PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : performance و XP 64 bit

ASUS POWER
25-08-2007, 09:05
با سلام . می خواستم بدونم من که سی پی یوم 64 ه ، اگه xp 64 نصب کنم فرقی به حالم داره نسبت به 32 ؟:13:

ASUS POWER
26-08-2007, 08:49
مثل این که کسی نمی خواد جواب بده ؟!:41:

M.Hessam
26-08-2007, 15:20
البته که فرق میکنه
تفاوت های مهم:
افزایش سرعت به صورت محسوس
امنیت بیشتر (اکثر ویروس هایی که در 32 بیتی اجرا میشوند در 64 بیتی اجرا نمی شوند)
.
.
.
ضمنا باید قید تقریبا تمامی نرم افزار هایی که تا حالا استفاده می کردید بزنید!!!! چون تو 64 بیتی اجرا نمی شوند.
:10:

ASUS POWER
26-08-2007, 21:44
البته که فرق میکنه
تفاوت های مهم:
افزایش سرعت به صورت محسوس
امنیت بیشتر (اکثر ویروس هایی که در 32 بیتی اجرا میشوند در 64 بیتی اجرا نمی شوند)
.
.
.
ضمنا باید قید تقریبا تمامی نرم افزار هایی که تا حالا استفاده می کردید بزنید!!!! چون تو 64 بیتی اجرا نمی شوند.

افزایش سرعت محسوس نبود !! ( حتی در برخی برنامه ها و بازی ها کند تر هم بود ):41:
NOD 32 با بدبختی روش نصب شد !!:41:
.
.
.
ضمنا تمامی برنامه هایی که تو 32 بیتی بود تو این هم نصب شد !!:5:

M.Hessam
27-08-2007, 16:35
دیگه چی؟:4:
اگه همه برنامه ها توش نصب میشه پس NOD 32 چی بود؟
برنامه Real player هم توش نصب شد؟
بازی های کامبت چه طور؟
.
.
.
البت اگر شما راضی باشی ما هم خدا رو شکر می کنیم.:1:
در مورد سرعت هم جای تعجبه:evil:

ASUS POWER
27-08-2007, 17:08
دیگه چی؟:4:
اگه همه برنامه ها توش نصب میشه پس NOD 32 چی بود؟
برنامه Real player هم توش نصب شد؟
بازی های کامبت چه طور؟
.
.
.
البت اگر شما راضی باشی ما هم خدا رو شکر می کنیم.:1:
در مورد سرعت هم جای تعجبه:evil:

پس شما هم مرتال بازی می کنی !:27: در مورد سرعت باید بگم زیاد شده ولی نه اون محسوسی که شما گفتی ! خیلی کم !

++PC
27-08-2007, 20:34
سلام دوست من

ویندوز 64 بیتی xp هنوز نتونسته جای خودش رو بین سیستم عامل های خوب باز کنه

من یه بار این ویندوز رو نصب کردم پشیمون شدم. یه علتش این بود که نرم افزارهای 64 بیتی واسش کم پیدا میشه(این سیتم عامل دارای یه شبیه ساز است که می تواند برنامه های 32 بیتی را اجرا کند) اما خیلی از مواقع برای این برنامه ها سرعت اجرا پایین می یاد.

از طرفی با مودم هم مشکل داشت و نمی شناختش. در واقع میشه گفت این سیستم عامل برای نرم افزارهای که 64 بیتی ساخته شده باشند سرعت رو بیشتر نشون می ده. می تونید فتوشاپ 64 بیتی رو امتحان کنید تا تفاوت محسوسش رو احساس کنید, مزیت دیگش اینه که با توجه به اینکه این سیستم عامل بر اساس ویندوز سرور ساخته شده امنیت بیشتری داره و کمتر هنگ می کنه, یه عیبی دیگه ای هم که من توش دیدم این بود که امکاناتش در بعضی قسمت ها کمتر از ویندوز 32 بیتی هست

نا گفته نمونه که استفاده از این سیستم عامل برای اجرای نرم افزارهای شبیه سازی مثل ansis و abaqus سرعت رو به طور محسوس بالا می بره و زمان ران شدن مدل ها رو کاهش می ده

موفق باشید

hesamzadeh
29-08-2007, 01:44
ویندوز 64 بیتی مزایای زیادی دارد و همچنین معایبی که البته محاسنش معایب را میپوشاند برای مقایسه فایل زیر را دانلود کنید تا به نتیجه من برسید خصوصا در حال حاضر که درایور 64 بیتی اکثر قطعات رو از سایت سازنده میتوان دانلود کرد و در مورد برنامه ها هم به میمنت ویندوز ویستا اکثر برنامه ها 64 بیتیشون هم اومده
در مورد سرعت هم بگم من رو سیستم خودم با cpu athlon64 x2 دوتا ویندوز دارم و اونارو همزمان مقایسه کردم مثلا در ویرایش و ساخت فیلم و رندر کردن اون یا اکسپورت فایل ویرایش شده صوتی - فشرده کردن فایلها و خلاصه هر برنامه ای که نیاز به حافظه بالا داشته باشه سرعت چند برابر است
در هر صورت برای مقایسه کامل pdf زیر را مطالعه فرمائید:(از سایت مایکروسافت)
Top 10 benefits of Windows XP Professional x64 Edition

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

البته اگر قصد نصب ویندوز 64 بیتی داشتید اخرین نسخه در بازار که سرویس پک 2 را شامل شود را نصب کنید
و در آخر به عنوان یک حسن دیگر اینکه این ویندوز(موجود در بازار)تا این لحظه به راحتی رجیستر میشود و شما با 2000 تومان یک ویندوز اصلی دارید.:31:

ebinem173
06-11-2007, 19:15
سرعت اجرای بازیها هم فرقی میکنه یا نه ؟
همچنین بالا اومدن خود ویندوز چی؟