مشاهده نسخه کامل
: اشكال در دريافت اطلاعات از يك فرم توسط php
mashaheeer
23-08-2007, 11:58
طبق آموزشي كه در جايي خوندم نوشته بود براي ساختن فرم يه صفحه html و php مثل پايين بايد درست كرد.
صفحه html با نام form
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
صفحه php با نام handleform
من اين دوتا رو درست كردم و در يك دايركتوري قرار دادم.
ولي اين پيغام رو نشون مي دهد.
PHP Notice: Undefined variable: firstname in D:\Inetpub\[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] on line 9 PHP Notice: Undefined variable: firstname in D:\Inetpub\[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] on line 10
لطفا راهنمايي كنيد.
my friend
23-08-2007, 12:50
چون متغیر ها رو تنظیم نکردی این پیام رو نشون میده...
بعد از php?> این کد رو بزار:
peyman1987
23-08-2007, 12:55
دوست عزیز شما توی تنظیمات php.ini متغیر register_global = off هست. در این صورت متغیرهای فرستاده شده توسط فرم مستقیما قابل دسترسی نیستن. صفحه php رو بشکل زیر تغییر بدین.
میتونین تنظیمات php.ini رو طوری تغییر بدین که کد خودتون هم کار کنه ولی اگه روی یه سرور تنظیمات دیگه ای باشه کدتون کار نمیکنه و دچار مشکل میشین برای همین بهتره کدتون رو با حداقل نیاز به تنظیمات php.ini بنویسین.
peyman1987
23-08-2007, 12:56
my friend جان شرمنده
من وقتی پست زدم و صفحه دوباره لود شد دیدم شما هم پست زدین. در هر حال هر دو کد کار میکنن.
mashaheeer
23-08-2007, 14:50
اين دفعه اين اشكال رو مي گيره.
PHP Notice: Undefined index: firstname in D:\Inetpub\[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] on line 9 PHP Notice: Undefined index: lastname in D:\Inetpub\[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] on line 10
mashaheeer
23-08-2007, 18:17
با سلام
من طبق اين آموزش عمل كردم.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
peyman1987
23-08-2007, 21:17
کد اولی که نوشتین غلط نیست فقط استاندارد نیست. یعنی ممکنه روی بعضی سرورها با تنظیمات متفاوت کار نکنه مثل همین سرور لوکالی که شما روش فایلهاتون رو تست میکنین برای همین هم باید از کدهایی استفاده کرد که روی همه سرورها با هر تنظیماتی اجرا بشه ( البته نه 100% ) . خطایی هم که به شما میده رو من تست میکنم چون فایل دومی که بهتون دادم نباید خطا داشته باشه.
peyman1987
24-08-2007, 20:40
دوست عزیز من کد رو تست هم کردم و مشکلی نداره. آخه اصلا این کد خیلی ساده س نکنه شما از Php4 استفاده میکنین؟
شما میتونید با این فایل یک فرم در یافت اطلاعات مثل فرم ارتباط داشته باشید . ضرر نداره می تونید دانلود کنید.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.