مشاهده نسخه کامل
: کرک کردن مایا 7 ؟؟ تو رو خدا چیکار کنم...؟
MESHKIPOSH
21-08-2007, 23:43
آقا من کارت شبکه مجازی هم ساختم و instal a product license رو هم با فایل aw از درایو c و flexlm انجام دادم
ولی بازم وقتی میخوام اجرا کنم دوباره کارد alias product configuration باز میشه
یه نکته هم بگم کخ روی علامت کارت شبکه در task bar یه علامت مثله تابلوی اخطار روشه
تورو خدا بگید چی کار کنم...
همهی مراحل کپی ethernet address در فایل aw رو هم انجام دادم ولی ...؟؟؟؟
کمکم کنید؟
doomhammer65ir
22-08-2007, 02:16
شماره كارت شبكه رو درست وارد كردي ؟ نكنه همش 0 بوده ؟ اگر اره درست نصب نشده . در ضمن اون علامت اخطار هم نشون ميده كارت درست نصب نشده . برو تو device manager ببين كارت رو درست نصب كردي ؟
microsoft loopback
Aminzikzak
22-08-2007, 07:59
سلام رفیق همشون مثل هم دیگه کرک میشن ....
یه سرچ کن آموزششو قبلا گذاشتمه ...
MESHKIPOSH
22-08-2007, 18:27
شماره کارت شبکه 000 نبود
یعنی عدد داشت
microsoft loopback adaptor هم نصب کردم
در مورد علامت اخطار هم در device maneger درست نصب شده و مشکلی نداره ولی در tasck bar که به اصطلاح شکل دو تا کامپیوتر میاد ( مثل علامت اتصال به اینترنت ) یه علامت تعجب زرد رنگ هم کنارش داره که فکر میکنم بخاطر همون مجازی بودن کارت باشه و چون نمیتونه با شبکه ارتباط داشته باشه این علامت رو داره
ولی باز هم همون کادر license کردن در هنگامی که میخوام مایا رو اجرا کنم به جای اجرا ظاهر میشه ؟؟؟
تو رو خدا کمک کنید
MESHKIPOSH
24-08-2007, 13:51
کسی جواب من رو نمیده....؟ خواهش میکنم کار منم راه بندازید
doomhammer65ir
24-08-2007, 14:31
هي رفيق من تا مايا 5 بيشتر رو دستگاه نصب نكردم اما گمان ميكنم مثل هم باشن . الان ميرم كركش رو نگاه ميكنم و گام به گام برات مينئويسم چكار كني
Aminzikzak
25-08-2007, 13:47
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حالا چجوری باید کارت شبکه مجازی نصب کنیم؟ اگه میشه فایلهاش رو بذارین.
Aminzikzak
25-08-2007, 15:00
فایل خاصی نداره که بذاریم... مادر برد من کارت شبکه آنبرد داره راهت میشناسش ، اگه دستگاه بلوتوث هم دارین بازم مثل کارت شبکه میشناستش ..
ولی برای معرفی کارت مجازی باید سوال کنم.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.