ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : انتقال داده بين فرم ها در دلفي

sara_she
22-08-2007, 11:37
سلام به دوستان
من تو دلفي تازه كارم
مي خوام بدونم چطور مي تونم مقدار متغيرها رو از يه فرم به فرم ديگه اي منتقل كنم و تو فرم دوم ازشون استفاده كنم.اگه يه نمونه كد بذارين ممنون مي شم

F A R H A D
22-08-2007, 15:20
سلام
برای انتقال داده چند تا حالت وجود داره. فرض کن شما در فرم دوم متغیری به نام i داری که در قسمت public تعریف کردی، برای اینکه این متغیر رو در فرم 1 داشته باشی:
1- فرم 2 رو باید از قسمت file>use unit به فرم 1 معرفی کنی
2- حالا در فرم 1 با form2.i میتونی به i دسترسی داشته باشی

حالتهای مشابه زیادی وجود داره، اگر این مفهوم نبود بگین تا دوباره بگم.
پیروز باشید

afshinaghasi
23-08-2007, 07:54
بعد از اینکه برای تمام فرمهات use unit کردی :20: در منوی فایل دلفی میتونی پیداش کنی .
حالا مثلا اگر شما 2تا فرم دارید در فرم یک . یه lable دارید یا هر چیز دیگه ای میتونی محتوای اونو تو فرم 2هم داشته باشه و بریزیش تو یه چیز دیگه ای به این صورت :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

sara_she
23-08-2007, 09:21
ممنون از راهنمايتون . مشكلم حل شد

يه سوال برام پيش اومده. اگه يه فرم در حالت show نباشه يا اينكه اونو Show كنيم و ببنديم و فرم دوم رو باز كنيم باز هم مي شه داده رو از فرم اول به دوم انتقال داد يا اينكه براي انتقال داده بين دو فرم بايد هر دو در حالت show‌باشند؟

مرد مباح
23-08-2007, 09:47
مهم نیست که در چه حالتی باشه.
میتونی منتقل کنی.
البته این سوال امتحانش خیلی راحت بود.
اگه واقعا میخواین توی برنامه نویسی موفق بشین سعی کنید خودتون هم مسائل را چک کنید.

sara_she
03-09-2007, 10:23
ممنون از كمكتون
من خيلي از چيزها رو خودم چك مي كنم

اما چون پروژه اي كه در دست دارم رو بايد تا اخر شهريور تحويل بدم يه چيزايي رو بپرسم زودتر به نتيجه مي رسم

re_elhami_27
11-09-2007, 12:45
بهترين روش هم همون public هست كه متغير رو در تمامي فرمها ميتوني استفاده كني و مقاديرش رو تغير بدي