PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : چطور با Rss در جوملا کار کنم

mohammadbcb
23-08-2007, 10:35
طريقه كامل كار كردن با rss و خبر آوردن از سايتهاي ديگر در يك سايت راتوضيح دهيد.:19:

Mohsen khan
23-08-2007, 12:35
RSS چيست؟
حجم زياد اطلاعات مورد نياز و وب سايت هاي متعدد و متنوع، وقتي براي گشت و گذار در تمام ين سايت هاي اينترنتي باقي نمي گذارد. نياز به سرعت بخشيدن به کسب خبر، فناوري جديد RSS را بوجود آورد. به اين وسيله مي توان به سرعت سايت هاي متعدد خبري و اطلاع رساني را مرور کرد.
همه گير شدن اين فناوري در سايت هاي معتبر خبري و استفاده ي آن در در وبلاگ هاي شخصي به اعتبار اين فناوري افزوده است با استفاده از اين فناوري در يک چشم به هم زدن ، به چکيده اي از مطالب و اخبار به روز شده ي تعداد قابل توجهي از سايت هاي معتبر دست پيدا خواهيد کرد.

چگونه مي توان از RSS استفاده کرد؟
براي استفاده از RSS شما بايد از يک نرم افزار خبر خوان(News Reader) استفاده کنيد در زیر آدرس چند خبر خوان مجاني براي ويندوز قرار دارد:

NewzCrawler ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Awasu ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
FeedDemon ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
FireFox News Reading ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) (لیستی از خبر خوان های مخصوص مرورگر FireFox، ما Wizz RSS News Reader 2.0.7 را به شما پیشنهاد می کنیم)
BottomFeeder ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) (نرم افزاری با منبع آزاد که سیستم عامل های دیگر را نیز پشتیبانی می کند)
تعداد زيادي از اين نرم افزار ها در آدرس Google Directories ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) موجود است.

mohammadbcb
23-08-2007, 13:10
منظورم در جوملاس؟
نه ويندوز

amir abbas
23-08-2007, 14:02
خوب شما اگر موقعی که این تاپیک رو ایجاد کردی اون تیترش رو هم درست انتخاب می کردی الان این دوستمون جواب بهتری به شما داده بود.
در کل فرقی نمی کنه. تو جوملا هم شما باید آدرس صفحه feed یک سایت دیگه رو به جوملا بدی تا اون بره و آخرین تیتر خبر ها رو بگیره و در جای مورد نظر که شما مشخص کردی نمایش بده.
من اینو دوباره باید بفرستم تو بخش مدیریت محتوا- تیتر تاپیک هم اصلاح شد

ali_golden
23-08-2007, 14:05
منظورم در جوملاس؟
نه ويندوز

محمد جان :
تکنولوژی Rss مختص به جوملا نیست و در اکثر نرم افزارهای مدیریت محتوا و اکثر نرم افزارهای ساخت سایت و وبلاگ قرار داده شده
یک مثال ساده برات بزنم : البته با اجازه محسن عزیز
مثلا شما به موضوعات یک سایت علاقه داری (یا دوستته و می خوای مطالب سایت اون رو در قسمتی از سایتت داشته باشی)
شما میای لینک Rss سایت اون رو تو قسمتی از سایتت میذاری
وقتی اون دوستت سایتش رو آپدیت کنه یا مطلبی به سایتش اضافه کنه بصورت خودکار تیتر مطلب در اون قسمت سایت به نمایش در میاد :8:
امیدوارم مثالم واضح بوده باشه :46:

Mohsen khan
23-08-2007, 18:15
درسته
علي جان درست مي گويند
شما فقط يك كامپوننت rss از جوملا در سايتت نصب كن و بعد از rss سايت هاي ديگر استفاده كن

موفق باشيد
محسن

mahdi717
23-08-2007, 19:01
سلام
من هم همین مشکلو دارم ولی نمی دونم چه کدی و کجا باید این کد رو قرار بدم. میخوام اخبار تو صفحه اول سایتم قرار بگیره.
ممنون میشم اگه راهنمایی کنید.

mohammadbcb
25-08-2007, 08:39
:19:اين كه اين تكنولوزي چيه تا حدودي ميدونم با كمك شما هم بهتر فهميدم اما مشكل اينه كه من در newsfeed آدرس rss يك سايت رو ميگذارم اما ميخوام بدونم چه جوري ميشه اي رو نمايش داد؟ از كجا بگيم در كجاي جوملا نشان بده؟:19:

mahdi717
25-08-2007, 14:29
مشکل من حل شد فقط نمیدونم چطوری میشه Rss ها رو تو صفحه اصلی بیارم.

Mohsen khan
25-08-2007, 14:31
اون news feed آر اس اس سايت خودتون هستن
شما در سايت

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

يك ماژول انتخاب و در سايت خودتون نصب كنيد
اون وقت لينك مورد نظر را در ماژول وارد كنيد و ماژول را در سايت منتشر كنيد و نتيجه را ببينيد .

Mohsen khan
25-08-2007, 14:32
مشکل من حل شد فقط نمیدونم چطوری میشه Rss ها رو تو صفحه اصلی بیارم.
شما بايد در قسمت مديريت ماژول روي ماژول مورد نظر كليك كنيد
در صفحه جديد در قسمت " در كدام صفحات نمايش داده شود " صفحه اصلي را انتخاب كنيد .

ma.fardbastani
25-08-2007, 15:09
سلام
من در جوملا از rss استفاده کردم و یه مشکل کوچیک دارم .
این لینک رو ببینید و ایرادش رو بگید.

mahdi717
25-08-2007, 15:19
ولی Newsfeeder یه نوع component هست و در component هم جایی برای اتخاب صفحه اصلی ندیدم.

mahdi717
25-08-2007, 15:32
فکر میکنم کسی منظور منو نفهمیده.
من میخوام توی صفحه اصلی یه Box درست کنم و اخبار یه سایت که RSS هست را توی این Box نشون بدم.
ولی الان بازدید کننده مجبوره روی لینک اخیار RSS کلیک کنه بعد بره موضوع انتخاب کنه تا بتونه اخبار جدید رو ببینه.
ممنون میشم راهنمایی کنید.:20:

Mohsen khan
25-08-2007, 20:34
اين news feed تفاوت داره
چند پست بالاتر يك لينك دادم كه همگي ماژول هستند
شما يكي را دانلود كنيد و توي صفحه اصلي نمايش دهيد
و لينك منبع را هم بگذاريد در ماژول

Mohsen khan
25-08-2007, 20:36
ma fardbastani

اين ماژول كه نصب كردين با utf-8 سازگار نيست
ماژول ديگري استفاده كنيد

mohammadbcb
26-08-2007, 08:50
:19:اين مازول هايي رو كه گفتيد من هم نصب كردم چه جوري بيارمش در وسط صفحه نمايش بده نه در منو كناري؟:19:

Mohsen khan
26-08-2007, 10:31
:19:اين مازول هايي رو كه گفتيد من هم نصب كردم چه جوري بيارمش در وسط صفحه نمايش بده نه در منو كناري؟:19:
در قسمت ماژول ها رو ي نام ماژول كليك كن
بعد موقعيت ماژول را بزار top

اينجا

يك مقاله در مورد ماژول ها هست
بخونيد كامل با تصوير توضيح دادم

mohammadbcb
26-08-2007, 12:47
ممنون هستم از شما دوست عزير

ma.fardbastani
27-08-2007, 11:04
ma fardbastani

اين ماژول كه نصب كردين با utf-8 سازگار نيست
ماژول ديگري استفاده كنيد

اینو من نصب نکردم روش بوده حلا شما یه لینک بدین من یه ماژول سالم دانلود کنم.

ممنونم

mohammadbcb
27-08-2007, 13:25
برو تو سايت جوملا دات ارگ بخش extintion سرچ كن "تش اثشيثق ئشيتعمث" و دومي رو دانلود كن

ma.fardbastani
27-08-2007, 16:14
برو تو سايت جوملا دات ارگ بخش extintion سرچ كن "تش اثشيثق ئشيتعمث" و دومي رو دانلود كن

:18::18::18::18:

mohammadbcb
28-08-2007, 13:01
ببخشيد به جاي انگليس فارسي تايپ كردم سرچ كن : mod-slick

mahdi717
01-09-2007, 09:33
سلام به همگی.
من ماژول rss_silck رو نصب کردم توی localhost کار میکنه ولی وقتی سایتو upload میکنم کار نمیکنه. کسی میدونه مشکل چیه؟ ممنون.

Mohsen khan
01-09-2007, 10:07
سلام به همگی.
من ماژول rss_silck رو نصب کردم توی localhost کار میکنه ولی وقتی سایتو upload میکنم کار نمیکنه. کسی میدونه مشکل چیه؟ ممنون.
من نصبش كردم مشكلي نداشت
مشكل ما چيه با اين ماژول ؟

mahdi717
01-09-2007, 10:30
من توی localhost که نصب میکنم هیچ مشکلی نداره و کار میکنه ولی وقتی سایتو upload میکنم فقط آیکونSlick RSS یا هر اسمی که براش انتخاب کنیمو نشون میده و مطالب سایتهای دیگه رو نشون نمیده. ممکنه اشکال از template باشه؟ از تم dg-black استفاده میکنم که روی پک جوملا قرار داره.
البته با template های دیگه هم که امتحان کردم همین مشکلو داره.

mahdi717
01-09-2007, 12:43
کسی جواب ما رو نمیده؟

Mohsen khan
01-09-2007, 12:52
من توی localhost که نصب میکنم هیچ مشکلی نداره و کار میکنه ولی وقتی سایتو upload میکنم فقط آیکونSlick RSS یا هر اسمی که براش انتخاب کنیمو نشون میده و مطالب سایتهای دیگه رو نشون نمیده. ممکنه اشکال از template باشه؟ از تم dg-black استفاده میکنم که روی پک جوملا قرار داره.
البته با template های دیگه هم که امتحان کردم همین مشکلو داره.
سلام
من احتمال مي دم از همون تمپلت باشه
چون ماژول هاي ديگر رو هم كه روش تست كردم بعضي هاش جواب نداد

شما از آر اس اس كدوم سايت استفاده مي كنيد سايت هاي خبري؟
تنظيمات داخل ماژول رو هم درست انجام دادين ؟

mahdi717
01-09-2007, 15:00
آره سایتهای خبری هستش. مگرر به جز تغییر نام ماژول و قرار دادن آدرس Rss سایت کار دیگه ای هم باید بکنم؟
من روی localhost که امتحان میکنم کار میکنه ولی وقتی upload میکنم رو اینترنت کار نمیکنه.

mahdi717
01-09-2007, 15:24
شما میتونید یه ماژول Rss که امتحان کرده باشید و روی نت هم کار کرده باشه معرفی کنید؟

mahdi717
01-09-2007, 16:36
ظاهرا ربطی به template نداره چون RSS رو template های دیگه هم کار نمیکنه. کسی میتونه یه RSS خوب معرفی کنه؟

Mohsen khan
01-09-2007, 16:44
من همين rss را استفاده كرده ام و در وب و بصورت آنلاين جواب داده است

mohammadbcb
05-09-2007, 10:20
دوستام با عرض سلام مجدد یه چند روزی مسافرت بودم چه جوری میشه که وقتی rss خبر میلر بعضی عکسها را نمیاره؟:19:

Mohsen khan
05-09-2007, 16:11
دوستام با عرض سلام مجدد یه چند روزی مسافرت بودم چه جوری میشه که وقتی rss خبر میلر بعضی عکسها را نمیاره؟:19:
حتما عکس ها درست نصب نشده

fanavari86
30-11-2015, 13:53
سلام
من روی سایت خودم وقتی روی گزینه feed در قسمت page info کلیک میکنم، آدرس مسیر بهم میده نه rss
یعنی دقیقا لینک داخل نوار آدرس رو میده
باید چکار کنم؟ خیلی به لینک rss سایتم نیاز دارم
ممنون