ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : نیاز به راهنمای در مورد نصب لینوکس

ehsan310
22-08-2007, 12:17
من میخوام که از اطلاعات لینوکس فعلی یه بک آپ بگیرم و کلا کل هاردم رو اف دیسک کنم مجددا نصب کنم و اطلاعات جدید رو دوباره ریستور کنم چون در حال حاضر ویندوز روی سیستمم هست و مخیوام که فقط لینوکس بریزم و ویندوز رو به صورت مجازی داخل لینوکس ران کنم

از دوستان کسی میتونه راهنمایی کنه ؟

ehsan310
22-08-2007, 12:43
در ضمن یک مورد دیگه هم هست

اونم اینه که من میخوام به لینوکسی که نصب میشه 256 مگ رم بدم روی ویندوزه هم که میخوام ران کنم 256 تای دیگه بدم

در این زمینه هم اگ اطلاعی دارید راهنمیی کنید ممنون میشم

ehsan310
24-08-2007, 01:12
کسی نبود راهنمایی کنه ؟

sudotux
24-08-2007, 01:27
به نظر من این کارو نکن. با 256 مگ رم می خوای توی لینوکس ویندوز استفاده کنی ؟؟ ویندوز رو جدا داشته باشی خیلی بهتره. اگه 1 گیگ رم داشتی خوب بود. ولی با ۵۱۲ تا هم سرعت لینوکست میاد پایین هم سرعت ویندوزت. حالا میل خودته!!

ehsan310
24-08-2007, 10:25
حالا اون قسمتش رو حذف کنیم برای اون کاری که گفتم چطور اطلاعی داری شما که بک آپ بگیرم و همه چیزو پاک کنم

taia
24-08-2007, 10:29
دوست عزیز من متوجه نشدم الان شما مشکلتون چیه دقیقا می خواید بدونید چگونه backup بگیرید یا چگونه windows رو run کنید، اولا شما نمی توونید ویندوز خود سیستم رو در لینوکس run کنید، برای اجرای مجازی windows شما به VMWare احتیاج دارید، که اوونم windows سیستم رو اجرا نمی کنه، بلکه باید یکبار در درون خود لینوکس ویندوز نصب کنید که هیچ ارتباطی هم به windows خودتون نداره، فرض کنید ۲ تا ,windows دارید روی سیستم، برای اجرا هم ۵۱۲ مگابایت اصلا کافی نیست(یعنی حتی فکرش هم ممکن نیست!)شما لااقل ۱ گیگا رو نیاز دارید تازه با اوون هم سیستم شما کاملا لگ خواهد بود.

taia
24-08-2007, 10:43
برای بک آپ فکر کنم به انجمن توزیع مورد استفادتون برید بهتره، من در مورد ubuntu که خودم استفاده می کنم می توونم کمک کنم:
برای بک آپ گرفتن به ترتیب:
sudo su

cd /

tar cvpzf backup.tgz --exclude=/proc --exclude=/lost+found --exclude=/backup.tgz --exclude=/mnt --exclude=/sys /
و فایل backup.tgz رو یکجایی save کنید.
برای restore کردن:
/ tar xvpfz backup.tgz -C
jتوجه داشته باشید تمام پارتیشن restore خواهد شد

ehsan310
24-08-2007, 20:05
خوب اینو میدونستم که از نرم افزار VMware باید استفاده کنم من منظورم این بود که من مثلا ۵۱۲ یا ۱ گیگ رم دارم حالا اول باید لینوکس نصب کنم لینوکس میاد ۵۱۲ رو کامل میگیره حالا Vmware رو که اجرا کنم این رم اشتراکی هست

من میخوام رم رو محدود کنم مثلا لینوکس فقط ۲۵۶ تا استفاده کنه و بیشترم نه و وی ام ور هم تو همون محدوده ۲۵۶ مگ کارشو بکنه و به محدوده لینوکس نیاد همچین چیزی ممکنه ؟

در مورد بک آپ هم ممنون

rootnt
24-08-2007, 20:12
هم توی vmware هم qemu که من تا حالا کار کردم می تونی مقدار رم رو تعیین کنی

ehsan310
24-08-2007, 20:58
درسته اما این رم رو به صورت اشتراکی استفاده میکنه اگر رم لازم داشته باشه از مقدار آزاد همش رو یه دفه میگیره سیستم شدید لگ میزنه

taia
25-08-2007, 07:10
دوست عزیز اگر شما واقعا ۵۱۲ مگ رم دارید، باید از این کار صرف نظر کنید! چون عملی نیست!‌نه این که نشه ولی خوب مثل این هست که شما بخواهید روی یک هارد ۱۰ گیگ دو تا بازی که هر کدوم ۵ گیگ می خواهد نصب کنید! پیش نهاد می کنم افزایش رم بدید، البته راه حل دیگه هم افزایش استفاده از swap هست که به حالت پیش فرض در سیستم ۶۰٪ هست شما با افزایش این مقدار استفاده از رم رو کاهش می دید ولی در کل با کاهش کارایی همراه هست.
برای دیدن مقدار فعلی swap :
cat /proc/sys/vm/swappiness
برای تغییر مقدار مثلا به ۸۰٪ :
sysctl -w vm.swappiness=80
یکم با این وضعیت کار کنید اگر مشکل خاصی پیش نیومد برای دائمی کردن تغییر مقدار swap :
gedit /etc/sysctl.conf
سپس این خط را به آخر فایل اضافه کنید :
vm.swappiness=80

ehsan310
25-08-2007, 15:33
خیلی ممنون

حق کاملا با شماست من در حقیقت میخواستم راه حل و روشش رو بدونم تا هر وقت خواستم ازش استفاده کنم بدونم که چیکار باید بکنم

خیلی ممنون از راهنماییتون