PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : سرعت پايين سيستم......

coralisland_17
24-08-2007, 23:22
سلام دوستان
مدتي است كه سيستم من سرعتش خيلي پايين اومد
من از برنامه هاي اجرا عكس گرفتم و گذاشتم تا شما هم ببينيد كه اگر ويروس داشت كمكم كنيد
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من از norton 360 2007 استفاده ميكنم
چطور ميتونم اين برنامه را آپديت كنم ؟

saeed774
25-08-2007, 02:42
اولا اينكه تعداد برنامه هايي كه با ويندوز بالا ميان خيلي زياده سعي كنين از قسمت Startup برنامه هاي غير ضروري رو پاك كنين ( در قسمت Run منوي Start كلمه MSCONFIG تايپ كنين بعد به قسمت Startup برين )
ثانيا آنتي ويروس نورتون واقعا سرعت كامپيوتر رو خيلي پايين مياره سعي كنين يه آنتي ويروس ديگه مثلا Kaspersky نصب كنين بعد با اون سيستم رو اسكن كنين
ثالثا از برنامه هاي بهينه ساز مانند Tuneup 2007 استفاده كنين

coralisland_17
25-08-2007, 13:59
saeed774 جان ممنونم از كمكت ...
ميشه بيشتر در مورد برنامه tuneup 2007 توضيح بدي؟
فعلا كه دارم از اين آنتي ويروس استفاده ميكنم (تا آنتي ويروس جديد تهيه كنم...)روش update كردن آن را توضيح بديد ممنون ميشم؟؟؟؟

pd2006
25-08-2007, 14:08
سلام

دوست عزیز نورتون سرعت سیستم رو فوق العاده پایین میاره (البته اکثر انتی ویروسها همین کار رو میکنن) .
پیشنهاد میکنم که فقط فایروال رو زمانی که به اینترنت وصل هستین ، فعال کنین و آنتی ویروس رو هم کلا غیر فعال کنین و فقط وقتی که سی دی جدید در سی دی رام قرار دادید ، اول با انتی ویروس چکش کنید .

برنامه tuneup 2007 یه برنامه جهت تنظیم تنظیمات ویندوز /رجیستری/مودم ، در بهترین حالت ، برای داشتن بهترین کارایی مورد استفاده قرار میگیره .

SADEGH 7
25-08-2007, 14:08
سلام دوست عزیز
بهترین آنتی ویروس که سرعت سیستم رو هم پایین نیاره nod32 هست که از نظر من بهترین آنتی ویروس در حال حاضره.ضمنا" همونطور که سعید جان گفت از msconfig برنامه های اضافی که فقط سرعت رو میاره پایین رو ببند.با یه نگاه سطحی که انداختم دیدم برنامه اضافی زیاد داری.
اما در مورد آپدیت کردن نورتون خیلی سادس.از لایو آپدیت که همراه خود برنامه نصب می شه استفاده کن.
ضمنا" در مورد برنامه های تون آپ اینو بگم که این برنامه ها به مرور زمان برای سی پی یو مشکل ایجاد می کنه.
موفق باشی

masoud908
25-08-2007, 14:43
پس منون چي ميگي؟
رم 128- cpu:434 mhz !!!!!!

golmohammadi
25-08-2007, 21:20
فكر كنم سيستم شما يه سيستم ضعيفه يا معمولي
براي چنين سيستمهايي بايد Windows XP SP نصب كرد