مشاهده نسخه کامل
: پایه هستین یه مسابقه بذاریم ...؟
Aminzikzak
24-08-2007, 02:43
سلام دوستان خواستم ببینم موافقید یه مسابقه طراحی سه بعدی بذاریم ...
مثلا یه سوژه رو مشخص میکنیم و بعد یه زمان مشخص میکنیم و دوستان هرکدوم میره برای خودش مدل رو میسازه ، بعد که آماده شد وایر فریم و رندر شدش رو میذاره تویه این تاپیک ...
اینکار چندتا مزیت داره ...
1- سطح کار دوستان مشخص میشه ...
2- مادلینگتون قوی میشه ...
3- کارهای بقیه رو میبینید و از اونها الهام میگیری و تجربتون برای کارهای آینده بیشتر میشه ...
4- دوستان در زمینه های مختلف کار میکنن و محدود به یک روش نمیشن ... مثلا بعضیا تا حالا فقط ساختمون میساختن ، حالا مجبور میشن ساخت آدم رو هم تجربه کنن .
و مزایای دیگه ...
همین که دائم فعال باشیم خیلی مهمه ...
البته اگه ایشالا همه موافق بودن یه جوری برنامه ریزی میکنیم که برای کارهای دیگتون مشکلی پیش نیاد و به همه کارهاتو برسید ....
بعدا رویه سوژه بحث میکنیم...
هرکی موافقه دستش بالا
:15:
امین فکر نمی کنم فکر بدی باشه اما من قبلا این کار را انجام دادم ولی دوستان زیاد خوششون نیومد.
خلاصه اگه تایید شد منم هستم
آقا امین، فکر کنم تو این چند وقت با من آشنا شده باشید
فکر میکنید من به درد این کارا میخورم یا نه؟ خودم فکر نمیکنم
Aminzikzak
24-08-2007, 12:34
آره Petros خان چرا نخوری؟
سطح کار مهم نیست ، مهم اینه که همه با هم رویه یه سوژه مشترک کار کنیم ....
hrgh2 جان شما ممنون که هستی.
vbadvanced
24-08-2007, 13:04
من که خیلی دوست داشتم. فقط حیف که توی مدلسازی واقعا افتضاحم. اما میشینم از کارای دوستان یاد میگیرم. امیدوارم به نتیجه برسین.:46:
استارت رو بزن، بچه ها یواش یواش اضافه میشن
*PiNk PaNTHeR*
24-08-2007, 15:52
سلام.
من فقط تکسچر تفنگ دارم وگرنه من هم شرکت میکردم.
موفق باشید.
sarina_sh
24-08-2007, 16:21
به نظره من فکره خوبیه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ولی با توجه به اینکه همه بچه ها تو یه سطح نیستن باید از سوژه های آسونتر شروع کنیم . منم هستم .[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من هم شرکت میکنم. البته نباید زیاد سخت باشه.
مرتضی nvcd
24-08-2007, 20:17
اقا من هم شرکت می کنم
فکر کنم زیاد هم به فکر جایزه ای چیزی نباشیم بهتره.هرکی کار خودش رو بزاره حالا هر جور شد
Mostafa_Amol
24-08-2007, 20:58
اگرچه می دونم که امتیاز خاصی نمی آرم ... ولی منم هستم .... بالاخره منم دل دارم .....
برای هممون خوبه چون با یک هدف مشترک کار می کنیم و هر چی بیشتر تمرین کنیم ...چیزهی جدیدتری یاد می گیریم ....
خوب چی شد؟
فقط تاپیک زدین
معلومه اولين نفر كيه ديگه !!!
اگه گفتيد
Aminzikzak
25-08-2007, 13:27
شرمنده دوستان من 24 ساعت به اینترنت دسترسی نداشتم .... یه کم دیر جواب دادم.
خب اینطور که معلومه همه موافق هستن ...
حالا موقع انتخاب سوژه هستش ....
همونطور که بچه ها گفتن بهتره از سوژه های ساده و کوچیک شروع کنیم برای همه خوبه ...
خوب حالا به نظرتون چی چه سوژه ای رو انتخاب کنیم؟
نظرتون رو بگید بعد رای میگیرم:
من میگم هممون یه کامپیوتر طراحی کنیم....
شما نظرتون چیه؟
بد نیست کامپیوتر
ولی به نظر من از صندلی و میز شروع کنیم
یعنی چند تا مدل صندلی و میز بدید بعدش اون رو طراحی کنیم.
sarina_sh
25-08-2007, 15:35
به نطر من بیایم یه اتاق طراحی کنیم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] با یکم وسیله توش .... هر کس به سلیقه خودش یه اتاق طراحی کنه ... چطوره ؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]راستش من زیاد از طراحی کامپیوتر خوشم نمیاد . واسه اوله کار ذوقمون کور میشه .[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] البته نظر شخصیه بقیه هم بیان نظرشون رو بگن .... بدو بدو بیا نظر بده [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]^/aiw/clapping.gif
یعنی همه جای کامپیوتر رو باید طراحی کنیم؟
Ship Storm
25-08-2007, 16:04
به نطر من بیایم یه اتاق طراحی کنیم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] با یکم وسیله توش .... هر کس به سلیقه خودش یه اتاق طراحی کنه ... چطوره ؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]راستش من زیاد از طراحی کامپیوتر خوشم نمیاد . واسه اوله کار ذوقمون کور میشه .[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] البته نظر شخصیه بقیه هم بیان نظرشون رو بگن .... بدو بدو بیا نظر بده [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]^/aiw/clapping.gif
من با این موضوع کاملا موافقم این از همشون بهتره:27:
Aminzikzak
25-08-2007, 20:06
خوب ... منتظر می ایستیم تا بقیه دوستان نظرشون رو بدن بعد تصمیم میگیریم.
برای طراحی کامپیوتر لازم نیست که دقیقا همه چیزشو طراحی کنیم ... فقط ظاهرش، حالا ببینیم بقیه چی میگن.
Aminzikzak
25-08-2007, 22:57
چی شد پــــــــــس؟
چه کنیم ؟
آخر چی بسازیم؟
من هم همون اتاق رو میگم
بدون تکسچر دیگه؟ درسته؟
Aminzikzak
26-08-2007, 01:18
خوب اگه نظر همه رویه اتاق مشترکه پس اتاق میسازیم ...
همه بشینن اتاق خودشونو طراحی کنن ، از مدل آماده هم استفاده کنید.
vbadvanced
26-08-2007, 22:23
فقط Interior_design رو اینجا راه ندین!!!!!!!!!
راست مي گي اگه شركت كنه كنه نفر اوله ؟؟؟؟
Aminzikzak
27-08-2007, 00:20
راست مي گي اگه شركت كنه كنه نفر اوله ؟؟؟؟
خوب شما که مکس کار میکنید برید ازش تنظیمات وی ری رو بپرسید ...
بچه خوبیه ، ازش استفاده کنید.
sarina_sh
27-08-2007, 09:56
خوب پس همه با ساختن اتاق موافق بودن [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] فقط اگه میشه اتاقه خودمون نباشه چون من قبل اتاقه خودمو ساختم ..... بعدشم اینکه نظره من اینه که از مدلای آماده هم استفاده نشه[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] البته این نظره منه چون فکر می کنم وقتی می تونیم خودمون یه چیزی را بسازیم چرا از مدله آمادش استفاده کنیم...[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آره منم با سارینا موافقم از مدل آماده استفاده نشه و هر اتاقی را که دوست داشتیم با صلیقه خودمون بسازیم
interior_design
27-08-2007, 15:15
آقا منم هستم خفننننننننننننننن , به نظر من یه کافی شاپ چطوره ؟ :31:
شوخی کردم منم به نظرم همون اتاق خوبه. حالا از کی شروع کنیم ؟
ما که شروع کردیم. یا علی !!!
مرتضی nvcd
27-08-2007, 15:31
اقا یکی بگه چی شد؟
اتاق با مدل اماده یا بدون مدل.....؟
با تکسچر یا ساده؟
interior_design
27-08-2007, 16:03
مرتضی جان هر کسی سعی میکنه هر چی بلده رو اجرا کنه. به نظره خودت بدون تکسچرینگ قشنگ میشه ؟
مدل ها رو هم باید خودمون بسازیم چون کاری نیستش که بخوایم سریع انجام بدیم و به اندازه کافی وقت داریم.:10:
مرتضی nvcd
27-08-2007, 16:06
من هم نظرم همینه .چون وقت داریم فکر کنم استفاده از مدل اماده معنی نداره.
بهر حال من دیدم بعضی ها امدن گفتن استفاده نکنیم شک کردم
ممنون
interior_design
27-08-2007, 16:16
مخلصیم آقا.
اتاقی که من ساختم داره تموم میشه تا چند ساعت دیگه میذارمش دوستان.
sarina_sh
27-08-2007, 16:41
interior_design عزیز بابا یکم مهلت بده .... ما همه تازه کاریم .... هنوز یک دو سه نگفتیم شما شروع کردی ....
یه زمانی بذاریم واسه اینکه اونروز همه کاراشون را بذارن ... چطوره؟
interior_design
27-08-2007, 18:23
سارینا خانم کار من تا 1 ساعت دیگه تموم میشه. راستی منم هنوز تازه کارم. حالا اگه از نظر شما مشکلی نداره من
بیذارم. شما ایراداشو بگید.:5:
sarina_sh
27-08-2007, 18:27
بله..... شما تازه کار باشی ما چی بگیم[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دوست خوب بی صبرانه منتظر دیدن طرحتون هستیم .[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
interior_design
27-08-2007, 19:01
البته خیلی وسایل کم داره شما به بزرگی خودتون ببخشید ما هنوز تازه کاریم.
Aminzikzak
27-08-2007, 21:01
چت میکنید؟
خب پست خصوصی برای همین کاراست دیگه ...
زمانشم مشخص میکنیم ایشالا...
SomeThink
27-08-2007, 21:29
جریان چیه؟؟؟
سوژه چیه؟؟؟
اینجا چه خبره؟؟؟
چرا این تاپیک رو ندیده بودم؟؟؟
دوستان من یک کار کوچک و ساده را ساختم اسمش childroom با مکس ساختم و وایرفریمش هم هست
حدود 2 ساعت وقت گرفت و با منتال ری رندر گرفتم. تمام مدلها را هم خودم تا اونجا که تونستم ساختم البته میدونم که همچین خوب نشده خلاصه ببخشید دیگه
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم wireframe
سلام دوستان مخصوصاً امین جان ببینم من چرا این تاپیک رو ندیده بودم غیبی بود؟
امین جان من هم اگه اجازه بدی هستم البته برای کار اول دیر شده چون تا جمعه نیستم.
برای کارای بعدی منتظرم خیلی باحال میشه.
کار دوست عزیزمون : hrgh2 عالی شده. موفق باشی دوست من.
فعلا خداحافظ.
سلام دوستان من یه دفعه زد به کلم گرفتم خونه خودمونو ساختم الته ازش رندر نگرفتم چون بهش متریال نداده بودم.
اینم آدرس عکس:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
قربانتان علی:11:.
بابا كارتو قبول داريم خودت كجايي !!
animator_blred
28-08-2007, 18:59
آقا من یکم دیر این اتاق رو دیدم ولی تا چند روز دیگه یک کار میزارم
sarina_sh
28-08-2007, 19:23
سلام به همگی ..... ببینید بچه ها اینجوری اگه بخوایم کار کنیم نمیشه[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ..... بیاین قشنگ یه تاریخی بذاریم واسه اینکه اونروز هممون کارامون را بذاریم ..... این طوری یکی میاد میگه من دیر رسیدم و اون یکی میگه من زود رسیدم ها[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ..... اینطوری نمیشه ....
به نظر من واسه هر موضوع یک هفته وقت بذاریم[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .....چطوره ؟
البته همگی بیاین نظرتون را در این مورد بگین .[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]^/aiw/clapping.gif
the_god_of_3dsmax
28-08-2007, 21:58
سلام
به همه
من همه پست ها رو نخوندم ولی با مسابقه موافقم
فقط
پیشنهاد میکنم با مدیران هماهنگ کنین یه جایزه هم براش بزارن :d
Ariarman85
28-08-2007, 23:00
درود به دوستان:
منم بازی
من با نظر sarina_sh موافقم فقط باید یکی مدیریتش کنه که بعد از یک مدت لووس نشه.
کسی چه می دونه شاید چند نفری یک تیم قدرتمند تشکیل دادیم و کار های بزرگ بزرگ کردیم.
آخه گه بشه چی میشه.
Aminzikzak
29-08-2007, 12:24
سلام دوستان مخصوصاً امین جان ببینم من چرا این تاپیک رو ندیده بودم غیبی بود؟
امین جان من هم اگه اجازه بدی هستم البته برای کار اول دیر شده چون تا جمعه نیستم.
برای کارای بعدی منتظرم خیلی باحال میشه.
کار دوست عزیزمون : hrgh2 عالی شده. موفق باشی دوست من.
فعلا خداحافظ.
من چیکارم که اجازه بدم یا نه شما سروری شرکت کن ... خوشحال میشیم.
Aminzikzak
29-08-2007, 12:26
سلام به همگی ..... ببینید بچه ها اینجوری اگه بخوایم کار کنیم نمیشه[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ..... بیاین قشنگ یه تاریخی بذاریم واسه اینکه اونروز هممون کارامون را بذاریم ..... این طوری یکی میاد میگه من دیر رسیدم و اون یکی میگه من زود رسیدم ها[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ..... اینطوری نمیشه ....
به نظر من واسه هر موضوع یک هفته وقت بذاریم[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .....چطوره ؟
البته همگی بیاین نظرتون را در این مورد بگین .[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]^/aiw/clapping.gif
درسته ... باید یه زمان مشخص قرار بدیم ...
دوستان تا جمعه شب بیان نظر بدن که دیگه از شنبه شروع کنیم.
فقط من یه چیز بگم: موقع مدرسهها وقتش باید بیشتر باشه.
Aminzikzak
29-08-2007, 15:21
فقط من یه چیز بگم: موقع مدرسهها وقتش باید بیشتر باشه.
یادش بخیر مدرسه ...
چشم ... زمانشم برای مدرسه ها بیشتر میکنیم ....
از شنبه شروع میکنیم به ساخت یک اتاق یا یه منظره بسته مثلا رستوران یا آشپزخونه یا هرمکان بسته دیگه که سقف و دیوار داشته باشه ...
خوبه؟
sarina_sh
29-08-2007, 15:29
آره خیلی خوبه[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ..... الان که تابستونه واسه هر موضوع یک هفته وقت می ذاریم و از مهر دو هفته واسه هر موضوع ....فکر می کنم اینطوری خوب میشه .....چون هر چی جلوتر هم بریم سوژه های سخت تری انتخاب می کنیم .[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
روند کارمون هم اینطوری باشه که هر شنبه موضوع اعلام شه و پنج شنبه بچه ها کاراشون را بذارن .[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
interior_design
30-08-2007, 16:08
با سلام به همه دوستان عزیزم.
به نظر من با توجه به اینکه اتاق چون یه چیزه کلیه شاید برای بعضی از دوستان سنگین باشه و شاید هم وقتشو
نداشته باشن. از چیزای خیلی سلده شروع کنیم. مثلا تا پس فردا یعنی جمعه 06/10 همه نمونه کارشونو بذارن. یک
میز طراحی کنیم.
چطوره ؟
اینم کار من ؟
SomeThink
30-08-2007, 16:30
من پیشنهاد میکنم یه تاپیک دیگه برای مسابقه احداث بشه چون این تاپیک بیشتر یه تاپیک نظر سنجیه.
the_god_of_3dsmax
30-08-2007, 16:57
سلام
من یه فکر خوب دارم تو تاپیک مسابقه میز گفتم اینجا هم می گم
به نظر خودم فکر خوبیه تا نظر بقیه چی باشه
می تونیم یه نفر رو به عنوان داور انتخاب کنیم و بعد مسابقه رو با زمان مناسب اعلام کنیم
و هر کس بخواد تو مسابقه شرکت کنه باید برای شرکت کردن یه پولی چیزی بده . داور این پول ها رو نگه می داره .
پول لازم نیست زیاد باشه مثلا 1000 تومن
در انتها داور برنده رو مشخص می کنه و تمام پول هایی رو که بچه ها برای شرکت کردن دادن به برنده می دهیم
می تونیم کم کم رشد کنیم
بعد از مدتی تو یه سایت دیگه این مسابقه رو برگزار کنیم
و بعد از مدتی به بزرگترین برگزار کننده مسابقه در ایران تبدیل شیم و بعد می ریم توسایت های خارجی هم تبلیغ می کنیم و سایتمون رو اینگیلیسی می کنیم و ..................
یکی منو بگیره ه ه ه ه
SomeThink
30-08-2007, 17:07
فکر خوبی هست ولی امکان پذیر نیست...
چون یکی شرق زندگی میکنه یکی غرب و یه چیز دیگه... نه خیلی چیزای دیگه...
اما اگه شد من داور...:21:
the_god_of_3dsmax
30-08-2007, 17:17
عزیز جون حساب بانکی رو برای همین درست کردن دیگه
داور حسابشو می گه همه 3 سوت پول می ریزیم تو جیفش:31:
از الان اسم تو هم از اسامی کسانی که می تونن داور شن خیط خورد:21::21:
شوخی کردم رو دل نکنی :31:
اگه بقیه هم موافقن بگن تا کمکم شروع کنیم :8:
SomeThink
30-08-2007, 17:22
از الان اسم تو هم از اسامی کسانی که می تونن داور شن خیط خورد
شوخی کردم رو دل نکنی
دیگه از این شوخی ها با من نکن اگه مردم خونم گردنت...:41:
Aminzikzak
30-08-2007, 18:02
خوب آقا از شنبه شروع میکنیم ...
به موقش یه تاپیک براش ایجاد میشه ...
پول هم در کار نیست ...
داور هم نداریم
فقط با نظر سنجی و رای نفر برتر انتخاب میشه ....
یه نفر رو که همه بهش اعتماد دارن یا انتخاب میکنیم بعد به موقش برای یارو پست خصوصی میزنیم ، و نظرمونو میگیم که کار کی بهتره .... بعد اونم رای گیری میکنه و نتیجه رو میذاره ...
خوب حالا نظر بدید ببینیم کی مسئولیت کاربالا رو به عهده بگیره بهتره ...
من میگ مهسافت همکار انجمن (البته اگه گیرش بیاریم)
sarina_sh
30-08-2007, 20:49
سلام به همگی:20: ... امیدوارم حالتون خوب باشه
من با امین موافقم[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ............ به نظرم لازم نیست پول یا جایزه ای را در نظر بگیریم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]بیاین فقط بخاطر اینکه یه رقابت سالم با هم داشته باشیم و از هم دیگه چیزای جدید یاد بگیریم تو این مسابقه ها شرکت کنیم...
و در مورد موضوع ما نفهمیدیم اتاق بسازیم یا میز ..... خواهشا بچه ها یکم با هم هماهنگ باشین و بیاین و نظر بدین در مورد موضوع ....
the_god_of_3dsmax جان شما هم ماشالله خوب نقشه کشیدی و رفتی جلو .....[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اینطوری هممون پولدار میشیم[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
interior_design دوست خوبم شما اصلا نظره بقیه را پرسیدی ؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]رفتی تایپیک هم زدی ؟ ولی میزه خوشگلی شده ...[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راستی می خواین من خورم داور باشم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] داور خوبی میشم ها[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]^/aiw/ok.gif .... فقط اگه خودم اول شدم[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نگید پارتی بازی کرده ها[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولی جدای از شوخی یه داور هم باید داشته باشیم ...
حاج مهدی داور نمیشه.
interior_design
30-08-2007, 21:00
من که چیزی نگفتم سارینا خانوم. کاری نداشت واسه شما که به همین راحتی مخالفت کردی.:5:
interior_design
30-08-2007, 21:00
من که چیزی نگفتم سارینا خانوم. کاری نداشت واسه شما که.
به همین راحتی مخالفت کردی.:5:
همه دوستان: بابا 1 هفتست تاپیک مسابقه زدین, چیکار میکنین. یه موضوع مشخص کردن اینقدر سخته.
the_god_of_3dsmax
30-08-2007, 21:05
چرا پولیش نکنیم
همین شما ها هستین که به خاطر نداشتن قدرت ریسک در زندگی هیچ پیشرفتی نمی کنین
به هر حال
من فکر نمی کنم اگه پولی نباشه شرکت کنم
البته شایدم انتظار من از سایرین یه ذره زیاده
به هر حال هر 100 سال یه بار یه هیتلر به دنیا می اد
واقعا امروز خیلی جفنگ نوشتم شما به گندگی خودتون ما رو ببخشین
sarina_sh
30-08-2007, 21:06
من مخالفت نکردم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]فقط می گم نظر همه شرطه ..... وگرنه با موضوعی که انتخاب کردی هیچ مشکلی ندارم .
آره خداییش امشب تکلیفشو معلوم کنیم .[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
interior_design
30-08-2007, 21:10
مگه من گفتم نظره بقیه شرط نیست سارینا خانوم. من که خودم تنهایی نمیخوام تو مسابقه شرکت کنم که:20:
the_god_of_3dsmax
30-08-2007, 21:11
من مخالفت نکردم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]فقط می گم نظر همه شرطه ..... وگرنه با موضوعی که انتخاب کردی هیچ مشکلی ندارم .
آره خداییش امشب تکلیفشو معلوم کنیم .[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این رو که می نویسم جواب امضات:
آن چه که هستی هدیه پلانگتون ها به توست و آنچه که خواهی شد هیچ مهم نیست پس بی خیال باش
دلیل این هم که اصلا مهم نیست چه می شوی این هست که
هر غلطی که بکنی خودت و سایر موجودات با توجه به شرایط به بهترین حالت تکامل پیدا می کنند
واقعا امروز حالم بده دیگه از جفنگ عبور کردم
interior_design
30-08-2007, 21:12
دوستان عزیز اگه همه با میز موافقین بگین وگرنه یه سوژه دیگه انتخاب کنیم.:46:
interior_design
30-08-2007, 21:13
این رو که می نویسم جواب امضات:
آن چه که هستی هدیه پلانگتون ها به توست و آنچه که خواهی شد هیچ مهم نیست پس بی خیال باش
هر غلطی که بکنی خودت و سایر موجودات با توجه به شرایط به بهترین حالت تکامل پیدا می کنند
دوست عزیز اینجا ما واسه مسخره بازی جمع نشدیم. شما هم اگه حالت خوب نیست میتونی بری یه جا دیگه.
sarina_sh
30-08-2007, 21:16
چرا پولیش نکنیم
همین شما ها هستین که به خاطر نداشتن قدرت ریسک در زندگی هیچ پیشرفتی نمی کنین
می بخشیدا ... یعنی شما فکر می کنی اگه پولیش کنیم ، پیشرفت می کنیم . بعد ربطش چیه ؟
من شدیدا با این نظرت مخالفم .
شما حالت خوبه ؟ :18:اصلا معلوم هست چی نوشتی ؟
برای مسابقه هم من با میز موافقم .
interior_design
30-08-2007, 21:21
خوب بالاخره یه نفر موافقت کرد.:10: بقیه دوستان هم لطف کنن موافقت یا عدم موافقتشون رو اعلام کنند.
Aminzikzak
30-08-2007, 23:45
چرا چت میکنید؟
گفتم میخوایم یه محیط بسته طراحی کنیم ... همین خبه دیگه اینقدر با موضوع بازی نکنید دوستان ....
از شنبه تا 5 شنبه وقت هست برای ساخت یه محیط بسته مثل :
نمای داخل خونه
اتاق
رستوران
محل کار
پارکینگ
دستشویی و سرویس بهداشتی
وغیره ...
هرکی هر موضوعی که دوست داشت میتونه انتخاب کنه فقط باید محیطش محدود و بسته باشه ...
بعدا آبجکت هم طراحی میکنیم ...
فعلا قراراه وارد کار بشیم ...
interior_design
30-08-2007, 23:53
امین جان منظورت اینه که یه چاردیواری بکشیم. به این میگن مسابقه ؟ Ok من از بعد از ظهر دارم رو یه طرحی کار
میکنم 6 ساعتش گذشته 5 ساعت دیگه تمومه. همونو میذارم. البته آبجکتم داره.
Aminzikzak
31-08-2007, 00:03
آقا هرکی نظرشو بفرسته به پست خصوصی من بعدا نتیجشو میگم ....
قرار نیست که هرکی برای خودش یه تاپیک مسابقه راه بندازه ...
بقیه یهو بیان ببینن که مسابقه شروع شده بدم تموم شده ...
نظراتتون رو بفرستید ...
فردا شب اعلام میکنیم.
interior_design
31-08-2007, 02:11
این از من :
31-08-2007, 05:56
interior_design جان تورو که اصلا تویه مسابقه شرکت نمیدیم ... الکی دلتو خوش نکن ...
اگه بخوایم تورو شرکت بدیم که نتیجه معلومه دیگه ...
interior_design
31-08-2007, 12:27
interior_design جان تورو که اصلا تویه مسابقه شرکت نمیدیم ... الکی دلتو خوش نکن ...
اگه بخوایم تورو شرکت بدیم که نتیجه معلومه دیگه ...
دوستان عزیز من, اسم من سجاد اگه میشه با اسم کوچیک صدام کنید.
آخه چرا ؟ :46:
Aminzikzak
31-08-2007, 13:59
دوستان عزیز من, اسم من سجاد اگه میشه با اسم کوچیک صدام کنید.
آخه چرا ؟ :46:
گرا نداره سجاد جان ...
خب شما تو این کار کاملا حرفه ای عمل میکنید ... ما اینجا افرادی داریم که تا حالا یه صندلی هم نساختن و میخوان تازه شروع کنن .
شوخی کردم شما هم شرکت کن ... ولی به مقام دوم جایزه میدیم که بعد از تو هستش.:31:
بازم شوخی بود ... آقا شرکت کن . رای میگیریم.
interior_design
31-08-2007, 14:06
گرا نداره سجاد جان ...
خب شما تو این کار کاملا حرفه ای عمل میکنید ... ما اینجا افرادی داریم که تا حالا یه صندلی هم نساختن و میخوان تازه شروع کنن .
شوخی کردم شما هم شرکت کن ... ولی به مقام دوم جایزه میدیم که بعد از تو هستش.:31:
بازم شوخی بود ... آقا شرکت کن . رای میگیریم.
ما انگشت کوچیکتونم نیستیم امین جان.
Aminzikzak
31-08-2007, 14:09
ما انگشت کوچیکتونم نیستیم امین جان.
برو بابا خودتو فیلم کن ...:46:
the_god_of_3dsmax
31-08-2007, 18:34
[QUOTE=interior_design;1503775]دوست عزیز اینجا ما واسه مسخره بازی جمع نشدیم. شما هم اگه حالت خوب نیست میتونی بری یه جا دیگه.[/Q
عزیزم اینها مسخره بازی نیست
اینها راه رهایی شما و امثال شما از این تحجر:13:
از این تحجر که باعث می شه بعضی ها آدم پرست باشن و اینو از امضاشون بشه دید . اگر هم نمی فهمین به من چه؟
بعدم من تو مسابقه های غیر پولی شرکت نمی کنم . شما اگه بی کارین بکنین.:5:
این ها رو با بعضی ها بودم سایرین ناراحت نشن .:41:
Aminzikzak
31-08-2007, 20:11
آقا طبق اون چندتا پست که تویه اینباکس من هست سوژه مورد نظر شد :
یک فضای محدود مثل
اتاق
سرویس بهداشتی
پارکینگ
رستوران
اشپزخونه
وهرچیزی تویه این مایه ها ... جزئیاتشون زیاد نباشه ... مثلا چندتا صندلی معمولی هم بسه ... نمیخواد خیلی قضیه سنگین بشه/.
از فردا شروع کنید اگه خواستید هم از امشب.
interior_design
01-09-2007, 03:23
[quote=interior_design;1503775]دوست عزیز اینجا ما واسه مسخره بازی جمع نشدیم. شما هم اگه حالت خوب نیست میتونی بری یه جا دیگه.[/Q
عزیزم اینها مسخره بازی نیست
اینها راه رهایی شما و امثال شما از این تحجر:13:
از این تحجر که باعث می شه بعضی ها آدم پرست باشن و اینو از امضاشون بشه دید . اگر هم نمی فهمین به من چه؟
بعدم من تو مسابقه های غیر پولی شرکت نمی کنم . شما اگه بی کارین بکنین.:5:
این ها رو با بعضی ها بودم سایرین ناراحت نشن .:41:
من شما رو جزء همه حساب نمیکنم. شرکت نمیکنی که نکن.:5:
Aminzikzak
01-09-2007, 04:04
[quote=the_god_of_3dsmax;1507611]
من شما رو جزء همه حساب نمیکنم. شرکت نمیکنی که نکن.:5:
ترو خدا رعایت کنین ...
دعوا نشه ...
من جایزه این مسابقه را می دهم .طبق آبجکتی که برای مسابقه که در کادر زیر درج شده به برنده این مسابقه یک دستگاه رنده کن تربچه از طرف بانک ملت تقدیم می شود
شما تا یکشنبه وقت دارید که 4 حلقه که به هم وصل هستند طراحی کنید و جایزه شما هم یک دستگاه رنده کن تربچه است.کسانی که ادعا می کنند گرافیستند از الان شروع کنند.اما بعضی ها هم جا می زنن
با تشکر از کاربر aminzikzak
شما آن اعلامیه را حذف کنید.زیرا همه به اندازه ی کافی آبجکت مبل و سالن و ... دارند.ولی 4 حلقه که به هم وصل شده باشند را هیچکس ندارد . واین مسابقه ی مردانه است
با تشکر از کاربر aminzikzak
شما آن اعلامیه را حذف کنید.زیرا همه به اندازه ی کافی آبجکت مبل و سالن و ... دارند.ولی 4 حلقه که به هم وصل شده باشند را هیچکس ندارد . واین مسابقه ی مردانه است
Aminzikzak
01-09-2007, 04:53
رفیق اینجا جای ادعا و کلکل و مزه پرونی نیست ...
بهتره اگه میخوای شرکت کنی ... مثل بقیه کاراتو رو ز جمعه هفته آینده بذاری اینجا.
در ضمن فرق بین ابجکت آماده و ساخته شده توسط دوستان معلومه ...
قرار نیست که هر کس اومد برای خودش مسابقه راه بندازه ...
اگه اینطوری بود که ما یه هفته تمام اعلامیه نمیچسبوندیم به در و دیوار انمجمن ...
شما میتونی کارهات رو تویه یه تاپیک جدا بزنی ...
اگه خیلی حرفه ای هستی خوشحال میشیم ازت چیزی یاد بگیریم.
مرتضی nvcd
01-09-2007, 09:31
اقا مسابقه رو همه فهمیدیم فقط نگفتی استفاده از مدل اماده مجاز هست یا نه؟
(به نظر من نباشه بهتره)
Aminzikzak
01-09-2007, 16:59
اقا مسابقه رو همه فهمیدیم فقط نگفتی استفاده از مدل اماده مجاز هست یا نه؟
(به نظر من نباشه بهتره)
نهدیگه دوستان گفتن نباشه بهتره ... ما هم میگیم نباشه .
میتونن از مدلهای آماده الهام بگبرن.
Ariarman85
02-09-2007, 02:19
درود:
امین جان من گیج شدم تا کی فرصت داریم.
یه فکری هم به حال شاغل ها بکنید.
9 صبح تا 5 بعد از ظهر بعدم کلاس تا 9 شب دیگه وقت و حال این کارها نمی مونه.
می دونم این مشکل منه به بقیه...
سعی میکنم کار بزنم.
Aminzikzak
03-09-2007, 05:36
خب تا جمعه وقت دارین برای این کار ...
حالا هرکس نرسید انجام بده بیاد دلیلشو بگه یه چیز معمولی تحویل بده بره ...
همونم قبوله.
سلام
بچه ها ببخشيد من سيستمم يه مشكلي داره براي همين نميدونم كي درست ميشه.
از اينكه نميتونم شركت كنم متاسفم.
كاراي شما عزيزان رو ميبينم البته از كافي نت.
SomeThink
04-09-2007, 05:22
امین جان برای اونایی گه v-ray رو سیستمشون بازی در میاره کرک نمیشه ولی جای دیگه برای بعضی ها نصب شده هم خودت یه فکری بکن...:31:
من هم دوست دارم شركت كنم ولي حيف كه نمي تونم كارام رو اپلود كنم و هر چه بيشتر تلاش مي كنم بيشتر با مغزمي خورم روي زمين/
Aminzikzak
21-09-2007, 14:05
من هم دوست دارم شركت كنم ولي حيف كه نمي تونم كارام رو اپلود كنم و هر چه بيشتر تلاش مي كنم بيشتر با مغزمي خورم روي زمين/
رفیق شما فقط کافیه کارتو رندر بگیری و عکسشو اینجا بذاری ... خود فایل رو نمیخواد آپلود کنی .
اگه هم نمیتونی رندر بگیری شات بذاری ، یه عکس از محیز برنامه بگیر بذار.
ninja573
01-10-2007, 01:15
آقای امین به نظر من یه مسابقه بذار مانند CGGrils که مسابقه سر طبیعی تر شدن چهره آدم باشه. الان هم تو این انجمن حرفه ای زیاد پیدا می شه که بیاد مسابقه بده.
blackfox
01-10-2007, 02:09
اشکال نداره منم شرکت کنم ؟ بیشتر فلش کار میکنم ولی خوب گرافیک سه بعدی هم بدک نیست
Aminzikzak
01-10-2007, 03:53
آقای امین به نظر من یه مسابقه بذار مانند CGGrils که مسابقه سر طبیعی تر شدن چهره آدم باشه. الان هم تو این انجمن حرفه ای زیاد پیدا می شه که بیاد مسابقه بده.
والا اینجا هرکس یه کاری میکنه مثلا یکی نمای داخلی منزل کار میکنه و یکی ماشین و ...
من خودمم تویه ساخت سر آدم مشکل دارم ...
اما اگه دوستان موافق باشن چه عیبی داره یه مسابقه هم برای ساخت سر کاراکتر میذاریم.
Aminzikzak
01-10-2007, 03:54
اشکال نداره منم شرکت کنم ؟ بیشتر فلش کار میکنم ولی خوب گرافیک سه بعدی هم بدک نیست
چه عیبی داره رفیق ؟
شما بفرما قدمت رویه چشم.
mohsen3d
01-10-2007, 11:54
اقا منم هستم البته سخت نباشه
PEYMAN_A
01-10-2007, 12:18
منم شرکت می کنم
Aminzikzak
01-10-2007, 14:21
نه ایشالا سخت نیست ...
SomeThink
02-10-2007, 06:23
والا اینجا هرکس یه کاری میکنه مثلا یکی نمای داخلی منزل کار میکنه و یکی ماشین و ...
من خودمم تویه ساخت سر آدم مشکل دارم ...
اما اگه دوستان موافق باشن چه عیبی داره یه مسابقه هم برای ساخت سر کاراکتر میذاریم.
امین تو دینت رو به سپر خالت ادا کردی :37:
hamid 3a
02-10-2007, 12:35
پس کی تاپیک میزنی؟
خیلی خوبه.
واقعا کاره خیلی جالبیه.
امیدوارم موفق باشی آقا امین .
من که هستم.
RezaTayebiJ
05-10-2007, 23:35
ایده ی خوبیه امین.... استارت رو بزن
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.