مشاهده نسخه کامل
: چطوري مدل هايي كه انيميشن دارند رو از تري دي مكس به Mdl تبديل كنم؟!
سلام دوستان،
چطور ميتونم مدل ها مكس رو به MDL تبديل كنم تا بتونم در 3D Game Studio استفاده كنم؟!
من پلاگين مربوطه رو دانلود كردم و در فولدر پلاگين هاي تري دي مكس 8 كپي كردم، اما هر وقت ميخوام از منوي فايل Export كنم، پيغام ميده كه :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
يا بعضي اوقات
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
و ديگه ذخيره نميكنه.
اين پيغام براي چيه؟!
Moh3en_DDD
25-08-2007, 20:35
ارر ماله این هست که می گه جعبه شما تکسچر یا متریال نداره !
اصلا برای راحتی کار بیشتر ! از داخل تری دی مکس با فرمت 3ds اکسپورت کنید و داخل مدل ادیتور import کنید !
Omid_Sadeghvand
26-08-2007, 08:19
سلام
من یه روش ساده بدون این که پلاگین برای مکس نصب کنید از مکس ابجکت متحرک به استادیو گیم ببرید:
اول ابجک متحرک خود را لود کنید سپس به اکسپورت مکس برید و فرمت *.ase را انتخاب کنید تنضیمات لازم را انجام بدهید.بعد از اتمام فایل متحرک با حجم زیاد را در 3dsg لود کنید...به همین سادگی.
موفق باشید
ارر ماله این هست که می گه جعبه شما تکسچر یا متریال نداره !
اصلا برای راحتی کار بیشتر ! از داخل تری دی مکس با فرمت 3ds اکسپورت کنید و داخل مدل ادیتور import کنید !
آخ، من مثل اينكه يادم رفت ادامش رو هم بنويسم، ميخواستم بنويسم كه من حتي وقتي تكسچر يا همون متريال هم به ماده اضافه ميكنم، باز هم همون ايرور رو ميده.
سلام
من یه روش ساده بدون این که پلاگین برای مکس نصب کنید از مکس ابجکت متحرک به استادیو گیم ببرید:
اول ابجک متحرک خود را لود کنید سپس به اکسپورت مکس برید و فرمت *.ase را انتخاب کنید تنضیمات لازم را انجام بدهید.بعد از اتمام فایل متحرک با حجم زیاد را در 3dsg لود کنید...به همین سادگی.
موفق باشید
بله... من اين كار رو هم انجام داده بودم ولي وقتي ميخواي تو Model Editor وارد كني، از مدل اديتور پرت ميشه بيرون. حجم فايل رو هم دفعه اول كه ديدم خيلي تعجب كردم چون 12 مگا بود.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.