PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : چرا تحت وب؟

tiamohamad
21-08-2007, 09:55
سلام
کسی میتونه کامل و مشروح واسه من توضیح بده یا یه منبع معرفی کنه که اصلا چرا ما تحت وب برنامه مینویسیم؟
دلایلش که البته واسه همه واضحه! اما من می خوام بطور کامل با همه جزئیات بدونم که چرا اصلا .net?
چه تفاوتهایی با تحت ویندوز داره؟چه مزایا و چه مشکلاتی داره؟
بازم میگم اون چندتا تفاوت تابلو رو نمی خوام.کامل و حتی الامکان معرفی یه منبع خوب.
ممنون:46:

navid_hosseini_69
21-08-2007, 10:03
10001 مزیت تابلو و نا تابلو داره که 1000 تاش تابلو هست و یکیش تابلو نیست....:31::31:(شوخی)

برنامه های تحت وب وابسته به پلاتفرم و سخت افزار نیستند... و در هر کامپیوتری قابل اجرا هستند مثل برنامه ها و اپلت های جاوا...... :40:

:40::40::40:

ان شا الله اگر خدا بخواهد درباره مزیت این زبان ها خواهم گفت ... اگر عمر یاری کند....

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

reza.majazi
27-08-2007, 11:13
اره دیگه دلیلا که تابلو هستن برنامه های تحت ویندوز خوب همینجور که خودتون هم عرض می کنید تحت ویندوز هستن ولی توی دنیا تنها سیستم عامل که ویندوز نیست . حالا خوب فرق بین برنامه تحت ویندوز با تحت وب چیه برنامه تحت ویندوز که فقط مختص خو ویندوزه و به کنار کار نداریم اما برنامه های تحت وب یه قانون کلی دارن که همه ی سیستم عامل ها از اون رعایت می کنن .

این ها اطلاعات من بود حالا تا چه حد درست بود رو نمی دونم اگه اشتباهی داشت کسی تصحیح کنه خوشحال می شم