ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکل با Nero در بخش vcd اش و ulead

jaberaghidat
23-08-2007, 14:04
سلام

راستش من یک فیلم رو render کردم با ulead 9 و حجمش شده 788 مگ الان می خوام رو سی دی بزنم با nero در بخش vcd اش وقتی می خوام رو سی دی بزنم حجم 788 مگ رو می کنه 300 مگ و رو سی دی میزنه خود به خود و کیفیت بسیا بسیار پایین میاد به نظر شما چکار کنم ممنون می شم اگه کمکی بکنید ؟

pd2006
23-08-2007, 15:14
سلام

پسوند فایل تون چیه ؟
و آیا موقع رایت کردن ، Nero فیلم شما رو Convert هم میکنه یا خیر ؟

jaberaghidat
23-08-2007, 15:55
پسوند فایل ام mpg هست دوست عزیز و در موقع رایت هم اول encoding می کنه خود nero بعد writte می کنه که وقتی رایت شد پسوندش میشه dat اما مشکل من ایمه که حالا چکار کنم وقتی می خوام رایت کنم اینقدر حجمش نیاد پایین مثلا در حدود 100 مگ بیاره زیادش اما دیگه نه اونطور که کیفیت فیلم خیلی خراب بشه

pd2006
23-08-2007, 16:24
بهتره که شما با یه برنامه دیگه (مثل Allok ) به فرمت دلخواه و سایز دلخواه تون تبدیل کنین و بعدش با Nero رایتش کنین .
ضمنا اگه فایل تون پسوند mpg داشته باشه ، nero اون رو Encode نمیکنه .

jaberaghidat
23-08-2007, 18:29
چرا دوست عزیز encod کرد و بعد هم write کرد !

اما شما میگین با نرم افزار Allok سایز دلخواه رو انتخاب و .... من کاری به سایز فیلم ندارم من می خوام وقتی رایت کردم کیفیت فیلم ام نیاد پایین سرعت رایت ام هم 16 هست دیگه نمی دونم چی بگم والا !!!!

golmohammadi
24-08-2007, 00:32
اگر ميخواهي كيفيت فيلم نياد پايين برو با Ulead Media Stadio تبديل كن
فرمت فيلم هر چه كه ميخواد باشه فرمت خروجي را بايد VCDPAL انتخاب كني
بعد از تبديل فيلم به اين فرمت موقع رايت كردن نرو فيلم را مستقيما رايت ميكنه بدون Encode

jaberaghidat
24-08-2007, 00:43
باز هم متوجه نشدید من فیلمی که ریندر کرده ام کیفیتش عالی هست
اما وقتی رایت می کنم هم کیفیتش به شدت میاد پایین !!!
صورت رایت هم هم خیلی پایینه !!!!؟؟؟

saeed774
24-08-2007, 02:50
اگه دستگاه پخش دي وي دي يا دي وي دي رام داشته باشين ميتونين بدون افت كيفيت فايلتونو به دي وي دي با همون برنامه Ulead تبديل كنين در غير اينصورت بايد فايلتونو به DivX يا XVid كه از مشتقات AVI ميباشند بدون افت كيفيت تبديل كنين برنامه لازمه رو ميتونين از تاپيك زير كه معرفي كردم دانلود كنين يا از برنامه هاي مشابه ديگه استفاده كنين
منتهي DivX فقط قابل پخش در PC يا در بعضي DVD پليرها ميباشد

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

jaberaghidat
24-08-2007, 03:02
راستش می خوام واسه vcd سعید جان که رو vcd هم اجرا بشه

golmohammadi
24-08-2007, 10:31
باز هم متوجه نشدید من فیلمی که ریندر کرده ام کیفیتش عالی هست
اما وقتی رایت می کنم هم کیفیتش به شدت میاد پایین !!!
صورت رایت هم هم خیلی پایینه !!!!؟؟؟

اي بابا من چيو متوجه نشدم؟ دوست عزيز من كارم اينه
شما وقتي ميخواهي فيلم را رايت كني اگر فرمتش به غير از VCDPAL يا Mpeg1 باشد قابل رايت نيست حالا نرو يه لطفي ميكنه و اونو تبديل ميكنه به DAT فايل اونم با سرعت خيلي پايين و خوب طبيعي هست كه در اين تبديل تصوير افت خواهد كرد به خاطر اينكه كار نرو كارش تبديل نيست بلكه رايت هست و بايد با Ulead اين كارو بكني شمايه بار كاري را كه من در پست قبليم گفتم بكن . مطمئن باش كه موفق ميشي

jaberaghidat
24-08-2007, 14:39
درسته چون vcdpal رو انتخاب کردم کیفیتش مثل mpg 2 نمی شه ؟!

golmohammadi
24-08-2007, 21:03
درسته چون vcdpal رو انتخاب کردم کیفیتش مثل mpg 2 نمی شه ؟!

يعني با اين حساب فيلم اصلي شما Mpeg2 يا همان DVD هست
خوب طبيعيه كه اگه بخواهي به VCD تبديلش كني با افت تصوير مواجه خواهي شد
اين افت كيفيت چيز طبيعي هست .

saeed774
25-08-2007, 02:30
دوست عزيز اين فيلمي كه بصورت MPEG كپچر كردين چند دقيقه هستش؟
فايلهايي كه بصورت MPEG1 در قالب VCD كپچر بشن عمدتا هر دقيقه معادل 10 MB ميباشندو موقع رايت با Nero هيچگونه افت كيفيتي ندارند
در غير اينصورت هر فايلي رو با هر برنامه اي بخواهين به VCD تبديل كنين حتما افت كيفيت خواهد داشت
مگر اينكه به DIVX تبديل كنين يا DVD