مشاهده نسخه کامل
: ایکونهای دانلود شده
یه سری ایکون دانلود کردم اما ویندوز اونهارو موقع استفاده قبول نمی کنه ایا باید اونها رو جای خاصی ذخیره کنم یا نه
بگوکجا و چجوری استفاده میکنی تاراهنماییت کنیم؟
دوست عزیز احتمالا پسوند اونها .icon نیست .
ممنونم دوستان عزیز
خوب مثلا وقتیکه می خوام ایکون یه فولدر رو تو یه درایو عوض کنم ایکونها رو قبول نمی کنه اتفاقا یه پیغام می اد که می گه پسوندشون icon. نیست ایا راهی هست که بشه این پسوند رو عوض کرد چون چند بار ایکون دانلود کردم و هر بار این مشکل پیش اومده موقع دانلود نمی تونم بفهمم که پسوندشون.icon است یانه
ممنونم دوستان عزیز
خوب مثلا وقتیکه می خوام ایکون یه فولدر رو تو یه درایو عوض کنم ایکونها رو قبول نمی کنه اتفاقا یه پیغام می اد که می گه پسوندشون icon. نیست ایا راهی هست که بشه این پسوند رو عوض کرد چون چند بار ایکون دانلود کردم و هر بار این مشکل پیش اومده موقع دانلود نمی تونم بفهمم که پسوندشون.icon است یانه
دوست عزیز برای اینکه بتونی پسوند فایلها رو ببینی باید به فولدر آپشن بری و در سربرگ view بري و تیک گزینه Hide extensions for Known file
types رو برداری و بعد ok كني ز با اين كار ميتونى پسوند تمام فايلها رو تو كامپيوتر ببینی .
به احتمال زیاد پسوند اون فایلهایی که دانلود کردی png هست . اگه این آیکنها واقعا آیکن باشن و با برنامه آیکن در حالات مختلف طراحی شده
باشن شما میتونی پسوند رو دستی عوض کنی البته شاید هم جواب نده ولی همونطور که گفتم اگه واقعا آیکن باشن میشه این کار رو کرد . شما باید
اول همونطور که در بالا توضیح دادم در فولدر آپشن اون تیک رو برداری تا پسوندها نمایش داده بشه و بعد فایل رو rename کنی به این صورت اگه یه
فایل به اسم A باشه و پسوند اون هم png باشه به اين صورت ميشه كه A.png و شما باید به جای png تایپ کنی icon البته بايد به . بین اسم و
پسوند توجه داشته باشی . شاید هم برنامه ای برای این کار باشه , من اطلاع ندارم . موفق باشی
F A R H A D
27-08-2007, 07:37
سلام
ضمن تشکر از توضیحات ahsanx عزیز، اگر پسوند این فایلها رو به صورت دستی عوض کنی نمیتونی از اونا استفاده کنی، ضمن اینکه پسوند فایلهای icon به صورت ico هست. برای تبدیل عکس به icon از برنامه easy icon یا برنامه های مشابه استفاده کن.
سلام
ضمن تشکر از توضیحات ahsanx عزیز، اگر پسوند این فایلها رو به صورت دستی عوض کنی نمیتونی از اونا استفاده کنی، ضمن اینکه پسوند فایلهای icon به صورت ico هست. برای تبدیل عکس به icon از برنامه easy icon یا برنامه های مشابه استفاده کن.
دوست عزیز شما درست میفرمایید باید پسوند icn باشه . بیشتر سایتها که آیکون برای دانلود میذارن , پسوند آیکنها png هست . من خودم خیلی
دانلود کردم و بیشتر اونها png بودن نمیدونم دلیل این کار چی هست فکر کنم این مدل آیکونها برای برنامه های طراحی theme باشن چون من از
اونها برای درست کردن theme گوشیهای سونی اریکسون با برنامه ThemesCreator استفاده میکنم . در این برنامه ها برای انتخاب آیکن یا
قسمتهای دیگه میتونی از پسوند png استفاده کنی . در ضمن من این آیکنها رو با برنامه هایی مثل easy icon نتونستم باز کنم یا تغییر بدم . موفق
باشید
F A R H A D
28-08-2007, 08:33
سلام
ahsanx عزیز شما درست میگی، بیشتر icon pack ها با پسوند png ارائه میشه. فکر کنم بیشتر به این خاطر باشه که transparent کردن این نمونه عکس خیلی راحت باشه و میشه برای کارهای طراحی از اون استفاده کرد.
اما در مورد easy icon باید بگم که میشه این کار رو انجام داد. من از easy icon 6.0.0.4 استفاده میکنم و فکر کنم قدیمی باشه چون حدود 1.5 سال هست که از اون استفاده میکنم و البته به همراه این برنامه، Icon Easel هم ارائه میشه که کار ما با برنامه دومی هست.
اگر به توضیحات بیشتر نیاز هست خوشحال میشم که بتونم کاری انجام بدم.
پیروز باشید
hassan_mojtahedi
28-08-2007, 12:15
easy icon maker
ممنونم دوستان . همانطور که اشاره کردین پسوند فایلها pngهست اما وقتی اونا رو دستی عوض کردم بازم جواب نداد اگه برنامه ای برای رفع این مشکل هست و دوستان داشته باشند ممنون می شم لینکشو بذارین که دانلودش کنم.
با تشکر فراوان ساره
F A R H A D
30-08-2007, 01:41
سلام
easy icon & crack:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
easy icon maker هم که در بخش نرم افزار همین فروم میتونی پیدا کنی.
ممنونم فرهاد جان
برنامه ای رو که لطف کردین دانلود کردم اما نمی دونم چطوری باید ازش استفاده کنم یعنی ایکونهایی رو که دانلود کرده بودم تو این برنامه باز نمی شن حتی اونارو با پسوند ico تغییر نام دادم ولی بازم جواب نداد اگه زحمتی نیست لطفا منو راهنمایی کنین .
با تشکر فراوان ساره
F A R H A D
01-09-2007, 10:31
سلام
1- عکس مورد نظر رو با هر فرمتی که هست، بوسیله یکی از برنامه های ویرایش عکس باز کنید
2- تمام عکس رو انتخاب و کپی کنید
3- برنامه Icon easel رو که همراه Easy icon ارائه شده رو اجرا کنید
4- طبق توضیحات عکسهای زیر، عکس کپی شده در clipboard را به برنامه وارد کنید:
* سایز icon مورد نظر رو انتخاب کنید
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
* قسمت مشخص شده در عکس رو کلیک کنید
* کادر ظاهر شده رو تایید کنید
* بعد از تایید عکس رو در محیط برنامه میبینی
5- File>Save
6- مبارک باشه، موفق شدی
پیروز باشید.
با سلام و تشکر فراوان
فرهاد جان به خاطر کمکت و وقتی که گذاشتی بسیار ممنونم مشکلم حل شد
F A R H A D
02-09-2007, 10:25
سلام
خواهش میکنم. قابلی نداشت
پیروز باشید
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.