مشاهده نسخه کامل
: لطفا کمک کنید f1
سلام دوستان
من هیچ توضیعی از لینوکس روی سیستمم کار نمی کنه یعنی زمانی که مراحل نصبش شروع میشه ( در ابتدای کار ) که می خاد قطعات رو شناسایی کنه متوقف می شه
مشخصصات کامپیوتر من ایناست
cpu amd 64 athlon x2 3600
hard disk maxtor satta 250g
vga winfast 7700
ram 1gb
ممنون می شم کمکم کنید
m a j r i x
21-08-2007, 21:49
سلام
۱- بهتر بود نوع دیستروکه میخواستید رو نصب کنید میگفتید
۲- از توزیعهای جدید استفاده کنید 2007یا 2006 بهتره
۳- شروع کار با لینوکس ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
من fedora 6 , suse 10.2 , mandrake را انتحان کردم و هیچکدوم جواب نداد البته اینا که آخرین ورژنهای لینوکسند ( به جز فدورا )
من خودم لینوکس و قبلا بارها نصب کردم اما از زمانی که کامپیوترم را ارتقا دادم دیگه لینوکس روش نصب نمی شه
دوست عزیز به احتمال زیاد مشکل شما از مادربردتون هست، سعی کنید BIOS سیستم رو update کنید و سپس یک توزیع که بعد از تاریخ update تون ارائه شده را نصب کنید، اگر مشکل با اینکار حل نشد(باید تاریخ update حتما از تاریخ ارائه ی توزیع عقبتر باشه) مشکل احتمالا از هاردتون باشه البته مشکل هاردهای sata دیگه حل شده است ولی خوب احتمال هم همیشه هست.
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
درسته
شما اطلاعات بیشتری از سیستمتون بدید
مادربوردتون چیه؟ چیپستش چیه؟
اینم مادربردم فقط لطفا راهنماییم کنید من اصلا نمیدونم bio چیست که update کنم
MotherboardManufacturerASUSTeK Computer INC.Product NameM2A-VMVersion1.XX
BIOSVendorPhoenix Technologies, LTDBIOS VersionASUS M2A-VM ACPI BIOS Revision 0302BIOS Release Date03/07/2007BIOS ROM Size1024 KBytes
CPUSocket DesignationSocket AM2ManufacturerAMDVersionAMD Athlon(tm) 64 X2 Dual Core Processor 3600+Supported Voltage1.2 vExternal Clock200 MHzMax Speed3800 MHzCurrent Speed2000 MHz
MemorySocket DesignationA0Current Speed667 MHzMemory TypeDDR2Installed Size1024 MBytes
Socket DesignationA1Current SpeedUnknownMemory TypeUnknownInstalled SizeNo Memory Installed
Socket DesignationA2Current SpeedUnknownMemory TypeUnknownInstalled SizeNo Memory Installed
Socket DesignationA3Current SpeedUnknownMemory TypeUnknownInstalled SizeNo Memory Installed
برای update کردن bios شما که asus هست دو راه هست هر کدام رو که راحتر دیدید انتخاب کنید:
اول:
دوم:
taia , majrix , rootnt من واقعا از همه شما ممنونم چون کارم راه افتاد و حق با شما بود taia من باید بایسم را آپدیت می کردم. حالا دیگه لینوکس روی سیستمم نصب می شه بازم ممنون و متشکرم:11:
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.