ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : نياز به يك مدار با AVR

MORVARID8
24-08-2007, 09:49
سلام
.من نیاز به مداری دارم که به کمک avr m16 برنامه ریزی بشه این مدار یک کیبرد 4در 4 میباشدکه که عملیات+.×.ـ را انجام داده وبر رویseven-segment نشان دهد.لازم به ذکر است که این عملیات فقط در محدوده ی اعداد 1-9 باشد در نتیجه فرض برای× نهایت تا 81 روی seven-segment نشان داده شود.
از کسانی که برای این مساله مدار و برنامه avr پیشنهادی داشته باشند کمال تشکر را دارم

Vmusic
24-08-2007, 12:04
سلام دوست من !!

شما بهتره فارسی بنویسید ( یکی از قوانین انجمن )

ممنون موفق باشید !! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ][1].gif

MORVARID8
25-08-2007, 10:00
سلام دوست من!!
مرسی ازراهنمایی، تو هم موفق باشی.

alibeigi
28-08-2007, 20:44
سلام
.من نیاز به مداری دارم که به کمک avr m16 برنامه ریزی بشه این مدار یک کیبرد 4در 4 میباشدکه که عملیات+.×.ـ را انجام داده وبر رویseven-segment نشان دهد.لازم به ذکر است که این عملیات فقط در محدوده ی اعداد 1-9 باشد در نتیجه فرض برای× نهایت تا 81 روی seven-segment نشان داده شود.
از کسانی که برای این مساله مدار و برنامه avr پیشنهادی داشته باشند کمال تشکر را دارم

به این آدرس ایمیل بزنید
tarasheh110@yahoo.com

دوسی
09-09-2007, 12:11
سلام

سری بزن تاحدودی می تونه کمک کنه.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]به ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]به) این آدرس