مشاهده نسخه کامل
: 2 مشکل
shamim24
23-08-2007, 09:54
سلام به دوستان عزیز..
جدیدا با دو مشکل مواجه شدم...
اولیش در مورد صدای کامپیوترم هست که بعضی از اوقات نه همیشه مثل ماشینی که هی گاز بدن و پاشونو از رو گاز بردارن یه همچین حالتی داره ...یعنی صدای یکنواختی نمیده ... در حالات عادی صدای کامپیوترم اینجوری نیست ولی وقتی این حالت میشه هم صداش بلندتر میشه هم اون یکنواختی رو از دست میده....البته مشکلی ایجاد نکرده ولی می خواستم بدونم دلیلش چیه؟؟؟؟
دومیش هم اینه که هر از چند از گاهی modem رو remove شده نشون میده....و توی device managr هم اصلا modem وجود نداره...وقتی هم که در این شرایط می خوام کانکت شم پیغام میده که the modem was not found or busy
ولی بعد از چند بار ری استارت کردن و یا خاموش کردن و مثلا چند ساعت بعد روشن کردن درست میشه...
(در ضمن چند وقت پیش مادر بورد و پاورم سوخت و اونها رو بعلاوه cpu و یه جند تا چیزدیگه عوض کردم....قبلا اینطوری نبود)
خیلی ممنون میشم نظرتونو بگید...
javadshahvand
23-08-2007, 12:07
اولین مشکل رو متوجه نشدم چه موقعه ای اینجوری میشه
دوم اینکه جای اسلات مودم رو عوض کن معمولاً اگه مدل دقیق مودم نصب نشه این پیغام رو میده درایور خودشو نصب کن
amir wolf
23-08-2007, 18:43
سلام دوست عزیز
اولیش یه چیز نزدیک دستگاهت(کیست) نویز می ده مثلا موبایل یا آنتن هایی که رو تلوزیون نصب می شه یا چیزهایی مثل اینها
دومیش اینکه ویندوزتو عوض کن ببین بازم همچین مشکلی رو داری؟ اگه بازم دوچار این مشکل شدی مودمتو تو یه Pci دیگه نصب کن ،ببین بازم اینطوری میشه ؟ نتیجرو اعلام کن
alireza20202003
23-08-2007, 23:47
از مدیا پلیر استفاده نکن و از یک پلیر دیگه استفاده کن ببین همچنان صدا اونطوری میشه. یا اگه از مدیا پلیر استفاده میکنی ببین که بخش SRS WOW Effects خاموش هست یا نه؟
shamim24
24-08-2007, 11:07
سلام و ممنون از دوستانی که لطف کردند و نظرشونو گفتند...
در مورد صدای کامپیوتر چیزی که نویز بندازه کنارش نیست....اما تنها پلیری که در حال حاضر روش نصبه همین مدیا پلیر هست...و من هم از همین استفاده میکنم(البته wow effect خاموش هست)...حالا یه چند وقت ازش استفاده نمی کنم ببینم چی میشه...
اما در مورد مودم....ما مثل شما حرفه ای نیستیم:20:...تا حالا خودم ویندوزم رو عوض نکردم:18:اینکه جای اسلات مودم رو عوض کنم یا ... رو دقیق متوجه نشدم...اگه ممکنه قدم به قدم توضیح بدین که باید چکار کنم...البته یه راهی باشه که چیزی به هم نریزه....
سلام و ممنون از دوستانی که لطف کردند و نظرشونو گفتند...
در مورد صدای کامپیوتر چیزی که نویز بندازه کنارش نیست....اما تنها پلیری که در حال حاضر روش نصبه همین مدیا پلیر هست...و من هم از همین استفاده میکنم(البته wow effect خاموش هست)...حالا یه چند وقت ازش استفاده نمی کنم ببینم چی میشه...
اما در مورد مودم....ما مثل شما حرفه ای نیستیم:20:...تا حالا خودم ویندوزم رو عوض نکردم:18:اینکه جای اسلات مودم رو عوض کنم یا ... رو دقیق متوجه نشدم...اگه ممکنه قدم به قدم توضیح بدین که باید چکار کنم...البته یه راهی باشه که چیزی به هم نریزه....
کار سخت شد
ویندوز که یا خودت نصب کن ( کتاب آموزش نصب ویندوز ایکس پی رو بخر ) یا یکی رو بیار واست عوض کنه
...
قسمت دوم مودم پشت کامپیوتر توی 1 شکاف قرار گرفته ( در کیس رو باید باز بکنی
توی همه کیس ها چند تا شکاف است
از توی شکاف خودش خارجش کن و توی شکاف کناریش بزار ( یه کمی زور میخواد.نترسی ها نمیشکنه )
همون طور عین قبلش که توی شکاف قبلی بود
البته اگه از کسی که وارد باشه کمک بگیری بهتره:46:
shamim24
24-08-2007, 12:03
خواهشا کار به اینجاها نکشه....
یک نکته ای هست و اون اینکه اگه کلا اشتباه قرار گرفته بود همیشه حالت remove شده داشت...ولی الان هر از چند گاهی این مشکل رو پیدا میکنه....
hossi2007
15-06-2010, 14:05
دوستای عزیز من چند وقتیه بامودم مشکل دارم. یهو میبینی ارور there was no dial tone میده که باعوض کردن اسلات موقتا درشت میشه باز بعد دوسه روز ....
Corvette Racing
15-06-2010, 18:04
این موردو من بخاطر درایورا میدونم.مدل مدمارو بدین کمکتون کنم.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.