PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : سطل آشغال ویندوز xp

ila
23-08-2007, 00:38
ایکون سطل آشغال من نیست..کجاست..؟ من باید کجا دنبالش بگردم..هر جا میگردم نیست..چیکار کنم؟

nightmare
23-08-2007, 00:54
این فایل ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])رو دانلود کنید ، Extract کنید و اجراش که کردید Yes بزنید . حالا ریستارت کنید ببینید برگشته یا نه .

تا بعد ...

mamy joon
24-08-2007, 16:35
میتونی روی دسکتاپ کلیک راست کنی بعد در تب دسکتاب بر روی customize desktop کلیک کنی و از اونجا روی recycle bind تیک بزار .

nightmare
24-08-2007, 20:00
میتونی روی دسکتاپ کلیک راست کنی بعد در تب دسکتاب بر روی customize desktop کلیک کنی و از اونجا روی recycle bind تیک بزار .

منظورتون این صفحه هست ؟

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

پس چرا من گزینه Recycle Bin نمی بینم ؟ شاید برای من نداره ؟!

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

تا بعد ...

javad khafan
24-08-2007, 22:18
روی دسکتاپ کلیک راست کن و ازArrange Icons By تیک گزینه Show Desktop Icons رو فعال کن و یا چند بار فعال و غیر فعال کن شاید درست بشه

ahsanx
25-08-2007, 05:12
دوست عزیز به احتمال زیاد علت این مشکل از رجیستری هست و اون فایلی رو که جناب nightmare گذاشتن , مشکل شما رو در رجیستری برطرف

میکنه . شما باید اون فایل که حجم کمی هم داره رو دانلود کنی و با یه برنامه مثل winrar اونو از حالت فشرده خارج و اجرا کنی . موفق باشی ,