مشاهده نسخه کامل
: بایوس mp4
mkouhestani57
22-08-2007, 02:37
بایوس mp4 پلیر شاتل لطفا کمک کنید .با کامپیوتر فرمتش کردم .فایل های بوتش پاک شده از کجا گیر بیارم .ممنون میشم mkouhestani57@yahoo.com 09125235086
مدل دستگاهت چیه ؟ ... گارانتی داره ؟ ... سایت پشتیبانی داره ؟ ....
شما احتمالا نیاز به firmware داری ...
راستی ، دقیقا مشکل فعلی دستگاهت چیه ؟ ... روشن میشه ؟ کار می کنه ؟ ... به PC وصل میشه ؟ ...
mkouhestani57
06-09-2007, 11:31
سلام عزیز...والا دستگاه گارانتی نداره سایت پشتیبانی هم ندیدم .فقط پشتش راجع به فورمتهایی که ساپورت میکنه و یه سرسال : U_mmc fc ce
راستی firemvare چیه لطفا یه کم توضیح بفرمایین
دستگاه به کامپیئت وصل میشه ومثل رم ریدر کار میکنه یعنی میشه توش تا 1 گیگ اطلاعات ریخت ولی خودش روشن نمیشه اگه واردی لطفا به 09125235086 تل بزنید ممنون میشم حتما جبران میکنم
سلام عزیز...والا دستگاه گارانتی نداره سایت پشتیبانی هم ندیدم .فقط پشتش راجع به فورمتهایی که ساپورت میکنه و یه سرسال : U_mmc fc ce
راستی firemvare چیه لطفا یه کم توضیح بفرمایین
دستگاه به کامپیئت وصل میشه ومثل رم ریدر کار میکنه یعنی میشه توش تا 1 گیگ اطلاعات ریخت ولی خودش روشن نمیشه اگه واردی لطفا به 09125235086 تل بزنید ممنون میشم حتما جبران میکنم
firmware یه برنامه کوچیکیه ، مثل setup کامپیوتر ... یعنی ارتباط بین سخت افزار و نرم افزار و اینا رو برقرار می کنه ... مساله اینه که مارک های متفرقه (مثل همین که شما داری) ، پشتیبانی ضعیفی می کنن و یه سایتی چیزی ندارن که این firmware ها رو قرار بدن تا مردم استفاده کنن ...
در مورد فرمت : چطور فرمتش کردی ؟ FAT؟ FAT32 ؟ ...
والا اینجور مشکلات ، در صورتی که به فایل های لازم دسترسی نداشته باشیم یه ذره حلش سخته ... بهرحال این یه تعمیرگاه Mp3 player هستش ، ببین به دردت می خوره : 66749872
mkouhestani57
08-09-2007, 02:13
اقا ممنون ..من با fat فرمت كردم دستگاه صاف صاف شده خالي يه گيگ رم
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.