولی خیلی ضعیف ...
۳-روی کاراکتر دکمه ی راست ماوس را بزن بعد توی پانل سمت چپ گزینه ی Destroy را به تغییر بده (اسکریپتش را عوض کن)
۴- تا حالا این کار را نتوانستم بکنم . FPSC خیلی محدودیت داره .

Gamer_Man
27-08-2007, 17:07
خيلي خيلي ممنون

Gamer_Man
27-08-2007, 18:51
آقا ببخشيد ولي تو نوار ابزار من اصلاً آيكون ستاره نيست!!

Creeping Death
27-08-2007, 20:05
ببخشید حواسم نبود . نه . پرچم . فردا راهنمایی کامل برات می نویسم که چطوری باید تنظیماتش را انجام بدی.
البته خیلی ضعیفه...

Gamer_Man
27-09-2007, 23:17
پس چي شد؟!!

moz
28-09-2007, 12:58
مگه تاپیک مخصوص fps رو ندیدی؟
اگه قرار بود هر کی برای یه سوال تاپیک بزنه خوب دیگه تاپیک مخصوص fps دیگه چیه؟

moz
28-09-2007, 13:01
بیا اینجا جوابت رو می گیری
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

moz
28-09-2007, 13:05
آقای creaping death استاد fps هستند تو تاپیک مخصوص جوابتون رو می دن
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]