مشاهده نسخه کامل
: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه آرسنال: Arsenal F.C. News
Saeed_TnT
27-09-2008, 23:38
با عرض تاسف باخت مقابل هال رو به همه آرسنالی های عزیز تسلیت عرض میکنم ، امیدوارم غم آخرتون باشه
به امید برد در مقابل پورتو (بگید انشاالله)
با عرض تاسف باخت مقابل هال رو به همه آرسنالی های عزیز تسلیت عرض میکنم ، امیدوارم غم آخرتون باشه
به امید برد در مقابل پورتو (بگید انشاالله)
...انشاالله...
rainysky50
25-10-2008, 12:26
سلام!من برگشتم!اقا من این تاپیک رو از ته صفحه ی دوم کشیدم بالا!به خدا حق تیم بالای جدولی ارسنال پایین جدول بودن تو پی30 ورلد نیست!پس کجا رفتن طرفداران توپچیها!چرا کسی خبرهای باشگاه رو اینجا نمیزاره؟من حقیقتش خودم نمیدونم از کجا خبرهای ایت تیم رو بگیرم!حتی نمیدونم ارسنال دقیقا تو جدول چندمه!
vahid_civil
25-10-2008, 13:26
چه طرفدارایی !
من آرسنالی نیستما !
ولی سایت آرسنال تو ایران :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
rainysky50
25-10-2008, 14:02
دستت درد نکنه!اینو که بلد بودم!تو ارسنال دات کام اصلی هم عضو هستم ولی فایده ای نداره!بعد از مدتها یه سری به اونجاها میزنیم!باید بچه ها بیان کمی کل کل کنیم تاپیک داغ بشه!اخه چیه ارسنال از لیورپول یا همین چلسی که چند سالی میشه روی دور افتاده کمتره!!؟؟؟؟؟
دستت درد نکنه!اینو که بلد بودم!تو ارسنال دات کام اصلی هم عضو هستم ولی فایده ای نداره!بعد از مدتها یه سری به اونجاها میزنیم!باید بچه ها بیان کمی کل کل کنیم تاپیک داغ بشه!اخه چیه ارسنال از لیورپول یا همین چلسی که چند سالی میشه روی دور افتاده کمتره!!؟؟؟؟؟
واقعا از چلسی و لیورپول خیلی سر تره
به نظر من هیچ تیمی در جهان مثل آرسنال زیبا بازی نمیکنه هیچ تیمی
خوشبختانه یکی از زیباترین گلهای تاریخ رو یک آرسنالی زده
منظورم گل برگ کمپ به نیوکاسل در سال 2002 زده
یادش به خیر عجب تیمی بود
بچه ها امشب بازی رو میتونید ساعت 23:30 از شبکه 3 تماشا کنید...
و له شدن تاتنهامی ها رو زیر پای آرسنال ببینید....
aminsa3000
30-10-2008, 00:14
'گووووووووووووووووووولللل لللللللل!!الارسنالیه!!!هله هله هله هله!!گل گل گل گل گل گل!
سیلوستره گل تساوی یک به یک رو زد!تا اینجا مساوی با تاتنهام دقیقه های پایانی نیمه ی اول!تا ببینیم چی میشه!امسال اولین بازی ارسنال که دارم میبینم!!بعد از مدتها!:19::19::19::19:اگه ببره چندم میشیم تو جدول؟؟؟:46::46::11::11:
aminsa3000
30-10-2008, 01:30
4 به 4 مساوی×!!دفاع در حد تیم کاغذسازی پرند سردشت کرمانشاه!!!این چه دفاعی بود اخه!بازی 100 درصد برده رو براحتی 2 گل بخوری و مساوی کنی!اینجوری ارسنال خواب قهرمانی رو خواهد دید!:19::19::19::19::18::2::2::2::2::2::41::41: :13::13::13:
aminsa3000
01-11-2008, 23:44
باختیم !!به استوک سیتی!!اصلا ارسنال رو چرا منحل نمیکنند که اینقدر رو اعصاب ملت راه نره؟؟؟
mohandes1369
07-11-2008, 20:04
تنها راه نجات آرسنال تعويض مربيه....
ونگر گدا ميحواد بدون خرج پول قهرمانم بشه اخر فصلم همه رو بفروشه
بابا مگه فجر سپاسيه...
يكم بايد ولخرجي كنن اين مديراي گدا...
چلسي منچستر ليورپول كيا رو خريدن....
اونوقت ارسنال flamini كه داشت جا مي افتاد رو فروخت جاش denilson بي تجربه....
من نميفهمم تو كله اين ونگر چي ميگذره...
گند زده رفت... تيم ارسنال اينقدر جوونه كه اگه يه بازي (امسال تاتنهام) رو دقيقه اخر نتيجه نگيره تا اخر فصل گند ميزنن ميره...
نمونش پارسال با پورتس موس و دقيقه اخر و اشتباه clichy.......
mohandes1369
07-11-2008, 21:53
اولا تيم من بارسا است ولي بعضي بازياي ارسنال به دلم ميچسبه...
من ونگر رو هم قبول دارم ولي يكم بايد ولخرجي كنه....
به اميد پيروزي پرگل بارسا مقابل منچستر....
بیمارستانی به نام آرسنال!
عصر امروز در حالی آرسنال به مصاف منچستریونایتد میرود كه آرسن ونگر با لشكری از مصدومان روبهرو است. شانه مصدوم والكات و كشیدگی عضله كاپیتان والاس احتمال بازی این دو را 50-50 كرده است. باكاری سونگا نیز وضعیت مبهمی را دارد، اما ممكن است ونگر روی مدافع وسطش (میكاییل سیلوستره كه بینیاش شكسته است) ریسك كند. اما عدم حضور امانوئل آدبایور (قوزك) امانوئل ابود (زانو) و رابین فانپرسی (محرومیت) قطعی است. در حالی كه منچستر شاید وس براون را به دلیل مصدومیت قوزك نداشته باشد.
امروز ورزشگاه امارات شاهد نبرد تیمهایی است كه 30 بار (در لیگ برتر 13 بار) قهرمانی انگلیس را بین خودشان تقسیم كردهاند. آرسنال تاكنون 13 بار (3 بار در لیگ برتر) قهرمان جزیره شده و منچستر 17 بار (10 بار درلیگ برتر).
گرچه هر دوی این تیمها بازیهای چهارشنبهشان در لیگ قهرمانان اروپا را با تساوی پشتسر گذاشتهاند، اما آنها ركورد بیشترین برد در تاریخ لیگ برتر را در اختیار دارند؛ منچستر با 400 پیروزی و آرسنال با 338 برد (200 پیروزی خانگی).
اما رویاهای آرسنال با شكست هفته پیش مقابل استوك دستخوش تهدیدی جدی شد. این سومین شكست توپچیها بود كه موجب شد منچستر بهرغم یك بازی كمتر با یك امتیاز اختلاف جای آنها را در رتبه سوم بگیرد. این در حالی است كه مدافع عنوان قهرمانی فرار به سوی صدر جدول را با هفت بازی بدون شكست آغاز كرده است. این همچنین مصاف دومین خط حمله برتر جزیره با دومین خط دفاع مستحكم آن است. آرسنال 23 گل زده در كارنامه دارد و منچستر هشت گل خورده.منچستر در هشت بازی اخیر مقابل آرسنال تنها یكبار پیروز شده و هنوز نتوانسته با امتیاز كامل ورزشگاه امارات را ترك كند. البته هنوز هیچیك از چهار تیم بزرگ انگلیس موفق به انجام این كار نشدهاند. الكس فرگوسن در حالی بار دیگر روی نیمكت شیاطین سرخ مینشیند كه این هفته بیستوسومین سال حضورش در منچستر را جشن میگیرد. این سیوهفتمین تقابل فرگوسن با آرسنال است. در حالیكه آرسن ونگر نیز دومین مربی پرسابقه لیگ برتر است. در 36 مسابقه قبلی؛ هر تیم 13 بار برده است و 10 بازی به تساوی كشیده كه از میان آن دو بازی به پنالتی كشیده شد. یكی را منچستر در سال 2003 برد و قهرمان جام خیریه شد و دیگری را در سال 2005 آرسنال برد و قهرمان جام حذفی شد.
رونالدو در انتظار پیروزی
كریس رونالدو، ستاره منچستر معتقد است، تیمش برای زنده نگه داشتن امیدهای قهرمانی باید در خانه آرسنال پیروز شود: «ما میخواهیم قهرمان لیگ برتر شویم و بنابراین باید این سه امتیاز را به دست آوریم. روحیه فوقالعادهای داریم و تیم بزرگی هستیم. بنابراین برداشتن این سه امتیاز اولویت اولمان است. رونالدو همچنین در مورد لشكر مصدومان آرسنال گفت: «نمیدانم این قضیه چقدر برایشان سخت است، اما به هرحال آنها هنوز یازده بازیكن دارند كه در زمین قرار دهند، درست مثل ما. میدانم مسابقه سختی را در پیش داریم چراكه این دیدار همیشه اینگونه بوده است. آنها صاحب ورزشگاه جدیدی شدهاند و به این دلیل ركورد ما در امارات به خوبی هایبوری نیست. ولی فراموش نكنید آرسنال استعدادهای فوقالعادهای در اختیار دارد. ما به آنها احترام گذاشته و میدانیم به دست آوردن پیروزی در آنجا سخت است.» آرسنال در فصل 2008-2007 از 21 بازی ابتداییاش 16 پیروزی به چنگ آورد و تا 9 دسامبر بدون شكست بود. «فصل پیش آنها خیلی خوب شروع كردند و در پایان فصل امتیاز از دست دادند. شاید امسال قضیه فرق كند و آنها بخواهند امتیازاتی را كه ابتدای كار از دست دادهاند، جبران كنند. اما ما نگران نیستیم و فقط باید در مورد خودمان فكر كنیم.»
بنهتز: میتوانیم قهرمان شویم
نیكلاس بنهتز كه به احتمال فراوان جایگزین آدبایور در خط آتش آرسنال است، كماكان تیمش را از شانسهای قهرمانی در لیگ برتر میداند. این بازیكن 20 ساله گفت: «هنوز هم معتقدیم میتوانیم قهرمان شویم. این را به خودمان مدیونیم. تیم جوانی داریم كه كماكان میتواند به مردم ثابت كند، اشتباه كردهاند. آرسنال تیم قدری است كه این فصل بازیهای خوبی در برابر تیمهای بزرگ داشته. بعد از اتفاقات بازی با تاتنهام و استوك شاید مردم فكر كنند اوضاع خوبی در آرسنال حاكم نیست، اما خود ما چنین اعتقادی نداریم و میخواهیم بازگشتن به نوار پیروزی را از بازی با منچستر شروع كنیم. «گل زدن به منچستر فوقالعاده است و اگر بتوانم به پیروزی تیمم كمك كنم، خیلی خوشحال میشوم.»
توره: این بازی همه چیز نیست
كولو توره مدافع آرسنال نیز در مورد دیدار سرنوشتساز امروز گفت: «شكست دادن منچستر میتواند نقطه عطفی برای ما باشد. یك برد میتواند به همه بگوید ما هم مدعی قهرمانی هستیم اما پیروزی در این مسابقه همه چیز نیست، این هم فقط یك بازی است. لیگ برتر خیلی طولانی است و ما حتی به نیمفصل هم نرسیدهایم. این فقط یك بازی بسیار مهم است و فقط باید به منچستر نشان دهیم چه تیم بزرگی هستیم.»
آدبایور: از منچستریها خوشم نمیآید
امانوئل آدبایو كه مهمترین غایب بازی امروز است، علاقهای به حضور هیچكدام از بازیكنان منچستر در آرسنال ندارد. این مهاجم 24 ساله گفت: «دوست ندارم هیچكدام از آنها را در تیممان ببینم. اكنون تیم بزرگی داریم و همه عالی بازی میكنند و بنابراین كاملا از گروهی كه داریم، راضی هستیم. اگر بازی خودمان را بكنیم به خوبی شانس پیروزی در این بازی را داریم.
منبع:BBC
Saeed_TnT
08-11-2008, 14:42
بنهتز
اسمش بنتنره که bendtner مینویسن
ونگر: جوجه را آخر پائيز مي شمرند
"آرسن ونگر" سرمربي فرانسوي تيم فوتبال آرسنال در واکنش به انتقاداتي که اخيرا عليه او و تيمش مطرح شده، اظهار داشت عملکرد او بايد در پايان رقابتهاي فصل جاري در ماه مه مورد قضاوت قرار گيرد نه اکنون.
آرسنال هفته گذشته دو بار برتري خود مقابل تاتنهام را از دست داد تا در نهايت اين مسابقه با تساوي 4 بر 4 خاتمه يافت. شنبه گذشته نيز مقابل استوک سيتي به شکست 2 بر يک تن داد. سپس در جريان تساوي بدون گل مقابل فنرباغچه ترکيه در جام قهرمانان باشگاههاي اروپا در ورزشگاه امارات شهر لندن با آسيب ديدگي "مايکل سيلوستره" از ناحيه بيني، به فهرست مصدوميت هاي اين تيم افزوده شد.
شکست مقابل استوک سيتي، سومين شکست آرسنال در مسابقات فصل جاري ليگ برتر انگليس بود و با اينکه ونگر با سه عنوان قهرماني در ليگ برتر و چهار قهرماني جام حذفي باشگاه هاي انگليس موفق ترين سرمربي اين تيم بوده، پيکان تيز انتقادات به خاطر ارائه بازي زيبا به بهاي از دست دادن نتيجه متوجه او شد.
وي در گفت و گو با روزنامه "گاردين" اظهار داشت: «من هر لحظه بايد به سوالات مختلف پاسخ دهم. لطفا بگذاريد در ماه مه در اين خصوص صحبت کنيم.»
ونگر افزود: «من پستم را با هيچ سرمربي ليگ برتري عوض نمي کنم چون به توانمندي هاي اين تيم اعتقاد دارم.»
آرسنال در ديدار امروز خود به مصاف تيم منچستريونايتد مي رود و قبول شکست به افزايش فشار ها روي اين تيم شمال لندن منجر خواهد شد.
ونگر از مصاف سختي که پيش رو دارد، خوشحال است و آن را فرصتي براي نمايش و اثبات قدرتمندي تيمش در شرايطي که همه نگران هستند، مي داند.
به اعتقاد وي، «اعتماد به نفس و انگيزه شايد مهمترين عامل ضروري براي بازي در يک باشگاه بزرگ باشد.»
"تفنگداران" هم اکنون در رتبه چهارم رقابتهاي ليگ برتر قرار دارند و يک شکست ديگر مي تواند شانس قهرماني آنان را به شدت کاهش دهد.
ونگر در خاتمه به دشواري هاي رقابت با تيم هاي ثروتمندي مثل چلسي و منچستريونايتد اشاره کرده و گفت: «در حاليکه اين دو تيم شکل گرفته و به ثبات رسيده اند، ما در حال ساختن تيم جوان خود هستيم.»
بارسلونا آماده جذب فابرگاس
باشگاه فوتبال بارسلوناي اسپانيا با اعلام "سسک فابرگاس" به عنوان اولويت نخست خريدهاي تابستانه خود، از آمادگي باشگاه براي پرداخت 47 ميليون دلار در ازاي او خبر داد.
به گزارش ايرنا به نقل از روزنامه "ديلي استار" چاپ لندن، بارسلونا قبلا هم براي به خدمت گرفتن فابرگاس ابراز تمايل کرده بود ولي نارضايتي اين بازيکن از حضور در آرسنال، ممکن است باعث بازگشت او به خانه شود.
فابرگاس پيش از اين گفته بود تا زماني که "آرسن ونگر" در آرسنال است، در اين تيم خواهد ماند اما اخبار اخير حاکيست اين مربي فرانسوي احتمالا در پايان فصل، ورزشگاه امارات شهر لندن را ترک خواهد کرد.
مسوولان باشگاه بارسلونا از اينکه فابرگاس تصميم گرفت از اين تيم برود، ناراحت هستند و به صورت علني اعلام کرده اند که قدم اول را براي بازگرداندن بازيکني که يک تيم ديگر را انتخاب کرده، بر نخواهند داشت اما ديلي استار مدعي شده است که اکنون همه چيز در بارسلونا تغيير کرده و اين باشگاه مي خواهد با فابرگاس قرارداد امضا کند.
اين روزنامه به نقل از يک منبع آگاه نوشت: بارسلونا از علاقه فابرگاس به اين باشگاه آگاه است و هر کاري ممکن باشد براي بازگرداندن او انجام خواهد داد. اين کار خرج زيادي دارد اما او الويت نخست ما است.
اين خبر در صورتي که درست باشد احتمالا به خاطر تمايل "خوآن لاپورتا" رئيس باشگاه بارسلونا براي ثبت نام خود در تاريخ اين تيم است.
بازگرداندن فابرگاس در آستانه آخرين دوره رياست لاپورتا، او را به اين هدف مي رساند.
ونگر احتمال ترک آرسنال را رد کرد
سرمربي تيم فوتبال آرسنال انگليس، شايعه هاي منتشره در مورد احتمال استفعا از اين سمت را تکذيب کرد.
به گزارش سايت فيفا، "آرسن ونگر" در يک کنفرانس خبري قبل از ديدار با منچستريونايتد گفت: من عاشق آرسنال هستم.
اين مربي فرانسوي افزود: در تصميماتم هميشه آرسنال اولويت دارد نه آنچه که رسانه ها فکر مي کنند. نمي توانم جلوي حرف مردم را بگيرم اما مي توانم روي آينده اين باشگاه تاثير گذار باشم. به تصميماتي که تاکنون گرفته ام افتخار مي کنم.
آرسنال هفته گذشته دو بار برتري خود در مقابل تاتنهام را از دست داد تا در نهايت اين مسابقه با تساوي 4 بر 4 خاتمه يافت. شنبه گذشته نيز مقابل استوک سيتي به شکست 2 بر يک تن داد. سپس در جريان تساوي بدون گل مقابل فنرباغچه ترکيه در جام قهرمانان باشگاه هاي اروپا در ورزشگاه امارات با آسيب ديدگي "مايکل سيلوستره" از ناحيه بيني، به فهرست مصدوميت هاي اين تيم افزوده شد.
شکست مقابل استوک سيتي، سومين شکست آرسنال در مسابقات فصل جاري ليگ برتر انگليس بود و با اينکه ونگر موفق ترين سرمربي اين تيم با سه عنوان قهرماني در ليگ برتر و چهار قهرماني جام حذفي باشگاه هاي انگليس بوده، منتقدان شروع به متهم کردن وي به خاطر ارايه بازي زيبا به بهاي از دست دادن نتيجه کردند.
آنها همچنين از او خواستند با استفاده از بازيکنان قوي از نظر جسمي، به تقويت تيم بپردازد.
بر همين اساس ونگر در حمايت از تيم جوان خود و شيوه بازي آنها گفت: به تيمي که دارم معتقدم و به آنها بسيار افتخار مي کنم. نتايج ما به آن خوبي که مي خواهيم، نيستند. اگر همه چيز بستگي به تجربه داشته باشد پس آرسنال در پايان فصل سقوط خواهد کرد. من اعتقادي به ارتباط قدرت تيم با تجربه ندارم. به نظر من تيمي قوي است که انگيزه، استعداد و زيرکي داشته باشد. يک نفر مي تواند در 18 يا 20 سالگي با هوش و در 30 سالگي کند ذهن باشد. هر باشگاه و بازيکني مشکل متفاوتي را براي ما ايجاد مي کنند و ما بايد توانايي لازم براي يافتن راه حل را داشته باشيم.
Saeed_TnT
08-11-2008, 18:19
دم سمیر گرم،
اما دیدید داور چقدر به نفعشون کار میکنه؟؟ اینم یه پنالتی دیگه که برای ما نگرفت،ولی خیالی نیست،بازم خدا رو شکر که بردیمممم
آرسنال و نصری عـــــــــــــــــــــالی بودن...
بسی خوشحالیم از باخت منچستر
حالم از این منچستر بهم میخوره
EHHASSATNI
08-11-2008, 23:17
دم ارسنال کم ستاره اما پر قدرت گرم
با پرداخت 47 میلیون دلار
احتمال حضور فابرگاس در نیوکمپ
تهران - خبرگزاری ایسکانیوز: باشگاه فوتبال بارسلونای اسپانیا از سسک فابرگاس به عنوان گزینه نخست خریدهای تابستانه خود، در ازای پرداخت ۴۷میلیون دلار خبر داد.
به گزارش روز یکشنبه گروه ورزشی باشگاه خبرنگاران دانشجویی ایران "ایسکانیوز"، بارسلونا قبلا هم برای به خدمت گرفتن فابرگاس ابراز تمایل کرده بود ولی نارضایتی این بازیکن از حضور در آرسنال، ممکن است باعث بازگشت او به خانه شود.
بر اساس این گزارش، فابرگاس پیش از این گفته بود تا زمانی که آرسن ونگر در آرسنال است، در این تیم خواهد ماند اما اخبار اخیر حاکیست این مربی فرانسوی احتمالا در پایان فصل، ورزشگاه امارات شهر لندن را ترک خواهد کرد.
مسوولان باشگاه آرسنال از اینکه فابرگاس تصمیم گرفت از این تیم برود، ناراحت هستند و به صورت علنی اعلام کردهاند که قدم اول را برای بازگرداندن بازیکنی که یک تیم دیگر را انتخاب کرده اما که اکنون همه چیز در بارسلونا تغییر کرده و این باشگاه میخواهد با فابرگاس قرارداد امضا کند.
همچنین، بارسلونا از علاقه فابرگاس به این باشگاه آگاه است و هر کاری ممکن باشد برای بازگرداندن او انجام خواهد داد. این کار خرج زیادی دارد اما او الویت نخست ما است
هشدار آرسن ونگر به رقباي آرسنال در ليگ برتر انگليس
آرسن ونگر به رقباي تيم فوتبال آرسنال در ليگ برتر انگليس هشدار داد که پيروزي مهيج دو بر يک اين تيم بر منچستر يونايتد ثابت مي کند که تيمش از شخصيت قهرماني برخوردار است .
طي دو هفته گذشته قدرت رواني و جسماني شاگردان ونگر در پي از دست دادن يک پيروزي چهار بر دو در مقابل تاتنهام و تحمل شکست در يک رويارويي طاقت فرسا در خانه استوک سيتي و عدم موفقيت براي درهم شکستن تيم فنرباغچه در ليگ قهرمانان اروپا زير سوال رفته بود .
ولي تيم معروف به توپچي ها با ارائه بهترين بازي اين فصل در برابر منچستر يونايتد که با دو گل سمير نصري هافبک فرانسوي آرسنال به پيروزي دو بر يک اين تيم انجاميد دوباره خود را يافت. " رافائل داسيلوا " نوجوان برزيلي منچستر يکي از دو گل خورده را جبران کرد .
اين پيروزي آرسنال را بالاتر از تيم تحت رهبري سر آلکس فرگوسن در مکان سوم جدول قرار داد و ونگر تاکيد دارد که شک و شبهه ها در مورد توانايي تيمش براي کسب امتيازات بيشتر بر سر قهرماني از بين رفته است .
ونگر گفت :" اين نتيجه بسيار مهم بود . مي توانم تصور کنم که اگر شکست مي خورديم چه پيش مي آمد."وي افزود :" باقي ماندن در نزديکي هاي بالاي جدول از نظر محاسباتي بسيار حائز اهميت است و نشان از عزم و روحيه قوي ما دارد ."
شیاطین زیر پای نصری
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فرگوسن: این شکست باور کردنی نبود
جهان ورزش - سرالکس فرگوسن اعتقاد دارد تیمش می توانست بازنده دیدار با آرسنال نباشد:«ما موقعیت های زیادی را از دست دادیم.باور کردنی نبود.آنها از شانس هایشان استفاده کردند و ما نکردیم.بسیار ساده است.با این همه فوتبال زیبایی را دیدیم.آنها حمله می کردند و ما جواب می دادیم.حمله و حمله.»
پس از شکست دادن شیاطین
ونگر:روح آرسنال را نشان دادیم
جهان ورزش - آرسن ونگر پس از پیروزی تیمش برابر منچستر گفت:«این نتیجه بسیار مهمی بود چون من می دانستم اگر می باختیم چه واکنشی را در رسانه ها در پی داشت.ما توانستیم خود را در بالای جدول نگه داریم.ما امروز روح فوتبال تیممان را برابر یک منچستر آماده نشان دادیم.بازی بسیار خوبی بود»
ا
اگر شما مربي آرسنال بوديد چه ميكرديد؟
5 راهحل براي ترميم خط مياني توپچيها
نويسنده : گابريل ماركوتي
خب شما آرسن ونگر هستيد و متوجه يك خلا بزرگ در ميانه خط مياني تيم شدهايد. دنيلسون بازيكني تكنيكي است اما هافبك قلدري نيست. بازيكني در قوارهها و با قدرت بدني ابو دياباي ميخواهيد، اما او زياد زمين ميخورد و به دلايلي اغلب وسوسه ميشويد كه از او در كنارهها استفاده كنيد. قرار است الكس سانگ اين نقش را برعهده بگيرد، اما حالاحالاها بايد منتظر بمانيد. خيلي خوب ميدانيد كه موفقيتهاي گذشته تان بر بازيكناني استوار بوده كه در خط مياني، با توان بدني بالا بازي كردهاند، مرداني مثل امانوئل پتي، پاتريك ويرا، متيو فلاميني و گيلبرتو سيلوا، حقيقت اين است كه به كمك نياز داريد اما چه كاري از دستتان ساخته است؟
راه حل اول: سر كيسه را شل كنيد
قبل از يورو 2008 ميتوانستيد ماركو سنا را در يك سوت بخريد. حالا كه او قهرمان اروپا شده و تا 2011 با ويارئال قرار داد دارد، ارزان نخواهد بود. اما اگر الان به پيروزي احتياج داريد و معتقد هستيد كه او مهره گمشده تيم است، احتمالا وسوسه ميشويد بخريدش.
او از نظر تكنيكي و تاكتيكي كاملا مناسب است با وجود اين ويارئال در لاليگا و ليگ قهرمانان در آسمانها سير ميكند و بنابراين جذب سنا هم دشوار است و هم گران.
آناتولي تيموشاك بازيكني است كه فصل قبل كمك كرد زنيت سنتپترزبورگ قهرمان جام يوفا شود. در 28 سالگي هم با تجربه است و هم رهبري ذاتي براي تيم، كه همانقدر از زدن تكل لذت ميبرد كه از فرستادن پاسهاي عالي 30 متري. زنيت خيلي پولدار است بنابراين كمي گران خواهد بود. آنها فصل آينده در ليگ قهرمانان حاضر نخواهند بود بنابراين احتمال دارد او به دنبال تغيير باشگاهش باشد.
تابستان پيش ميتوانستيد كريستين پولسن را به عنوان بازيكن آزاد به خدمت بگيريد هافبك سرسخت دانماركي، يوونتوس را انتخاب كرد، اما با وجود چند مصدوميت، روند كندي در اين تيم دارد و استقبال هواداران هم زياد گرم نبوده. وقتي بازيكنان مصدوم يووه برگردند، ترافيك در خط مياني تيم بالا ميرود و ممكن است آنها به پيشنهادات جواب بدهند. پولسن 28 ساله تجربه زيادي از دوران بازي در سويا و شالكه اندوخته و از آنهافبكهاي دونده و پر كار است. ارزان نخواهد بود اما از آن بازيكناني است كه ميتوانند خيلي زود اثر گذار باشند، البته اگر آماده باشد.
راهحل دوم: برنامه بلند مدت
ميگل ولوسو هم پر تلاش است و هم قدرت رهبري دارد و تكلهاي سختي ميزند. امسال در اسپورتينگ ليسبون شروع كندي داشته و ارزان فروخته نميشود (سواي اينها فقط 22 سال دارد) اما بايد ببينيد ميتواند به تمام جاهاي زمين سر بكشد و شكافها را بپوشاند يا نه، تا بفهميد پروژه موفقي خواهد بود. استفان امبيا يك هيولاست يك مايكل اسين گنده (خب، تقريبا) احتمالا هم اكنون با او آشنا هستيد و اينكه رن پول كلاني بابتش ميخواهد. منصفانه است اما گر اين همه پول در جيب داريد (كه مديران آرسنال ميگويند دارند) شايد او ارزشش را داشته باشد. هميشه بهترين نيست، اما بيترديد موثر است.
راه حل سوم: بازيكني ارزان، فقط براي حالا
پس فكر ميكنيد دياباي و سانگ آماده ميشوند (يا شايد دنيلسون قوي ميشود)؟ خب، هنوز-فقط براي زمان حال-به يك نفر نياز داريد. نظرتان راجع به يك بازيكن كهنهكار كه نفوذ زيادي روي بازيكنان داشته باشد و يكي، دو سال ديگر ميتواند خوب بازي كند، چيست؟
با تيمي سايمونز از پياسوي آيندهوون چطوريد؟او 32 ساله است و هرگز بازي در ليگهاي بزرگ را نچشيده، بنابراين شايد وسوسه شود به تيمي بزرگتر بپيوندد. قوي، درشت اندام با تجربه و تكنيكي است و اگر در ديكشنري دنبال كلمه «كاپيتان» بگرديد، او را مييابيد. پياسوي هميشه آماده مذاكره است و اگر از ليگ قهرمانان حذف شود، شايد از فروختن بازيكني كه از همه بيشتر حقوق ميگيرد، خوشحال شود. نفر بعدي فرانسوي است كوله باري از تجربه دارد، در ليگ برتر بازي كرده، باشگاهش اجازه ميدهد به طور قرضي به تيم ديگري بپيوندد... چرا اين پيشنهاد را نپذيريد؟ دارم درباره اوليويه داكور حرف ميزنم، بله، پارسال مصدوميت شديدي گريبانگيرش شد، اما حالا دوباره آماده شده، بله،بعضي از آن آدمهاي بد دهن ميگويند كمي ديوانه است،اما آنها اين را درباره ينس لمان هم گفتند ولي او براي شما خوب بازي كرد، نكرد؟ اينتر پر است ازهافبك، خوزه مورينيو نميخواهد زياد بازيكن داشته باشد. چرا روي او ريسك نشود؟
مگر آخرش چه ميشود؟ در بدترين حالت به چند بچه ياد ميدهد چطور تكل بزنند و در آخر فصل هم ميرود.
راه حل چهارم: جست و جو در داخل انگليس
خيلي وقت پيش نبود كه اسكات پاركر را ستاره بعدي انگليس ميدانستند. خب،واقعا اين طور نشد، اما معنايش اين نيست كه نميتواند خودي نشان دهد. لندني است آدم بسيار باهوشي است و در رختكن مشكل ايجاد نميكند. علاوه بر اين هر بار كه به زمين پا ميگذارد، با صد در صد توانش ميكوشد. يادتان باشد، دنبال يك ستاره ديگر نيستيد، دنبال يك بازيكن كارگر هستيد كه بتواند كارهاي سخت را براي بازيكنان دور و برش انجام دهد. به نظر ميرسد وستهام هميشه آماده گفت و گو است. در 28 سالگي او در اوج حرفهاش است. علاوه بر اين ميتواند اثر خوبي روي آرون رمزي و جك ويلشيير بگذارد. خب، در اولين برخورد از فابريس موامبا خوشتان نيامد؟ اشكال ندارد اما اين آدم واقعا سخت تلاش ميكند، تكل ميزند و قدرت بدني فوقالعادهاي دارد. افزون بر اينها، زير و بم آرسنال را ميشناسد.
فقط 20 سالش است. ارزش اين كه دوباره او را زير نظر بگيريد، ندارد؟
راه حل پنجم: ميدانيم كه نميتوانيد به خودتان كمكي كنيد، بنابراين...
خب يك نفر را ميخواهيد كه سريع در تيم جا بيفتد وموثر باشد، اما در عين حال ميدانيم عاشق گشتن در ميان بازيكنان گمنام و تبديل كردن آنها به بازيكنان درجه يك هستيد. نميشود كمي كرد اما در عين حال كه اين موضوع را در ياد داريد، چرا نگاهي به آنتوني آنان نمياندازيد؟ در روزنبرگ است، پارسال هم در جام ملتهاي آفريقا استثنايي خوب ظاهر شد. هيچكس نميتواند در تلاش او، آمادگي يا قابليتهايش ترديد كند. تنها نقطه ضعفش اين است كه زيادي ريز اندام است. خب اما مگر نه اينكه كلود ماكهلهله هم درشت اندام نبود ولي در طول حرفهاش خوب بازي كرد. آنان 22 ساله است و خريدنش خرج زيادي روي دستتان نميگذارد. يك گزينه جانشين شايد بخواهيد نگاهي به شرق بيندازيد. مارك سوشي از 17 سالگي در تركيب اسلاوياپراگ بوده. مبارزه جو و تكنيكي. فقط 20 سال دارد، اما بچه خوبي است با پتانسيل بالا.
گران قيمتها: ماركو سنا، آناتولي تيموشاك، كريستين پولسن
راه حل كوتاه مدت: تيمي سايمونز
جست و جو در انگليس: اسكات پاركر، فابريس موامبا
گمنامها: آنتوني آنان، مارك سوشي
منبع: تايمز
جوانان ونگر را زنده نگه مي دارند
10 روز گذشته را به ياد آوريد. آرسنال تيمي شده بود که هيچ کس ديگر به آن ايمان نداشت و بوي تغيير در آن بيش از هميشه به گوش مي رسيد. اين تيم نمي توانست از برتري اش دفاع کند. بازيکنان خوبي نداشت که بتوانند جلوي تيمي به حماقت استوک سيتي دوام بياورد. از همه بدتر شايد اين تيم شخصيت هم ندارد. از آخرين باري که آرسنال قهرمان شده، سه سال مي گذرد. مشکلات وقتي بدتر شد که مديران تيم دنبال ناجي مي گشتند، آرسن ونگر جاي ديگري را نگاه مي کرد. او کله شق ترين آدمي بود که به ايده هاي تيم ايمان داشت اما ايمان بيش از حد او به تيم و جوانانش همه را نگران کرده بود. ونگر همواره از تيمش حمايت مي کرد اما در طول هفته گذشته زمزمه هاي نارضايتي از اطراف باشگاه بلند شده بود.
شايد خيلي با عقل جور درنيايد اما انگار منچستريونايتد بهترين ميزبان ممکن بود. اصلاً مقابل کدام تيم دوست داريد خودتان را ثابت کنيد. ونگر در اين باره گفته بود؛«اين مسابقه يي بزرگ براي آينده تيم است.»
او اغراق نکرده بود. سوالات زيادي مقابل يونايتد بي جواب بودند؛ آيا دنيلسون بهترين پاسور ممکن براي تيم است؟ آيا ابوديابي تا آخر عمرش بايد در حد يک ستاره نوظهور بازي کند؟ آيا تيمي مي تواند با داشتن نيکلاس بنتنر به عنوان تک مهاجمش منچستريونايتد را شکست دهد؟ آيا اصلاً مردان جوان آرسنال مي توانستند مقابل يونايتد دوام بياورند؟
ديدني ترين نکته ممکن درباره آرسنال شور و هيجان اين تيم براي چالش بود و رفتاري که در طول بازي اتخاذ کرده بود، اينکه از دل شک قدرت را بيرون بکشد. انگار اين تيم داشت مقابل يونايتد از آزمون شخصيتي اش لذت مي برد. انگيزه آنها زماني که به وجودش احتياج داشتند سر جايش بود. گرچه يونايتد تيم خوبي بود به خصوص در طول نيمه اول. آرسنال باهوش تر و سريع تر بازي کرد و با سرعتش فضاهاي حريف را مي بست. هوش ونگر هم به کمک تيمش آمده بود. بدون آدبايور مصدوم و فن پرسي محروم او يک گلزن ليگ برتري در تيمش نداشت. با اين حال تيمش را جوري به زمين فرستاد که دروازه يونايتد را تهديد کند. او به طرز تحسين برانگيزي موفق شد و توانست با تفکرات خود کاري کند که هنگام حمله حمايت لازم از بنتنر صورت گيرد.فابرگاس خيلي خوب بود. ديابي عالي بازي کرد گرچه در نيمه دوم خستگي امانش را بريد و بازي دنيلسون در پست هافبک دفاعي به طور درخشاني خوب بود. اينها جواناني بودند که ما را به ياد اين مساله انداختند که جواني لزوماً مشکل آفرين نيست اينکه سرسختي فقط متعلق به باتجربه ها نيست.
ونگر در محوطه مربوط به مربيان قرار گرفته بود و گهگاهي به تصميمات داوري اعتراض مي کرد اما در اکثر زمان بازي در سکوت، تيمش را رو به جلو هدايت مي کرد. او واقعاً مي تواند به تيم جوانش افتخار کند اما مي شد از چهره اش حس کرد که رضايت او مثل رضايت پدر و مادري از فرزندش بود. انگار که او مي دانست اين اتفاق خواهد افتاد. از بين توانايي هاي ونگر، شايد بهترينش اين است که هرگز شک نمي کند. او بارها گفته اين تيم آرسنال در حال رشد است. روز شنبه اين نکته انکارناپذير بود.
يونايتد در طول هفته گذشته از سد حريفانش گذشته و تيم درخشاني را به زمين فرستاده بود. سرالکس فرگوسن تيمش را براي اين بازي به هم ريخته بود. او از شخصيت هايي مثل گري نويل و اندرسون استفاده کرده بود؛ بازيکناني که مي دانست در اين مسابقه حساس و مقابل تيم پرشوري مثل آرسنال مي توانند کمکش کنند. به نظر تصميم او منطقي بود اما جواب نداد. نويل در طول سال هاي طولاني يکي از بازيکنان کليدي منچستريونايتد بوده اما دو فصل اخير را به خاطر مصدوميت هايش از دست داده است. سمير نصري يک شکنجه دائمي براي او بود. به خصوص در نيمه اول که يک بار او را گيج کرد. آرسنال خيلي انگيزه داشت و شايد ويليام گالاس از همه بيشتر. او حضوري فوق العاده داشت و در مواقعي يک نفره جلوي حريف را مي گرفت. هيچ توپي نبود که او نتواند آن را دفع کند، هيچ سانتري نبود که نتواند برگرداند و هر توپ 50-50 مال او بود. شايد بزرگ ترين مشکل گالاس از زمان پيوستنش به آرسنال، اين بود که ونگر او را کاپيتان تيمش کرد. ونگر که کمبود رهبر را در تيمش حس مي کرد، با کاپيتان کردن او مي خواست در تيمش ليدر ايجاد کند اما کاپيتاني گالاس فقط کارها را خراب تر کرد و اصلاً عجيب نبود که وقتي از او راجع به مدافع فرانسوي اش پرسيديم گفت تيمش چندين رهبر دارد.
به هر حال آرسنال و گالاس بايد خوب بازي مي کردند چون يونايتد خيلي خوب بود. روني يک فرصت عالي را از دست داد. رونالدو چندين توپ را خراب کرد. بازي روز شنبه براساس فرصت هاي از دست رفته و به دست آمده، تعيين شد. يک مفهوم ديگر هم بر اين بازي حاکم بود. آرسنال در اين مسابقه محکوم به پيروزي بود. براي ونگر اين بازي حکم مرگ و زندگي داشت. جوانان آرسنال او را زنده نگه داشتند.
بهترین پاسخ آرسنال به منتقدان
آرسن ونگر 10 روز سخت را سپری كرد. پس از تساوی مقابل تاتنهام و شكست از استوك حتی تعدادی از طرفداران او هم برای اولینبار به انتقاد پرداختند. اما پس از اینكه تماشاگران امارات یك صدا ونگر را صدا زدند و آرسنال در خانه منچستر را شكست داد، او توانست جواب قاطعی به كسانی كه در تواناییهایش شك داشتند، دهد. ونگر در كنفرانس مطبوعاتی پس از بازی خیلی راحت گفت میداند این برد چه معنایی دارد، اما حتی این هم نمیتوانست رضایت فوقالعاده او را نشان دهد.
اگر منچستر آرسنال را شكست میداد، تمام تیم آرسنال و همچنین شیوه ونگر زیر سوال میرفت. پیروزی در یك بازی زیبا نمیتواند همه شكها را در مورد آرسنال برطرف كند. (فراموش نكنید آنها این فصل علاوه بر استوك به فولام و هال نیز باختهاند)، اما شاگردان ونگر واقعا نمایشی جالب توجه دارند. شاید گفته شود آرسنال با استفاده از شرایط میزبانی و هواداران پرشورش در امارات بر حریف پیروز شد. اما آرسنال در برابر منچستر آنقدر هم قدرت خاصی محسوب نمیشود، به خصوص كه شیاطین سرخ با بازگشت دوباره رونی و برباتوف به شرایط ایدهآل، قدرتمندتر از گذشته هم شده بودند.
آرسن ونگر تمامی فشارها و انتقادها را به جان خرید، اما حتی لحظهای هم در توانایی شاگردانش تردید نكرد و شاید این بیش از هر چیز رمز پیروزی توپچیها باشد: «اگر بازیكنان كیفیت درستی داشته باشند، همیشه به خوبی جواب خواهند داد.» فوتبال ناب آرسنال بار دیگر جواب داد و سمیر نصری دو گل زد تا تكگل دقایق پایانی رافائل تاثیری در نتیجه نداشته باشد: «هر دو تیم خوب بازی كردند، اما ما با این ذهنیت به زمین رفتیم كه هر اتفاقی هم كه افتاد، پیروز شویم. یك بازی ضعیف مقابل استوك داشتیم كه تبدیل به فاجعه شد و نمیدانم چرا ناگهان همه تبدیل به منتقدان تیم شدند. ما بارها نشان دادهایم تیمی داریم كه در لحظات سخت از پس مشكلات برمیآید.»
آرسنال در این بازی نیمدوجین از بازیكنانش را در اختیار نداشت. از جمله دو مهاجم صاحبنام این تیم، امانوئل آدبایور و رابی فانپرسی. نیكلاس بنهتز در این بازی بسیار تلاش كرد و گرچه در گلزنی ناموفق بود، اما در هر نیمه فرصتهای خوبی برای همتیمیهایش بهوجود آورد. به هر حال این نصری بود كه برای اولینبار در یك بازی دو گل زد تا نشان دهد 8/12 میلیون پوندی را كه آرسنال برای انتقال او در فصل تابستان به مارسی پرداخت، بیهوده نبوده است. ونگر گفت: «در مقابل دروازه او با هر دو پا میتواند گل بزند. نصری بازیكنی قدرتمند و یك تمامكننده خوب است و من همواره او را تشویق میكنم كه جلوتر برود.» ونگر همچنین در مورد اهمیت این پیروزی گفت:«باید میبردیم اما این چیزی از زیبایی بازی كم نكرد. آنها از موقعیتهایی كه خلق كردند استفاده نكردند، اما ما این كار را انجام دادیم. میدانستم این بازی بزرگی برای آینده تیم است، نه باشگاه. باقی ماندن در بازی و برنده شدن در مسابقات بزرگ برای یك تیم جوان حیاتی است.» عدهای از كارشناسان بزرگترین ضعف آرسنال در مقطع كنونی را فقدان یك رهبر در این تیم میدانند. نقشی شبیه نقش جانتری در چلسی و استیون جرارد در لیورپول، اما ونگر كه در این بازی كاپیتانی تیماش را به ویلیام گالاس سپرده بود، چنین عقیدهای ندارد: «با كسانی كه میگویند نیاز به رهبر داریم، موافق نیستم. فوتبال آن قدر سریع شده كه شما باید رهبری را در تیم تقسیم كنید. شما باید 11 رهبر در تیم داشته باشید كه در لحظات حساس درست تصمیم بگیرند.» ویلیام گالاس كاپیتان آرسنال نیز پس از بازی گفت: «پیروزی مقابل منچستر خیلی مهم بود، چون ما میخواهیم در كورس قهرمانی باقی بمانیم. در بازیهای اخیر مساوی كردیم... باختیم... و بنابراین باید در خانه میبردیم.» سسك فابرگاس نیز كه یكی از بهترین بازیهای این فصلاش را انجام داده، گفت: «با توجه به نتایج بد قبلی برایمان حیاتی بود كه برنده شویم تا بتوانیم شخصیتمان را نشان دهیم. دیدن لذت بردن تماشاگران و خواندن سرود توسط آنها واقعا لذتبخش بود. ما همان تیم قبلی هستیم و فقط به این دلیل كه منچستر را شكست دادهایم از هفته پیش بهتر نشدهایم. فوتبال به سرعت تغییر میكند و ما اكنون فقط باید بلافاصله روی بازی بعدی تمركز كنیم.»
الكس فرگوسن مربی منچستر نیز پس از بازی به تمجید از بازیكنان حریف پرداخت: «بازی بسیار زیبایی بود، یك مسابقه روی زمین كه مرتب یا ما حمله میكردیم یا آنها. بازی هر دو تیم رویایی بود، شما نمیتوانید در این كشور چنین فوتبالی را در جای دیگری ببیند. گاهی نیاز است دستهایتان را بالا ببرید و بگویید اگر قرار است ببازید، مطمئن شوید این اتفاق در برابر تیمی میافتد كه فوتبال بازی میكند. هر چند كه گل دوم را خیلی بد خوردیم.» البته همچون همیشه فرگوسن عادت ندارد، سخنانش را بدون تاسف از باخت تیماش به پایان برد: «شاید سزاوار كسب چیزی از این بازی بودیم. آنها در كل تنها دو گل زدند.» فرگوسن همچنین در مورد صحنهای كه توپ ارسالی رونی به بازوی گائل كلیچی خورد، گفت: «بهنظرم داور باید در آن صحنه پنالتی اعلام میكرد. كاملا مشخص بود كه كلیچی، توپ را با دستانش حمل كرد اما همیشه حق به حقدار نمیرسد.»
منبع: ایندیپندنت
Saeed_TnT
10-11-2008, 12:57
بر اساس این گزارش، فابرگاس پیش از این گفته بود تا زمانی که آرسن ونگر در آرسنال است، در این تیم خواهد ماند اما اخبار اخیر حاکیست این مربی فرانسوی احتمالا در پایان فصل، ورزشگاه امارات شهر لندن را ترک خواهد کرد.
آقا چرا شایعه میسازین؟؟ بدبختی ما اینه که تا تقی به توقی خورد آرسن و میندازن بیرون جاش مربی تعیین میکنن، کی این بنده خدا کفته میخوام آخر فصل برم؟؟؟ کجا بره؟؟ بره یه جایی تا دوباره 10 12 سال طول بکشه که بچه مچه جمع کنه؟؟؟ نه همینجا میمونه، فابرگاس هم جایی به طور رسمی نگفت میخوام برم غیر اون شایعه هایی که بعضی سایت های درپیت ساختن
جو سازی نکنید!!!
فابرگاس: بدون "ونگر" فوتباليست نميشديم
هافبك اسپانيايي آرسنال گفت: ما نشان دادهايم كه توانايي قهرماني در اين فصل را داريم.
به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، سسك فابرگاس در گفتوگو با Setanta Sports پس از پيروزي 2 بر يك آرسنال برابر منچستر يونايتد گفت: ما اين بازي را براي مربي خود برديم چرا كه او اعتقاد زيادي به ما داشته است. بدون ونگر به جز گالاس و سيلوستره باقي اعضاي تيم ممكن بود هرگز بخت فوتبال بازي كردن را به دست نياورند. ما خيلي مديون او هستيم و بايد زحمتهاي او را در زمين جبران كنيم.
فابرگاس خاطرنشان كرد: ما بازنده نيستيم چرا كه تسليم نميشويم. شخصيت خود را نشان داديم و تيم بزرگي را با وجود فشارهاي زيادي كه بر ما وارد بود شكست داديم، ما نشان دادهايم كه توانايي قهرماني در اين فصل را داريم.
ونگر: يازده کاپيتان در زمين داشتيم
سرمربي فرانسوي تيم فوتبال آرسنال يک روز پس از برتري 2-1 مقابل منچستريونايتد در ورزشگاه امارات، به سايت باشگاه گفت: آرسنال در اين بازي به جاي يک کاپيتان ، 11 کاپيتان در زمين داشت.
-
"آرسن ونگر" اين باور قديمي را که هر تيم بايد فقط يک کاپيتان داشته باشد، نقض کرده و معتقد است فوتبال مدرن، تقسيم وظايف و سرگروهي همه بازيکنان را طلب مي کند.
به گزارش وب سايت اختصاصي آرسنال، معمولا کسي که بازوبند کاپيتاني را بر بازو دارد، رهبري تيم را در داخل و خارج از زمين انجام مي دهد. آرسنال هم در گذشته کاپيتان هاي بزرگي مثل "توني آدامز" سرمربي کنوني پورتموث داشته که به لقب "مستر آرسنال" نيز شهرت يافت اما ونگر تاکيد دارد که راز موفقيت او برابر منچستر، حضور يازده بازيکن با پيراهن سرخ رنگ آرسنال بود نه فقط "ويليام گالاس" با بازوبند کاپيتاني.
وي اظهارداشت: من ديگر قبول نمي کنم که فقط يک کاپيتان بايد در زمين باشد، فوتبال پيشرفت زيادي کرده و به سرعت در حال ترقي است، بنابراين يک نفر زمان کمي براي مديريت تيم دارد و مشارکت همزمان همه بازيکنان ضروري است.
سرمربي فرانسوي "تفنگداران" ادامه داد: در هر تيم به پنج - شش کاپيتان نياز است شايد در رختکن فقط يک کاپيتان کافي باشد، اما در هنگام مسابقه، سرعت بازي آنقدر زياد است که يک نفر نمي تواند همه را رهبري کند، دوره اين حرف ها گذشته است، الان دروازه بان توپ را مي گيرد و بلافاصله بازي در نيمه ديگر زمين شروع مي شود.
ونگر تاکيد کرد که ما يازده کاپيتان در مقابل منچستريونايتد داشتيم و هرکسي در لحظه مناسب وظيفه رهبري تيم را انجام مي داد.
ونگر: اين نزديكترين رقابت تاريخ است
آرسن ونگر سرمربي فرانسوي تيم فوتبال آرسنال بر اين باور است كه جدال براي قهرماني در اين فصل از مسابقات ليگ برتر انگلستان نزديكترين رقابت تاريخ اين ليگ است.
آرسن ونگر سرمربي فرانسوي تيم فوتبال آرسنال بر اين باور است كه جدال براي قهرماني در اين فصل از مسابقات ليگ برتر انگلستان نزديكترين رقابت تاريخ اين ليگ است.
به گزارش خبرگزاري ورزش ايران (ايپنا)، وي در اين خصوص اظهار داشت: "اين رقابت نزديكترين آني است كه كسي فكرش را بكند، چراكه تيمها در نيم فصل دوم رشد قابل ملاحظهاي خواهند داشت. پيروزي در بازيهاي خارج از خانه در بلكبرن، بولتون و ويگان واقعاً سخت است. حضور در ليگ قهرمانان اروپا نيز بر سختي كار افزوده است."
وي در پايان اظهار داشت: "وقني شكست ميخوريد دچار بحران ميشويد و بايد با آن روبرو شويد و نشان دهيد كه ميتوانيد از پس آن برآييد."
اسين:فوتبال آرسنال واقعاً زيباست
هافبک مصدوم تيم فوتبال چلسي به تمجيد از فوتبال زيبايي که بازيکنان آرسنال بازي مي کنند،پرداخت.
"به گزارش سرويس ورزشي برنا" آرسنال طي سال هاي اخير بازي هاي زيبايي را به نمايش گذاشته است،اما هرگز نتوانسته به جامي دست پيدا کند.
اين تيم از سال 2005 که "پاتريک ويه را" در فينال رقابت هاي جام اتحاديه باشگاه هاي انگليس ضربه پنالتي را برابر منچستريونايتد گل کرد،ديگر نتوانسته در رقابت مهمي قهرمان شود.
شکست مقابل بارسلونا و چلسي طي سه سال گذشته باعث شد تا تيم "آرسن ونگر" در جام باشگاه هاي اروپاو "کارلينگ کاپ" در کسب جام ناکام بماند.
"مايکل اسين" هافبک غنايي چلسي درباره نوع فوتبال آرسنال به "BBC" گفت:آرسنال يکي از آن تيم هايي است که فقط فوتبال زيبايي دارد،اما آنها به کسب امتياز و موفقيت نتوانسته اند دست يابند.
وي افزود:به فوتبال زيبا امتيازي نمي دهند و فکر نمي کنم اين مساله ارزشي داشته باشد.
گفتني است آرسنال به رغم برتري 2-1 برابر منچستريونايتد در ورزشگاه "امارات" لندن،هم اکنون 6 امتياز کمتر نسبت به چلسي در رتبه سوم جدول رده بندي فوتبال ليگ برتر جزيره ايستاده است.
با پيش كشيدن بحث انتخابات امريكا
ونگر: مانند اوباما براي موفقيت تلاش كنيد
خبرگزاري فارس: سرمربي تيم آرسنال از بازيكنانش خواست در زمين تلاش كنند و پشتكاري مانند رئيس جمهوري تازه امريكا داشته باشند.
به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از منابع خبري انگليس، آرسن ونگر در آخرين تمرين تيمش در ورزشگاه الامارات، دقايقي براي بازيكنان حرف زد.
وي از تك تك نفراتش خواست موقعيت حساس فصل جاري را كاملا درك كرده و همچنان با اشتياق بسيار به تمرين بپردازند و در مسابقات با تمام توان حضور يابند.
اين مربي در بين صحبت هاي خود از انتخاب باراك اوباما، رئيس جمهوري امريكا سخن به ميان آورد و عنوان كرد بازيكنان آرسنال ميبايستي مانند اين مقام، از مشكلات نهراسند و تلاشي همچون او داشته باشند.
cj-afshin
15-11-2008, 22:10
داور که خیلی ***** بود
اگه جای بنتنر حجت زاد محمود رو میزاشتن 10-0 آرسنال می برد
آدبایور و کولو توره رو هم باید حداقل از نیمه دوم میوورد تو.
داور که خیلی ***** بود
اگه جای بنتنر حجت زاد محمود رو میزاشتن 10-0 آرسنال می برد
آدبایور و کولو توره رو هم باید حداقل از نیمه دوم میوورد تو.
اگه به جای بنتنر یه چوب میزاشتن تو محوطه جریمه خیلی بهتر میشد
داورو واقعا قبول دارم خیلی.......بود
taghi444
16-11-2008, 16:54
درست ميشه نترسين ونگره كشك كه نيست
پس از شكست برابر آستون ويلا
ونگر: شبي غم انگيز را تجربه كردم
خبرگزاري فارس: سرمربي تيم آرسنال انگليس گفت: هرگز تصور نميكردم بازنده شويم و شبي غمانگيز و ناراحتكننده را تجربه كردم.
به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از سايت اخبار فوتبال جهان، آرسن ونگر اظهار داشت: در ديدار با آستون ويلا، از لحاظ فيزيكي در شرايطي ايدهآل نبوديم. در نبردهاي نيمه نخست، بازنده شديم كه اين برايم باعث ناراحتي شد.
وي عنوان كرد: فكر ميكنم برد حق آستون ويلا بود. آنها در همه نقاط زمين برتر نشان دادند. شكست را توجيه نمي كنم؛ ولي بايد از خود سئوال كنيم چرا باخت را تجربه كرديم.
اين مربي فرانسوي ادامه داد: نشان داده ايم كه همواره ميتوانيم در سطح بالا بازي كنيم. از طرفي، بايد در نظر گرفت كه حضور در سطح بالا، نياز به استمرار و ثبات دارد كه بايد به آن برسيم.
تيم آرسنال در بازي هفته سيزدهم ليگ برتر كه شنبه شب انجام گرفت، با نتيجه 2 بر صفر مغلوب آستون ويلا شد.
Saeed_TnT
16-11-2008, 20:23
حال کردم ، ولا عجب استپ سینه ای کرد!!!(تنها صحنه ای از بازی که باش حال کردم!!!)
پديده فرانسوي توپچيها از خودش و تيمش ميگويد
آرسنال بهترين خاستگاه براي جوانان
جام جم آنلاين: در ديدار مهم اخير آرسنال با منچستريونايتد در ليگ برتر فوتبال انگليس كه 1 - 2 به سود توپچيهاي لندن تمام شد، هر دو گل آنان را سمير نصري با شوتهايي جالب و تماشايي زد.
اين هافبك 22 ساله عربتبار تبعه فرانسه پس از 12 سال عضويت در مارسي و بالا آمدن تدريجي از تيمهاي نوجوانان و جوانان باشگاه و رسيدن به تيم اصلي اين تيم فرانسوي، سرانجام تابستان امسال ولودروم را ترك گفت و به امارات (ورزشگاه اختصاصي آرسنال در لندن) آمد، ولي خودش ميگويد هموطنانش جبرئيل سيسه و نيكولاس آنلكا كه پيشينه بازي در انگليس را دارند، به او راهنماييها و قوت قلب لازم را داده بودند بنابراين ميدانسته است كه چه ميكند و به كجا ميرود.
با وجود اين هيچكس انتظار نداشت او به اين سرعت در آرسنال جا بيفتد و جاي سفر كردههايي مثل هلب و فلاميني و مصدوماني مانند روسيچكي را بگيرد و در عين جواني به بازيگردان اصلي آرسناليها بدل شود و يك پديده جلوه كند.
شما در همان ديدار نخست رسميتان براي آرسنال (در مقابل وست برومويچ) گلزني و پيروزي تيمتان را پايهگذاري كرديد. چطور با اين سرعت به هدف زديد؟
شايد شروعي بهتر از اين براي من در آرسنال متصور نبوده باشد، اما همانطور كه وقايع بعدي نشان داده، گلزني در هر ديدار نيز براي من ممكن نيست. وقتي در اولين روزها با آرسن ونگر (مربي فرانسوي آرسنال) صحبت ميكردم به من هشدار داد حدود 6 ماه طول ميكشد تا اينجا به راه بيفتم و از شاگردان پيشيناش پتي و پيرس كه هموطنان من و او هستند، به عنوان نمونههاي اين قضيه نام برد. فرق مهم فوتبال انگليس با فرانسه، فيزيكيتر بودن آن است و سرعت و قدرت حاكم بر بازيها نيز بيشتر مينمايد.
در عين حال، بازي دلخواه آرسنال كه دواندن توپ روي زمين و كار با آن و پرهيز از سانترهاي بيرويه است، مورد توجه و تاييد من هم قرار دارد. در اين سيستم جايي براي سكون نيست و بايد دائم در تحرك باشيد و تمرينها نيز در همين راستاست. در تمرينها روي اين وجوه بسيار كار و تلاش ميكنيم و همين تمرينها نيز در تطابق يافتن هر چه بيشتر و بهتر من با شرايط موجود و جا افتادنم در آرسنال سهم داشته است.
در عين جواني تيم قبليتان را كه سالها در آن بازي كرده بوديد، ترك گفتيد و به آرسنال آمديد. چرا؟
فكر ميكنم سال پيش براي من و تيمم فصل سختي بوده باشد و خود من كسالتها و مصدوميتهاي زيادي داشتم كه باعث شد مدتي از ميدان دور بمانم. دلم ميخواست پس از سالها روال كارم را عوض كنم و به محيطي جديد بيايم و چيزهايي تازه را تجربه كنم. از خردسالي در مارسي مستقر شده بودم و هر چند با اين تيم به عنوان و مقامي نرسيده بودم، اما بتدريج پخته شده و ميدانستم بايد براي ادامه راهم و تبلور بيشتر، دست به كارهاي تازهاي بزنم. در مارسي تمام مدارج ترقي را به آهستگي طي كرده و ابتدا در رده خردسالان و سپس آكادمي فوتبال جوانان اين باشگاه و آنگاه تيم«ب> و سرانجام تيم اصلي باشگاه عضويت يافته بودم. به واقع جدا شدن از مارسي به معناي نفي ارزشهاي اين باشگاه و ناديده گرفتن محبتهاي آنان نيست.
آيا در چنان شرايطي آرسنال محتملترين و طبيعيترين گزينش براي شما بود؟
البته باشگاههاي ديگري هم مرا ميخواستند و آنها زودتر از آرسنال ابراز تمايل كرده بودند اما به محض اين كه مدير برنامههايم گفت اين تيم لندني نيز وارد كورس شده، شرايط عوض و اين تيم به گزينه نخست من بدل شد و پدرم نيز بر همين مساله تاكيد داشت و آرسنال را بر ديگران ارجح ميشمرد. اين باشگاه در سالهاي اخير و از زماني كه ونگر آنجا سكاندار شده به جوانان و بازيكنان تازهكار بسيار بها داده و به بهترين محل پرورش و خاستگاه براي اين جوانان بدل شده است.
تركيب اين تيم در دو سه سال اخير هم به شكلي بيسابقه و حيرتانگيز، جوان و كم سن و سال شده است. همين مساله نشان ميدهد كه تا چه حد در اين باشگاه كارهاي با ارزش ريشهاي انجام پذيرفته و طبيعي است كه چنين تيمي براي جواني مثل من يك مقصد عالي باشد. به حاصل كار آرسنال و جوانانش در هفتههاي اخير نيز نگاهي بيندازيد تا از نو متوجه شدت و وسعت اين قضيه و توفيق در اجراي آن شويد.
آيا ضمانت و دلگرمي ديگري را نيز حس ميكرديد؟
بله اين مساله و واقعيت هم وجود داشت كه فرانسويها در آرسنال بسيار موفق بودهاند و در دوران ونگر با وسعت و شمار قابلتوجهي به كار گرفته شدهاند. به جز پيرس و پتي ميتوان از ويلتورد، كليشي، سيلوستر، ويهرا و آنري هم در اين ارتباط ياد كرد بنابراين مقدمه و زمينه مناسبي براي فوتباليستهاي فرانسوي در اين باشگاه وجود داشته و دارد تا در آن رشد كنند. كار به جايي كشيده كه گاهي در رختكن يا زمين تمرين آرسنال، بيش از آن كه جملات و كلمات انگليسي بشنويد، واژههاي فرانسوي به گوشتان ميخورد. مجموع اين مسائل باعث شده اصلا احساس دلتنگي براي كشور و خانهام نداشته باشم و در آرسنال احساس راحتي كنم. اين هم دليل اوليه ديگري بود كه مرا به اين باشگاه كشاند.
از تفاوتهاي مارسي و آرسنال بيشتر بگوييد.
خب، سطح كار در آرسنال بالاتر است و اينجا بوضوح حس ميكنيد كه با يك باشگاه درجه اول جهاني طرف هستيد، حال آن كه در مارسي حس حاكم اين بود كه فقط در يك باشگاه برجسته فرانسوي توپ ميزنيد. در بدو ورود به آرسنال علاوه بر تلفن همراه و خط تلفني كه تمام خطوط ارتباطي كاري در آنها هست، يك برنامه مدون به شما ميدهند كه در آن روشهاي تمريني فرديتان و توصيههاي لازم در اين خصوص ذكر شده و اين جدا از برنامههاي گروهي است كه داريد.
به واقع در آرسنال براي موفق شدن در سطحي بسيار بالاتر، برنامهريزي ميشود ولي در مارسي سقف پروازتان كمتر و كوتاهتر است. در عين حال در آرسنال مراودهها و روابط اجتماعي نيز فراموش نشده است و گاه حس و حال يك خانواده به ذهن شما متبادر ميشود. به عنوان مثال در بسياري از روزها ما ناهار را در محل باشگاه كنار اعضاي تيم جوانان و نوجوانان باشگاه صرف ميكنيم و اين وسيله و راهي براي اميدوارتر شدن نسل جوان و اوجگيري آنها در سالهاي بعدي است.
ونگر آينده درخشاني را براي شما پيشبيني كرده و به لحاظ طول مدت حضورتان در ميدان شما را با پيرس (كه در 37 سالگي هنوز در تيم ويارئال اسپانيا ميدرخشد) قياس كرده است.
اميدوارم همين طور باشد. زيرا پيرس بيش از 20 سال به فوتبال حرفهاي مشغول بوده و در گذشته نزديك از ديدگاه من بهترين هافبك چپ جهان بود. او هم گل ميزد و هم گل ميساخت و هنوز هم همين طور است و چه چيزي باارزشتر از مقايسه شدن با وي؟ خصوصيات كاري من و او نيز به يكديگر نزديك است و هر دو دوست داريم از لب خط به داخل بزنيم و براي ديگران موقعيت خلق و خودمان هم از آن استفاده كنيم.
در حال حاضر هدفتان چيست؟
پيشرفت هر چه بيشتر و رسيدن به سطح لازم بر اثر ممارست و تمرين و ابراز وجود در آرسنال. پيامد اين قضيه ميتواند راهيابي هر چه بيشتر و گستردهتر به تركيب تيم ملي فرانسه هم باشد و اين چيزي است كه براي نيل به آن بايد حتما عضو باشگاهي بزرگ مثل آرسنال باشيد.
وقتي در تيمي به نامداري آرسنال بازي ميكنيد بديهي است كه بيشتر مورد توجه و مدنظر باشيد و هر حركتتان در رسانهها گزارش و تاثيرگذاريتان نيز فزونتر شود. همين توجه و شرايط كاري بالا ميتواند باعث تكامل كار من و رسيدنم به درجاتي بالاتر هم بشود.
گلهاي اخيرتان در برابر منچستريونايتد، هم با توان شوتزني و هم با نوعي حس ماجراجويي در پشت 18 قدم همراه بود. اين همه مهارت و اعتماد به نفس را از كجا آوردهايد؟
من بيش از 5/1 سال است كه در اردوي ملي فرانسه حضور دارم و شركت در بازيهاي ملي در اين سن كم به شما نوعي پختگي را ارزاني ميدارد، بنابراين تجربه من از سنم بيشتر است. با اين حال فكر ميكنم در گرماگرم مسابقههايي از اين دست برخورد غريزي بازيكنان با اتفاقات نيز حرف اول را ميزنند و نميتوان همه چيز را محصول يادگيريهاي گذشته و اصول كلاسيك از پيش تعيين شده دانست. در آن لحظات شرايط ايجاب ميكرد كه رو به دروازه حريف شوتزني كنم و از همان ثانيههاي اندك به وجود آمده بهره ببرم و همين كار را نيز كردم. اينها از زيباييهاي فوتبال است.
cescjoon
24-11-2008, 14:13
افتادیم تو بحران
سلام
برد آرسنال مبارک باشه
Saeed_TnT
26-11-2008, 11:50
درسته خوب بازی نکردیم یعنی اصلا خوب بازی نکردیم، ولی توجه داشته باشین که 9 تا از بازیکن های اصلیمون مصدوم بودن!!! دوتاشون که دائم المصدومن!!!
انشاالله وقتی برگردن تیم رو به راه میشه! دعا کنید!! کار دیگه ای که از دستمون بر نمیاد که!!!
Saeed_TnT
26-11-2008, 16:03
درباره فابرگاس ...
« او امشب خيلي خوب بود . او امشب خيلي تلاش کرد و هم در حالت تهاجمي و هم در حالت دفاعي موفق ظاهر شد . بطور کلي سسک فابرگاس بازي خوبي به نمايش گذاشت »
خداییش فابرگاس دیشب همه جای زمین بود ، کلی دوید، تمام تلاشش رو برای گرفتن توپ و پاس خوب میکرد، خیلی از بازی های قبلش تو لیگ بهتر بود
mohandes1369
28-11-2008, 23:22
بزار يكم خرج كنه اون رييس گدا گشنه...
مرتيكه يك دهم منچستر هم خرج نكرده ميخواد جامم ببره
Saeed_TnT
29-11-2008, 11:58
بزار يكم خرج كنه اون رييس گدا گشنه...
مرتيكه يك دهم منچستر هم خرج نكرده ميخواد جامم ببره
به همین خیال باش که ونگر خرید کنه!!! حاضره ویلشر 16 ساله رو بفرسته تو ولی نمیره بازیکن بخره!!!
سلام
فعلآ یکی خوردیم از چلسی
اونم گل بخودی
لعنت به این شانس
گل گل گل گل گل گل گل گل
آرسنال 2 چلسی 1
سلام
این برد شیرین به همه ارسنالی ها مبارک باشه
Saeed_TnT
30-11-2008, 22:21
اینم به جای اون برد 2-1 چلسی بر آرسنال
یادتونه تو کارلینگ کاپ دو فصل پیش ما 1-0 جلو بودیم که یک گل آفساید به ما زدن بعد 2-1 بردن؟؟!! تازه ما تیم نونهالانمون تو زمین بود:دی
دم ون پرسی گرم ، خدا برا آرسنال حفظش کنه:ی همین طور سسک رو
خدا جون شکرت
چلسی با این همه خرج مایه ننگ فوتبال امروزه و این موضوع دقیقا درباره آرسنال عکس است
desertwolf
01-12-2008, 01:27
خدا جون شکرت
چلسی با این همه خرج مایه ننگ فوتبال امروزه و این موضوع دقیقا درباره آرسنال عکس است
ایول زدی تو خال. بهتون تبریک میگم!!! آرسنال تو جزیره خوب فوتبال بازی میکنه!!!:10:
cescjoon
01-12-2008, 01:36
خیلی حال کردم با این برد
امیدوارم از بحران خارج بشیم و مثل بازی با منچستر نشه
Antonio Andolini
01-12-2008, 01:49
سلام!
تیمم آرسنال نیست ولی دمتون گرم .. این دو تا تیم لعنتی{چلسی و منچستر} رو زدید ... برگشتم هم دابلشون کنید!
:11:
taghi444
01-12-2008, 15:19
چه ميكنن اين توپچيهاي لندن كاري ندارن منچستره يا چلسي فقط سوسكشون ميكننن با يه مش بچه اين پيروپاتالارو داغون كردي
چه فوتبالي بازي ميكنه اين ارسنال:8::8::8::8::33::wub::thumbsup::دی:1 6::43::39::7::12::10::31:
Saeed_TnT
01-12-2008, 22:21
به گزارش خبرگزاري فارس، اسامه بن لادن، متهم تحت تعقيب ايالات متحده امريكا، در تصاوير ضبط شده از دوربين هاي مداربسته ورزشگاه امارات آرسنال مشاهده شده و روابط عمومي اين باشگاه از صدور اينترنتي كارت هواداري به آدرس مركز لندن خبر داده كه فرد تحويل گيرنده دقايقي پس از تحويل، محل را ترك كرده است.
عجب خبر خنده ای!!!!
یعنی بن لادن میاد تو امارات تا کارت عضویتش رو بگیره؟؟!! :دی
این فارس هم عجب خبرهایی میزنه!!!!
Saeed_TnT
03-12-2008, 11:23
آرسنال تو بازی با برنلی 2-0 باخت و از دور مسابقات کارلینگ کاپ یا جام اتحادیه حذف شد
desertwolf
03-12-2008, 13:39
الله و اکبر!!!این دیگه چه تیمیه!!؟؟؟؟!!!!خدا کنه دیگه تیمهای قوی رو نبریم که بعدش اینجوری خفت بار نبازیم!!!این بار دومه امسال ارسنال تیم قوی میبره بلافاصله بازی بعدیش رو خفت بار میبازه!!
اگر به ترکیبی که دوستمون قرار دادن دقت کنید، میبیند که بازیکنان اصلی تو لیست نبودن!:20:
Saeed_TnT
03-12-2008, 14:38
الله و اکبر!!!این دیگه چه تیمیه!!؟؟؟؟!!!!خدا کنه دیگه تیمهای قوی رو نبریم که بعدش اینجوری خفت بار نبازیم!!!این بار دومه امسال ارسنال تیم قوی میبره بلافاصله بازی بعدیش رو خفت بار میبازه!!
این جامی که ازش حذف شدیم جام اتحادیه اس که زیاد ارزش نداره!!! البته برای ما که 3 4 ساله چیزی نبردیم خیلی مهم بود ولی ....
الان از 4 تیم برتر جزیره فقط منچستر مونده و بقیه 3 تیم یعنی آرسنال و لیورپول و چلسی حذف شدن که چلسی توسط همین تیم برنلی تو دور قبل مسابقات حذف شد! انشاالله که تو لیگ قهرمانان و جام حذفی و لیگ برتر بتونیم موفق شیم
گالاس به فكر ترك آرسنال است
ديگر همه از جمله خود ويليام گالاس مى داند كه با رفتارش طى هفته هاى اخير چه خطرى براى موقعيتش در آرسنال به وجود آورد. در حقيقت مثل اين بود كه بر روى لبه برنده تيغى حركت مى كرد كه سرانجام او را ناكار كرد.مدافع فرانسوى بازوبند كاپيتانى تيمش را از دست داد و در ادامه به چهره منفورى ميان هواداران و همتيمى هايش تبديل شد. با اين حال اكنون فابرگاس كاپيتان جديد نام گرفته است و تيم حركت رو به جلوى خود را آغاز كرده است اما گفته مى شود مدافع ۳۱ ساله تنبيه شده تيم به دوستان نزديك خود گفته است تصميم دارد آرسنال را به مقصد تيمى با فضايى دوستانه تر ترك كند.در همين راستا، يكى از دوستان نزديك گالاس گفت: ويليام ديگر در امارات خوشحال نيست. او از همتيمى هايش به خاطر آنچه كه گفته بود عذرخواهى نكرد حتى آرسن ونگر نيز او را مجبور به اين كار ساخت. با اين وجود مى خواهد تيم را ترك كند. خيلى به تابستان مانده است و از آنجايى كه در رختكن ديگر دوستى ندارد و كسى در تمرينات تيم با او حرف نمى زند مى خواهد جايى برود كه فضايى بهتر داشته باشد. شايعات مقصد بعدى مرد فرانسوى را پارى سن ژرمن معرفى مى كند اما خود وى ترجيح مى دهد به تيمى در سرى a بپيوندد.دوست گالاس در اين رابطه گفت: ويليام دوست ندارد به فرانسه باز گردد و ميلان به او اظهار علاقه كرده است كه گزينه خوبى به نظر مى رسد. در اين ميان سران بارسا اعلام كرده اند وضعيت گالاس در آرسنال خوب است و او هيچ جا نمى رود.
Saeed_TnT
06-12-2008, 12:09
در اين ميان سران بارسا اعلام كرده اند وضعيت گالاس در آرسنال خوب است و او هيچ جا نمى رود.
چه ربطی به سران بارسا داره که بگن جاش خوبه یا بد؟؟!!!
تو همه چی باید دخالت کنن؟ این دیگه نوبرشه!
desertwolf
06-12-2008, 12:34
سلام.
گالاس چیکار کرده بود؟!
با وجود دست و دلبازي آرسنال
همه چيز به «ونگر» ختم ميشود
جام جم آنلاين: رئيس باشگاه آرسنال ميگويد در فصل نقل و انتقالات زمستاني فوتبال اروپا، اين باشگاه به اندازه كافي پول در اختيار آرسن ونگر خواهد گذاشت تا او بازيكنان مورد نظرش را خريداري كند و توپچيهاي لندن قدرت خود را افزايش دهند. تيم آرسنال در اين فصل ليگ برتر چند شكست را پذيرفته و با صدرنشينان جدول فاصله پيدا كرده است.
آرسن ونگر ترجيح ميدهد بازيكنان جوان را پرورش و ميدان دهد و چندان موافق خريد بازيكنان جديد نيست، چون بار مالي سنگيني را روي باشگاهي قرار ميدهد كه به علت ساخت ورزشگاه جديد خود، بدهي سنگين دارد. اما شركت نكردن پوياي آرسنال در باز از نقل و انتقالات و نيامدن بازيكنان شاخص جديد، قدرت تيم را كاهش داده است.
به همين علت باشگاه موافق خريد چند بازيكن است. پيتر هيل وود رئيس آرسنال ميگويد: اگر ونگر بخواهد، به اندازه كافي پول در اختيارش خواهيم گذاشت. اينكه ميگويند باشگاه قصد خريد بازيكن ندارد، درست نيست.
ما تصميمگيري را به ونگر واگذار كردهايم. رئيس آرسنال در عين حال تاييد كرده ونگر اعتقاد چنداني به وارد شدن به بازار نقل و انتقالات بازيكن ندارد و جوانان كنوني آرسنال را آنقدر خوش آتيه و قوي ميداند كه اين تيم را به موفقيت برسانند. اما رسانهها و هواداران تاكيد ميكنند كه باشگاه حتما بازيكن جديد بخرد.
رئيس باشگاه آرسنال ادامه ميدهد: اگر ونگر به اين نتيجه برسد كه بازيكنان تازهاي به باشگاه بيايند، ترجيح ميدهد فقط به سراغ جوانها و با استعدادها برود و آنها را در آرسنال پرورش دهد.از سال 1996 كه ونگر به آرسنال پيوست باشگاه براي خريد بازيكنان هزينه زيادي را متقبل نشده است.
بويژه پس از انتقال باشگاه به ورزشگاه جديدش، حضور آرسنال در بازار خريد بازيكنان خيلي كمرنگ بوده اما در عوض چند بازيكن را فروخته است. تابستان گذشته، فلاميني، الكساندر هنب، گيلبرتو سيلوا و سندروس به طور قرضي از آرسنال جدا شدند و سمير نصري، آرون رامسي و سيلوستره به اين تيم پيوستند.
دودلي سرمربي
وقتي اوايل نوامبر 2008 از ونگر درباره خريد بازيكنان جديد پرسيدند، گفت: هنوز در اين باره تصميمي نگرفتهايم. ما تيم خوبي داريم كه قادر به كسب موفقيتهاي بزرگ است.
هيل وود درباره ليگ قهرمانان ميگويد: هدفمان اين است كه دست كم به مرحله نيمه نهايي ليگ صعود كنيم. شايد هم قهرمان شويم كه اگر اين اتفاق بيفتد، خيلي خوب و شيرين خواهد بود. ما يك بار تا بازي نهايي پيش رفتيم و در پاريس مقابل بارسلونا قرار گرفتيم. در رقابتهاي اروپايي تا به حال خوب ظاهر شدهايم.
بنابر اين به موفقيت خود اميدواريم هيل وود اعتقاد دارد آرسنال در مقايسه با ديگر تيمهاي بزرگ اروپايي مشكلات كمتري دارد و ونگر برمشكلات موجود فائق خواهد آمد. فلاميني بازيكن سابق آرسنال كه در اين فصل براي ميلان بازي ميكند با رئيس باشگاه آرسنال هم عقيده است.
او ميگويد: آرسنال بازيكنان خيرهكنندهاي دارد. موضوع مهم اين است كه با انگيزهاند و خوب كار ميكنند. مطمئنم وضع آرسنال مطلوب خواهد شد. البته كار كردن در ليگ برتر دشوار است و به آمادگي بدني بالايي براي موفقيت نياز داريد. هر بازي يك جنگ بزرگ فيزيكي است. مهم اين است كه آرسناليها به ونگر اعتماد و اعتقاد داشته باشند، او كارهاي بزرگي انجام داده و خواهد داد. آرسنال هم تيم بزرگي است كه مقابل تيمهاي بزرگ ديگر بازي بزرگ انجام ميدهد.
Alireza Taji
15-12-2008, 04:03
ارسنال تیم جذابی هست اما بدیش اینه که به طرز افراطی به فکر پرورش بازیکنان جوان هست!
پرورش بازیکن خوب هست زمانی که این بازیکنان جوان را تا زمانی که به بلوغ و اوج خودشون می رسند حفظ کرد نه اینکه بعد از چند سال بازی به رقبا بفروشی و اونها از انها برای قهرمانی استفاده کنند!
Saeed_TnT
19-12-2008, 21:15
آقا آرسنال با رم بازی می کنه
24 فوریه بازی رفته که تو اماراته!
انشاالله میریم دور بعد!!
D r i v e r
19-12-2008, 23:35
آرسنال چه بازیکنایی داشت!
حیف شدن خدایی
hleb ، فلامینی ، reyes ، henry ، پیرس ، لیونبرگ ، ویرا ، سندروس ، لمن ،
تیم رویایی 2004 کجایی که یادت بخیر!
cescjoon
21-12-2008, 17:20
ظاهرا آرسنال با پیشنهادی 21 میلیون یورویی ( حدود 15 میلیون پاند ) علاقه ی خود را برای خرید آرشاوین به نمایش گذاشته است .
در صورتی که این خبر صحت داشته باشد آرشاوین میتواند درژانویه توپچی شود ! سایت خبری گل این مطلب را درج نموده
ونگر در مصاحبه ای گفت ادواردو داسیلوا نمیتواند در برابر پلی موس (در جام حذفی ) بازی کند . ادواردو مصدومیتی طبیعی را بعد از بازگشت 9 ماه پیدا کرد و ربطی به شکستگی قبلی پایش ندارد.
آرسن ونگر قصد دارد تابستان سال آینده مهاجم قرضی وستهم را به امارات بیاورد. کارلوس توز سال گذشته با قرارداد قرضی 2 ساله به منچستر پیوست. قرارداد بازیکن نیمکت نشین منچستر تابستان آینده به اتمام میرسد. گویا بعد از خرید برباتوف یونایتد علاقه ای به تمدید فرار داد این بازیکن آرژانتینی ندارند.
دنی فیزمن مدیر برنامه های آرسنال تاکید کرد در ماه ژانویه مبلغ مورد نیاز برای خرید بازیکن را در اختیار ونگر قرار میدهد. گفتنی است مسئولین آرسنال مصمم هستند تا با تقویت تیم در نیم فصل به شکار جام قهرمانان اروپا بروند.
نیمکت نشین تئو والکات در تیم ملی انگلستان به میلان پیوست ، حضور دوید بکهام که کمی غیر عقلانی به نظرمیرسد . شماره دیوید 32 است و شاید با انتخاب این شماره که شماره قدیمی تئو در آرسنال است میخواهد دوباره به اوج خود بازگردد
در خبرگزاریهای اعلام شده رافا بنتتز که به علت بیماری کلیوی در بیمارستان بستری بود به لندن سفر کرده اما فرناندو تورس به علت مصدومیت این بازی را از دست خواهد داد
ونگر : قهرمان این فصل بیش از 85 امتیازنمیگیرد .
ونگر در حالی این نظر را داده که طی سالهای اخیر تیمها با امتیازاتی بالای 87 قهرمان شده اند .
آرسنال هم اکنون در رده پنجم جدول قرار دارد
تیری آنری بازیکن قدیمی و اسطوره ای توپچی ها از همه ی هواداران و اهالی فوتبال خواست تا آرسنال را از کورس قهرمانی خط نزنند ...
آنری در حال حاضر روزگار خوبی را در کاتالان سپری میکند .
Arsenal.ir
Saeed_TnT
21-12-2008, 21:34
این داور مسخره رو از کدوم گوری اورده بودن؟!! مردک نمیدونه باید تو بازی به یه بازیکن چندتا کارت زرد بده(ارجاع شود به جام جهانی که 3تا کارت زرد به یه بازیکن داد!!!) اون وقت میاد آدبایور رو اخراج میکنه،جای بازیکن لیورپول که با آرنج زد تو سر رابین
تو روحش ،مردک
آرسنال خیلی خوب بود ، خدا کنه سسک طوریش نشده باشه
cescjoon
21-12-2008, 23:38
بازی امروز عصر آرسنال مقابل لیورپول با حساب 1 - 1 به پایان رسید.
در این دیدار هاوارد وب داور نالایق جزیره بار دیگر با قضاوت ضعیف خود توپچی ها را از رسیدن به پیروزی بازداشت.
بازی را آرسنالی ها خوب شروع کردن و با نگه داشتن توپ در زمین خودی مانع فشار اولیه لکلکها شدند. در دقیقه 25 سمیر نصری با یک پاس زیبا و استثنائی از میانه میدان توپ را به فانپرسی رساند. رابین نیز با یک استوپ سینه توپ را جلوی خود قرار داد و با یک ضربه زیبا توپ را درون دروازه لیورپول جا داد. بازی روان توپچی ها تا 10 دقیقه پایانی ادامه داشت اما لیورپول فشار خود را کم کم زیاد کرد و در یک غافل گیری توپ به پشت مدافعین آرسنال ارسال شد و رابی کین توپ را درون دروازه توپچی ها قرار داد تا بازی به تساوی کشیده شود. در نیمه اول داور بازی روی یک خطای معمولی به ادبایور کارت زرد نشان داد. از آن طرف ضربه آرنج ریرا بر سر فانپرسی را که تعمدی زده شد چشم پوشی کرد. قبل از سوت پایان نیمه اول آلونسو با تکلی خطرناک پای فابرگاس را هدف گرفت که باعث مصدومیت بازیکن محوری آرسنال شد تا در شروع نیمه دوم دیابی به جای او به میدان بیاید. داور این صحنه را نیز خطا اعلام نکرد و بعد از آوانتاژ اخطاری به آلونسو نداد.
نیمه دوم را لیورپول بهتر آغاز کرد و چند حرکت خطرناک روی دروازه آرسنال پدید آورد. در دقیقه 62 بازی باز هاوارد گل کاشت و کارت زرد دوم را به ادبایور داد تا این بازیکن از زمین بازی اخراج شود و آرسنال کار را 10 نفره ادامه دهد. به راستی کار جوانان ونگر جای تحسین دارد. بعد از 10 نفره شدن حتی یک لحظه هم به لاک دفاعی نرفتند و حملات پر دامنه خود را روی دروازه لیورپول ادامه دادند اما با سوت های مکرر و بی دلیل داور مسابقه نتیجه ای برای توپچی ها به همراه نداشت. تا سر انجام بازی 1 - 1 تمام شود و فاصله 8 امتیازی این دو تیم حفظ گردد.
نکات جال بازی:
- آرسنال همچنان نشان داد که مقابل تیمهای بزرگ با انگیزه کار و مقتدر کار میکند.
- واکنشهای تماشائی از آلمونیا در مقابل حملات لکلکها
- بعد از اخراج ادبایور و در 30 دقیقه پایانی هواداران لندنی یک لحظه هم ساکت ننشتند و علیه داور مسابقه شعار دادند و او را هوو کردند.
- گزارشکر اسکای اسپرت در طول مسابقه 2 بار به مساله خرید آرشاوین و توز اشاره کرد و این انتقال را جدی نامید.
- در حالی که لیورپول هر 3 تعویض خود را انجام داد آرسنال با نیمکتی خالی 90 دقیقه ادامه کار داد و دیابی را به اجبار بین 2 نیمه به زمین آورد و ابوئه نه چندان آماده را نیز در دقیقه 91 بجای نصری!!
- برخورد ناشایست داور چهارم مقابل اعتراضات داوری!! هرچند ونگر در آخر بازی بر سر او فریاد کشید و او فقط نظاره گر بود.
- بازی به مراتب بهتر سانگ در این مسابقه
- حمایت هواداران از حضور ابوئه در دقایق پایانی
آرسنال با این تساوی 32 امتیازی شد و همچنان در رده 5 جدول باقی ماند.
Arsenal.ir
ebibarati
22-12-2008, 08:47
حيف شد مساوي شد بازي خوبي بود
ولي از حق نگذريم گل توپي زد رابي كين
cescjoon
22-12-2008, 14:36
عملکرد ...
قبول دارم که شروعی عصبی داشتیم و قبل از گل کنترل خود را از دست داده بودیم. ما در عمق خط میانی نفوذ کردیم و در نیمه دوم از این منطقه عالی جلو رفتیم و کنترل را در دست گرفتیم. فکر میکنم میتوانستیم پیروز میدان باشیم. این معیوس کننده است زیرا ما روح بزرگی از خود نشان دادیم و قوی و متهد ظاهر شدیم. اما بعد از 10 نفره شدن کار دشوار شد و نتوانستیم روند خود را ادامه دهیم.
کارت قرمز ادبایور ...
خیلی آرام بود. شما نمیتوانید بگوئید او بی احتیاط بود. امروز داور با کارتهای پیاپی که ما مستحق آن نبودیم تمرکز تیم را از بین برد. این شوخی بود. هیچ کدام از ذخیره ها باور نمیکردند. این یک تصمیم باور نکردنی بود. اگر صحنه ادبایور باعث خروج او شد صحنه رابی کین در نیمه اول نیز باید همین تصمیم در موردش گرفته میشد. به نظرم دو صحنه مشابه با دو تصمیم متفاوت بود که 2 امتیاز حیاتی را از ما گرفت. تحت هیچ موقعیتی نمیتوانم این تصمیم را قبول کنم.
کورس قهرمانی...
قهرمان ماه می مشخص میشود و ما هم اکنو در ماه دسامبر هستیم. ما به جنگ خود ادامه میدهیم برای اینکه امروز متقاعد شده ام که لیورپول باز هم امتیاز از دست خواهد داد!! آنها چهار تساوی در خانه داشتند و حتما در نیم فصل دومبیشتر امتیاز از دست میدهند.
مصدومیت فابرگاس ...
او از ناحیه لیگامنت مصدوم شده است. نمیتوانم دقیق مدت خروج اورا تخمین بزنم. بدیهی است که کار برای ما مشکل خواهد شد. شما هیچ وقت دوست ندارید که این بازیکن را از دست بدهید اما ما مجبوریم با این وضع کنار بیائیم.
گلی که دریافت کردید ...
من خوشحال نیستم. زیرا مقابل استون ویلا نیز به همین شکل گل دریافت کردیم. باید این مشکل را برطرف کنیم. اما فکر میکنم ما با 10 بازیکن هم مرتب و منظم دفاع کردیم. دفاع حال را با دفاع 2 ماه قبل مقایسه کنید. خیلی خوشحالم که پیشرفت زیادی داشتیم و مشکلات برطرف شده است.
شایعات پیرامون قرض دادن ولا یا خرید توز و آرشاوین ...
نه نه و نه !!!!!!
بازی با احتیاط لیورپول بعد از کارت قرمز...
نمیدانم، شاید آنها خارج از شیوه خود بازی کرده اند و شاید آنها ترسیدند که بیشتر درگیر شوند. آنها به شما میگویند که چه مشکلی بود !! من فقط یک یا دو ضعف بدنی مشاهده کردم. در مواقعی که ما عقب میکشیدیم. مشاهده میشد که لیورپول خطر نمیکند.
Arsenal.ir
Saeed_TnT
28-12-2008, 19:42
این بازی رو به زور بردیم :دی مطمئنا گل رو یه ضربه ایستگاهی زده شده آخه گالاس گل رو زده
باید ونگر یه فکر اساسی تو ژانویه کنه،اینطوری باید خواب 4ام شدنم ببینیم!! سسک که محور تیم بود مصدوم شده ، یه دفاع خفن هم لازمه ، اگه یه حمله هم بیاره (ترجیحا!) خوبه ،آخه این داورا جو گیرن هی اینا رو اخراج میکنن یا خودشون مصدوم میشن ، ولی دو مورد قبل کاملا لازمه!
Saeed_TnT
04-01-2009, 22:26
بچه ها شما کجایین؟؟!!
به خاطر امتحانا نمیاین یا کلا نا امید شدین؟؟!:دی
بازی با پلی موث!!! رو 3-1 بردیم :دی ، مثل این که آرسنال مثل قبل زیبا و روان بازی میکرده، خدا کنه تو سال جدید(2009) همین روند ادامه پیدا کنه و خوب نتیجه بگیریم
cj-afshin
07-01-2009, 19:28
اه به این شانس.چه خبره اینقدر مسدوم
Saeed_TnT
17-01-2009, 22:58
3-1 هال رو تو زمین خودش با گل های دقیقه 30 امانوئل ، 82 سمیر و 87 نکلاس بردیم!!!
cescjoon
18-01-2009, 01:49
مصاحبه آرسن ونگر بعد از بازی با هال سیتی.
در مورد بازی ...
یک نبرد خوب بود. در بیشتر زمان بازی در نیمه اول ما برتر بودیم. ما خواستیم آنها را زیر فشار قرار دهیم اما آنها یه مبارزه واقعی بوجود آوردند و از توپهای بسیار بلند در عمق و در عرض استفاده کردند. وقتی ما متقاعد شدیم که باید به پیروزی برسیم ، آنها به سانتر کردن رو آوردند. اما ما شیوه خود را حفظ کردیم تا نتیجه لازم را گرفتیم.
پیروزی دیر هنگام ...
فکر میکنم ما در 33 بازی گذشته 16 گل در 15 دقیقه پایانی بازی زده ایم و امروز دوباره این کار را انجام دادیم!
بودن در میان مدعیان ...
با توجه به بازیهایی که زودتر از ما برگزار شده بود و نتایج بدست آمده در آنها ، فشار بسیار زیاد بود. ما نمیتوانستیم امتیاز از دست بدهیم. امروز تیم ما نشان داد که میتوانیم از عهده این کار بر بیاید. جاه طلبیمان است که هنوز در بالای جدول هستیم. ما در این را مصمم هستیم و با اراده قوی کار را ادامه میدهیم. شما میبینید که ما حاضریم از هر چیز استفاده کنیم که در پایان فصل در بالای جدول قرار بگیریم و به چیزی که میخواهیم دست پیدا کنیم.
اعتقاد به از دست دادن امتیاز دیگر تیمهای مدعی ...
من مطمئن هستم شگفتی های بیشتری در این فصل خواهید دید. با بازی امروز دیدید که ما حاضریم دست به هر کاری بزنیم تا دوباره بازگردیم.
سهم رابین فانپرسی در این بازی ....
او برجسته بود.
جذب بازیکن از باشگاههای دیگر ...
اصلا نگران این موضوع نیستم !!
منبع : arsenal.ir
cescjoon
27-01-2009, 04:46
آندری آرشاوین ستاره ی بی چون و چرای روسیه در یورو 2008 امروز ( سه شنبه ) به آرسنال پیوست !
آرشاوین که هم اکنون در تور دبی به زنیت است هنوز عکسی با پیراهن آرسنال ننداخته است اما بیش از 10 سایت خبری معتبر مطلبی را منتشر کرده اند که طی آن مقامات آرسنال و زنیت بر سر قیمت به توافق رسیده اند .
زنیتی ها پس از پایان جلسه ی امروز خود با سرات قرمز و سفید های لندن اعلام داشتند برسر قیمت توافق صورت گرفته است .
همه به خوبی میدانیم تنها مانع بر سر انتقال این روس مبلغ قرار داد بود که آن هم حل شد .
انتظار میرود امشب ( به وقت خاورمیانه ، بامداد سه شنبه ) آرشاوین از دبی به سمت لندن پرواز کند و در آغاز روز اداری سه شنبه قرارداد خود را در لندن امضا نماید و احتمالا در پایان روز ( عصر سه شنبه ) رسما معرفی شود .
arsenal.ir
بازی رو دیدید ؟
اورتون عجب بازی ای میکرد .. ! نیمه ی دوم خیلی خفن شده بود !
خدایی گل فن پرسی یه چیز دیگه بود ..
عجب کنترل سینه ای کرد لامسب ! ..
یا حق
:40:
Saeed_TnT
29-01-2009, 23:24
به نظرم نمراتش یکم چرته
من اگه بودم به ادبایور و سانگ و دنیلسون 2 که هیچی منفی می دادم
این آدبایور چش بود؟؟ من که یادم نمیاد دیشب حتی یه پاس سالم داده باشه
در کل آرسنال شدیدا افتضاح بازی کرد ، اصلا انتظار یه همچین بازی کسل آور زشتی رو نداشتم، خداییش شانس آوردیم که مساوری کردیم وگرنه حقمون باخت بود اونم نه با یک هیچ!!!!
ولی باید توجه کرد که نقطه ضعف ما نبود یه هافبک خلاق برای بازی سازیه ، توپ کاملا بدون برنامه بین بازیکنا میچرخید ، باید یه فکری شه ، مخصوصا تا 2 ماه دیگه که سسک نیست ، تو این مدت هم بازی های خیلی مهمی داریم
انشاالله که بازی بعد درست میشه
Saeed_TnT
03-02-2009, 23:10
آخر سایت رسمی باشگاه خبر توپچی شدن آندری رو پخش کرد تا همه از نگرانی در بیان(حداقل برای الان!!)
اینم عکس
cescjoon
04-02-2009, 09:16
ایول یه بازیکن توپ به توپچیها اضافه شد.
تبریک میگم
taghi444
04-02-2009, 10:52
تبريك اقا تبريك
Alireza Taji
04-02-2009, 12:40
پيام آرشاوين به هواداران آرسنال
آندري آرشاوين بازيكني كه به تازگي با باشگاه فوتبال آرسنال قرارداد امضاء كرده است پيش از شروع دوران جديد فوتبال خود در ورزشگاه امارات، اين پيام را به هواداران داد كه به من و آرسنال اعتماد كنيد. به گزارش خبرگزاريها از لندن ، آرشاوين كه اميدوار است پس از چند سال ناكامي آرسنال در تصاحب جام به اين تيم در افتخار آفريني مجدد كمك كند همچنين انتقال خود به آرسنال را يك انتقال رويايي خواند و در مقابل دوربين تلويزيون اسكاي گفت كه وي از مدتها قبل هوادار آرسنال بوده است.
باشگاه آرسنال نيز تاييد كرده است كه اين بازيساز ملي پوش روس يك قرارداد بلندمدت احتمالا به مدت سه سال و نيم با اين باشگاه امضاء كرده است.
اين باشگاه لندني كمي پيش از پايان ضرب الاجل تعيين شده براي نقل و انتقالات نيم فصل با زنيت سن پترزبورگ باشگاه قبلي وي به توافق رسيد ولي آرشاوين بايد تا روز سه شنبه آينده براي تاييد انتقال خود از سوي ليگ برتر انگليس صبر كند.
آرسنال هنوز مبلغ قرار داد آرشاوين را فاش نساخته ولي گمان ميرود كه اين مبلغ حدود ۱۵ميليون پوند باشد.
اين باشگاه از زمان پيروزي خود بر منچستر يونايتد در فينال جام حذفي انگليس در سال ۲۰۰۵كه درست يك سال پس از قهرماني در ليگ برترحاصل شد، به هيچ افتخار مهمي دست نيافته است.
اين بازيكن ۲۷ساله تاكيد دارد كه به يكي از بهترين باشگاههاي جهان پيوسته و مطمئن است كه ميتواند به اين تيم در افتخار آفريني مجدد كمك كند.
آرشاوين به تلويزيون آرسنال گفت: من به اين دليل كه شيوه بازي آرسنال و مربيگري ونگر و برخي از بازيكنان باشگاه را دوست دارم به اين باشگاه پيوستم.
مرد سال فوتبال روسيه در سال ۲۰۰۶در پاسخ به اين سوال كه آيا پيامي براي هواداران آرسنال دارد يا نه گفت: به من و آرسنال اعتماد كنيد.
بارسلونا لاشخوره
فابرگاس تو آکادمی بارسا فوتبال را یاد گرفت و بزودی به بارسا برمیگرده چون یک کاتالانه و باید برگرده به بارسا
نه ما منتظرش نیستیم آخه ژاوی هم پست با اونه و فعلا فابر گاس بدردمون نمیخوره ضمنا بازیه بوسکتس را در بارسا ببین تا بفهمی سسک بهتره یا بوسکتس که چند سال از سسک کوچیکتره
cescjoon
10-02-2009, 16:14
نه ما منتظرش نیستیم آخه ژاوی هم پست با اونه و فعلا فابر گاس بدردمون نمیخوره ضمنا بازیه بوسکتس را در بارسا ببین تا بفهمی سسک بهتره یا بوسکتس که چند سال از سسک کوچیکتره
تو واقعا بوسکتس رو میزنی به سسک! بابا خجالت داره نکن این کار رو :41:
تازه باید خدمت عرض کنم که سسک هم خیلی بهتر از ژاوی و دیگر هافبک های جهانه:31:
آقا بیخیال فابرگاس هم مال خودتون ما تا مسی و ژاوی و امثالهم را داریم احتیاج فابرگاس شما نداریم
VBYOFSKI
14-02-2009, 12:57
اين تاپيك اينجا بوده و من پيداش نكردم. :41:
ولي خيالي نيست حالا كه پيدا كردم. :31:
منم اضافه شدم به جمع آرسناليهاي سايت.
VBYOFSKI
14-02-2009, 13:01
تاخیر در بازی آرشاوین خوب است !!
آرسن ونگر اعتقاد دارد که اجازه نداشتن آرشاوین برای بازی مقابل کاردیف، برای او مفید خواهد بود.
آرشاوین در بازی مقابل تاتنهام روی نیمکت قرار گرفته بود ولی به میدان نرفت ! و همچنین به خاطر اینکه در بازی قبل مقابل کاردیف، بازیکن رسمی آرسنال نبود، نمی تواند در بازی تکرار نیز به میدان برود !! آرسن ونگر در این باره در مصاحبه ای با سایت رسمی باشگاه توضیح داد که این تاخیر در بازی کردن او باعث می شود او به مرز آمادگی کامل برسد و خیلی برای او مفید است !!
او در مصاحبه خود گفت : برای او خیلی خوب است !! در بازی مقابل تاتنهام دست ما بسته بود ! زیرا ما 10 نفره شده بودیم و اگر بازیکنی مصدوم می شد ما نمی توانستیم کسی را بیاوریم که هنوز به مرز آمادگی کامل نرسیده است !! در این بین او برای بازی آینده دو هفته زمان دارد و خوشبختانه برای بازی شنبه مقابل ساندرلند (21 فبریه) آمادگی کامل پیدا خواهد کرد !!
cescjoon
17-02-2009, 01:34
بردیم با حساب4 - 0 تبریک میگم
هوراااااااااااااااااااااا ااااا
S@eed_messi
12-03-2009, 16:30
ای بابا ارسنال برد
بنظر زور برد نداره!!!
به هر حال تبریک میگم!!!
تایپک رفته بود دسته 2
بازم من!!!
Saeed_TnT
15-03-2009, 13:13
دیروز هم آرسنال با گل های آرشاوین(دو تا) و ابوئه(دو تا) 4-0 بلکبرن رو برد
نکته منفی بازی امتیاز 3 بود که به بنتنر دادن! مثل این که نزدیک 7 تا تک به تک رو خراب کرده :دی
cescjoon
15-03-2009, 14:21
نمایش قدرتمندانه تیم ...
ما معمولا برای زدن گل مدت زمان بیشتری منتظر میماندیم. باور دارم که بعد از بازی مقابل رم، فشار روانی از روی تیم برداشته شده است و بازیکنان با آزادی عمل بیشتری کارشان را انجام دادند. باور دارم که استعداد و خلاقیت به مراتب بیشتری داریم و میتوانیم خیلی روانتر نیز بازی کنیم. فوتبال مخصوص به خودمان در حال بازگشت است و من فکر میکنم دلایل روانشناسی در آن دخیل است. تیم ما همیشه نهایت تمرکز خود را حفظ کرده و هر کاری انجام داده تا موفق شود. ما در سطح بالائی هستیم. و سازگاری خود را حفظ نموده ایم. برای همین است که باور دارم تا پایان فصل بهتر و بهتر خواهیم شد.
نقش آرشاوین در این پیروزی ...
او باهوش ، آگاه و با استعداد است و پاسهای تک ضرب فوق العاده ای میدهد. گل دوم او این صحبتها را تائید میکند. در بین دو نیمه پست او را تغییر دادم. او به چپ رفت ولی آرشاوین توانائی بازی در راست ، وسط و یا جلو را نیز دارد. اگر از یک بازیکن خوب فوتبال بپرسید که دوست دارد کجا بازی کند ، او یقینا مرکز را انتخاب میکند. دکترها در بین دو نیمه 4 بخیه به پای او زدند.ما بخاطر او مجبور شدیم نیمه دوم را دیرتر آغاز کنیم ( پس دلیلی که آرشاوین بعد از گل دوم دکتر تیم را در آغوش گرفت همین بود )
هماهنگی بعد از بازی پرفشار 4 شنبه ...
ما در وسط هفته در خارج از خانه یک دیدار برگزار کردیم. حتما میپرسید چگونه وسط هفته یک بازی در خارج از کشور انجام دادیم و امروز این نمایش را ارائه کردیم ؟؟ نمیدانم ولی مطمئن هستم آن پیروزی روحیه تیم را بالا برد. شما میتوانید عملکرد ما را ببینید. پیروزی مقابل بارنلی و قبل از آن در خانه وست بروم ، و بازی امروز. به نظر چیز خاصی نیست فقط با کمتر شدن فشار روانی آزادی عمل بیشتری داریم.
پیروزی لیورپول و باز کردن مسیر قهرمانی ...
بله آن مسیر کاملا باز است. یونایتد بعد از ژانویه در دیدارهای زیادی به میدان رفته و امروز آنها کمی خسته و بی اشتیاق عمل کردند. لیورپول هفته گذشته در جام حذفی بازی نکرد و قبل از بازی با مادرید یک استراحت کامل انجام داد و از نظر بدنی بسیار قوی تر بود. آنها نسبت به یونایتد بیشتر استراحت کردند. شما میتوانستید ببینید که بازیکنان با تجربه یونایتد نیز اشتباه کردند و خستگی در وجود آنها حضور داشت.
شانس آرسنال برای قرار گرفتن در جمع سه تیم بالای جدول ...
میدانیم که هر بازی برای ما یک مبارزه جدید است. قبل از اینکه به این رویا فکر کنیم باید در نظر بگیریم که در هر 3 روز یک دیدار برگزار میکنیم و امکان دارد همه چیز تغییر کند. ما در تک تک بازی هایمان تا پایان فصل یک چالش مخصوص داریم و حتی نباید یک یا دو درصد هم امتیاز از دست بدهیم.
داشتن 3 مهاجم در ادامه فصل ...
من عادلانه بازی را میان آنها تقصیم میکنم.بازیکنانی هستند که نمیتوانند در هر بازی حضور داشته باشند. برای مثال توره در جام حذفی به میدان نرفت و در عوض چهارشنبه و امروز بازی کرد. من به گالاس استراحت دادم زیرا میدانستند که امروز با توپهای هوایی روبرو میشویم. امروز به 4 بازیکن استراحت دادم و فابرگاس و ادبایور نیز تا دو هفته دیگر باز میگردند. ادواردو نیز بازی بعدی خواهد رسید. همچنین به رابین هم استراحت دادم. با نگاهی به امروز میبینیم که عادلانه این کار را انجام میدهیم.
بازی امروز بنتنر ...
برای کمک او به تیم بسیار خوشحالم. او امروز ضربات آخر را خوب نزد ولی خوب بازی کرد !! فکر میکنم وقتی او اولین موقعیت را از دست میدهد بر روی موقعیت دومی بسیار عصبی برخورد میکند زیرا میخواهد قبلی را جبران کند. چیزی که اکنون مهم است این است که او بخوبی موقعیت ایجاد میکند. زیرا در نهایت او یک روز موفق میشود که نتیجه بگیرد. همانطور که قبلا این کار را انجام داده. روی گل اول ما حرکت او بسیار خوب بود. او دوست دارد به عنوان مهاجم نوک بازی کند زیرا قدرت و و سرعت دارد. مردم فراموش نکنند که او فقط 20 سال دارد. اینکه او را هوو کنند از نظر من کار اشتباهی است. هواداران موقع خروجش از زمین او را تشویق کردند. وقتی او موقعیت ها را از دست داد آنها خوشحال نبودند ولی احساس میکنم همه او را حمایت میکنند.
arsenal.ir
Saeed_TnT
21-03-2009, 11:06
قرعه کشی مرحله یک چهارم پایانی رقابتهای جام باشگاههای اروپا قرعه کشی شد و تیمهای حاضر ، حریفان خود را شناختند.
این قرعه کشی که از ساعت 14.30 به وقت تهران آغاز شد و 8 تیم حاضر ، حریفان خود را در این دور شناختند. همچنین قرعه کشی مرحله دور نیمه نهائی نیز انجام شد و مشخص شد تیمها باید با برنده کدام بازی روبرو شوند.
دور یک چهارم نهایی:
بازی اول: ویارئال - آرسنال
بازی دوم: منچستر یونایتد - پورتو
بازی سوم: لیورپول - چلسی
بازی چهارم: بارسلونا - بایرن مونیخ
دور نیمه نهایی:
بازی اول دور نیمه نهائی: برنده بازی منچستر یونایتد و پورتو - برنده بازی آرسنال و ویارئال
بازی دوم دور نیمه نهائی: برنده بازی بارسلونا و بایرن مونیخ - برنده بازی لیورپول و چلسی
در بازی فینال ، برنده بازی دوم دور نیمه نهائی میزبان خواهد بود و از لباس اصلی خود استفاده میکند.
ایوان گازیدیس به نمایندگی از آرسنال در مراسم حضور داشت.
arsenal.ir
cescjoon
22-03-2009, 04:32
در روزی که همه مدعیان بازیهای خود را واگذار کردند. توپچی ها یک پیروزی شیرین بدست آوردند.
نیمه اول :
بازی در تیمه اول کمی گره خورده بود و هر دو تیم با احتیاط بازی را آغاز کردند. در دقیقه ششم بازی کرنری برای نیوکاسل به دست آمد که مدافعان آن را به خوبی بازگشت دادند. در همان دقایق توپ و میدان دست نیوکاسل بود و با سانتر های متعدد ، دروازه آرسنال را بارها تهدید کردند. در دقیقه 14 روی پاس رابین، بنتنر صاحب موقعیت شد که توپ او را دروازبان حریف مهار کرد. در دقیقه 18 بازی، در محوطه جریمه روی حرکت نصری، مهاجم نیوکاسل تعادلش بر هم خورد که داور این دیدار این صحنه را پنالتی اعلام نکرد. در بازگشت همین توپ بود که دیمین داف صاحب موقعیتی شد و توپ را به کنار دروازه آلمونیات کوبید. پس از مدت ها ارسنال حمله ای را در دقیقه 22 انجان داد که با بدشانسی موقع زدن ضربه، پای رابین لیز خورد و نتوانست شوت بزند. در بازگشت همین توپ بود که یاران نیوکاسل ضد حمله ای را ترتیب دادند و در محوطه جریمه روی حرکت آلمونیا تعادل بازیکن نیوکاسل به هم خورد و داور این صحنه را پنالتی اعلام کرد.آلمونیا با یک مهار استثنایی مانع به گل رسیدن این پنالتی شد (آلمونیا کامل توپ را در دستان خود گرفت). ولی بازهم یاران نیوکاسل دست از حمله برنداشتند. در دقیقه 24 مارتینز شوتی را روانه دروازه کرد که به بیرون رفت. اما این حمله آخرین حمله جدی یاران نیوکاسل پس از دقایقی که توپ را در اختیار داشتند، بود. این باز نوبت آرسنال بود که دروازه نیوکاسل را تهدید کند. در اولین حرکت، روی پاس عالی فان پرسی، آرشاوین به محوطه جریمه نفوذ کرد و شوت خود را روانه دروازه کرد ولی به دفاع برخورد کرد و برگشت داده شد. در دقیقه 31 بازی روی حرکت مارتینز، کلیچی با یک تکل بسیار عالی مانع از آن شد که مارتینز در موقعیت تک به تک با آلمونیا قرار بگیرد. دقیقه 35 اوج هیجان تا به این جای کار بود، آرشاوین با یک حرکت عالی به پشت 18 قدم رفت و شوت زیبایی را روانه دروازه کرد ولی مماس با تیرک افقی به بیرون دروازه رفت. دقیقه 43 سمیر نصری پاس استادانه ای را برای رابین ارسال کرد که او را کاملا در موقعیت تک به تک قرار داد اما ضربه کم جان او را دروازبان گرفت. 2 دقیقه بعد روی حرکت بنتنر از گوشه زمین ، باز هم رابین در موقعیت بسیار عالی قرار گرفت که توپ او به بدن مدافع حرف برخورد کرد.
نیمه دوم:
نیمه دوم ، آرسنال تیم برتر میدان بود. پاسهای تک ضرب و دیدنی از بازیکنان آرسنال ، بسیار چشم نواز بود. در دقیقه 57 ، روی ارسال تماشائی آرشاوین از روی ضربه ایستگاهی ، نیکلاس بنتنر با پرواز بلند خود توپ را به تور دروازه نیوکاسل چسباند تا آرسنال از همان ابتدا پیش بیفتد. شادی این گل دوام طولانی نداشت و یک دقیقه بعد مارتینز روی اشتباه خط دفاعی ، گل تساوی را به ثمر رسانید. آرسنال برای پیروزی باز هم به جلو کشید. در دقیقه 64 روی پاس تیز هوشانه فانپرسی ، دیابی در موقعیت بسیار خوبی قرار گرفت و با حرکت روبه جلوی عالی خود ، توپ را وارد دروازه کرد تا توپچی ها بار دیگر پیش بیفتند. 1 دقیقه بعد روی حرکت بنتنر توپ به دنیلسون رسید. شوت سرکش او را دروازبان برگشت داد و بنتنر در شرایط نا متعادل ، نتوانست از آن موقعیت استفاده کند. در دقیقه 67 باز هم روی پاس دیدنی رابین فانپرسی ، نصری در موقعیت خوبی قرار گرفت و با شوت زیبای خود ، گل سوم آرسنال را به ثمر رساند. در دقیقه 70 ، رابین فانپرسی در موقعیت تک به تک قرار گرفت اما ضربه خود را خوب نزد. در دقیقه 78 نیز ضربه سر بنتنر با اختلاف اندک به بیرون رفت. در وقت های اضافه نیز شوت زیبای دیابی به تیرک دروازه برخورد کرد. بازی با همان نتیجه 3 - 1 به اتمام رسید.
نکات مهم بازی:
- بازی بسیار روان و عالی توپچی ها. بخصوص در نیمه دوم. بازیکنان بخوبی از فضاهای باز بازیکنان حریف استفاده کردند.
- دیابی در این دیدار ، کیفیت بالای خود را نشان داد. او هماهنگی بسیار خوبی میان سرعت ، تکنیک و قدرت بدنی خود برقرار کرده است.
- رابین در این دیدار چند موقعیت بسیار خوب را از دست داد، اما 2 پاس گل دیدنی او نشان داد او هنوز هم آماده است.
- کلیچی بدون شک ، مرد برتر توپچی ها بود. دفاع عالی او مانع پیشرفت یاران نیوکاسل از آن سمت شد.
- در این دیدار سونگ و ابوئه به ترتیب به جای آرشاوین و بنتنر وارد زمین شدند.
امروز روز بسیار خوبی برای آرسنال بود. تمام مدعیان بازیهای خود را شکست خوردند. آرسنال با این پیروزی 55 امتیازی شد و با 10 امتیاز اختلاف نسبت به صدر جدول در مکان چهارم ایستاد.
arsenal.ir
cescjoon
22-03-2009, 04:39
مصاحبه آرسن ونگر بعد از پیروزی امروز مقابل نیوکاسل.
بازی در دو نیمه متفاوت ...
فکر میکنم بازی بسیار خوبی بود. ابتدا نیوکاسل بهتر بازی کرد. انها تیم ما را بخوبی زیر فشار قرار دادند. بجز ضربه پنالتی ، آنها دو یا سه موقعیت بسیار خوب داشتند که استفاده نکردند. در نیمه دوم ، ما با سرعت بسیار بالایی بازی را ادامه دادیم. آهسته بازی را در اختیار گرفتیم و به یک پیروزی منطقی دست پیدا کردیم. باید بگویم نیوکاسل بدشانس بود که دو بازیکن خود را در بدترین شرایط است دست داد.
نتایج دیگر تیمها در بازیهای امروز ...
امروز فرصت بسیار خوبی بود تا اختلاف خود را با صدر جدول کمتر کنیم. شما حتی احتمال یک در بیلیون هم نمیدهید که ما بتوانیم به صدر برگردیم. ولی ما میخواهیم این کار را انجام دهیم و با تمام وجود می جنگیم.
16 بازی بدون شکست ...
احساس میکنیم پیشرفت قابل توجهی در هر بازی از خود ارائه داده ایم. این یک تیم جوان با روحی بسیار بزرگ است. به اندازه کافی ، کیفیت وجود دارد و ما احساس می کنیم میتوانیم بازی به بازی پیشرفت کنیم و به جلو برویم. مردم این مساله را درک نمی کنند که با چه تیم جوانی در لیگ حضور داریم و به چه نتایجی دست پیدا میکنیم. فکر میکنم امروز شش یا هفت بازیکن 20 تا 22 سال در ترکیب داشتیم.
گرفتن پنالتی توسط آلمونیا ...
یقینا آن صحنه ، یکی از مهمترین قسمتهای بازی بود. احساس میکنم وقتی این پنالتی شکل گرفت ، تجربه بازی مقابل رم به کمک او آمد تا آن را مهار کند. بدیهی است که پنالتی همچون یک شیر یا خط است. اما میدانم قسمتی از آن نیز مسائل روانشناسی است. حقیقتا او کمک کرد تا پیروز شویم و اعتماد به نفس بازی با رم ، باعث شد او تسلیم نشود.
مهاجمین متفاوت نیوکاسل ...
بله ، من هم از اینکه مایکل اوون از ابتدا در ترکیب نبود ، متعجب شدم. اما من صبح در جائی خواندم که او از لحاظ فیزیکی آماده نیست. مارتینز و لاونکرنز امروز نمایش بسیار خوبی داشتند.
بهتر شدن موقعیت آرسنال در لیگ ...
همه چیز نسبت به دو هفته پیش تغییر کرده و اکنون همه چیز به خودمان بستگی دارد. اکنون مجبوریم روی نتایج ویلا دقت کنیم. اگر امتیاز از دست دهیم ، حتما آنها به ما خواهند رسید. دو هفته قبل ما 8 امتیاز کمتر از ویلا داشتیم و اکنون برای حفظ جایگاه خود مجبوریم اجراهایمان را در سطحی بالا نگه داریم.
arsenal.ir
cescjoon
22-03-2009, 15:37
مصدومیت تئو لیگامنت یا غضروف نبوده و تا 2 هفته ی دیگر باز خواهد گشت!
در حا لی که در ابتدای مصدومیت او صحبت از 5 هفته دوری از فوتبال و آسیب غضروف زانو یا لیگامنت او بود , در اسکن های جدید انجام شده تمام مسائل تغییر یافت!
"این فقط یک ورم زانو با کمی خون است و به نظر من تا 10 یا 12 روز دیگر وی باز می گردد! شما دوست دارید تمام بازیکنان خود را داشته باشید ولی این نوع مصدومیت درست در زمان بازگشت او ناراحت کننده بود, اما چیزی که به ما قوت قلب داد این بود که مساله خیلی جدی نبود.ما از این می ترسیدیم که مصدومیت غضروف یا لیگامنت (رباط) باشد ولی خوش بختانه هیچ کدام از آن ها نیست!"
arsenal.ir
cj-afshin
30-03-2009, 12:20
بازی بعدی با کیه؟چه جامی؟ کی؟ میزبان یا میهمان؟ تلویزیون پخش می کنه یا نه؟
resident_evil
14-04-2009, 00:14
بد جور تاپيكتون خوابيده بود :ي
cescjoon
14-04-2009, 01:04
بازی بعدی با کیه؟چه جامی؟ کی؟ میزبان یا میهمان؟ تلویزیون پخش می کنه یا نه؟
بازی بعدی با ویارئال بازی برگشت 1چهارم نهای لیگ قهرمانان در ورزشگاه امارات پخش با تاخیر از شبکه 3
cj-afshin
14-04-2009, 23:23
آدبایور هم نباشه ونگر تیم رو نگه می داره.
ونگر :من از چوب لباسی بازیکن میسازم.واقعا راست گفته این مهران
ایشالا پورتو میبره بعد از اونور بایرن میاد بالا آرسنال قهرمان میشه خدا میدونه حقشه...
بی باک بی بال
15-04-2009, 08:26
امیدوارم صعود کنیم
hosseinmusicmaster
17-04-2009, 12:26
منچستر یونایتد که با پیروزی 3-2 برابر پورتو حریف آرسنال در دور بعد شد, به عقیده ی سرمربی اش بازی سنگینی در پیش رو خواهد داشت .
فرگوسن گفت : "نظر من این بود که مهم نیست با چه تیمی بازی می کنیم ولی حقیقت این است که بازی با این تیم انگلیسی طعم متفاوتی برای ما خواهد داشت . بازی ابتدای فصل ما با آن ها فوق العاده بود. نوع آن بازی راهی بود که فوتبال باید به آن راه و روش بازی شود.
ما دو تیم خوب هستیم پس این بازی باید یک نیمه نهایی ترسناک و عظیم باشد و ما از الان به آن بازی فکر می کنیم."
فرگوسن که امیدوار است بتواند در بازی رفت که در الدترافورد برگزار می شود آرسنال را ببرد ادامه داد : "بازی رفت در خانه است پس یک برد 1-0 برای ما عالی خواهد بود. اما فکر نمی کنم کسب آن هم کار ساده ای باشد! "
hosseinmusicmaster
18-04-2009, 18:07
بازی امشب با چلسی ساعت چنده ؟
hosseinmusicmaster
18-04-2009, 20:08
ARSENAL 1 - 0 CHELSEA
گل توسط : Walcott
دقیقه 18
ARSENAL 1-1 CHELSEA
گل توسط Malouda
دقیقه 34
ARSENAL 1-2 CHELSEA
zahedy2006
22-04-2009, 12:16
آرسنال 4 - لیورپول 4
آرشاوین (پاین نیمه اول)
تورس
بنایون (تا دقیقه 60)
آرشاوین
آرشاوین
تورس (فکر کنم تا 90)
آرشاوین
بنایون (بعد 90)
در ضمن بنتنر و فابرگاس دو گل آفساید زدند
hosseinmusicmaster
22-04-2009, 19:43
تاریخچه بازیکنانی که برای آرسنال در یک دیدار بیش از 3 گل بثمر رساندند
این اتفاق که در یک دیدار یک بازیکن بتواند بیش از 3 گل بثمر برساند شاید برای بزرگترین و آماده ترین مهاجمین دنیا نیز اتفاق نیفتد. بازیکنان آرسنال در این کار ید طولایی دارند. 10 بازیکن در تاریخ باشگاه حضور داشتند که موفق شدند در یک دیدار بیش از 3 گل بزنند. آرشاوین با 4 گلی که در دیدار دیشب مقابل لیورپول به ثمر رساند به جمع این بازیکنان پیوست. نکته جالب در مورد تمام این 10 بازیکن این است که همه آنها در خانه حریفان این تعداد گل را به ثمر رساندند.
اول ژانویه سال 1923 - دیدار بلکبرن و آرسنال از سری رقابتهای لیگ دسته اول
آرسنال آن دیدار را 5 - 0 پیروز شد و " تورنبال " چهار گل در آن دیدار به ثمر رساند
----------------------------------------------------------------------------------------------
بیست و یکم آوریل سال 1930- دیدار لستر و آرسنال از سری رقابتهای لیگ دسته اول
آن دیدار با تساوی پر گل 6 - 6 به پایان رسید و " هالیدی " چهار گل در آن دیدار به ثمر رساند
----------------------------------------------------------------------------------------------
بیست و چهار نوامبر سال 1934- دیدار چلسی و آرسنال از سری رقابتهای لیگ دسته اول
آرسنال آن دیدار را 5 - 2 پیروز شد و " دریک " چهار گل در آن دیدار به ثمر رساند
چهارده دسامبر سال 1935 - دیدار استون ویلا و آرسنال از سری رقابتهای لیگ دسته اول
آرسنال آن دیدار را 7 - 1 پیروز شد و " دریک " هر 7 گل آن بازی را بثمر رساند !!
دوازدهم دسامبر سال 1936 - دیدار پورتموث و آرسنال از سری رقابتهای لیگ دسته اول
آرسنال آن دیدار را 5 - 1 پیروز شد و " دیویدسون " چهار گل در آن دیدار به ثمر رساند
بیست و سوم مارچ سال 1953- دیدار شفیلد ونزدی و آرسنال از سری رقابتهای لیگ دسته اول
آرسنال آن دیدار را 4 - 1 پیروز شد و " هولتون " چهار گل در آن دیدار به ثمر رساند
ششم سپتامبر سال 1958- دیدار اورتون و آرسنال از سری رقابتهای لیگ دسته اول
آرسنال آن دیدار را 6 - 1 پیروز شد و " هرد " چهار گل در آن دیدار به ثمر رساند
بیت و نهم اکتبر سال 1983- دیدار استون ویلا و آرسنال از سری رقابتهای لیگ دسته اول
آرسنال آن دیدار را 6 - 2 پیروز شد و " وودکات " پنج گل در آن دیدار به ثمر رساند
نهم ژانویه سال 2007 - دیدار لیورپول و آرسنال از سری رقابتهای جام اتحادیه
آرسنال آن دیدار را 6 - 3 پیروز شد و " باپتیستا " چهار گل در آن دیدار به ثمر رساند
بیست و یکم آوریل سال 2009 - دیدار لیورپول و آرسنال از سری رقابتهای لیگ برتر انگلیس
این دیدار با تساوی 4 - 4 به پایان رسید و " آرشاوین " چهار گل در آن دیدار به ثمر رساند
zahedy2006
26-04-2009, 20:44
2 -0 بردیم
با دو گل از سس (سسک) فابرگاس
cescjoon
26-04-2009, 23:50
عالیه حال کردم
به امید شکست منچستر تو اولترافرد
my life is barca
28-04-2009, 19:52
مطمئن باشید آرسنال منچستر رو میبره با بارسا تو فینال میخوره اما.......
cescjoon
29-04-2009, 20:57
امیدوارم آرسنال ببره
حتما ميبريم
تركيب معلوم نيس ؟:
hosseinmusicmaster
29-04-2009, 21:43
اکنون همان لحظه ای است که منتظرش بودیم
موقعیتی که آرسنال اکنون در آن قرار دارد ، همان لحظه ای است که ونگر انتظار آن را میکشید !
آرسن ونگر تیمش را امشب تنها برای شکست منچستر به میدان نمیفرستد، بلکه میخواهد قدم محکمی برای قهرمانی در این جام بردارد. توپچی ها یکبار شانس این عنوان را داشتند و اما در 13 دقیقه پایانی همه چیز تغییر کرد. ترکیب آرسنال نسبت به آن موقع بسیار جوانتر شده است. امشب ونگر آنها را با نیت دیگری به الترافورد میفرستد و میخواهد شورعی باشد برای پایانی قدرتمند که خواست تمام هواداران و اعضای تیم است.
وقتی این سوال از از ونگر پرسیده شد. او در مصاحبه مطبوعاتی خود لبخدنی زد و گفت ، دقیقا ، اکنون همان لحظه ای است که منتظرش بودیم و میخواهیم از تمام مزیتهای بازی اولمان سود ببریم.
سعی کردیم تیم خود را در مسیری متفاوت بسازیم. هر عنوانی که بدست آورید شما را بزرگتر و بالغتر میسازد. اما چیزی که عشق مردم به باشگاه را افزایش میدهد ، همین موفقیت هاست. هرچه شما عنوانهای پیشتری را پیروز شوید ، هواداران بیشتری خواهید داشت که به باشگاه عشق بورزند.
به راه خود ادامه میدهیم و کسب عنوان نیز ، قسمتی از آن محسوب میشود. این جاه طلبی ماست. توپچی ها امشب قدم محکمی بر خواهند داشت تا به خواست خود برسند.
hosseinmusicmaster
29-04-2009, 21:48
تاریخچه دیدارهای متقابل ونگر و فرگوسن.
ونگر یک قدم جلوتر است
2008/2009
Arsenal 2 - 1 Man. Utd. Premier League
2007/2008
Man. Utd. 2 - 1 Arsenal Premier League
Man. Utd. 4 - 0 Arsenal F.A. Cup
Arsenal 2 - 2 Man. Utd. Premier League
2006/2007
Arsenal 2 - 1 Man. Utd. Premiership
Man. Utd. 0 - 1 Arsenal Premiership
2005/2006
Man. Utd. 2 - 0 Arsenal Premiership
Arsenal 0 - 0 Man. Utd. Premiership
2004/2005
Arsenal 0 - 0 Man. Utd. F.A. Cup Arsenal won 5-4 on penalties
Arsenal 2 - 4 Man. Utd. Premiership
Man. Utd. 1 - 0 Arsenal League Cup
Arsenal 3 - 1 Man. Utd. Charity Shield
2003/2004
Arsenal 0 - 1 Man. Utd. F.A. Cup
Arsenal 1 - 1 Man. Utd. Premiership
Man. Utd. 0 - 0 Arsenal Premiership
Man. Utd. 1 - 1 Arsenal Charity Shield Manchester won 4-3 on penalties
2002/2003
Arsenal 2 - 2 Man. Utd. Premiership
Man. Utd. 0 - 2 Arsenal F.A. Cup
2001/2002
Arsenal 3 - 1 Man. Utd. Premiership
Arsenal 4 - 0 Man. Utd. League Cup
2000/2001
Man. Utd. 6 - 1 Arsenal Premiership
Arsenal 1 - 0 Man. Utd. Premiership
1999/2000
Man. Utd. 1 - 1 Arsenal Premiership
Arsenal 1 - 2 Man. Utd. Premiership
Arsenal 2 - 1 Man. Utd. Charity Shield
1998/1999
Man. Utd. 2 - 1 Arsenal F.A. Cup
Man. Utd. 0 - 0 Arsenal F.A. Cup
Man. Utd. 1 - 1 Arsenal Premiership
Arsenal 3 - 0 Man. Utd. Premiership
Arsenal 3 - 0 Man. Utd. Charity Shield
1997/1998
Arsenal 3 - 2 Man. Utd. Premiership
1996/1997
Arsenal 1 - 2 Man. Utd. Premiership
Man. Utd. 1 - 0 Arsenal Premiership
hosseinmusicmaster
02-05-2009, 15:07
Portsmouth v Arsenal
Barclays Premier League, Fratton Park
Saturday, May 02, 2009, 15:00
شنبه ، 12 اردیبهشت ، 1388 ، 18:30
پخش از:
Show Sports 4
SKY Super Calcio
-----------------
Portsmouth 0 - 3 Arsenal
گلها :
Bendtner 13, 40
Vela 56
cj-afshin
05-05-2009, 21:37
اه ه ه ه ه ه ه ه ه ه ه ه ه ه ه.گفتیم فردیناند نیست 12 تا میخوابونیم تو دروازشون.
cescjoon
06-05-2009, 02:55
بد جور باختیم ولی با این بازیکن ها بیش از این انتظار نمیرفت
Sam Fisher 11
06-05-2009, 03:33
چوب جوونیه بیش از حدشونو خوردن...
وقتی دفاعشون اون اشتباه ناشینرو کرد(که مطمئنن نتوسته جو این بازی رو هضم کنه) تیم پاشید وگرنه داشتن خوب شروع میکردن البته احتمال صعودشون کم بود چون منچستر فوق العاده آماده است با این حال مطمئنن نمیباختن...
ebibarati
10-05-2009, 08:14
امشب بازي با چلسي مي تروكنيمشون
hosseinmusicmaster
10-05-2009, 12:28
حرف های زیادی برای گفتن خواهیم داشت اگر...
صحبت های کاپیتان و امید او برای آینده از همین فردا تا سال بعد.
پس از پایان این فصل که باعث ایجاد طولانی ترین دوره ی بی جام رئیس در آرسنال شد , کاپیتان اسپانیایی توپچی ها کار هم تیمی هایش در این فصل را خوب می داند و به آن ها اعتقاد کامل دارد.
سسک به " ایوینینگ استاندارد" گفت:"فصل سختی بود.و برای ترکیب جوانی مثل ما کاملا خوب هم پشت سر گذاشته شد.اگرچه سخت بود ولی باید بلند شوید و به آینده نگاه کنید. اگر ما ادامه دهیم و تیم را با هم نگاه داریم, مطمئنم که این تیم حرف های زیادی در آینده برای گفتن خواهد داشت."
حال و در زمانی که کار آرسنال در این فصل تقریبا تمام شده ولی هنوز سه بازی دیگر در لیگ باقیست که دو تای آن ها بازی هایی بزرگ برای خود آرسنال و حتی شاید موثر در تکلیف قهرمان هستند و هرکدام از آن ها نیز می توانند اثبات کننده ی کیفیت آرسنال پس از حذف از دو نیمه نهایی توسط یونایتد و چلسی باشند.کاپیتان درباره ی ادامه ی کار توپچی ها اضافه کرد:
"ما نیاز داریم که مثبت باشیم تا یکدیگر را کمک کنیم و من مطمئنم یکشنبه بسیار خوب خواهیم بود."
zahedy2006
10-05-2009, 19:59
خب تا حالا که 3 - 0 عقبیم!!
شد 3 - 1 .
بازی امروز آرسنال ساعت چنده؟
resident_evil
16-05-2009, 14:43
بازی امروز آرسنال ساعت چنده؟
16:15............................
wildhunter
16-05-2009, 17:44
به به همه طرفدارهای ارسنال که تو سال خوب به منچستر یونایتد باختن تسلیت میگم و قهرمانی منچستریونایتد تبریک
حالا عیب نداره سال دیگه شابد بتونید سوم بشید :21:
D r i v e r
09-06-2009, 04:58
چرا کسی از آرسنال هیچ خبری نمیذاره؟؟؟ :41::40::40::40:
خوب خودم شروع میکنم شاید بقیه هم کمک کردن :11:
توماس ورمائلن اعلام کرد این هفته انتقالش به آرسنال رسمی خواهد شد و او آماده توپچی شدن است.
آرسن ونگر بارها اعلام کرده بود نیازمند یک دفاع مستحکم است و در نقل و انتقالات به دنبال مدافعین خوب می گردد. به نظر می رسد آرسنال به دور از هیاهوی نقل و انتقالات بر سر انتقال ورمائلن دفاع 23 ساله تیم آژاکس به توافق رسیده است و این هفته انتقال او رسمی خواهد شد. اکثر خبرگزاری ها اعلام کرده اند که توافق این دو باشگاه بر سر 13 میلیون به پایان رسیده است و دو باشگاه هم به توافق کامل رسیده اند. هنوز اخبار رسمی منتشر نشده است. اما امروز خود ورمائلن سکوت را شکست و به صراحت اعلام کرد آماده است تا در لیگ برتر مبارزه کند !!
توماس گفت : در روزهای آینده خبرهای بیشتر خواهید شنید. رفتن به آرسنال راه درستی برای من است ! یک مبارزه ورزشی عالی برای من خواهد بود. همچنین مسائل مالی هم به خوبی پایان یافته است. فکر می کنم همه چیز به خوبی پیش خواهد رفت !
اخبار و شایعات نقل و انتقالات :
فیلیپ سندروس ، از مسئولین میلان و مربی جدید این تیم خواهش کرد تا قرارداد او را دائمی کنند !! لئوناردو ، سرمربی جدید میلان هنوز درباره او تصمیم نگرفته است اما به نظر میرسد نتیجه نهایی بعد از دیدارهای پیش فصل صورت خواهد گرفت. سندروس ادعا میکند از چند باشگاه انگلیسی نیز پیشنهاد دارد !!
------------
باشگاه اشتوتگارت آلمان نیز به دنبال جذب الکساندر هلب ، هافبک 28 ساله تیم بارسلونا است. هلپ که از اشتوتگارت به آرسنال آمده بود ، انتخاب های جالبی را پیش روی خود نمیبیند و باید میان نیمکت بارسلونا و یا تیمهای درجه 2 اروپا ، یکی را انتخاب کند !
-----------------
سردار تاسکی ، مدافع 22 ساله تیم اشتوتگارت آلمان ادعا کرده از سوی باشگاههای آرسنال ، میلان و یوونتوس پیشنهاد رسمی دارد و تابستان امسال قصد دارد به یکی از این تیمها بپیوندد ! شاید بعد از رسمی شدن قرارداد ورمائلن ، او هدف بعدی در خط دفاعی باشد.
--------------------
وکیل ادین زدکو ، مهاجم تیم ولفسبورک اعلام کرد که موکلش حاضر نیست با باشگاه منچستر سیتی قرار داد ببندد ، زیرا انتخاب اول او ، بازی در لیگ قهرمانان اروپای سال آینده است. وی آرسنال و چلسی را دو باشگاهی معرفی کرد که میتوان با آنها وارد مذاکره شد. کارلو آنجلوتی ، مشتری جدید اوست.
----------------------
میگوئل ولوسو ، هافبک 23 ساله و پرتقالی تیم اسپورتیک لیسبون پرتقال که 5 مشتری جدی در انگلستان دارد ، اعلام کرده هنوز تصمیمی برای آینده خود نگرفته است. آرسنال ، بولتون ، استون ویلا ، اورتون و منچستر سیتی پنج باشگاهی هستند که میخواهند این هافبک خوش تکنیک را جذب کنند.
-------------------
بعضی از اخبار مربوط به بازیکنان سابق آرسنال هست
منبع هم وب سایت رسمی آرسنال در ایران
cescjoon
09-06-2009, 10:57
آرسن ونگر اینبار شکار خود را از برزیل انتخاب کرده. استارلت دنتینیو ، بازیکن 20 ساله و خوش تکنیک تیم کورینتیانس برزیل ، مد نظر ونگر است. یونایتد ، یوونتوس و رئال نیز به دنبال او هستند ولی وکیل او اعلام کرده مقصد بعدی این بازیکن ، لیگ انگلیس و به احتمال فراوان آرسنال است.
arsenal.ir
D r i v e r
09-06-2009, 21:16
برنامه ی اردو و بازی های پیش فصل توپچی ها.
برنامه ی رسمی اعلام شده ی توپچی ها در تابستان 2009 با بازی دوستانه در برابر تیم بارنت در تاریخ 18 جولای آغاز خواهد شد.
بازی بعدی پیش بینی شده در 20 جولای برابر لینکولن سیتی خواهد بود که احتملا از تیم دوم استفاده می شود.
سپس از 22 تا 27 جولای تور اتریش باشگاه به مدت 5 روز برگزار می شود و 2 روز بعد از آن (29 جولای) بازی با تیم هانوفر در آلمان انجام می گردد.
آخرین برنامه نیز شرکت در تورنمنت امارات و بازی با اتلتیکو مادرید و رنجرز (به ترتیب) در روزهای 1 و 2 آگوست است.
البته توافقات یک بازی خیریه سازمان یونیسف در 13 جولای مقابل بارسلونا نیز به انجام رسیده است که هنوز به عقد قرارداد رسمی منجر نشده و باید منتظر خبرهای بعدی درباره ی آن بود.
نکته ی حائز اهمیت دیگر حضور نیافتن توپچی ها در جام ال-جی آمستردام برخلاف سال های اخیر و جایگزینی آن با تیم جدید استیو بروس, ساندرلند است!
arsenal.ir
ebibarati
10-06-2009, 08:53
سلام امير جون واقعا ثابت كردي كه توپچي سرسختي هستي
شنيدم كه فابرگاس ميخواد بره ميلان اين آرسنال بازي كن خوب كه نميگيره هيچ همينا رو هم داره از دست ميده فصل بعد ميخواد چكار كنه
cescjoon
10-06-2009, 09:01
شنيدم كه فابرگاس ميخواد بره ميلان اين آرسنال بازي كن خوب كه نميگيره هيچ همينا رو هم داره از دست ميده فصل بعد ميخواد چكار كنه
نه بابا الکی شلوغش کردن این فابرگاس مال ماست به هیچکس نمیدیمش تازه خبری هم نیست کی گفته
D r i v e r
10-06-2009, 09:56
سلام ابراهیم جان
ممنون از لطفت
راستش خبری از رفتن فابرگاس فعلا نیست
مثله اینکه اینتری ها فنپرسی رو میخواستن
به نقل از وبسایت رسمی آرسنال در ایران
در خبرها آمده ، بعد از شایعات جدایی زلاتان ابراهیموویچ از تیم اینتر ، مسئولین این تیم با 25 ملیون پوند خواهان جذب رابین فانپرسی ، ستاره هلندی توپچی ها هستند. همانطور که رابین بارها اعلام کرده ، پیش از پایان قراردادش در سال 2011 تیم را ترک نخواهد کرد ولی باید منتظر واکنش او ماند.
cescjoon
10-06-2009, 11:25
اولین بازیکنی که به ورود توماس ورمائلن خوش آمد گفت، رابین فان پرسی است.
اولین خرید این فصل توپچی ها نزدیک به رسمی شدن است و آخرین خبرها حاکی از اینست که توماس 23 ساله آماده تست پزشکی آرسنال است. با این وجود رابین فان پرسی مهاجم هلندی آرسنال به توماس ورمائلن خوش آمد گفت و معتقد است آرسنال حتما در توماس چیزهایی دیده است که او را برای خرید در نظر گرفته است و اعتقاد دارد این خرید یک خرید موفق برای آرسنال خواهد بود.
رابین در مصاحبه خود گفت : آرسنال روی خرید بازیکنانی تمرکز می کند که در دفاع مستحکم باشند ! توماس می تواند در پشت خط دفاعی هم بازی کند و این چیزی است که ما می خواهیم. استعداد یاب ما برای یافتن بازیکنی، 30 یا 40 بازی او را زیر نظر دارد پس بدون تردید ورمائلن باید بازیکن خیلی خوبی باشد.
نکته جالب اینکه 2 سال پیش در تورنومنت ال جی که در هلند برگزار شد ، این دو بازیکن درگیری شدیدی در طول مسابقه با یکدیگر داشتند که تا پایان بازی داور مسابقه بارها مجبور شد به هر دوی آنها تذکر دهد و بازی را متوقف کند. آرسنال آن دیدار را با تک گل رابین برد و قهرمان آن تورنومنت شد. تصویر زیر ، یکی از برخوردهای این دو بازیکن در آن دیدار است. اینکه اکنون رابین به نوعی به او خوش آمد گفته است ، بسیار جالب و قابل تقدیر است.
arsenal.ir
cescjoon
10-06-2009, 16:14
ابراز رضایت شرکت خطوط هوایی امارات از در اختیار داشتن حمایت مالی آرسنال.
از اکتبر 2004 که قرارداد 15 ساله و 100 میلیون پوندی آرسنال با این شرکت هوایی دبی به امضا رسیده است, آرسنال تنها موفق به قهرمانی در جام حذفی سال 2005 شده است . این موضوع شبهه ی نارضایتی سران شرکت را شایع کرده بود ولی رئیس این شرکت , تیم کلارک, در مصاحبه ی دیروز خود با "رویترز" ضمن بیان رضایت از وضع موجود تصریح کرد تا زمانی که تیم در بین 10 تیم اول جدول باشد رضایت آن ها تامین است و چشم به چیز بیشتری ندارند.
وی گفت:"ما انتظار قهرمانی در لیگ قهرمانان و لیگ جزیره را نداریم.تا زمانی که در نیمه ی بالایی جدول باشیم, راضی هستیم."
همچنین از وی سوال شد که آیا مایل به حمایت باشگاه فوتبال جدیدی هست یا نه که در پاسخ گفت:"باید فضای موجود را دید.
arsenal.ir
D r i v e r
11-06-2009, 05:04
مطمئنا کاکا برای آرسنال بازی نخواهد کرد!!
صحبت های رئیس درباره ی گران ترین انتقال تاریخ فوتبال.
به گزارش " استریتس تایمز" آرسن ونگر دیروز به عنوان فرستاده ی شرکت روغن موتور کاسترول به سنگاپور سفر کرد و پس از سپری کردن یک شب در کوالالامپور امروز راهی اروپا شد.
وی که در لحظه ی ورود در فرودگاه با استقبال هواداران و درخواست آن ها برای امضا و عکس روبه رو شده بود در پاسخ به سوالی درباره ی بزرگترین انتقال تاریخ فوتبال که 65 میلیون یورو(131 میلیون دلار) را صرف آمدن کاکا ی برزیلی از سن سیرو به سانتیاگو برنابئو کرد, گفت:"بله, کاکا این قرارداد را امضا کرد و بنابراین وی در آرسنال بازی نخواهد کرد(!).مطمئنا ما این طور پول هایی خرج نمی کنیم چون نداریم."
وی که معروف به سیاست تربیت بازیکنان جوان است اعتقاد دارد وقتی بحث چنین پول عظیمی در میان می آید حتما چیز متناسب با آن خریداری می شود."این خیلی زیاد است یا نه؟ بستگی به فردی دارد که محاسبات را انجام داده و کاکا را خریده است.یا اینکه آیا این کار از نظر مالی درست است یا نه؟ نمی دانم واقعا چنین پولی چه طور پرداخت می شود ولی حتما سرمایه اش را دارند!"
"رئال مادرید 200 میلیون یورو برای خرید دارد, شاید, به گفته ی خودشان. ولی خب آن ها درباره ی این بازیکن اشتباه نکرده اند چون از دید من او یک بازیکن خیلی خیلی خیلی عالیست.
می دانم چقدر برای مردم سنگین است که ببینند چه طور چنین پولی خرج می شود اما شما می توانید مطمئن باشد کسی که این قدر پول برایش خرج می شود سعیش را خواهد کرد تا آن پول را طوری دیگر به باشگاه برگرداند."
------------------------------------------
آخرین خبرها از مصدومیت کاپیتان فابرگاس
در حالی که در بازی دوستانه ی دیشب تیم ملی اسپانیا و آذربایجان دسته گل جدیدی از این بازی ها برای کاپیتان توپچی ها رغم خورد و در صحنه ای دلخراش سسک دچار مصدومیتی بد از ناحیه ی سر شد, عدم حضور او در نیمه ی دوم نیز به نگرانی ها دامن زد تا امروز که مصاحبه ی خود او منتشر شد.
گویا مصدومیت سر او که هفت بخیه به همراه داشت خیلی جدی نبوده و وی حالا آماده ی جنگ برای قهرمانی در جام کنفدراسیون ها است!
"ترسناک بود...یک ترس واقعی! ولی نکته ی مهم این است که هیچ چیزی بیش از یک حادثه ی کوچک نبود.
از دیدن خون جاری شده پس از ضربه از سرم ترسیدم ولی پس از بخیه ی گروه پزشکی توانستم دوباره به بازی برگردم و ادامه دهم.اما خب دیدن اینکه این بازی فقط یک بازی دوستانه بود و اینکه هنوز کمی گیج بودم باعث شد ترجیح دهیم تعویض شوم."
وی همچنین درباره ی تیم ملی اسپانیا اضافه کرد:"تیم کاملا برای بازی در این جام و کسب قهرمانی هیجان زده است. به نظر ما این مسابقات مهم تر از چیزی است که بیشتر مردم فکر می کنند.می خواهیم برای دومین سال پیاپی با جام و دست پر به اسپانیا برگردیم."
----------------
اخبار و شایعات نقل و انتقالات:
وکیل موسی دمبل ، مهاجم 21 ساله و بلژیکی تیم آلکمار هلند اعلام کرد که وی در هر شرایطی قصد خروج از این تیم را دارد. در خبرها آمده که چلسی و آرسنال 2 تیمی هستند که خواهان جذب این بازیکن آینده دارند. وکیل او اعلام کرده وی با بررسی پیشنهادات ارائه شده ، تصمیم نهایی را خواهد گرفت.
---
لوک کاستینوس ، ستاره 16 ساله تیم فاینورد اعلام کرد تنها انتخاب او برای آینده اش ، باشگاه آرسنال است. او هنوز یکسال دیگر با فاینورد قرارداد دارد و آرسن ونگر به هیچ وجه نمیخواهد او را از دست بدهد. وکیل او اعلام کرده اگر باشگاه موافقت کند ، وی یکسال باقیمانده را بصورت قرضی در آرسنال سپری میکند.
D r i v e r
11-06-2009, 21:01
عملکرد 4 بازیکن آرسنال در بازیهای ملی.
آذربایجان 0 - 6 اسپانیا
سسک فابرگاس
کاپیتان توپچی ها یک نیمه را برای اسپانیا به میدان رفت و به علت مصدومیت و خونریزی شدید از ناحیه سر ، زمین مسابقه را ترک گفت. داوید ویا 3 گل ، فرناندو تورس ، گویزا و ریرا هر کدام یک گل برای اسپانیا به ثمر رساندند.
انگلستان 6 - 0 آندورا
تئو والکات
تئو در این دیدار 90 دقیقه کامل بازی کرد و سازنده گل دوم انگلستان بود. رونی 2 بار ، دفو 2 بار و کروچ و لمپارد نیز هر کدام یکبار دروازه حریف نه چندان قدرتمند خود را گشودند.
هلند 2 - 0 نروژ
رابین فانپرسی
رابین 83 دقیقه در میدان حضور داشت و پاس گل دوم تیمش را برای روبن فراهم کرد. اویر نیز دیگر گل هلند را به ثمر رساند.
فنلاند 0 - 3 روسیه
آندری آرشاوین
روسیه با این برد خود را به یک قدمی آلمان صدر نشین رساند. آرشاوین 90 دقیقه در این دیدار حضور داشت و پاس گل اول را برای کرژاکوف فراهم کرد.
-----------------------
خبر کوتاه نقل و انتقالات :
سباستین باسونگ ، مدافع فرانسوی تیم نیوکاسل اعلام کرد که در هر شرایطی قصد خروج از این تیم را دارد. وی میخواهد برای یک تیم لیگ برتری بازی کند و اعلام کرده با بررسی پیشنهادات ، مقصد بعدی خود را انتخاب میکند. آرسن ونگر یکی از مشتریان جدی این بازیکن است.
cescjoon
12-06-2009, 12:23
صحبتهای جالب کاپیتان توپچی ها در مورد آینده خود و باشگاه.
سرانجام باشگاه منچستر یونایتد حاضر شد رونالدو را به رئال مادرید بفروشد. در سالهای اخیر خبرهای زیادی مبنی بر انتقال فابرگاس به اسپانیا به گوش میرسید. نگرانی ها وقتی بیشتر شد که بارسلونا هدف اصلی خود در تابستان امسال را ، فابرگاس معرفی کرده بود. اما همه میخواهند در پروژه ونگر به او کمک کنند. کاپیتان توپچی ها تا سال 2014 با آرسنال قرارداد دارد و اعلام داشته میخواهد تا پایان این مدت ، بازوبند را در اختیار داشته باشد و تعهد خود را به باشگاه حفظ کند. او اعتقاد دارد میتواند همراه با آرسنال ، به افتخارات بزرگی برسد.
سسک فابرگاس به تلویزیون آرسنال گفت ، بدیهی است که آینده خود را در آرسنال میبینم زیرا قرارداد بسیار بلند مدتی با باشگاه دارم. مطمئنا هیچ گاه حاضر نمی شدم این قرارداد را امضا کنم، اگر میدیدم که آمادگی این موضوع را ندارم که تا پایان قرارداد در باشگاه بمانم. رئیس میداند که من واقعا علاقه دارم که در لندن بمانم.
هیچ وقت نمیتوانید جلوی صحبتهای مردم را بگیرید که در مورد شما حرف میزنند. نشریات هر چیزی که میخواهند میتوانند بگویند و بنویسند. اصلا نمیخواهم خود را با این مسائل درگیر کنم. از وقتی که 18 سال سن داشتم ، این حرفها مدام زده میشد اما من هنوز هم اینجا هستم.
هم اکنون احساس خود را میگویم. امید بسیاری به آرسنال سالهای آینده دارم. میخواهیم جامهایی را پیروز شویم که باشگاه هیچ وقت آن را فتح نکرده ، مانند لیگ قهرمانان اروپا. برای بالا بردن کاپ قهرمانی لیگ برتر و جام حذفی مشتاقانه لحظه شماری میکنم. زیرا مطمئنم آینده روشنی در باشگاه ما رقم خواهد خورد.
arsenal.ir
D r i v e r
12-06-2009, 19:07
لوکاس فابیانسکی دروازبان دوم آرسنال امروز با باشگاه قراردادی بلندمدت امضا کرد.
دروازبان 24 ساله آرسنال در سال 2007 به توپچی ها پیوست و خیلی سریع توانست خود را به ونگر نشان دهد و رقیبی سرسخت برای مانوئل آلمونیا شود. او در این فصل 18 بازی برای آرسنال انجام داد و در 9 بازی دروازه خود را بسته نگاه داشته است. لوکاس همچنین در بازی های ملی برای تیم ملی لهستان عالی کار کرده است و در جام جهانی 2006، یورو 2008 و مقدماتی جام جهانی 2010 برای تیم ملی کشورش به میدان رفته است.
آرسن ونگر مربی آرسنال در مورد این قرارداد گفت : به لوکاس نمره خیلی خوبی می دهم. خیلی خوشحالم که او تعهدش به باشگاه را نشان داد. معتقدم او رقیب خیلی خوبی است. او هوش بالایی دارد و در بازی خوب عمل می کند و برای موفقیت در جایگاهش همیشه تلاش می کند.
لوکاس هم در مورد امضای قرارداد جدیدش گفت : از اینکه قراردادی جدید با آرسنال امضا کرده ام بسیار خوشحالم. این یک حرکت بزرگ برای من بود که سخت کار کنم و نشان دهم باشگاه به من ایمان دارد. من هر کاری که بتوانم می کنم تا جواب اعتماد باشگاه را بدهم و به آرسنال کمک کنم که جام ها را به دست آورد.
arsenal.ir
zahedy2006
23-06-2009, 09:13
رابین در مصاحبه خود گفت : آرسنال روی خرید بازیکنانی تمرکز می کند که در دفاع مستحکم باشند !
اين هم نوعي جوك است
بايد مي نوشت:
آرسنال روي بازيكناني تمركز مي كند كه طي 2 سال ستاره شوند و از تيم بروند!! (البته به جز فابرگاس و حبيب توره)
حاضرم شرط ببندم تا 2 سال ديگر به جز يكي الي 2 بازيكن كل تيم عوض بشه
SAMAN-JEEZY
27-06-2009, 08:22
سلام دوستان ! من یکی از طرفدارای سرسخت ارسنالم اگه خدا قبول کنه . ولی یه سال درگیر کنکور بودم الان از دنیا بی خبرم .
خواستم بدونم ارسنال تو تابستون کسی رو خریده خیر سرش؟ و به احتمال زیاد چند ستاره رو فروخته ؟
راستی لباس ارسنال تو این فصل تغییراتی داره یا نه؟
SAMAN-JEEZY
01-07-2009, 19:43
بابا اینجا چقد ارسنالی هست ! خدایی حق ارسنال اینه که تایپیکش 40 صفحه داشته باشه؟ بقیه تیما به 1000 صفحه رسیدن ..اقعا که!
cescjoon
01-07-2009, 23:01
دوست عزیز تقصیر خودتونه که 40 صفحه داره من هر دفعه اومدم یه تکونی به تاپیک بدم هیچ کس منو همراهی نکرد از من انتظار نداری که خودم فقط برای خودم بنویسم
طرفداران آرسنال تو این سایت کم نیستن ولی هیچ کدوم به این تاپیک کاری نداره.
حالا در مورد نقل انتقالات تا به اینجا آرسنال ورمائلن دفاع آژاکس رو گرفته و فلیپ ملو هم بسیار نزدیک به اومدن هست.
در ضمن ونگر گفته این فصل با چند فصل گذشته فرق میکنه و هیچ بازیکن اصلی از تیم خارج نمیشه و فقط تیم تغزیه میشود
با تشکر
cescjoon
02-07-2009, 03:42
لباس سوم آرسنال برای فصل 2009/2010 رسما معرفی شد
حدود یک ماه پیش ، لباس دوم آرسنال برای فصل آینده معرفی شد. امروز نیز لباس سوم توپچی ها معرفی شد. این لباس از نظر طرح ، کاملا شبیه به لباس دو است و تنها رنگ آن تفاوت دارد. پراهن و جورابی به رنگ سفید و شورتی ه رنگ خاکستری ، جلوه خاصی به این لباس داده است.
در زیر عکسهای این لباس را می بینید.
Arsenal.ir
cescjoon
02-07-2009, 03:44
آرسن ونگر دلایل رد پیشنهادات تیمهای بزرگ اروپائی را بیان کرد.
بعد از نقل مکان از هایبری به امارات ، سیاست کلی باشگاه تغییر کرد. آرسنال مانند گذشته توان خرید بازیکنان بزرگ را نداشت و به نوعی بر سر یک 2 راهی قرار گرفته بود. اولین و مهمترین موضوع ، پرداخت بدهی های استادیوم جدید بود و مساله دوم حفظ تیم با یک ترکیب جوان در مکان بالای جدول تا بتواند هواداران را به استادیوم بکشاند و از درآمد ایجاد شده ، بدهی باشگاه را زودتر پرداخت کند. این سیاست حدود 3 سال ادامه داشت و در این مدت ترکیب آرسنال کاملا دگرگون شد. ونگر بخاطر باشگاه مجبور شد بازیکنان کلیدی و ستارگان خود را بفروشد و در طرف مقابل جوانان با استعداد را گردآوری کرد و با تیمی که هیچ کس امیدی به آن نداشت ، 3 سال متوالی در بین 4 تیم اول جدول جای گیرد. حال که سختی مسیر برای ونگر و آرسنال تمام شده ، مرد فرانسوی توپچی ها میخواهد نتیجه این دگرگونی را نشان دهد. او میخواهد به همه و به خصوص منتقدین نشان دهد هرچند مجبور به جوانگرائی بود ، اما تیمی را پدید آورد که میتواند جامها را بالای سر ببرد. این هدف ونگر باعث شد او در مقابل پیشنهادات وسوسه انگیز غولهای اروپا دوام بیاورد تا بتواند نقشه نیمه کاره خود در آرسنال با موفقیت به پایان برساند.
ونگر میگوید ، اکنون رئال مادرید یک فوتبال نمایشی را ارئه میدهد اما جنبه های دیگری نیز در بازی وجود دارد. موفقیت ساختار یک تیم وقتی بدست می آید که با یک روش از پیش تعین شده ، همراه با شناخت کامل از بازی خودتان در باشگاه ، بتوانید حتی آن را با یک ترکیب جوان در زمین اجرا کنید.
چند سال است که این برنامه ریزی در آرسنال صورت گرفت و من میخواهم نتیجه و پایان این کار را ببینم. وقتی از این کار لذت خواهم برد که فوتبالی را ارائه دهیم ، شبیه به آن چیزی که در نظر داریم.
arsenal.ir
cescjoon
02-07-2009, 03:46
گیلبرتو سیلوا ، بازیکن دوست داشتنی سالهای نه چندان دور آرسنال به هم وطن خود فیلیپ ملو توصیه کرد ، شانس پیوستن به آرسنال را از دست ندهد.
صحبتهای بسیار جدی مبنی بر انتقال ملو از فیورنتینا به آرسنال وجود دارد اما وکیل ملو هفته گذشته اعلام کرد که او از بودن در ایتالیا خوشحال است. به نظر میرسد توپچی ها همچنان سعی میکنند تا او را به امارات بیاورند. گیلبرتو سیلوا که تابستان گذشته آرسنال را ترک کرد به هم وطن خود توصیه کرد برای پیوستن به آرسنال درنگ نکند و هرچه زودتر به این انتقال پاسخ مثبت نشان دهد.
گیلبرتو در مصاحبه خود میگوید ، ما این شایعات را شنیدیم. فیلیپ در مورد آرسنال از من سوال کرد و من به او گفتم که آرسنال یک باشگاه خارق العاده است و اگر او علاقه دارد باید بدون تفکر این پیشنهاد را بپذیرد.
ملو دقیقا همان چیزی است که آرسنال نیاز دارد. یک بازیکن با کیفیت و نیرومند. اگر آرسنال او را به خدمت بگیرد بسیار عالی خواهد بود زیرا همان بازیکنی است که اکنون آنها میخواهند.
مطمئنم اگر او به لندن برود ، یک انتقال خوب صورت خواهد گرفت. به او گفته ام که آرسنال باشگاه بزرگی است و من مطمئن هستم آنها فصل بعد عملکرد بهتری خواهند داشت.
arsenal.ir
cescjoon
02-07-2009, 19:01
گالاس هم ماندنی شد!
پس از قطعی شدن ماندن بازیکنانی مثل والکات و فابرگاس و احتمال زیاد باقی ماندن آدبایور و ون پرسی, ویلیام گالاس فرانسوی, کاپیتان سابق آرسنال هم همچنان قرمز پوش باقی ماند.
گالاس در فصل قبل مشکلات زیادی از قبیل از دست دادن بازوبند و حتی کشمکش هایی با نزدیک ترین بازیکن درون زمین به او, یعنی توره را با سربلندی و قدرت پشت سر گذاشت و بازی های خوبی را پس از این ماجراها برای تیمش ارائه داد ولی در پایان فصل شایعات ترک تیم برای او بسیار شدت گرفت. اما حالا او مانده و می گوید:
"در آرسنال هستم و قراردادم یک سال دیگر اعتبار دارد, پس یک بازیکن آرسنالم! هنوز در رابطه ی تمدید قرارداد صحبت نکرده ایم ولی من با آرامش کامل به فصل آینده ام با آرسنال نگاه می کنم."
بدون شک حضور او در فصل آینده خصوصا از نظر تجربه ی بالای وی, می تواند نجات بخش جوانان آرسنال در روزهای سخت باشد.
hosseinmusicmaster
02-07-2009, 19:36
چقدر خوشگله لباس سوم آرسنال :40:
نمی فروشن ؟
cescjoon
04-07-2009, 00:28
مصاحبه ی کاپیتان در اردوی جدیدش.
از روز شنبه, یک بار دیگر اردوی فوتبالی سسک در "آرنیس دی مار" کاتالونیا, محل تولد او, با شرکت حدود 70 کودک برگزار خواهد شد.
فابرگاس که برای آغاز این اردو (باز هم با مدل مویی جدید) به اسپانیا رفته است , دیروز به همراه دوست صمیمی اش در تیم ملی , جرارد پیکه, در جلسه ی دوستانه ای با بچه هایی که قرار است در این اردو شرکت کنند به گفت و گو پرداخت.
ابتدا کودکی خیلی رک از او پرسید:سسک, چرا نمی خواهی به بارسلونا بیایی؟
فابرگاس جواب داد:"دوست دارم , ولی من یک قرارداد با آرسنال دارم و باید به آن احترام بگذارم."
بچه ها که از این جواب او راضی به نظر نمی رسیدند رو به پیکه ادامه دادند:چرا سسک را متقاعد نمی کنی که به بارسلونا بیاید؟
پیکه:"نمی دانم چند بار سعی کرده ام که او را متقاعد کنم ولی راهی وجود ندارد... حداقل الان وجود ندارد!"
سسک در ادامه درباره ی آینده اش در آرسنال اضافه کرد:"من کاپیتان هستم و خاطر جمع و آسوده در آرسنال ادامه خواهم داد."
این اردو برای دومین بار توسط کاپیتان توپچی ها در اسپانیا و در زادگاهش با شعار اهمیت به روحیه ی تیمی و مردانگی از 4 جولای احتمالا به مدت یک هفته برگزار خواهد شد.
arsenal.ir
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.