ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : یک نکته ودو سوال

saviss
21-08-2007, 21:38
همونطوری که میدونید اغلب دوستان از سایت های آپلود تصویر مثا(tinypic)برای آپ لود امضا ویا عکس هاشون استفاده میکنن ...تازه گی متوجه شدم که احتمال این هست که سایتی که عرض کردم بجای عکس آپ لودشده توسط کاربرها....بعدازمدتی عکس دیگه ای رو جایگزین کنه(این رو توی چندتافروم دیدم ...که متاسفانه باعث بروزمشکلات شده بود)
حالاسوال:
1-میشه ازسرویس آپ لودخود سایت P30برای آپلود امضا و...استفاده کرد؟
حالاسوال دوم:
باتوجه به اینکه هرنوع لینک دادن به سایت های.....ترشده !!ممنوع هست....آیا وقتی دریک تاپیک یاپست عکسی روقرارمیدیم که درواقع لینکش توی سایت...ترشده ست (نمونه ش رو توی چندتا انجمن ...مثلا خبرها دیدم (مثل نقل قول خبری از بی.بی.سی که حاوی عکس بودولینک عکس به همون سایت مربوط بود ونه اینکه مثلا زننده ی تاپیک عکس رو مجددا توی سایت های آپ لودر آپ کرده باشه واز لینک اصلی استفاده نکنه ))....اینجا تکلیف چیه؟این خودش یکجورلینک دادن نیست؟
مشکلی بوجودنمیاره؟

Hamed-Dehghani
27-08-2007, 19:44
نباشم اون روزي رو ببينم كه

saviss , SAVIS , Savisss , SavIIs , ساويس , ساويسس ( ديگه خودت بقيش رو مي دوني )

تاپيك بزنه و هنوز كسي جوابش رو نداده باشه

با توجه با اينكه بايستي ادمين ها پاسخ بدهند ؛

پس من پاسخت رو مي دم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

و واسه اينكه زياديتـون نشه

فقط سئوال دومتون رو پاسخ مي دم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

( تا از اين به بعد ياد بگيري PM ديگران رو به موقع پاسخ بدي [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )

مگه عكس گذاشتن از يك سايت ف ي ل ت ر شده

لينك دادن به حساب مي ياد پسر خوب ؟!!

گمون نكنم اون روبات كودن مخابرات عكسها رو هم ديگه بتونه تشخيص بده

فوقش لينك رو تشخيص ميده

سئوال ديگه اي باشه ؟

saviss
27-08-2007, 20:36
نباشم اون روزي رو ببينم كه

saviss , SAVIS , Savisss , SavIIs , ساويس , ساويسس ( ديگه خودت بقيش رو مي دوني )

تاپيك بزنه و هنوز كسي جوابش رو نداده باشه

با توجه با اينكه بايستي ادمين ها پاسخ بدهند ؛

پس من پاسخت رو مي دم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

و واسه اينكه زياديتـون نشه

فقط سئوال دومتون رو پاسخ مي دم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

( تا از اين به بعد ياد بگيري PM ديگران رو به موقع پاسخ بدي [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )

مگه عكس گذاشتن از يك سايت ف ي ل ت ر شده

لينك دادن به حساب مي ياد پسر خوب ؟!!

گمون نكنم اون روبات كودن مخابرات عكسها رو هم ديگه بتونه تشخيص بده

فوقش لينك رو تشخيص ميده

سئوال ديگه اي باشه ؟

سلام حامدجان
خوبی شما؟
ممنونم که جواب دادی :40:
اما فکرمیکنم که برخلاف نظرشما اگه ماعکسی رو مثلا از متن خبری (فی المثل سایت بی بی سی فارسی)که ف...شده کپی پیست کنیم (توی تک IMGنه بلکه عینا خبررو باعکسش از سایت کذائی کپی کنیم وبزاریم اینجا)
درواقع بنوعی لینک به صفحه ی اون سایت دادیم ...کافیه شما بجای خودعکس لینکشو توی متن وارد کنید ...فوری میره جزو تگ ها
باتعریفی که من از لینک شنیدم ...یعنی یکجورپیوند بین مثلا این صفحه وفلان صفحه...این موضوع کاری به ربات هوشمند نداره چون اون ربات فقط لینک ها و محتوای نوشتاری یک سایت رو بررسی میکنه ونه عکس هارو ...درنتیجه عکسی که از سایت ف...شده گذاشته بشه مستقیما...ازنظراون ربات خودش یکجورلینک به حساب میاد(کافیه شما روی عکس ها کلیک کنید وازشون پراپرتیز بگیرید....میبینید که لینک عکس مبارک!!!!!خودش ف...شده)
حالا این نظرمن تاچه حددرسته؟اینو دوستان انجمن اینترنت ویا ادمین ها باید توضیح بدن...(که بقول خودت هنوزشخصی پیدانشده که جواب بده)
ولی درکل اگرموضوع طبق فرض من پیش بره خب پس چرا تگ URLرو حذف کردیم؟درحالیکه تگIMGفعاله؟؟؟؟
=============
درموردPMهم متاسفم ...راستش اون مدت بخاطراینکه سرم شلوغ بودنتونستم جواب شمارو درست بدم حق باشماست):11:
================
راجع به سوال اولم هم همونطور که خودت گفتی .....متاسفانه هنوزازادمینا هیچ جوابی دراین مورد ندیدم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](البته جواب پابلیک ونه خصوصی)[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اما این مشکل سایت tinypicرو من خودم توی چند فاروم دیگه دیدم (کما اینکه بعضی وقت ها منجر به بن شدن یوزر بد بخت شد...[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] درحالیکه روحش هم خبرنداشت [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )مثل بعضی از هاستینگ های ایران که بجای تصویر مورد نظرشما ..توی امضا ها جمله ی کذائی :

پهنای باند شما تمام شده ..ویا اکانتتون تموم شدهرو قرارمیدن ....[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سایتtinypicهیچ قولی نداده که عکس ها وفایل هارو دیلیت نکنه........ ونه فقط پاک میکنه بلکه هرچیزی رو ممکنه جایگزین کنه حتی.....[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (مثلا دیو شیر با این شعار اومد که هیچ چیزی رو پاک نمیکنه ...یا برعکس مگا آپلود فورا خیلی از فایل هارو پاک میکنه که فضا کم نیاره )
سوال اول من برای همین بود ..که اگه بشه از سرویس آپلودر P30استفاده کرد..حداقل .. هم مشکلی ناخواسته پیش نمیاد وهم کنترلش راحت تره
===============
درمورد ای دی هام هم خیلی وقت پیش توی یه تاپیک نوشتم که من یادم نیست چندتا ای دی ساختم چون برمیگشت به اینکه .. ما یکبار خواستیم اسم کاربریمونو درست کنیم زدو چشمش هم کورشد...هی ماساختیم وهی نتونستیم وارد بشیم وحدود یک هفته من و ادمینا درگیر این جریان خنده دار بودیم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (برا همه مون کلی اسباب خنده شده بود جریان)...فعلا با همین ای دی کارمیکنم بقیه غیر فعالن ..حالا اشکال از کجا بود؟ والا منه بیلمیرم[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
=============
بازهم ممنونم که لطف کردی و راهنمائی کردی
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

'POP'
27-08-2007, 21:28
سلامsavissجان
بیشتر تصاویر وبسایت ‌bbcpersian لینک شده به worldservice. پس فی لتر نمی شوند و اگر استثنائا هم لینکی به ‌bbcpersian داده شده باشه گذشته از اینکه اگر عکس باشه اصلا برای کاربرها لود نمیشه برای اینکه لینک دادن به سایتهای مسدود محسوب نشه بطور خودکار توسط فروم بحالت ستاره دار درمیاد.

Hamed-Dehghani
27-08-2007, 21:34
ساويس جان :40:

بيخيال بابا من در مورد ID ها و اون PM شوخي كردم

پس چرا تگ URLرو حذف کردیم؟درحالیکه تگIMGفعاله؟؟؟؟

و همچنان من خيال مي كنم عكس دادن لينك به حساب نمي آيد

كه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] غير فعال نشده

يا لااقل خطرناك نيست حسن :27:

بعد از گفته هاي 'POP' عزيز

bbcpersian رو كه كنار بگذاريم

از بقيه سايتهاي ف ي ل ت ر كه عكس بگذاريم چي ؟

لينك دادن به حساب مياد ؟!!!!!!!!

من كه گمون نمي كنم

saviss
27-08-2007, 21:48
سلامsavissجان
بیشتر تصاویر وبسایت ‌bbcpersian لینک شده به worldservice. پس فی لتر نمی شوند و اگر استثنائا هم لینکی به ‌bbcpersian داده شده باشه گذشته از اینکه اگر عکس باشه اصلا برای کاربرها لود نمیشه برای اینکه لینک دادن به سایتهای مسدود محسوب نشه بطور خودکار توسط فروم بحالت ستاره دار درمیاد.
باسلام
POPعزیز
سلام
درمورد بی بی سی فارسی درست گفتید ...چک کردم ..بله به worldserviceلینک داده شده بود ...اما دربقیه ی موارد هم همینطور هستن؟
============
پی نوشت :
هنوز بقیه ی سایت های ف....شده رو امتحان نکردم
امکانش هست حرف شمادرست باشه ....باید امتحان کنم...پس بااین ترتیبی که شما گفتید مشکلی نیست
ممنونم از پی گیری و توضیحتون:11: