PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : اينترنت ماهواره اي

raeesi
21-08-2007, 02:50
آقا من از اينترنت رسيو ماهواره اي opensky استفاده ميكنم و الآن كه توي لينوكس ميخوام ازش استفاده كنم سوادم قد نميده كه چطور بايد برنامه رسيو ديتا رو نصب و تنظيم كنم! ممنون ميشم دوستان جوابي بهم بدن چون واقعاً حياتيه برام!!! راستي نوع كارتم هم Technisat SkyStar2 PCI

ehsan310
21-08-2007, 11:54
شما یا باید نرم افزار تحت لینوکس رو پیدا کنید که متاسفانه من اطلاعی ندارم یا اینکه یه wine نصب کنید که شرحش تو انجمن لینوکس هست و از طریق اون برنامه تحت ویندوز رو نصب کنید

باز دوستان کهنه کار بیشتر اطلاع دارن

m a j r i x
21-08-2007, 22:03
آقا من از اينترنت رسيو ماهواره اي opensky استفاده ميكنم و الآن كه توي لينوكس ميخوام ازش استفاده كنم سوادم قد نميده كه چطور بايد برنامه رسيو ديتا رو نصب و تنظيم كنم! ممنون ميشم دوستان جوابي بهم بدن چون واقعاً حياتيه برام!!! راستي نوع كارتم هم Technisat SkyStar2 PCI

سلام
برای نصب کارت --- به مشکل برخوردید؟ از چه دیستروی استفاده میکنید
این سرچ نگاه کن ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] nux&btnG=Search)

rootnt
21-08-2007, 23:01
سلام
برای کار معمولی و دیدن تلویزیون به اون صورت احتیاج به نصب درایور نداره
توزیع های با کرنل جدید می شناسدش
هر چی بخواهید در این لینک پیدا می شه :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

raeesi
28-08-2007, 01:10
rootnt عزيز ممنون بابت زحمتي كه كشيدي ولي من انگليسيم زياد تعريفي نداره و اگه بخوام اين متونو بخونم و توي ذهن ناقصم پردازش و تفهيم كنم وقت زيادي ميخواد كه متاسفانه من وقت زيادي براي كار با كامپيوتر ندارم و ضمناً تعدادي از لينكهايي كه توي فايل آموزش نصب opensky قرار داشتن، معيوب بودن! ممنون ميشم لينك جديدي اگه ازشون داري بذاري.

ضمناً ذيشم تنظيمه نيازي به برنامه ها جهت تنظيمش نيست و اگه اشتباه نكنم OpenSUSE بصورت پيش فرض كارت SS2 رو شناسايي ميكنه و اگه درست ميگم نيازي به قسمت نصب كارت هم نيست. پيشاپيش بابت راهنماييتون ممنونم :)