مشاهده نسخه کامل
: با اين قفل چكار كنم؟
با عرض سلام
بچه ها اين يك سي دي برنامه هاي موبايل هست كه عكسهايي ازش در بر نامه iso buster گرفتم كه برايتان آپلود كردم .در ضمن من با ورژنهاي قديمي كلون ايميج گرفتم ولي جواب نداد ديگه راهي به ذهنم نمي رسه.
با تشكر
عكس:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
papa_toop
25-08-2007, 21:23
شما باید با Clone 2.2.1.1 که می تونی از سایت oldversion.com دانلود کنی باید یه ایمیج با اسم 1 بسازی و بعد از
ایمیج گرفتن فایل CCD رو پاک کن و به جاش این فایل CCD رو بقله فایله IMG بذار یا اسم این فایل رو به اسم فایله IMG تغییر بده. در هر صورت نام فایله CCD باید با نام فایله IMG یکی باشه البته ایمیج باید با کلون ورژن 4 به بالا رایت بشه
دانلود فایل
papa_toop
25-08-2007, 21:25
اینم سریال :
papa_toop
25-08-2007, 21:36
یه روش دیگه هم هست که باید با همین ورژن کلون یه ایمیج از سیدی بگیری و بندازی توی درایو مجازی و دوباره با همین ورژن کلون یه ایمیج از درایو مجازی بگیری و اون ایمج رو رایت کنی البته من درایو مجازی رو با Vitual CD ساختم و در آخر باید این رو بگم که "" برو حال کن""
با تقدير و تشكر از شما دوست عزيز
راستي تنظيمات كلون به چه شكل بايد باشه
papa_toop
26-08-2007, 09:05
Read Speed = Max
Fast Error Skip = روشن
Dont Report Read Errors = روشن
Intellingent Bad Sector Scanner = روشن
Read SubChanel Data From Data Track = خاموش
Read SubChanel Data From Audio Track = خاموش
با عرض سلام
دوست عزيز دو روشي كه گفته بودهايد من انجام دادهام ولي به نتيجه نرسيدم
در روش اول من ايميج را گرفتم و اسم ايميج را هم 1گذاشتم و وقتي كه اسم ايميج را 1 گذاشتم بعد از پايان كار اسم فايل ccdهم 1بود ولي با اين حال من باز هم گفته هاي شما را انجام دادم و حتي فايل شما را هم جايگزين كردم و بعد ايميج را با كلون ورژن 5 رايت كردم كه جواب نگرفتم
و اما روش دوم را هم من انجام دادماين ايميج با هيچ درايو مجازي باز نمشه بجز Virtual CD من ايميج اول را لود كردم .بعد اتوران سي دي كه اجرا نمي شد و در اخل سي دي هم فقط دو تا فايل بود به اسم ناب لاكو بعد طبق گفته شما دوباره ايميج گرفتم و بعد ايميج را رايت كردم ولي باز هم نه اتوران اجرا مي شود و نه خود برنامه.
من ديگه نمي دونم چيكار كنم امروز ساعت 6بعد اظهر هم سي دي را بايت تحويل بدم اگر راه ديگري به ذهنتان مي رسد بگوييد تا انجام بدم.
با تشكر
papa_toop
26-08-2007, 16:08
من می تونم بگم این روش 100% کار می کنه و دلیل اینکه فایله آتوران پیدا نمی شه شاید این هست که فایل مخفی است و باید با ایزوباستر محتویات سیدی رو بگردی
حالا روش اول :
دقیقا به همون روشی که گفتم از سیدی ایمیج بگیر(با کلون 2.2 و با اون تنظیمات)
بعد با Vitual Cd این ایمیج رو توی درایو مجازی بنداز
دوباره دقیقا با همین تنظیمات از درایو مجازی ایمیج بگیر
حالا این ایمیج رو روی سیدی رایت کن و با ایزو باستر یه نگاه به داخل سیدی بنداز
papa_toop
26-08-2007, 16:36
برای این کار باید نرم افزار Ultra Iso رو داشته باشی
بعد از ایمج گرفتن ( با همون روشی که گفتم) ایمج رو در Ultra Iso باز کن و اون رو به Nrg , تبدیل کن (شاید در هنگام تبدیل ازت یه سوال بپرسه که باید اون رو قبول کنی)
حالا ایمیج رو با Nero رایت کن
این روش هم تا 90% کار می کنه
papa_toop
26-08-2007, 17:30
در این روش شما احتیاج به نرم افزارهای Tz Copy Protection و Ultra Iso دارید
بعد از ایمیج گرفتن ایمیج سیدی رو در iso buster یا ultra iso باز کن
تمام فایل هایی رو که هجمشون کم است رو از ایمیج بکش بیرون و اون هایی رو که هجمشون زیاده رو هیچ کاری نکن
بعد اون فایل های بیرون کشیده شده رو بریز در Ultra Iso و (خوب توجه کن) مثلا یه فایله txt می زاری توی ultra iso
و اون رو هم اسم فایل های حجیم می کنی مثلا CD-COPS.dll و تا آخر این کار رو می کنی تا هم اسمه همه فایل های حجیم در Ultra Iso باشد(به جز اون فایل 4 گیگی)
سپس ایمیج رو با فرمت Bin,Cue سیو کن
بعدا نرم افزار tz رو بازکن و فایله cue رو در اون قرار بده
حالا دو باره ایمیج رو در ایزوباستر باز کن و به حجم اون فایل های حجیم که به بایت نوشته شده اند توجه کن و اون فایل ها رو در tz به همون حجم برسون توجه کن که حتی یه بایتم نباید اشتباه کنی
امیدوارم متوجه شده باشی
دوست عزيز وقتي سي دي را نگاه مي كنم و با ايزو باستر نگاه مي كنممحتويات داخل سي دي هست و فقط مشكل اينكه با يد اتوران خود سي دي اجرا بشه كه نمي شه در ضمن وقتي سي دي را در داخل درايو مي گذارم يك پنجره باز مي شه كه در داخلش دو فايل ناب لاك هست من ميخواهم كه سي دي بصورت در ست انجام بشه همراه با اتوران
سلام
با تقدير و تشكر از شما دوست عزيز بابت كمكهايي كه به من كرديد تا به جواب برسم.
يك روش هم من خودم پيدا كردم اونم اينكه با برنامه PreGap.Image.Builer از اين سي دي ايميج گرفتم با فرمت Binو اين فرمت را به راحتي بر روي سي دي رايت كردم ولي يك مشكل بزرگي كه داشتم اين بود كه قفل همراه با ايميج را يت مي شدو سي دي رايت شده همچنان قفل داشت ولي ايميج سالم بود و در درايو مجازي هم به خوبي اجرا مي شدولي بعد از رايت سي دي رايت شده همچنان قفل دارد.
با تشكر
SILWESTER
27-08-2007, 02:13
براي تميز كردن ايميج هاي قفل دار ميتوني از برنامه ecc regen يا برنامه هاي مشابه آن استفاده كني:20:
سلام سيلوستر عزيز
سيلوستر لطف مي كني كه لينك دانلود اين برنامه را برام بگذاري
papa_toop
27-08-2007, 11:20
با تشکر
تست میکنم جواب را اعلام می کنم
بچه ها من با اين نرم افزار ايميجم را باز كردم و بعد اسكن را زدم و بعد از پايان يافتن اسكن ايميج را رايت كردم ولي همچنان سي دي رايت شده قفل داشت و وقتي كه مي خواهم از سي دي رايت شده دوباره ايميج بگيرم دوباره قفل را بايد از بين ببرم.
راستي اين نرم افزارecc regen كار اصليش چي هست و در چه زمانهايي مي توان از آن استفاده كرد.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.