ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : گارانتي و مشكل من!؟!؟

p990
25-08-2007, 12:23
گوشي من n91 است .يه يك سالي هم هست خريدم.
متاسفانه از بد شانسي ما هاردش فورمت نميشد (كه ميشد ولي جريان داره تا اون موقع رازش رو نميدونستم) و بردم گارانتي نياتل (1 هفته هست پس گرفتم) و دختره اول راه فرمت گفت كه من گفتم بلدم ولي نميشه.(تازه اول د بغ است)بعد نيم ساعت ور رفتن و گفت هاردش خراب اينجا بايد بمونه و چون ضربه شديد خورده گارانتي باطل است(تو اتوبوس افتاد بود نه شديد) اگر بيشتر از 25 تومن شد اطلاع ميديم و اگر كمتر بود بي اطلاع درست ميكنيم .
بعد دو هفته زنگ زدن گفت 83 هزار تومن ميشه و بياين تحويل بگيريد حالا بماند كه من رفتم دعوا كه چرا بي اطلاع اين كار رو كردن و گوشي رو باز كردن و..... انصراف دادم و بعد از يهفته رفتم گرفتم و دو تومن دادم به خاطره اين كه 3 هفته اونجا بوده(پول پاركينگ گرفتن) ولي مشكل رفع شده بود.
اومدم خونه اطلاعات گوشي رو دوباره ريختم تو گوشي و دو باره هارد فرمت نشد.
بعد 1 ربع دوزاري در قابلامه اي ما افتاد كه تم رو گوشي رو هارد است و به همين دليل است كه هارد فرمت نميشه واين همه مشكلات از روي ندانم كاري و83 تومن(چه شانسي) و ميشه دو حالت در نظر گرفت يا گارانتي ندان و بي اطلاع بود و يا دزد بوده وحشتناك و .....
در حال حاضر قسمت كشويي گوشي كند شده و جواستيك گوشي شل شده به طرف چپ وگاهي به طرف چپ با سرعت ميره و گاهي بدون اين كه دستم روش باشه به طرف چپ خودش ميره و تا يك بار به طرف چپ نزنم واي نميسته.
حالا به نظر شما مشكل چه جوري حل ميشه .آيا بايد جواستيك رو عوض كنم؟ اگه اين جوره چقدر حدودي خرجش ميشه؟
شنيدم اتصالات گارانتي خوبي هست .آيا درست ميكنه بدون كارت؟اگه ميشه آدرس و شماره تلفنش رو بديد.
ببخشيد وقت تون رو گرفتم و چشمتون رو درد اوردم.
منتظر جوابتونم.
ممنون.

DJ.Mamal
25-08-2007, 21:56
اینم از وضعیت گارانتی تو ایران
راجع به جوی استیک:لاستیک کیبورد رو عوض کن ببین درست میشه یا نه اگه نشد اشکال از بورد گوشیه

p990
26-08-2007, 17:54
دستت درد نگنه از اين كه جواب دادي.
حالا اين لاستيك كيبورد چند هست؟
هزينه تعمير بورد چند است؟ممكن مشكل ديگه اي باشه؟
هزينه تعويض جواستيك چقدر تموم ميشه؟آخه رنگش رفته اگه گرون نباشه تعوض اش بهتره !!
اگر در مورد اتصالات هم اطلاعاتي داري بگي ممنون ميشم(آدرس و شماره تلفن)
اگر كسي ديگه اي هم مي دونه بگه. دستتون درد نكنه.

DJ.Mamal
26-08-2007, 19:33
دستت درد نگنه از اين كه جواب دادي.
حالا اين لاستيك كيبورد چند هست؟
هزينه تعمير بورد چند است؟ممكن مشكل ديگه اي باشه؟
هزينه تعويض جواستيك چقدر تموم ميشه؟آخه رنگش رفته اگه گرون نباشه تعوض اش بهتره !!
اگر در مورد اتصالات هم اطلاعاتي داري بگي ممنون ميشم(آدرس و شماره تلفن)
اگر كسي ديگه اي هم مي دونه بگه. دستتون درد نكنه.
یه قاب براش بگیری مشکلت حل میشه البته اگه از لاستیکش باشه
گارانتی اتصالا هم مفت نمی ارزه

p990
27-08-2007, 17:15
اگه اين جور باشه كه كار تمومه!!!
چون قاب براي n91 خيلي كم هست و قاب اصل از علاء الدين پرسيدم 120 تومن بود ودر پيتش 70-80 تومن؟؟!!

DJ.Mamal
28-08-2007, 22:17
برو از لوازم جانبی ها بپرس ببین فقط لاستیک کیبوردشو دارن...اگه بود بگیر

p990
02-09-2007, 13:48
ببخشيد مدتي نبودم مسافرت بودم.
اين لاستيك آيا جدا فروخته ميشه؟
و قيمت زيادي كه نداره.

DJ.Mamal
03-09-2007, 19:56
این لوازم جانبی ها دارن
باید بگردی ببینی پیدا میشه یا نه