PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : آموزش آپديت Firmware براي Optical Driver ها

Lord_theOne
22-08-2007, 16:00
موضوع آموزش: آپدیت firmware درایوهای نوری

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

آپدیت firmware برای رفع مشکلات احتمالی و ناسازگاری ها به کار می ره و مختص تمام Optical Drive ها هست.

برای مشاهده مدل Optical Drive و نسخه firmware خودتون از برنامه Nero Info Tool استفاده کنید.

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

Nero Info Tool یک برنامه جانبی Nero است که با نصب Nero این برنامه نصب می شود که در آدرس زیر نصب می شود.

به شماره های مشخص شده در شکل بالا دقت کنید:

در این جا شما درایور خود را انتخاب می کنید

و در قسمت شماره دو نسخه firmware رو مشاهده می کنید:

قسمتی که نوشته Sony این شرکت Optical Driver شما است.
مدل Optical Driver شما این DVD RW DRU-830A است.

نحوه آپدیت به نسخه جدید:

1. ابتدا به سایت سازنده Optical Drive خود مراجعه کنید.
2. در قسمت دانلود سایت صفحه مربوط به درایو خودتون رو پیدا کنید و از اونجا آخرین نسخه firmware رو دریافت کنید.

ممکن است سازنده Optical Drive شما سایت نداشته باشد یا مدلی که شما دارید در سایت آن موجود نباشد، در صورتی که اینطور بود به سایتهای 3rd Party مراجعه کنید مثل:

بعد از دریافت فایل مورد نظر ویندوز رو Restart کرده و وارد Safe Mode شوید.

نسخه ای که از اینترنت دریافت کردید رو اجرا کنید. (این مرحله بین برندهای مختلف تا حدی متفاوت است.)

بعد از اجرای فایل و تایید آپدیت، پیغامی درباره وضعیت آپدیت به شما داده خواهد شد که موفقیت آمیز بودن آن را نشان می دهد. حالا سیستم خود را Restart کنید و دوباره وارد Nero Info Tool شده و نسخه firmware رو چک کنید. می بینید که نسخه firmware آپدیت شده و درایو شما در حال حاضر از نسخه جدید استفاده می کند.

اميدوارم بدردتون بخوره
مشكلي هم داشتيد همينجا مطرح كنيد يا مطلبي داشتيد
با تشكر

arash rashno
25-08-2007, 00:21
ممنون مسعود جان از مقالتون
من چند بار این کار رو کردم ولی میخوام بدونم اگر وسط این کار برق بره و درایور خراب بشه گارانتی قبول میکنه یا نه اصلا اگر آپدیت کنیم اونم با موفقیت فردا خدا نکرده بریم گارانتی برای مورد دیگه به این مسئله گیر نمی دهند ؟؟؟؟؟؟؟

Lord_theOne
25-08-2007, 06:12
من فكر نكنم گارانتيها بفهمند
اگر هم بفهمند وسط كار خراب بشه و ديگه بالا نياد فكر كنم گارانتي حساب نكند
امتحان نكردم وسط كار خراب بشه چه اتفاقي مي افتد چون بعضي از Firmware ها توي 99% نسخه خودشون را عوض مي كنند و اگر مثلا در 50 درصد برق برود مشكلي براشون پيش نمي آيد
اگر نشخه جديد بريزي فكر نكنم از گارانتي خارج بشود نه نمي شود
هر سخت افزاري وقتي مي آيد بيرون سعي مي كند اخرين ورژن Firmware يا Bios را بگذارد روش مثلا با 6 ماه قبلش كه نسخه 2 بوده الان كه نسخه 3 آمده اگر الان توليد كند با نسخه 3 مي دهد بيرون

Viren
15-09-2007, 08:09
من یک سوال دارم

Firmware چه فایده ای داره؟

javadshahvand
15-09-2007, 09:56
من یک سوال دارم

Firmware چه فایده ای داره؟

Firmware یا سفت افزار در واقع نرم افزاری است که بین نرم افزار با سخت افزارارتباط برقرار می کند و اجازه می ده که نرم افزار توسط سخت افزار خوانده یا اجرا شود و می توان آنرا ویرایش و یا نوشت و پاک کرد . برای اینکه دقیقا متوجه شوید Firmware چیست به تعریف ویکی پدیا از Firmware ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) مراجعه کنید.

شرکتها هر چند وقت یکبار برای اصلاح ایرادهای رایترهای خود یک به روز کننده فیرم ویر ارائه می دهد که با اجرای آن کاربران می توانند اشکالاتی را که با تحقیقات روی فیرم ویرهای قبلی کشف شده را رفع کنند. مثلا حل کردن مشکل خواندن VCDهای قفل دار یا اصلاح زمان عکس العمل هنگامی که دکمه Reject فشار داده می شود و اصلاح سرعت رایت برای بعضی سی دی ها و کیفیت رایت CD-R و اصلاح سازگاری با بعضی سی دی های خام جدید و همینطور نرم افزارهای رایت جدید تغییر و اضافه کردن پشتیبانی از CD-R/RW ها وبسیاری از باگها و ایرادهای دیگر که ممکن است Firmware رایترها داشته باشند.

glc_engineer
21-10-2007, 12:59
من فكر نكنم گارانتيها بفهمند
اگر هم بفهمند وسط كار خراب بشه و ديگه بالا نياد فكر كنم گارانتي حساب نكند
امتحان نكردم وسط كار خراب بشه چه اتفاقي مي افتد چون بعضي از Firmware ها توي 99% نسخه خودشون را عوض مي كنند و اگر مثلا در 50 درصد برق برود مشكلي براشون پيش نمي آيد
اگر نشخه جديد بريزي فكر نكنم از گارانتي خارج بشود نه نمي شود
هر سخت افزاري وقتي مي آيد بيرون سعي مي كند اخرين ورژن Firmware يا Bios را بگذارد روش مثلا با 6 ماه قبلش كه نسخه 2 بوده الان كه نسخه 3 آمده اگر الان توليد كند با نسخه 3 مي دهد بيرون

در صورتي كه عيب ظاهري و سوختگي مشهود نداشته باشن مشكلي از بابت گارانت ندارين

mohally
31-10-2007, 04:37
با سلام
آقا من یه خراب کاری کردم اونم اینکه فریموال کومبو لایتون رو روی دی وی دی رام گیگابایت ریختم
حالا اونو اصلا نمیشناسه
چی کارش باید بکنم
با تشکر

Lord_theOne
31-10-2007, 06:14
اگر بتوني همون نسخه ماله خودشو پيدا كني و باز بزني براي آپديت اگر بهت پيغام داد كه نمي شناسم كه سخت افزارت رفته بايد ببريش گارانتي
اگر هم كه رفت براي آپديت كه درست مي شود

glc_engineer
07-11-2007, 23:36
اساتيد محترم و دوستان گرامي آيا كسي ميتونه به من فريم وير جديد سيدي رام قيديم كريتيو .همونهايي كه كنترل داشتن و بعضي ها تو ماشن ازشون استفاده ميكردن رو بده. خود سازندش ديگه پشنيباني نمي كنه. اين سي دي رام يادگار دوران جاهليت با پيكان مدل 61 موتور تخت منه

Gabana
08-11-2007, 02:43
من داشتم يه دونه ..
اما الان مدلش يادم نيست. خودت مودلشو نمي دوني ؟

glc_engineer
08-11-2007, 18:06
من داشتم يه دونه ..
اما الان مدلش يادم نيست. خودت مودلشو نمي دوني ؟

CREATIVE cd3220e sc980325

firmware version 1.04

فقط اينو بگم كه اون موقع آخر سي دي رام بود و جزو معدود سي دي رام هاي كريتيوه كه صحيح و سالم مونده
:8:

glc_engineer
13-11-2007, 22:27
اساتيد و دوستان كسي نتونست كمكي بكنه؟؟؟

Gabana
13-11-2007, 22:55
خيلي قديميه ..
من متاسفانه نتو نستم چيزي پيدا كنم /.

glc_engineer
14-11-2007, 07:42
خيلي قديميه ..
من متاسفانه نتو نستم چيزي پيدا كنم /.

ممنون از زحمتي كه كشيدي

shermanpop
05-01-2008, 01:24
ریستارت شدن سیستم توسط سیدی رایتر
------------------------------------------------------
با سلام خدمت دوستان عزیز.
من یه سیدی رایتر سامسنگ دارم که وقتی وصلش میکنم دتکت میشه و سیستم هم میشناسش ولی وقتی سیدی داخلش میزارم همین که شروع به خوندن سیدی میکنه سیستم ریستارت میشه. حالا چه سیدی خام باشه چه پر. ربتی هم به ویندوز نداره چون خارج از ویندوز هم امتحان کردم همینطور شد. حدود یه یک ماههی هست که اینجوری شده. فریمور جدیدش رو هم از سایت سامسونگ گرفتم و آپدیت کردم ولی باز هم همونجوره.
کابل عوض کردم. سوکت master و sla رو عوض کردم باز هم جواب نداد.
جالب اینجاست که در 5 درصد موارد سیستم ریستارت نمیشه و به خوبی کار میکنه و حتی رایت هم میکنه.
لطفاً راهنمایی کنید.

glc_engineer
08-01-2008, 11:14
ریستارت شدن سیستم توسط سیدی رایتر
------------------------------------------------------
با سلام خدمت دوستان عزیز.
من یه سیدی رایتر سامسنگ دارم که وقتی وصلش میکنم دتکت میشه و سیستم هم میشناسش ولی وقتی سیدی داخلش میزارم همین که شروع به خوندن سیدی میکنه سیستم ریستارت میشه. حالا چه سیدی خام باشه چه پر. ربتی هم به ویندوز نداره چون خارج از ویندوز هم امتحان کردم همینطور شد. حدود یه یک ماههی هست که اینجوری شده. فریمور جدیدش رو هم از سایت سامسونگ گرفتم و آپدیت کردم ولی باز هم همونجوره.
کابل عوض کردم. سوکت master و sla رو عوض کردم باز هم جواب نداد.
جالب اینجاست که در 5 درصد موارد سیستم ریستارت نمیشه و به خوبی کار میکنه و حتی رایت هم میکنه.
لطفاً راهنمایی کنید.

آقا اين مطلب اينجا جاش نبود

matador
26-01-2008, 23:11
دوستان سلام . من امروز یک دی وی دی رایتر hp مدل 1035d خریدم . هر چی میگردم firmware شو گیر نمیارم . میشه شما دوستان کمک کنید تا من بتونم پیدا کنم . ورژن firmware فعلی FH25 است با تشکر

panther99
15-02-2008, 22:17
CD Rom من مدلش اینه ASUS CD S-400/A هرچی گشتم آپدیت فیرمویرشو پیدا نکردم. ممکنه دوستان زحمتشو بکشن . ممنون میشم.

Aloneboy
01-03-2008, 21:52
من این کارو انجام دادم ولی اصلا ورژن firmware تغییری نکرد!مشکل از چی هست؟

Gabana
01-03-2008, 23:14
چه کار کردی دقیقا ؟
با چه نرم افزاری سنجیدی که دیدی تغییر نکرده ؟

EHSANRF
01-03-2008, 23:32
دوستان عزیز من یه مدل دارم Benq dw1650 که CD یا dvd که میذاری دو سه بار میاد بیرون و میره داخل! نمیشه کاریش کرد! تمام فریمور ها رو هم امتحان کردم ولی درست نشد که نشد!

ضمناً یه مدل Asus S400/a هم دارم که اینترنت رو زیرورو کردم و فریمورش رو پیدا نکردم ! کسی اگه داره لطف می کنه!
با تشکر

nobody2000
10-03-2008, 23:50
توجه توجه

همیشه آپدیت کردن Firmware به معنی کارکرد بهتر نیست .فقط اگه درایوتون با Firmware فعلی مشکل داره سراغ Firmware جدید تر برید :8:

glc_engineer
11-03-2008, 11:21
دوستان عزیز من یه مدل دارم Benq dw1650 که CD یا dvd که میذاری دو سه بار میاد بیرون و میره داخل! نمیشه کاریش کرد! تمام فریمور ها رو هم امتحان کردم ولی درست نشد که نشد!

ضمناً یه مدل Asus S400/a هم دارم که اینترنت رو زیرورو کردم و فریمورش رو پیدا نکردم ! کسی اگه داره لطف می کنه!
با تشکر
بعضي مدلها ديگه از طرف سازنده پشتيباني نميشه

iraniansatellite
31-03-2008, 20:10

با تشکر

همیشه اینجوری هست تسمه درایو نوری خود تو عوض کن مشکلت حل میشه

فریم وار ایسوز را از اینجا بگیر

iraniansatellite
31-03-2008, 20:14
دوستان سلام . من امروز یک دی وی دی رایتر hp مدل 1035d خریدم . هر چی میگردم firmware شو گیر نمیارم . میشه شما دوستان کمک کنید تا من بتونم پیدا کنم . ورژن firmware فعلی FH25 است با تشکر

اگه تازه خریدید که فریم وارش بروز هست و احتیاجی به آپدیت ندارد

ganje nahofte
14-04-2008, 02:22

با تشکر

باید تعمیر سخت افزاری بشه، اگه گارانتی نداره ببر پیش کسی که کارش تعمیر اینجورچیزهاست.

عمو میلاد
24-04-2008, 15:00
سلام
من دی وی دی رام ایسوس مدل E616a3t دارم
اشتباهی مدل E616a3 رو ریختم
حالا دی وی دی رامم اصلا درشم باز نمیشه
چی کار کنم ؟

glc_engineer
25-04-2008, 10:59
سلام
من دی وی دی رام ایسوس مدل E616a3t دارم
اشتباهی مدل E616a3 رو ریختم
حالا دی وی دی رامم اصلا درشم باز نمیشه
چی کار کنم ؟

فريم وير اصليشو بگير دو باره بريز روش

عمو میلاد
26-04-2008, 12:34
فريم وير اصليشو بگير دو باره بريز روش
ممنون دوست عزیز....
این کارو کردم ولی با ارور : NO matched device مواجه شدم :41:
حالا به شرکت ASUS یه میل دام ببینم چی میشه.....
بازهم ممنونم

عمو میلاد
28-04-2008, 18:05
از ASUS بهم جواب دادن ....
همون Firmware اصلی خودش رو واسم فرستادن و گفتن این رو نصب کنم
منم 2باره میل دادم گفتم اگه این نصب میشد که منت شما رو نمیکشیدم....
حالا ببینم کی جوابم رو میدن

Amin_0913
25-05-2008, 17:08
سلام
ماله من Sony Dru830a هست
الان بعضی از Dvd ها نمیخونه و اونها رو مثل Dvd خام نشون میده
یه چندبار Frimware نصب کردم جواب میداد اما حالا نه
نمیدونم چیکار کنم.

Ghaioom
26-05-2008, 14:01
سلام
کسی میتونه به من کمک کنه؟
چه طوری میتونم مال SUZUKI رو پیدا کنم؟
لطفاً سریع چندین روزه که cd و dvd منو نمیخونه.
ممنون میشم.

Ghaioom
27-05-2008, 11:41
کسی نیست منو راهنمایی کنه؟؟؟

Stream
27-05-2008, 14:39
روی خود درایوهای SUZUKI آدرس یک سایت برای دانلود Formware رو نوشته!

Ghaioom
29-05-2008, 09:32
کجاش من که نمیبینم؟
روی درایور نوشته ؟ یعنی باید کیس رو باز کنم بعد ببینم که سایت نوشته؟
اگه اینطوره من کیس رو باز کردم سایتی ندیدم.
چیکار کنم؟سایتشو ندارین؟

Stream
29-05-2008, 14:29
تا اونجایی که یادمه روی جلوی درایو نوشته بود! یعنی نیاز به باز کردن هم نیست. سایتش رو یادم نیست ولی می تونی مدلش رو سرچ کنی شاید چیزی پیدا بشه.

am_omid
30-05-2008, 07:19
کجاش من که نمیبینم؟
روی درایور نوشته ؟ یعنی باید کیس رو باز کنم بعد ببینم که سایت نوشته؟
اگه اینطوره من کیس رو باز کردم سایتی ندیدم.
چیکار کنم؟سایتشو ندارین؟

Ghaioom
01-06-2008, 17:45
سلام دوست عزیز
ممنون
ولی تو سایتش Firmware نبود برای دانلود.
حالا چیکار کنم؟؟
یکی به داد ما برسه.

Ghaioom
04-06-2008, 09:26
آقا من یه راهنمایی میخوام فقط همین از کجا دانلود کنم؟؟؟؟؟؟؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مگه اینجا مشکلاتت رو راهنمایی نمیکنن؟؟؟؟؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

R_M_1002
05-06-2008, 00:29
با سلام.
من فريمور cd-rw كمپاني asus رو ميخوام
مدل 52x32x52
quie track
تو سايت asus كه ميرم اصلا جزو محصولاتش cd-rw نيست !
فوري ....

web2003
21-06-2008, 17:33
دوستان آيا dvd r/w farassoo fod-740 هم قابل آپديته و از كجا فريم وير جديدش رو بگيريم

javadshahvand
21-06-2008, 18:00
دوستان آيا dvd r/w farassoo fod-740 هم قابل آپديته و از كجا فريم وير جديدش رو بگيريم

این رایتر جدیده نیازی به آپدیت نداره؟!!!!!!

MSZ.The.Movie
24-01-2009, 10:11
سلام
از کجا میتونم فرم ور جدید برای دی وی دی رایتر HP 1035d دانلود کنم؟
ممنون

AKBARPARS
13-02-2009, 01:27
DVD/RW NEC Model : AD-7170A
1) فریم ویر DVD رایتر NEC مدل AD-7170A میخواستم. فریم ویر این مدل DVD رایتر خیلی گشتم و به ادرسی که در صفحه اول تایپیک بود هم رفتم اما چیزی که بدردم بخوره پیدا نکردم یا نتونستم پیدا کنم.

2) لطفا یه بازنگری به صفحه اول تایپیک (منظورم نحوه ی اپدیت FirmWire اپتیکال درایورها است) بیندازید چون به هیچ وجه عکسها نشان داده نمیشود .

با تشکر !؟:10::11::40:

boy_kochak
03-03-2009, 16:20
سلام دوستان من حدود یک ماه پیش یه DVDRW PIONEER مدل dvr-16fxb خریدم با dvd و cd رایت و پخش کردم اما امروز یه DVD گرفتم تصویری که برای پخش کردنش زور میزنه اما نمیتونه .... من این dvd رو با مدل سونی امتحان کردم به راحتی پخش کرد با dvd player هم پخش شد ..... حالا من باید چی کار کنم ......

راستی برای آپدیت firmware به سایتش هم رفتم و مدلی رو که نرو نشون داد DVR -116 رو دانلو کردم و مثل راهنمایی سایتش عمل کردم اما این رو نشون میداد .....

حالا موندم مشکل کجاست ....؟///

برای امتحانم تمامی کابل های IDE مربوط به بقیه درایوام رو قطع کردم و فقط برای درایو پایونیر رو گذاشتم ... اما بازم همین رو نشون داد ....من چی کار باید بکنم ؟؟؟؟////

boy_kochak
04-03-2009, 16:54
هیچ کس نبود ما رو راهنمایی کنه ......................

sori52
06-03-2009, 19:09
با سلام خدمت شما عزیزان من چگونه میتونم اوپتیکم رو تمیز کنم

ehsankalak
06-03-2009, 19:45
با سلام خدمت شما عزیزان من چگونه میتونم اوپتیکم رو تمیز کنم
اگه لپ تاب داری که راحت می تونی با فشار باد و یه گوش پاک کن و الکل سفید ردیفش کنی ولی اگه برای pc هست که باید اول از تو کیس درش بیاری بعد قابشو باز کنی و تمیزش کنی فقط یادت باشه قبل از باز کردن قابش در اپتیکال درایوت باز باشه تا موقع درآوردن قاب دچار مشکل نشی !

extreme2006gh
23-03-2009, 10:34

آپدیت firmware برای رفع مشکلات احتمالی و ناسازگاری ها به کار می ره و مختص تمام optical drive ها هست.

برای مشاهده مدل optical drive و نسخه firmware خودتون از برنامه nero info tool استفاده کنید.

nero info tool یک برنامه جانبی nero است که با نصب nero این برنامه نصب می شود که در آدرس زیر نصب می شود.

قسمتی که نوشته sony این شرکت optical driver شما است.
مدل optical driver شما این dvd rw dru-830a است.

نحوه آپدیت به نسخه جدید:

1. ابتدا به سایت سازنده optical drive خود مراجعه کنید.
2. در قسمت دانلود سایت صفحه مربوط به درایو خودتون رو پیدا کنید و از اونجا آخرین نسخه firmware رو دریافت کنید.

ممکن است سازنده optical drive شما سایت نداشته باشد یا مدلی که شما دارید در سایت آن موجود نباشد، در صورتی که اینطور بود به سایتهای 3rd party مراجعه کنید مثل:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدبعد از دریافت فایل مورد نظر ویندوز رو restart کرده و وارد safe mode شوید.

نسخه ای که از اینترنت دریافت کردید رو اجرا کنید. (این مرحله بین برندهای مختلف تا حدی متفاوت است.)

بعد از اجرای فایل و تایید آپدیت، پیغامی درباره وضعیت آپدیت به شما داده خواهد شد که موفقیت آمیز بودن آن را نشان می دهد. حالا سیستم خود را restart کنید و دوباره وارد nero info tool شده و نسخه firmware رو چک کنید. می بینید که نسخه firmware آپدیت شده و درایو شما در حال حاضر از نسخه جدید استفاده می کند.

اميدوارم بدردتون بخوره
با تشكر

ببخشید من اینجا شکلی نمی‌بینم میشه بگید کدوم شکل ؟

masoud93
29-03-2009, 14:40
کسی از اون مطالبی که در صفحه ی 1 و در پست 1 نوشته شده نتیجه گرفته اگر گرفته بگه که ما هم اون کارارو انجام بدیم.

Lord_theOne
04-06-2009, 11:47
دوست عزیز اینهم مثل بایاس مادربرد هست که بعضی ها آپدیت نمی کنند
خوب ببین فریمور جدید که می آید چه کارهایی دارد مثلا بعضی هاشون خطاهایی دارند که این کار رفعش می کنه باید نگاه کنید نسخه جدید چه کاری را انجام می دهد

FAR_FA
06-06-2009, 09:29
سلام

دوستان، يك هفته پيش به توصيه اكثر دوستان دور و نزديك و دوستان اينترنتي يك دي وي دي رايتر از نوع Lite-on 22x خريدم.
مدلش iHAP322 هستش
خيلي خوب رايت ميكنه خيلي خوب ايميج ميگيره ، سرعتش خوبه و ... ولي يه مشكل بزرگ داره اينه كه فيلمهاي DVD+R رو
باز نميكنه . Firmware جديدش رو دانلود كردم (UL15 ) باز نتونست بخونه . ويندوز عوض كردم باز نشد(SP3 ) . جاي جامپر ها رو
عوض كردم باز نشد . لايتون رو روي مستر و دي وي دي رام ايسوس 16X رو روي اسلاو قرار دادم باز هم نشد.

البته من به يه نتيجه در اين يه هفته كار با اين رايتر رسيدم و اون اينه كه :

1- DVD+R هاي رايت شده با حجم زير 4GB رو به خوبي باز ميكنه . بيشتر از 4 مثلا" 4.23 ، 4.18 , ... رو نميتونه باز كنه . و من
مجبور ميشم DVD فيلم رو ببرم بيرون برام رايت كنن روي يه DVD-R

2- گاه گاهي با راستارت كامپيوتر و پس از بالا اومدن سيتم در اولين اقدام و قبل از اينكه پنجره اي رو باز كنم DVD+R رو باز ميكنه.
فقط يك بار . يعني بار دوم باز نميشه .در مورد DVD-R ، DVD-ROM اينطوري نيست . اين مدلها رو بخوبي باز ميكنه .

تا حالا پنج شش تا مارك مختلف از DVD هاي رايت شده رو آزمايش كردم (فيلم) ولي باز هم نشد.

دوستان محترم در صورتي كه اطلاعي از اين مشكلم داريد منو راهنمائي كنيد ممنون ميشم .با تشكر
( اگه اينجا جاي اين سوامل نبود پوزش ميخوام )

Amin_0913
29-06-2009, 18:42
سلام

یه DVD RW دارم مدل liteon ihas322 که CD ها میخونه ولی DVD ها رو نه اگه میشه Firmware برام قرار بدید

amirkhan_20e20
29-06-2009, 19:15
سلام

دوستان، يك هفته پيش به توصيه اكثر دوستان دور و نزديك و دوستان اينترنتي يك دي وي دي رايتر از نوع Lite-on 22x خريدم.
مدلش iHAP322 هستش
خيلي خوب رايت ميكنه خيلي خوب ايميج ميگيره ، سرعتش خوبه و ... ولي يه مشكل بزرگ داره اينه كه فيلمهاي DVD+R رو
باز نميكنه . Firmware جديدش رو دانلود كردم (UL15 ) باز نتونست بخونه . ويندوز عوض كردم باز نشد(SP3 ) . جاي جامپر ها رو
عوض كردم باز نشد . لايتون رو روي مستر و دي وي دي رام ايسوس 16X رو روي اسلاو قرار دادم باز هم نشد.

1- DVD+R هاي رايت شده با حجم زير 4GB رو به خوبي باز ميكنه . بيشتر از 4 مثلا" 4.23 ، 4.18 , ... رو نميتونه باز كنه . و من

2- گاه گاهي با راستارت كامپيوتر و پس از بالا اومدن سيتم در اولين اقدام و قبل از اينكه پنجره اي رو باز كنم DVD+R رو باز ميكنه.
فقط يك بار . يعني بار دوم باز نميشه .در مورد DVD-R ، DVD-ROM اينطوري نيست . اين مدلها رو بخوبي باز ميكنه .

تا حالا پنج شش تا مارك مختلف از DVD هاي رايت شده رو آزمايش كردم (فيلم) ولي باز هم نشد.

دوستان محترم در صورتي كه اطلاعي از اين مشكلم داريد منو راهنمائي كنيد ممنون ميشم .با تشكر

شما چک کن ببین وقتی dvd رو میزازی با چه نرم افزاری باز میشه شاید اصلا عیب از نرم افزار باشه .
یه تست دیگه هم بکن ببین اون dvd واسه چه region درست شده . البته باید حواست باشه که region درایو رو 5 بار بیشتر نمیشه عوض کرد .

FAR_FA
03-07-2009, 09:03
شما چک کن ببین وقتی dvd رو میزازی با چه نرم افزاری باز میشه شاید اصلا عیب از نرم افزار باشه .
یه تست دیگه هم بکن ببین اون dvd واسه چه region درست شده . البته باید حواست باشه که region درایو رو 5 بار بیشتر نمیشه عوض کرد .

با تشكر از شما دوست عزيز
من از كجا بايد بدونم كه dvd+R مربوط به چه region ي هست ؟ اگه لطف كنيد و اطلاعاتي در مورد region بديد
ممنون ميشم

karaeyb
05-08-2009, 10:21
سلام خسته نباشید
از دوستان خواهشمندم اگه می تونن فریم ور Description Optiarc DVD RW AD-7170S برام بزارن
من هر چی می گردم این فریم ور گیر نمیارم

Lord_theOne
05-08-2009, 18:06
Amin_0913

گزينه دانلود را كه زدي
Product Spec

karaeyb
اگر سوني باشد اين درايورش هست اينهم شكلش

اينهم درايورش فريمورش

sanatoramir
24-08-2009, 23:57
سلام به دوستان خوب p30

من یه dvd-rw pioneer 216d دارم که درایور اون قدیمی هستش و هرچی گشتم نتونستم پیدا کنم درخواست من اینه که ابدیت جدید اون رو برام بزارین مال من الان 1.9 با تشکر

godsmak
28-08-2009, 14:49
نرم افزاری هست که باهاش بشه از Firmware فعلی Backup گرفت؟
چون Nero InfoTool مدل DVD-RW منو Pioneer DVR-110 نشون میده ولی مدل DVD-RW من Pioneer DVR-A10XLC است!!!

Lord_theOne
01-09-2009, 17:26
داخله نرو همه چيز را درست نشان مي دهد اون مدلي كه گفته درسته خودشه
يا از نشخه هاي جديدترش استفاده كن

pny8gb
13-09-2009, 22:07
ooooooooooooooooooooooooooooooooooooook

marahimi
25-11-2009, 01:14
سلام
من دنبال فیرمور دی وی دی رایتر لپتاپم می گردم ولی نمی تونم پیداش کنم.
اخیرا مشکل جالبی پیدا کرده که اکثر سی دی ها رو نمیتونه رایت کنه ولی روی دی وی دی مشکلی نداره
مدلش اینه
MATSHITA DVD+-RW UJ-875S ATA Device

ممنون میشم کمک کنید

MasoudBJ
18-01-2010, 15:38
من یک DVD writer سونی درام که مدلش اینه: sony DVD RW DRU-680S
ولی هرچی تو سایت سونی و سایتهای دیگ میگردم اصلا همچنین مدلی رو پیدا نمی کنم.
7 ماه هم بیشتر نیست که خریدمش. کسی میتونه کمکی کنه؟

amir3852
20-01-2010, 12:12
با سلام
از همه دوستان خواهشمندم من يك نوت بوك ايسر 5738 دارم كه دي وي دي رايتر matshita DVD -RAm uj892AS Rev 1.0 روش هست به هر كجا سر زدم به هر كسي زنگ زدم ميگن اصلا دي وي دي رايتر 16 سرعته براي نوت بوك نداريم و نيست و يكي اينكه توي هر سايت ميگردم فريمور جديدي براش پيدا نميكنم.
در ضمن از دوستان كسي دي وي دي رايتر اكسترنال سرعت بالا مثلا 16 يا 22 سراغ داره ممنون ميشم
ترو خدا كمك

Jackbil
20-02-2010, 15:10
با سلام
من یه داپلیکیتور 1 به 11 از شرکت پو-ریچ دارم
امروز میخواستم فرم ویرش رو به روز کنم که با پیغام no update file مواجه شدم
کسی میدونه باید چیکار کنم؟
لطفا اگه اطلاع دارید جواب بدید
منتظر جواب هستم
pashangi
18-03-2010, 17:23
آقای Lord_theOne دمت گرم خیلی مفید بود درایو من یکی رو که زنده کرد:8:
بازم ممنونم:11:

Lord_theOne
24-03-2010, 21:38
با سلام
من یه داپلیکیتور 1 به 11 از شرکت پو-ریچ دارم
امروز میخواستم فرم ویرش رو به روز کنم که با پیغام no update file مواجه شدم
کسی میدونه باید چیکار کنم؟
لطفا اگه اطلاع دارید جواب بدید
منتظر جواب هستم

Pashangi دوست عزیز قابلی نداشت

Juventus FC
27-03-2010, 16:30
سلام بر دوستان

ویندوز من با این CD-RW و DVD-RW مشکل پیدا کرده. یعنی در قسمت بوت این دو تا را میشناسه تا وارد ویندوز میشه نمیشناستشون و علامت تعجب جلوشون میزنه.( عکس پایین گویای همه چیز هست).

من هر کاری کردم درست نشد، آپدیت میشه ولی باز همونطوریه!!! پاک کردم باز دوباره خودش همینشکلی نصب میشه!!!!!. ضمن اینکه این ها که اینوطریه CD-RW, DVD-RW هم در MY COPUTER نیستنشون.

reza_jolie
29-03-2010, 10:10
سلام. کسی فریمویر teac dv-w518gm رو نداره؟
تو سایت teac گشتم چیزی پیدا نکردم.

mahnaz89
02-05-2010, 14:41
سلام
لطفاfirmware برای LITEO DVD-RW 20X SATA رو بزارید.
من هرچی گشتم پیدا نکردم.دی وی دی رامم قطع شده،کامپیوتر هم نمیشناستش.
مرسی

mahan-M2
03-05-2010, 05:36
سلام ...
من firmware suzuki SP-280SA رو میخواستم، پیدا نکردم
کسی میتونه یه سایت بهم معرفی کنه؟

nihilnigritude
07-05-2010, 11:55
سلام

من با درایو دی وی دی لپتاپم این مشکلو دارم که بعضی از مواقع که دیسکی توش میزارم هنگ میکنه و از لیست دیوایسهای دیوایس منیجر و مای کامپیوتر هم حذف میشه و باید سیستمو ریست کنم تا برگرده البته این مساله زیاد پیش میاد یعنی از هر 4 - 5 تا دیسکی که میزارم توش یه بار اینطوری میشه ! با آپدیت فیرمور این مشکل حل میشه ؟
مدل درایو : Dell notebook TSST TS-L632D slim
نتونستم این مدلو توی سایت سامسونگ پیدا کنم ! باید چیکار کنم ؟ در سایت opendrivers هم درایوری با همین ورژن بود.

powerslave
06-06-2010, 08:02
سلام

من با درایو دی وی دی لپتاپم این مشکلو دارم که بعضی از مواقع که دیسکی توش میزارم هنگ میکنه و از لیست دیوایسهای دیوایس منیجر و مای کامپیوتر هم حذف میشه و باید سیستمو ریست کنم تا برگرده البته این مساله زیاد پیش میاد یعنی از هر 4 - 5 تا دیسکی که میزارم توش یه بار اینطوری میشه ! با آپدیت فیرمور این مشکل حل میشه ؟
مدل درایو : Dell notebook TSST TS-L632D slim
نتونستم این مدلو توی سایت سامسونگ پیدا کنم ! باید چیکار کنم ؟ در سایت opendrivers هم درایوری با همین ورژن بود.
اینکه با آپدیت فرمور حل میشه یا نه کاملاً مشخص نیست. ویندوزه دیگه. اما برای حل مشکل اولی نیازی به ریست کردن نیست. برو به manage--> device manager-->DVD/CD rom drives و دیسک درایوت ( یا یکی دیگه - اگه یکیشون حذف شده یا یه سخت افزار دیگه و اونوقت از آیکنی به همون نام در تول بار) رو انتخاب کن و روش کلیک راست کن و گزینۀ Scan for Hardware Change رو انتخاب کن. باید به راحتی بر گرده.

اما مشکل خودم اینه که DVD RW LG GSA-H55N دارم که هیچ DVD رو نمیخونه. نه پر (رکورد شده) نه خالی یا خام. اما با CD مشکل نداره. همین الان هم فرمویرش رو آپدیت کردم. من از DVD های Princo استفاده میکنم. شاید انتخاب خیلی خوبی نباشه ولی تا دیشب که مشکلی نداشتن.

amd>intel
06-06-2010, 08:12
بعضی از ایرادها مربوط به اپتیک هست و با اپ دیت فریم ویر حل نمیشه
ولی فریم ویرهای این سایت رو حتما تست کنید

kahkeshan2008
25-06-2010, 11:44
طريقه آپديت فريمور هارد را ميخواستم بدونم آيا نياز به دستگاه سخت افزاري جانبي داره يا نه با تشكر

m.m010011
25-06-2010, 13:56
خیر....................

khorvash_110_bz
03-07-2010, 00:24
با عرض سلام خدمت دوستان عزیز
من می خواستم بپرسم که آیا شما می توانید در پیدا کردن فریمور دی وی دی رایتر لپتاپم کمکم کنین؟جدیدا نمیتونه روی دی وی دی های +R ری رایتبل رایت کنه و فورا ارور می ده ولی میتونه آنها رو بخونه.هرجا رو بگی گشتم؛فریمورش نیست که نیست. مدل دی وی دی رایتر من: MATSHITA UJ-841S است که فریمورش 1.50 است.البته یه مشکل دیگم داره و اون اینه که حتما باید برای رایت فیلم با 2x رایت کنم.رو بعضی از دی وی دی ها بالاتر از 2x نمیره ورو بعضی ها هم که تا 8x می ره،اگه با سرعت بالاتر از 2x رایت کنم تو دی وی دی پلیر گیر می کنه.ممنون میشم کمکم کنین.

jafar_palideh
03-07-2010, 07:39
salam. in sait k shoma moarefi kardid k suzuki ro support nemikone "[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]"

Ehsanpark
11-08-2010, 20:13
این Dirmware رو کسی می تونه پیدا کنه؟
Asus DRW-22B2ST

cool_zero_63
14-08-2010, 19:23
من می خواستم بدونم یعنی کسی اینجا نیست که Firmware Suzuki SP-280SA رو داشته باشه ؟
اصلا سوزوکی رو میشه فرم ورش رو آپدیت کرد ؟
چه کنم ؟

cool_zero_63
14-08-2010, 20:56
می خوام آب پاکی رو بریزم رو دستتون
منم سوزیکی 280 ساتا دارم
آقا آمارشو اساسی گرفتم
ایمیل زدم به شرکت اصلیش توی سنگاپور
اونا معرفیم کردن به سریر کالا
در زیر هم سرویس بی نظیر 24 ساعتشونو ارائه دادم
تو ایران و این چیزا ؟؟؟
جل المخلوق :41:
رو سرم 10 تا شاخ در اومد :8:
خلاصه زنگ زدم و نتیچه این که ماستشون ترشه و اصلا اپتیکال درایو های سوزوکی Firmware ندارن :31::18::8:

:41::41::41::41::41::41::41::41::41:
:41::41::41::41::41::41::41::41::41::41:
سریر سرویس ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) 24 ساعته در 7 روز هفته آماده پاسخگویی به سوالات فنی شما مشتریان گرامی است. بدین منظور کافیست با شما­ره ­09124884048­­ تماس حاصل نمایید.
در ساعات اداری شماره 84048 نیز همانند گذشته آماده پاسخگویی به شما میباشد.
کاری داشتین با RNC_0310633036009@yahoo.com تماس بگیرید .

Dr.FANOOS
29-08-2010, 11:56

آپدیت firmware برای رفع مشکلات احتمالی و ناسازگاری ها به کار می ره و مختص تمام Optical Drive ها هست.

برای مشاهده مدل Optical Drive و نسخه firmware خودتون از برنامه Nero Info Tool استفاده کنید.

Nero Info Tool یک برنامه جانبی Nero است که با نصب Nero این برنامه نصب می شود که در آدرس زیر نصب می شود.

قسمتی که نوشته Sony این شرکت Optical Driver شما است.
مدل Optical Driver شما این DVD RW DRU-830A است.

نحوه آپدیت به نسخه جدید:

1. ابتدا به سایت سازنده Optical Drive خود مراجعه کنید.

ممکن است سازنده Optical Drive شما سایت نداشته باشد یا مدلی که شما دارید در سایت آن موجود نباشد، در صورتی که اینطور بود به سایتهای 3rd Party مراجعه کنید مثل:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدبعد از دریافت فایل مورد نظر ویندوز رو Restart کرده و وارد Safe Mode شوید.

بعد از اجرای فایل و تایید آپدیت، پیغامی درباره وضعیت آپدیت به شما داده خواهد شد که موفقیت آمیز بودن آن را نشان می دهد. حالا سیستم خود را Restart کنید و دوباره وارد Nero Info Tool شده و نسخه firmware رو چک کنید. می بینید که نسخه firmware آپدیت شده و درایو شما در حال حاضر از نسخه جدید استفاده می کند.

اميدوارم بدردتون بخوره
با تشكر

سلام.با تشکر از زحمات شما.اگر امکانش هست عکس های این پست را مجددا آپلود کنید .
من یه سی دی رام ASUS دارم که در برنامه NERO INFO در مقابل FIRMWARE VERSION نوشته شده 1.03
همچنین برای دی وی دی رام من که NEC هست در مقابل FIRMWARE VERSION نوشته شده 1.01
ممنون می شم راهنمایی بفرمایید.
خیلی ممنون:11:

amd>intel
29-08-2010, 12:15
سوزوكي بايد باشه ياد تا ياد ياماها بيوفتيم

Lord_theOne
29-08-2010, 21:35
این فایل PDF است اگر هم مشکلی داشتی همینجا عنوان کن

silhouette
01-10-2010, 19:04
من تازگیا نمیتونم رو dvd+rها راحت رایت کنم یا باید روسرعت پایین بذارم یا کلا دی وی دی مو میسوزونه اگه آپدیتش کنم درست میشه یانه قبلا اینطوری نبود تازگیا اینطوری شده
رایتر lg
وینذوز xp sp3
برنامه رایت nero 10

SAEEDSAMSUNG
02-10-2010, 23:59
ببخشید اپتیکال درایو لب تاپ من هم میشه FIRMWARE شو آپدیت کرد؟
مارکش اینه:

Tsstcorp ts-l633c

basketball
04-10-2010, 00:04
سلام رایتر من اینه 14 ماه پیش گرفتم ال جی دی وی دی رایتر
بعضی از دی وی دی هارو خام نشون میده یعنی میزنه فضای خالی 0 بایت کلا بعضی دی وی دی هارو نشون نمیده ورژن فریم ور 1.2
اینم مدلش
lg hl-dt-st dvd-ram gh22ns30
هرکی تونست بالاتر از 1.2 واسش گیربیاره خیلی ممنون میشم راستی این فریم ور هایی که جلشون زده ODD فرقشون چیه؟
سپاس

Lord_theOne
08-10-2010, 10:26
کمی دیرشد من گرفتار بود

نسخه 2 هست از سایت اصلیش

Emran6630
09-12-2010, 08:51
سلام

مدلش iHAP322 هستش

منم مشكل شما رو با لايتون lh_20a1p دارم با اين تفاوت كه براي DVD+R محدوديت 4گيگ هم نداره كلا نمي خونه
آخرين فريمور رو به تاريخ 1.10.2009 ريختم روش ولي باز همونه بهتر نشده
اگر كسي روش ديگه داره ممنون مي شم ما رو راهنمايي كنه.

Emran6630
09-12-2010, 08:56
با تشكر از شما دوست عزيز
من از كجا بايد بدونم كه dvd+R مربوط به چه region ي هست ؟ اگه لطف كنيد و اطلاعاتي در مورد region بديد
ممنون ميشم

region يعني منطقه

بعضي دي وي دي مخصوص مناطق خاصي هستند كه در صورتي كه دي وي دي رام شما روي آن منطقه تنظيم باشد شما قادر به خواندن اطلاعات آن دي وي دي هستيد

روي my computer راست كليك/ ديوايس منجر/ روي دي وي دي رايتر كليك راست كن/ گزينه آخر properties
بعدش تگ dvd region

دقت كنيد تنها 5بار مي تونيد منطقتون رو عوض كنيد
حتي اگه ويندوز عوض كنيد يا روي يك pc ديگه بندازيد

hamed987
13-12-2010, 01:04
من hp 1260i دارم. تو برنامه نرو نسخه رو hc01 زده. تو سايتش رفتم نتونستم چيزي پيدا كنم. ميشه كمك كنيد

Lord_theOne
23-12-2010, 13:45
یک عکس از Nero info بگذار

meisam_629
26-01-2011, 11:44
سلام به همه دوستان. من آخرین آپدیت دی وی دی رام لپ تاپم (Studio 1537) رو از سایت دل دانلود و نصب کردم. ولی حالا هیچ سی دی رو نمی تونه بخونه. بعضی از دی وی دی ها رو هم نمی خونه. وقتی سی دی می ذارم توش یه صدایی مثل گیر کردن می ده و سی دی حرکت نمی کنه و خونده نمی شه. حتی ورژن قبلی رو دوباره ریختم ولی درست نشد.

Lord_theOne
26-01-2011, 16:47
ببرش گارانتی
ویندوزت را عوض کن و دوباره اپدیت کن و مطمئن بشو که همین هست شاید یک مدل دیگه هست

Gamemaster
26-01-2011, 17:43
براي درايور سامسونگ ميشه؟
از كجا؟

Lord_theOne
26-01-2011, 22:52
صفحه اول گذاشتم اموزش را بخوانید

sherlock_Holmes
01-02-2011, 13:44
دوستان مدل دی وی دی رایتر من رو نرو این نشون میده:
Pioneer DVR-217L

ترکیدم و توی هیچ سایتی حتی سایت خودش آپدیتی پیدا نکردم!!
به زور توی یه فروم خارجی یه چیزی دانلود کردم که دو تا فایل توشه:

K0016001.107
R217

که دومی اجرایی هست اما وقتی اجراش میکنم داس باز میشه و بعد هم میگه:
available target not found

حتی تو safe mod .. چیجوری باید آپدیت کرد پس؟

armenak
09-02-2011, 21:47
دوستان مدل دی وی دی رایتر من رو نرو این نشون میده:
Pioneer DVR-217L

ترکیدم و توی هیچ سایتی حتی سایت خودش آپدیتی پیدا نکردم!!
به زور توی یه فروم خارجی یه چیزی دانلود کردم که دو تا فایل توشه:

K0016001.107
R217

که دومی اجرایی هست اما وقتی اجراش میکنم داس باز میشه و بعد هم میگه:
available target not found

حتی تو safe mod .. چیجوری باید آپدیت کرد پس؟

منم این مشکلو دارم گفتن باید flashdvr کنم ولی بازم نمیشه میگه از تو cmd برو بعد که میرم کلمه flasddvr رو نمیشناسه
کمک کنید

sherlock_Holmes
09-02-2011, 22:12
رایترت چیه؟
Pioneer DVR-217L هست؟ چون من فلشش رو پیدا کردم..
اگه هست بگو تا برات بذارم..

computec
04-05-2011, 16:31
سلام دوستان آین سایتی که براتون آدرسشو گذاشتم فریمور تمام مارکا و مدلاشو داره
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

persiadl
23-06-2011, 18:00
سلام
دوستان کسی میتونیه آخرین آپدیت مدل SP-250SA سوزوکی رو برام بذاره؟

jafar_palideh
20-07-2011, 11:21
با سلام
من یه دی وی دی راتر suzuki مدل sp -280sa دارم
کسی میتونه فریم ورش رو برام بزاره؟
یا لا اقل لینک بده من خودم دانلودش کنم
ممنونم میشم

shahabprince
20-07-2011, 11:30
سلام.
من دی وی دی رایتر سامسونگ مدل TSSTcorp CDDVDW SH-S223F ATA DEVICE دارم.
اخرین Frimware رو میخواستم.
باتشکر

weblox
16-08-2011, 00:29
سلام

اگر کسی بتونه فریم ور sl-188 suzuki رو پیدا کنه جایزه داره.فریم ور هم تو نرو زده ss41
یک روز کامل گشتم ولی چیزی پیدا نکردم.

Lord_theOne
16-08-2011, 22:40
فکر نمی کنم داشته باشه

amin13720
03-10-2011, 19:00
من هرچی گشتم firmware پیدا نکردم
کسی میتونه firmware دی وی دی رایتر سونی dru-v200a رو برام بزاره؟

alo
20-10-2011, 17:03
امکانش هست درایو با این کار بسوزه؟

ali nemesis
28-11-2011, 23:08
سلام دوستان
رایتر لپ تاپ من رایت نمی کنه!؟؟
با برنامه Nero Burning Rom فقط تا 10% رایت میکنه و بعد خطا میده و CD یا DVD رامیده بیرون در ویندوز SEVEN زمانی که DATA رایت می کنی ابتدا که CD یا DVD را که می خواد فرمت کنه یک خطا میده که ویندوز قادر به فرمت کردن نیست لطفاCD یا FRIMWARE را چک کنید
هر چه گشتم نتونستم Frimware را پیدا کنم
لطفا کمک کنید تا عیب رایتر را پیدا کنم
MATSHITA DVD-RAM UJ890AS ATA Device

ali nemesis
28-11-2011, 23:25
دوستان به سایت زیر یک سر بزنید انشالله Friware درایوتون را پیدا کنید

salamemad
17-02-2012, 18:52
سلام
من دانلود کردم ولی این فایل هاست همش هم با فرمت bin هستش
چطور باید در safe mode اجراش کنم؟فایل اجرایی نداره که؟

parvaz12369
29-06-2012, 08:53
سلام ابدیت رایتر lenovo مدل y570 برام بزارین لنک سایت

rameshk
26-11-2012, 11:17
سلام دوستان برای اپدیت هارد وسترن چیکارکنم کسی اطلاعی داه دریغ نکنه ممنونم

srhd021mhr
27-02-2013, 02:51
سلام دوستان
خواهش میکنم فریمور جدید از درایو من رو بزارین
pioneer bd-rom bdc-td03
frimware 1,1
موقع رایت میگه باید فریمورتونو ارتقاع بدین
هرکاری میکنم نمیتونم پیداش کنم
ممنون

EXTREME
27-02-2013, 08:07
سلام دوستان
خواهش میکنم فریمور جدید از درایو من رو بزارین
pioneer bd-rom bdc-td03
frimware 1,1
موقع رایت میگه باید فریمورتونو ارتقاع بدین
هرکاری میکنم نمیتونم پیداش کنم
ممنون

این دو سایت روو هم ببینید

starstarmaryam
07-03-2013, 19:24
سلام
من از سایت asus یک فایل frimware برای مدل خودم دانلود کردم حالا چطوری باید اجراش کنم. اصلا یک فایل اجرایی نیست که!؟

farokhe
14-03-2013, 13:02
سلام دوستان
این شاتی از محیط dvd پلیر من میباشد پاییونر چند وقتی هست مشکلی باهاش دارم اونم این هست که بعضی از dvdهارو نمیخونه استفاده چندانی هم باهاش نکردم تا حالا بصورت اک هم خریداری شده
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

خوب من رفتم رو سایتش و این فریمرو پیدا کردم دانلود کردم نسخه جدیدشو نیافتم ولی اون طور که تو شات مشاهده میشه فریمر خودش یک ورزن جدیدتره حالا

بعد رفتم تو سیف مود که فریمرو تغییر بدم این ارور واسم اومد میگه dvd رایتری نمیشناسه
دوستان چیکار کنم:n13:
فریمر جدیدی سراغ دارین راه نصب و اپدیت جدیدی چی
ممنون میشم راهنمایی کنین:n01:

omidsarab
29-04-2013, 19:51
دی وی دی رایتر من سونیad 5240s هست ولی نمی دونم کی و چطور با یه ورژن مدل ad 7240s آپدیت کردم حالا می خوام دوباره با مدل خودش آپدیت کنم نمیشه
البته مشکل اصلیم اینه که وقتی سی دی توش میزارم نمیکشه و از مای کامپیوتر کلن محو میشه و تا کامپیوتر رو خاموش و روشن نکنم نمیاد

Lord_theOne
19-05-2013, 09:10
شاید مشکل شما نرم افزاریه روی یک سیستم دیگه چک کن یا ویندوزت پاک کن دوباره نصب کن

امین_devilboy2009
22-08-2013, 12:00
سلام دوستان من یه دی وی دی رایتر پایونر دارم که تو ویندوز شناخته میشه ولی دیسک رو نمیخونه به شیوه ای که شما اموزش دادین فریمورشو اپدیت میکنم و اون دیسکی که درون دستگاه است رو میشناسه اما وقتی دیسک رو عوض میکنم دیگه دیسکی رو نمیشناسه تا این که دوباره فریمور اپدیت شه
مدل:pioneer dvr-219l
frimware ver:1.01
اگه میشه به مشکل من رسیدگی کنین با تشکر

امین_devilboy2009
24-08-2013, 12:54
کسی نیست؟مدیران محترم سایت؟:n04:

mohsenmas
22-09-2013, 10:32
سلام.
عکسهای آموزش پست اول دیده نمیشه. درصورت امکان اصلاح کنید.
با تشکر

silverbios
27-11-2013, 01:52
سلام
اول اینکه!
من یه دی وی دی رایتر ایسوس تازه خریدم!
که تقریبا تا دوهفته پیش همه چی اوکی بود ولی از اون به بعد هرکار میکنم دی وی دی هایی که باهاش رایت کردمو و دیدم رو الان توش نمیخونه!
و وقتی میزارم داخلش تو سیستم حجم دی وی دی رو میزنه 702 مگ!!!(وین 7 دارم!)
اومدم فریمورشو اپدیت کنم ولی چیزی ندیدم!:(
asus
SDRW-08D2S-U

mhaf
03-01-2014, 18:35
سلام
آقا ما یه مشکل داریم
یه مدت یه دی وی دی رایتر بی در و پیکر و لامصب سوزوکی (که خدا آبا و اجداد تولید کنندش رو لعنت کنه) رو روی یه سیستم داشتیم
هیچ مشکلی نداشت تا اینکه درش سوزنی شد.
گفتیم عیب نداره با سوزن باز می کنیم که دیدیم ای دل غافل هر چی از این آشغالها برای دور و بری هامون گرفته بودیم این جوری شده.
حالا الان یکیش که دست خودمون یه مشکل عجیب داره
وقتی به کامپیوتر وصله سیستم بعد از یکی دو روز دیگه بالا نمیاد.
تا اینکه ساتاش رو عوض کنم دوباره چند روز خوبه باز همینجوری میشه.
گفتم شاید فیرم ویرش باشه اومدم اینجا کلی گشتم و کلی هم فحش نثار جد بزرگوار و عمه گرامی سازنده اش کردم با این پشتیبانیش.
ببینم نمیشه این لامصب رو مود کرد و یه فیرم ویر دیگه روش ریخت؟
مشکل درش رو چیکار کنم؟
مگنتش زیادی قوی شده یا موتورش ضعیف شده؟

mojtaba_18843
21-07-2014, 15:03
سلام. من نمی تونم متوجه بشم مدل دی وی دی درایو دستگاهم چیه! هرجا میگردم فقط نوشته MATSHITA اما معلوم نیست سری چیه

ء[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

jalal3791
06-11-2014, 05:24
سلام دوستان. برا من مدلش hp dvdram gt20l ata device هستش. تو اون سایته این مدل نبود. فریم ویرشو از کجا گیر بیارم؟ هیچ دی وی دی رو رایت نمیکنه میگه فریم ویرت قدیمیه.

sajjadorgadimi
17-02-2016, 19:29
میشه یکی آدرس سایت firmware این رو برام بده؟
HL-DT-ST DVDRAM GH24NS90 ATA Device
من یکی رو دانلود کردم که کمتر از 100 کیلیوبایت بود
رفتم تو safe mod ولی اجرا نشد(یه پسوند ناشناخته ای داشت که نمیدونستم با چی باز کنم)

k.aqaz
11-08-2016, 11:35
اصلا عکسی نداره موضوع
!!!