PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : چگونه پيش فرض هاي ويندوز را عوض كنم؟

Alastoor
25-08-2007, 16:04
سلام

حتما براي شما هم پيش آمده كه خواسته باشيد شكل آيكن هاي مثلا درايوهايتان و يا اشاره گر موس خود را تغيير دهيد. براي انجام ساده تر چنين عملياتي نرم افزارهايي وجود دارد. همچنين نرم افزارهاي ديگري هم به عنوان تم ويندوز وجود دارند كه شكل ظاهري ويندوز شما را عوض مي كنند. ولي همواره يك نكته مهم در زمينه ي اينگونه نرم افزارها وجود داشته و آن اينكه غالبا اينگونه نرم افزارها شمايلي را كه در ويندوز اعمال مي كنند (اعم از شكل آيكن ها، تسكبار، اشاره گر موس و ...) را نه به صورت جايگزين شده روي فايلهاي اصلي ويندوز بلكه بر روي آنها اعمال مي كنند؛ يعني آنها را به صورت پيش فرض (ديفالت) ويندوز قرار نمي دهند كه اين امر هم باعث كند شدن سيستم و هم باعث نمودار شدن حالتهاي خود ويندوز در بعضي لحظات قبل از ديده شدن حالت اعمال شده روي سيستم مي شود.

مثلا اگر ويندوز xp داشته ايد و برنامه ي vista transformation رو نصب كرده باشيد، وقتي ويندوز در حال بالا آمدن هست (در بخش welcome screen ) يا در بخش log in ، اشاره گر موس به صورت همان اشاره گر خود xp هست و نه به صورت اشاره گر ويستا و اشاره گر ويستا لحظاتي بعد در هنگام ورود به ويندوز فعال مي شود.

يا اينكه وقتي آيكن يك فولدر رو (به صورت دستي) عوض مي كنيم، شكل آيكن به صورت كلي به آن شكلي كه ما قرار داده ايم تغيير نمي كند بلكه شكل آيكن بر روي شكل عمومي آيكن فولدرها در ويندوز اعمال شده و اگرسيستم از لحاظ برخي مشخصات سخت افزاري كمي پايين باشد، به وضوح قبل از ديدن شكل آيكني كه شما اعمال كرده ايد، شكل عمومي آْيكن هاي ويندوز را روي آن فولدر براي چند صدم ثانيه مي بينيد كه صورت جالبي ندارد.

خب مي خواستم بدونم آيا راهي براي اينكه اينگونه تغييرات رو به صورت پيش فرض ويندوز در بياريم وجود داره؟

مثلا براي مثالهايي كه ذكر كردم توضيح بديد ممنون ميشم.

البته براي تغيير شكل آيكن درايوها و يا فولدرها اين مشكل توسط برخي نرم افزارها حل شده ولي در مورد بقيه تغييرات هنوز اين مشكل وجود داره. مثلا همين برنامه windows blind كه به دليل اينكه تم هاي مربوطه رو به صورت ديفالت ويندوز در نمي ياره علاوه بر مشكل ذكر شده باعث كندي سيستم هم ميشه.

با تشكر.

mamad_tk_pk
26-08-2007, 10:09
سلام
من چند ماه پيش از يك سايته اجنبي يك سري تم ويستا براي ويندوز ايكس پي دانلود كردم كه فقط كافي بود روي اون دو بار كليك كني تا بره جزو تم هاي ويندوز و وقتي كه تحقيق كردم ديدم هههههش گونه باري روي سيستم نمي زاره .
متاسفانه اسم سايتش يادم نمي ياد .
ولي اگر بگردي حتما پيدا مي كني

Alastoor
27-08-2007, 09:44
نه من راه حل اصوليش رو ميخوام كه بشه به صورت دستي اين كار رو كرد.

ممنون ميشم دوستاني كه توي اين زمينه اطلاعات دارند در مورد موارد مختلفي كه گفتم توضيح دهند.

با تشكر.

Alastoor
09-09-2007, 14:18
خبري نيست.... كه نيست؟؟؟:13:

تو را من چشم در راهم... :31: