ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : این مکان مخصوص Quest 3d است

Moh3en_DDD
23-08-2007, 13:14
سلام ... دیدم نرم افزار به این مهمی چرا تاپیک نداره ! گفتم بزنم با هم در موردش بحث کنیم ....

Moh3en_DDD
23-08-2007, 13:18
شما می توانید همه پلاگین ها برای Export کردن Max , lightwave , maya , softimage ,auto cad , cinema 4d را از این قسمت دانلود کنید :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

این هم آموزش های PDF :

آموزش کامل کانال ها :

آموزش های تصویری روی سرور FTP :

Moh3en_DDD
23-08-2007, 13:29
این دمو را یکی ازکاربران ریزه پیزه ساخته و خودش می گفت زیاد با Quest بلد نیستم کار کنم ولی خودتون نظر بدید این بازی که این کاربر تازه وارد با این نرم افزار ساخته را با کدوم موتور دیگه ای می شه ساخت ؟

*PiNk PaNTHeR*
23-08-2007, 15:09
این دمو را یکی ازکاربران ریزه پیزه ساخته و خودش می گفت زیاد با Quest بلد نیستم کار کنم ولی خودتون نظر بدید این بازی که این کاربر تازه وارد با این نرم افزار ساخته را با کدوم موتور دیگه ای می شه ساخت ؟

امکان نداره!:18:
یک نسخه ی بدل از NFS:Carbon یکجورایی!

Moh3en_DDD
23-08-2007, 15:33
چیش امکان نداره ؟

که با کوئست ساخته باشند یا اینکه یک کاربر معمولی ساخته باشه ؟
این را توی سایت خود رسمی کوئست هم گذاشته بودند چند وقت پیش !

*PiNk PaNTHeR*
23-08-2007, 15:39
چیش امکان نداره ؟

که با کوئست ساخته باشند یا اینکه یک کاربر معمولی ساخته باشه ؟
این را توی سایت خود رسمی کوئست هم گذاشته بودند چند وقت پیش !
کاربر معمولی یعنی چی؟
خوب هرکی دلفی بلد باشه به این موتور هم وارد میشه!
واقعا جادو میکنه.
به یاد گفتن دلفی میرزه.

Moh3en_DDD
23-08-2007, 15:47
نه ! این موتور هیچ ازتباطی به دلفی نداره !

اصلا این موتور به هیچ برنامه ی خاصی ارتباطی نداره !

برنامه نویسی مخصوص می خواد !

hossein_dig
23-08-2007, 16:08
لینک ***** شده
بجز این جای دیگه لینک دارین
ممنون

hossein_dig
23-08-2007, 16:09

لینک ***** شده :41:
بجز این جای دیگه لینک دارین :19:
ممنون :11:

Moh3en_DDD
23-08-2007, 16:48
سلام ! حجمش زیاده یکم نمی تونم جایی آپلود کنم ولی سعی می کنم دیگه لینک از اون سایت ندم !

Moh3en_DDD
23-08-2007, 16:51
سلام اینم از اولین کار این آقای استرالیایی ! باورتون نمی شه ! خیلی رندرش عالیه :

باور ندارید ؟

My very first Quest-Demo
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 829;image

*PiNk PaNTHeR*
23-08-2007, 16:58
محسن جان خودت تا حالا چیزی نساختی؟

Moh3en_DDD
23-08-2007, 17:01
من هنوز دارم یاد می گیرم ولی الان به راحتی می تونم همون ماشینه ( که می گفتی مثل Nfs ) هست را بسازم ! روش کار می کنم همینجا می ذارم ...

BehzadKiNG
23-08-2007, 17:23
ببخشید لینک دانلودش را ندارید ؟
من حدودا" یک سال هستش با این نرم افزار آشنا شدم ولی فقط عکس هایش را دیدم و فیلم هایش را ...

Moh3en_DDD
23-08-2007, 17:43
این لینک دانلودشه که من در پست آخر گذاشتم :

اگر هم دسترسی به اینترنت پر سرعت برای دانلودش ندارید :

Creeping Death
23-08-2007, 18:12
محسن جان میشه یه توضیح بیشتر در مورد برنامه نویسیش بدی؟ آخه بالاخره به یه زبونی باید ربط داشته باشه ...
نزدیک به چه زبانیه ؟ من ورژن ۲ این نرم افزار را از نرم افغزار طلایی خریده بودم ولی تا بیام بفهمم اصلا محیطش چه جوریه سیدیش خراب شد من هم هیچی نفمیدم . خودت تا چه سطحی بلدی ؟

Moh3en_DDD
23-08-2007, 20:14
محسن جان میشه یه توضیح بیشتر در مورد برنامه نویسیش بدی؟ آخه بالاخره به یه زبونی باید ربط داشته باشه ...
نزدیک به چه زبانیه ؟ من ورژن ۲ این نرم افزار را از نرم افغزار طلایی خریده بودم ولی تا بیام بفهمم اصلا محیطش چه جوریه سیدیش خراب شد من هم هیچی نفمیدم . خودت تا چه سطحی بلدی ؟
نمی شه دقیقا گفت چه زبانیه ! ولی مثل اینکه ساختارش C هست ! ببینید ! کانال های مختلفی است که ما باید آنها را به هم وصل کنیم تا برنامه مورد نظر ما به دست بیاید ! حالا شما بگید ! کدام برنامه است که اینطوری باشه که دقیقا بشه گفت برنامه نویسی Quet دلفی هست یا یه چیزه دیگه ؟

ورژن 2 که خیلی قدیمیه ! هیچی نداره ! من 3.6 جدید ترینشه که احتما قراره 4 هم بیاد که فکر نکنم حالا حالا ها بیاد !

خودت تا چه سطحی بلدی ؟

به زودی یک بازی می ذارم ! زیاد بلد نیستم ! تازه دارم یاد می گیرم ! ولی خوب ! تا الان هم خیلی چیز هاشا بلدم ! حداقل نصفش را ...

hossein_dig
23-08-2007, 22:59
میشه یه نمونه از کدهاش رو بزاری تا به فهمیم چه جوریه . یه که هم از این کانال ها بیشتر بگو .قدرت گرافیکش چطوره .
ممنون

Moh3en_DDD
24-08-2007, 00:30
میشه یه نمونه از کدهاش رو بزاری تا به فهمیم چه جوریه . یه که هم از این کانال ها بیشتر بگو .قدرت گرافیکش چطوره .

کد هاش را باید با عکس بزاریم ... :

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

گرافیکش هم در سطح عالی هست ... فوق العاده !

Omid_Sadeghvand
24-08-2007, 08:39
آیا نسخه دموش میشه کمپایل کرد؟

Omid_Sadeghvand
24-08-2007, 08:46
میگم تا به حال بازی معروفی با این موتور ساختن.

*PiNk PaNTHeR*
24-08-2007, 09:12
آیا نسخه دموش میشه کمپایل کرد؟
نه امید جان به نظر فقط میشه تست کرد.

Moh3en_DDD
24-08-2007, 12:33
اصلا این موتور احتیاجی به کامپایل کردن نداره ... همون جوری که داری بازی را می سازی می تونی ببینی چه اطفاقی داره می افته ! این هم یکی از حسن هاش هست ....

ولی تا حالا نسخه دمو نداشتم که ببینم چطوریه ؟

میگم تا به حال بازی معروفی با این موتور ساختن.کسی که نمیاد با موتور آماده بازی بسازه .... ولی چرا ... یک Ship simulation ساختند باهاش ....

B O L O T
24-08-2007, 13:46
در کل متاسفانه من از برنامه نویسی چیزی نمی دونم متاسفانه

Moh3en_DDD
24-08-2007, 13:54
در کل متاسفانه من از برنامه نویسی چیزی نمی دونم متاسفانه

ببینید ! برنامه نویسی نمی شه اسمش را گذاشت . مثل یک پازل هست .... باید قطعات ( کانال ها ) را کنار هم بچینیم تا برنامه به دست بیاد ...

hossein_dig
24-08-2007, 15:10
کد هاش را باید با عکس بزاریم ... :

گرافیکش هم در سطح عالی هست ... فوق العاده !
.

من که با این اطلاعات شما قانع نشدم کاش اینترنت پر سرعت داشتم دانلودش میکردم از فضولی دارم میمیرم. :41:
اگه میشه screen shot های بیشتری بزار :19:
ممنون :11:

Moh3en_DDD
24-08-2007, 15:16
من که با این اطلاعات شما قانع نشدم کاش اینترنت پر سرعت داشتم دانلودش میکردم از فضولی دارم میمیرم.

نرم افزار های ساخت بازی برای عزیزانی که به اینترنت پر سرعت دسترسی ندارند

Creeping Death
26-08-2007, 18:22
آقا محسن من هنوز منظور شما را از کانال نفهمیدم . میشه بیشتر توضیح بدید ؟

این کانال ها رو چگونه باید ایجاد کرد چه طوری تعریف کرد که چه کاری انجام بدن. در کجا به کدنویسی نیازه ؟

BehzadKiNG
26-08-2007, 19:00
اگه تو صفحه ی اول لینک اموزشی ftp را بزنید و به صفحه ی آموزش بروید و آموزش اول tutorial 01 را دان کنید همه چی رو می فهمید ...
حدود 35 مگه ...

Moh3en_DDD
27-08-2007, 18:38
آقا محسن من هنوز منظور شما را از کانال نفهمیدم . میشه بیشتر توضیح بدید ؟

این کانال ها رو چگونه باید ایجاد کرد چه طوری تعریف کرد که چه کاری انجام بدن. در کجا به کدنویسی نیازه ؟
جای مخصوص داره برای تعریف ! هر کدام هم کار مخصوص می کنند ! کد نویسی هم مگر اینکه بخواهی عملیات ریاضی انجام بدید جای دیگه ای نداره !

BehzadKiNG
27-08-2007, 18:46
می گم طراحی هایش به چه صورت است یعنی طراحی های آبجکت و محیط ها ؟؟؟ اسونه یا سخته ؟؟؟

Creeping Death
27-08-2007, 20:07
کد نویسی هم مگر اینکه بخواهی عملیات ریاضی انجام بدید جای دیگه ای نداره !

یعنی بدون برنامه نویسی هم میشه باهاش کار کرد ؟

Moh3en_DDD
28-08-2007, 00:44
می گم طراحی هایش به چه صورت است یعنی طراحی های آبجکت و محیط ها ؟؟؟ اسونه یا سخته ؟؟؟
مدل خودش نمی سازه ! یعنی از نرم افزار هایی مثل 3d max یا maya میاره ولی صحنه سازی اش هم مثل نرم افزار های دیگه هست ! هیچ فرقی نداره !

یعنی بدون برنامه نویسی هم میشه باهاش کار کرد ؟

کانالیه ! برنامه نویسی نیست ! ولی نوعی برنامه نویسی هست ! در حقیقت کد های آماده هست که باید به هم مرتبطشون کنیم !

BehzadKiNG
28-08-2007, 14:25
آهان فکر کنم تکراری باشه ولی خوب یه سایت هم بدید که این آبجکت های بازی را در مایا و ... طراحی کرده باشند و آماده باشه مثل ماشین و ساختمان ها ...

Gamer_Man
29-08-2007, 21:15
آقا ميشه با اين برنامه بازي هاي Ps2 هم ساخت؟

Moh3en_DDD
29-08-2007, 21:30
سلام !
نه ! فکر نکنم ! ولی تحقیق می کنم !

Omid_Sadeghvand
29-08-2007, 22:25
محسن جان چند نفر در مسابقه شرکت کردن؟

Moh3en_DDD
29-08-2007, 22:41
محسن جان چند نفر در مسابقه شرکت کردن؟

سلام ! اینجا جاش نبود ولی 12 - 13 نفر !

lianitc
02-09-2007, 18:07
نرم افزار کوئست سری دی از زبان اسکریپت نویسی LUA استفاده میکنم که شباهت زیادی با Cpp داره.
ضمنا این نرم افزار برای ساختن پروژه های VR هست نه بازی
یعنی ساخت بازی با این نرم افزار بسیار مشکله چون اصلا برای این کار ساخته نشده.
این فیلمی هم که گذاشتید ساختنش ساید 2 یا 3 روز طول بکشه و کار سختی نیست.
اصلا بازی نیست که بشه گفت مثل کربن هست یا نه.

Creeping Death
25-09-2007, 17:40
آقا یه سوال از کوئست کارها:

ببینید من در Quest 3D 3.6 مشکلم اینه که وقتی فایلهای cgr را کامپایل می کنم ( فایل اجرایی و یا ستاپ ) وقتی روی فایل ساخته شده کلیک می کنم 2 تا ئیغام بهم میده:

data header not found

can't find project type

کلا برای دیدن تتوریال هایی که از برنامه دارم می خوام فایل اجرایی ایجاد کنم اما این ارور را میده . چه کنم؟

Moh3en_DDD
25-09-2007, 21:41
نرم افزار کوئست سری دی از زبان اسکریپت نویسی LUA استفاده میکنم که شباهت زیادی با Cpp داره.
ضمنا این نرم افزار برای ساختن پروژه های VR هست نه بازی
یعنی ساخت بازی با این نرم افزار بسیار مشکله چون اصلا برای این کار ساخته نشده.
این فیلمی هم که گذاشتید ساختنش ساید 2 یا 3 روز طول بکشه و کار سختی نیست.
اصلا بازی نیست که بشه گفت مثل کربن هست یا نه.

شما درست می گید ولی در مورد VR edition ! در مورد Power edition شما اشتباه می کنید .
اولا بگم این نسخه طبق گفته خود سایتش برای ایجاد پروژه های سنگین سه بعدی است ( نسخه VR نوشته فقط برای کارهای سه بعدی است ) و همه ی کارهایی که ما برای بازی سازی به آن احتیاج داریم را در اختیار دارد مانند :

riendly graphical user interface

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] High performance

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Powerful graphics

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Everything in real-time

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Physics simulation

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Path finding

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Optimized scenery and crowds

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Publish directly to executable

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ODBC and MySql database support

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Build networked projects
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Advanced Particle System

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Support for force feedback device

دیگه چی می خواد ؟

در ضمن گفته که می شه حالت Lan و حتی در اینترنت هم درست کرد که فکر نکنم کارهای سه بعدی ساده این چیز ها را بخواهند ...

در ضمن مگه ما می خواهیم کربن بسازیم ؟ به یک ماشین سواری کوچیک هم قانع هستیم :31:

Creeping Death
25-09-2007, 21:57
آقا محسن تا اینجایی جواب من را هم بده .

پست آخر صفحه ی قبل...

Moh3en_DDD
25-09-2007, 22:22
آقا یه سوال از کوئست کارها:

ببینید من در Quest 3D 3.6 مشکلم اینه که وقتی فایلهای cgr را کامپایل می کنم ( فایل اجرایی و یا ستاپ ) وقتی روی فایل ساخته شده کلیک می کنم 2 تا ئیغام بهم میده:

data header not found

can't find project type

کلا برای دیدن تتوریال هایی که از برنامه دارم می خوام فایل اجرایی ایجاد کنم اما این ارور را میده . چه کنم؟

شما اموزش را دیدی ؟ یه جاش آموزش پابلیش کردن را می گه از اون استفاده کن !

ولی تاحالا این مشکل برای من پیش نیامده ولی شما ببین Set as start chanel را زدی رو خونه ی اول ؟

در ضمن برای پابلیش باید بعد Project start یک کانال Start 3D scene بچسبونی و بعد کانال render را به Start 3D scene بچسبونی !

lianitc
02-03-2008, 20:44
من پروژه های سنگینی رو با این انجین کار کردم و واقعا کارباهاش طاقت فرسا میشه!
یه نمونه ماشین (تست فیزیک) حدود یک سال پیش ساختم.نمیدونم دیدینش یا نه

Moh3en_DDD
02-03-2008, 23:48
من پروژه های سنگینی رو با این انجین کار کردم و واقعا کارباهاش طاقت فرسا میشه!
یه نمونه ماشین (تست فیزیک) حدود یک سال پیش ساختم.نمیدونم دیدینش یا نه

نمی دونم چرا شما انقدر سخت می گیرید ؟ :31:

یک ماشین غیر از 4 تا ODE و یک joint و یک زمین استاتیک دیگه چی داره ؟

Creeping Death
03-03-2008, 19:42
سلام

بعد از این همه وقت گفتم بیام ببینم اینجا چه خبره دیدم خیر تاپیک همونجایی که بود هست. خیلی دلم برا رفقا مخصوصا آقا محسن تنگ شده بود...
بذار این لعنتی رو از سر بگذرونم ( چی گفتم؟) دیگه 24 ساعته همینجام ...