ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکل ویروس

max_pn_3
23-08-2007, 16:02
یک ویروس وارد کامپوترم شده که باعث شده ابتدا قسمت show hidden files and folder غیر فعال بشه! یعنی با انتخاب گزینه show hidden files and folder در قسمت folder option هیچ تغییری رخ نمیده و فایل های مخفی معلوم نمیشوند.و ثانیا تعدادی از فولدرهای کامپوترم دارای پسوند exe شدند . و فولدر های اصلی مخفی شدند که دیگه قابل دیدن هم نیستند. یعنی به جای فولدر های قبلی، فولدر هایی با همون اسم و با پسوند exe در کنار فولدر اصلی ایجاد میشند و فولدر اصلی مخفی میشه.این ویروس با کپی کردن هر اطلاعاتی از سیستمی به سیستم دیگه انتقال پیدا میکنه.چند تا آنتی ویروس هم امتحان کردم جواب نداد. در ضمن نمی خوام ویندوز رو عوض کنم چون ویندوز اوریجینال لب تابه! می خواستم اگه کسی میتونه کمکم کنه. با تشکر

nightmare
23-08-2007, 16:14
سلام دوست خوبم ،

قبل از هر چیز ، شما باید اینگونه مشکلات رو در این تاپیک بیان کنید :

مشکلات آلوده شدن سیستم به ویروس ها و اسپای ور ها ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

ابتدا قسمت show hidden files and folder غیر فعال بشه! یعنی با انتخاب گزینه show hidden files and folder در قسمت folder option هیچ تغییری رخ نمیده و فایل های مخفی معلوم نمیشوند

اینجا رو ببینید :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

تعدادی از فولدرهای کامپوترم دارای پسوند exe شدند

و اینجا :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
همیشه سعی کنیم از قبل یه آنتی ویروس خوب و آپدیت شده روی سیستم داشته باشیم تا از این مشکلات پیش نیاد خیلی بهتره ، به قول معروف پیشگیری بهتر از درمان !

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

تا بعد ...

hassan_mojtahedi
28-08-2007, 12:10
یک ویروس وارد کامپوترم شده که باعث شده ابتدا قسمت show hidden files and folder غیر فعال بشه! یعنی با انتخاب گزینه show hidden files and folder در قسمت folder option هیچ تغییری رخ نمیده و فایل های مخفی معلوم نمیشوند.و ثانیا تعدادی از فولدرهای کامپوترم دارای پسوند exe شدند . و فولدر های اصلی مخفی شدند که دیگه قابل دیدن هم نیستند. یعنی به جای فولدر های قبلی، فولدر هایی با همون اسم و با پسوند exe در کنار فولدر اصلی ایجاد میشند و فولدر اصلی مخفی میشه.این ویروس با کپی کردن هر اطلاعاتی از سیستمی به سیستم دیگه انتقال پیدا میکنه.چند تا آنتی ویروس هم امتحان کردم جواب نداد. در ضمن نمی خوام ویندوز رو عوض کنم چون ویندوز اوریجینال لب تابه! می خواستم اگه کسی میتونه کمکم کنه. با تشکر
تو رجيستري (RUN/REGEDIT)برو به اين آدرس:
HEY_LOCAL_MACHINE/SOFTWARE/MICROSOFT/WINDOWS/EXPLORER/ADVANCED/FOLDER/HIDDEN/SHOWALL
تو اونجا CheckedValue رو ميبيني؟...بهش سلام برسون[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](4).gif و روش دوبار كليك كن و 0 رو 1 كن.وسلام.......ياحق....[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](39).gif
اين جوري مشكل فايلهاي هيدنت حل ميشه و درباره ي .exe بگم كه اون يه ويروسه كه فقط با نرم افزار nod32 حل ميشه.موفق باشي...

hassan_mojtahedi
05-09-2007, 08:39
درست شد؟..............