مشاهده نسخه کامل
: سطل آشغال ویندوز xp
ایکون سطل آشغال من نیست..کجاست..؟ من باید کجا دنبالش بگردم..هر جا میگردم نیست..چیکار کنم؟
nightmare
23-08-2007, 00:54
این فایل ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])رو دانلود کنید ، Extract کنید و اجراش که کردید Yes بزنید . حالا ریستارت کنید ببینید برگشته یا نه .
تا بعد ...
mamy joon
24-08-2007, 16:35
میتونی روی دسکتاپ کلیک راست کنی بعد در تب دسکتاب بر روی customize desktop کلیک کنی و از اونجا روی recycle bind تیک بزار .
nightmare
24-08-2007, 20:00
میتونی روی دسکتاپ کلیک راست کنی بعد در تب دسکتاب بر روی customize desktop کلیک کنی و از اونجا روی recycle bind تیک بزار .
منظورتون این صفحه هست ؟
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پس چرا من گزینه Recycle Bin نمی بینم ؟ شاید برای من نداره ؟!
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تا بعد ...
javad khafan
24-08-2007, 22:18
روی دسکتاپ کلیک راست کن و ازArrange Icons By تیک گزینه Show Desktop Icons رو فعال کن و یا چند بار فعال و غیر فعال کن شاید درست بشه
دوست عزیز به احتمال زیاد علت این مشکل از رجیستری هست و اون فایلی رو که جناب nightmare گذاشتن , مشکل شما رو در رجیستری برطرف
میکنه . شما باید اون فایل که حجم کمی هم داره رو دانلود کنی و با یه برنامه مثل winrar اونو از حالت فشرده خارج و اجرا کنی . موفق باشی ,
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.