مشاهده نسخه کامل
: آیا سوابق وب گردی در Isp ثبت می شود؟
سلام، سوال رو به طور واضح در عنوان مطرح کردم:
آیا سوابق وب گردی (شامل سایت های ویزیت شده و IPهایی که از اون ها Data رد و بدل شده) برای کسی که از Connection نوع Dial-up استفاده می کنه، در ISP مربوط ثبت می شه؟
hamed2661
22-08-2007, 07:31
شاید یشه!
الله اعلم
اينم يه روش واسه بالا بردن تعداد پستها.
بله عزيز ثبت ميشه و تا اونجا كه من ميدونم يه نسخه از فايلهاي رد و بدل شده خواه مربوط به فايلهاي داونلود شده خواه صفحات مرور شده تا مدتي ( قابل تنظيم توسط مدير شبكه آي اس پي ) توي cache سرور آي اس پي ميمونه و مشخص هم هست كه كدام يوزر اينا رو ديده. خودم يه زماني فضولي مي كردم ببينم مديراي شركت به چه سايتائي سر ميزنن ... واي واي وايييي ( البته يكي از همكاراي آي اس پي نشونم داد خودم بلد نبودم )
اينم يه روش واسه بالا بردن تعداد پستها.
بله عزيز ثبت ميشه و تا اونجا كه من ميدونم يه نسخه از فايلهاي رد و بدل شده خواه مربوط به فايلهاي داونلود شده خواه صفحات مرور شده تا مدتي ( قابل تنظيم توسط مدير شبكه آي اس پي ) توي cache سرور آي اس پي ميمونه و مشخص هم هست كه كدام يوزر اينا رو ديده. خودم يه زماني فضولي مي كردم ببينم مديراي شركت به چه سايتائي سر ميزنن ... واي واي وايييي ( البته يكي از همكاراي آي اس پي نشونم داد خودم بلد نبودم )
به چه دلیل این سوابق رو نگه می دارن این که حریم خصوصی کابراست؟
capitan black
22-08-2007, 12:13
به چه دلیل این سوابق رو نگه می دارن این که حریم خصوصی کابراست؟
بله متاسفانه...حريم خصوصي توي ايران و بيشتر كشورهاي جهان هيچ معني نداره.:13:
nimafire
22-08-2007, 12:22
بله متاسفانه...حريم خصوصي توي ايران و بيشتر كشورهاي جهان هيچ معني نداره.:13:
در همه کشور ها همین کار صورت میگیره.
بالاخره باید راهی برای کنترل کاربران داشت.مگه نه؟
تا حالا شده از آی اس پی بیان دمه در خونتون و لیست سایت های دیده شدتون بهتون بدن؟
در ضمن در آمریکای آزاد که ادعای بیشترین آزادی بیان میکنه حتی شنود بدون اجازه تلفن هم انجام میشه.
king emperor
22-08-2007, 17:02
آیا عوامل حکومتی به این جور ردپاها دسترسی دارند یا فقط در خود Isp باقی می مونه
ببینم آیا توی Adsl هم همینه.یعنی تمام جاهایی که کاربر رفته سیو میشه یا نه؟
alireza20202003
22-08-2007, 18:55
من فکر کنم تو Adsl هم همینطور باشه . ولی با این حجم بالای دانلود فکر کنم فقط آدرس ها رو ثبت کنن.
آیا عوامل حکومتی به این جور ردپاها دسترسی دارند یا فقط در خود Isp باقی می مونه
خوب دیگه
مرض که ندارن نگه دارند
نگه میدارن برای روز مبادا
که اگه کسی خواست اطلاعات رو بهش بدن
newmusic
22-08-2007, 20:50
بابا فقط يه مدت خواسي ثبت ميشه.تازه چند صد هزار نفر شايدم بيشتر مياد تو اينترنت و تازه شما با تاف هم كه زنگ مي زني اووووووووووو.اصلا معلوم نمي شه .اصلا چيز عجيبي هستش
بابا فقط يه مدت خواسي ثبت ميشه.تازه چند صد هزار نفر شايدم بيشتر مياد تو اينترنت و تازه شما با تاف هم كه زنگ مي زني اووووووووووو.اصلا معلوم نمي شه .اصلا چيز عجيبي هستش
عزیزم اگه بیفته دست اهلش که مشخصه چه بلایی سرت می یاد مثلا اگر هک بشه آی پی شما بیفته دست هکر!!!!!!!!! اونوقت...
سلام، سوال رو به طور واضح در عنوان مطرح کردم:
آیا سوابق وب گردی (شامل سایت های ویزیت شده و IPهایی که از اون ها Data رد و بدل شده) برای کسی که از Connection نوع Dial-up استفاده می کنه، در ISP مربوط ثبت می شه؟
بله شناسایی میشه !!!:41::41:
اگر میخوای اینجوری نشه باید تمام مدتی رو که آنلاین هستی از ------ استفاده کنی !!:21::21:
اینجوری دیگه ip شما شناسایی نمیشه !!!:31:
در همه کشور ها همین کار صورت میگیره.
بالاخره باید راهی برای کنترل کاربران داشت.مگه نه؟
تا حالا شده از آی اس پی بیان دمه در خونتون و لیست سایت های دیده شدتون بهتون بدن؟
در ضمن در آمریکای آزاد که ادعای بیشترین آزادی بیان میکنه حتی شنود بدون اجازه تلفن هم انجام میشه.
ببخشید مگه کاربرا گوسفندن که باید یه راهی برایه کنترلشون باشه؟
گوره پدره آمریکا ما چیکاره اونا داریم؟چرا قیمت و کیفیت خدماتشون رو با ما مقایسه نمیکنی؟
جوابم رو گرفتم، از همگی هم ممنونم. در ضمن مثل اینکه بعضی ها خیلی به خاطر این قضیه داغ کردن، لطفا خون خودتون رو کثیف نکنید :31:
reza.majazi
24-08-2007, 20:41
ببخشید حالا من هم یک سوال دارم
با دیال اپ که ما هر دفعه یک ای پی داریم یعنی هر بارکه به اینترنت وصل می شیم یک ای پی جدید داریم چه طور ممکنه که این همه زحمت کشیده بشه تا ردپای ما رو که یک کاربر معمولی هستیم بدست بیارن .
البته قضیه در ای دی اس ال فرق می کنه و ما یک ای پی داریم و راحتتر می شه ردپا رو بگیرن .
البته سوالم بیشتر شبیه بحث بود اگه کسی حرفامو رد می کنه یا قبول می کنه درستش رو بگین من فقط
اطلاعاتی رو که خودم داشتم رو گفتم .
بله دوست عزيز حتي شماره تلفنتون رو هم ميدونند و آدرس و . . . ( فردا صبح بيا اطلاعات. كي وقت داري اعدامت كنيم؟؟)
ببخشید حالا من هم یک سوال دارم
با دیال اپ که ما هر دفعه یک ای پی داریم یعنی هر بارکه به اینترنت وصل می شیم یک ای پی جدید داریم چه طور ممکنه که این همه زحمت کشیده بشه تا ردپای ما رو که یک کاربر معمولی هستیم بدست بیارن .
البته قضیه در ای دی اس ال فرق می کنه و ما یک ای پی داریم و راحتتر می شه ردپا رو بگیرن .
البته سوالم بیشتر شبیه بحث بود اگه کسی حرفامو رد می کنه یا قبول می کنه درستش رو بگین من فقط
اطلاعاتی رو که خودم داشتم رو گفتم .
هر بار كه به نت وصل ميشي همش ثبت ميشه
مثلا كي و در چه ساعاتي كانكت شدي و خيلي موارد
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.