ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : يافتن يك فايل خاص در مسير نصب برنامه ام و كپي كردن همان فايل در جاي ديگر چگونه ممكن است ؟

fathi67
24-08-2007, 20:14
دوستان سلام

من مي خواهم برنامه اي بنويسم كه يك فرم ، يك دكمه ( با نام ‍Copy File to ) و نيز SaveFileDialog داشته باشد. ( البته اين بخش كوچكي از برنامه اصلي من خواهد بود ) من مي خواهم زماني كه برنامه ام را اجرا كردم و دكمه ي ‍Copy File to را زدم ، برنامه ام فايل exe اي كه در مسير فولدر خودش است ( مثلا با نام Setup ) را بيابد و توسط SaveFileDialog جايي كه كاربر تعيين مي كند فايل اجرايي ( مثلا با نام Setup ) را كپي نمايد.

اولا من چگونه يك مسير پويا طراحي كنم يعني برنامه ام چطور در هر جاي هرد فقط مسيري كه خود در آن است ( فولدر حاوي برنامه ام ) را چك كند و فايل اجرايي ديگر را ( مثلا با نام Setup ) بيابد و براي كپي آماده شود ؟

ثانيا چگونه دستور كپي يك فايل را در SaveFileDialog بنويسم ؟

استادان گرامي مي دانم در هر تاپيك بايد يك سوال مطرح شود ولي چون همه مربوط به يك موضوع است مجبور شدم سوالات را با هم بيان نمايم.

با تشكر.
يا حسين. :20:

anvar.net
24-08-2007, 22:50
مسیر پویای فایل رو با روش application.startuppath بگیر. در سوال صفحه قبل مطرح کردی

برای کپی از متد Copyکلاس File استفاده کن که دو ارگومان میگیره, اول مسیر فایل اصلی و دوم مسیری که باید فایل به آنجا کپی بشه

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

برای اینکه برنامه مسیر خودش چک کنه خاصیت InitialDirectory دیالوگ ذخیره رو به مسیر مشخص مثلا application.startuppath ست کن

fathi67
24-08-2007, 23:25
دوست من ممنون :46: