ARASH BAHAL
20-08-2007, 16:49
با سلام
عرض کنم به حضورتون که بنده یه سیستم دارم با مشخصات زیر :
intel 3.00ghz 2mb
gigabyte 8i915p duo(rev 2
راستش میخوام این 2 تا قطعه رد عوض کنم یعنی سیستممو از intel به amd تغییر بدم چون شنیدم و دیدم که amd توی بازیها بهتر جواب میده .
نظرتون دربارهی این کار چیه و اگر موافق هستید یه لطفی بکنید و بگید که این 2 تا قطعه رو چقدر می تونم بفروشم (+10 تومان از خودم)و(هر دو تا شون تا 2 سال دیگه گارانتی دارن) ؟؟؟ و با همین پول آیا می تونم یه مادر برد amd ساپرت وبه سی پس یوی amd بگیرم.مثلا اگه cpu رو بدم 70 ومادر بوردو بدم60 میشه 140.
با این پول میشه این هارو بگیرم:
gigabyte m61vme-s2
asus m2v
asus m2n8-vmx
asus m2a-vm
MSI - K9VGM-V
+++++++
amd athlon 64bit dualcore x2 3600
amd athlon 64bit dualcore x2 3800
همین طوری که می بینید از قطعات بالا میشه انتخاب کرد تا پولم برسه.
به نظر شما این cpu ها از مال خودم هم بهتره؟؟؟؟یعنی تو بازی ها با این گرافیکم (8500gt) افزایش فریم خواهم داشت.راستی پول بیشتر هم نمیخوام بدم فقط میخوام بفهمم که ارزش داره یانه؟؟
ممنونم.
ممنونم.:31:
عرض کنم به حضورتون که بنده یه سیستم دارم با مشخصات زیر :
intel 3.00ghz 2mb
gigabyte 8i915p duo(rev 2
راستش میخوام این 2 تا قطعه رد عوض کنم یعنی سیستممو از intel به amd تغییر بدم چون شنیدم و دیدم که amd توی بازیها بهتر جواب میده .
نظرتون دربارهی این کار چیه و اگر موافق هستید یه لطفی بکنید و بگید که این 2 تا قطعه رو چقدر می تونم بفروشم (+10 تومان از خودم)و(هر دو تا شون تا 2 سال دیگه گارانتی دارن) ؟؟؟ و با همین پول آیا می تونم یه مادر برد amd ساپرت وبه سی پس یوی amd بگیرم.مثلا اگه cpu رو بدم 70 ومادر بوردو بدم60 میشه 140.
با این پول میشه این هارو بگیرم:
gigabyte m61vme-s2
asus m2v
asus m2n8-vmx
asus m2a-vm
MSI - K9VGM-V
+++++++
amd athlon 64bit dualcore x2 3600
amd athlon 64bit dualcore x2 3800
همین طوری که می بینید از قطعات بالا میشه انتخاب کرد تا پولم برسه.
به نظر شما این cpu ها از مال خودم هم بهتره؟؟؟؟یعنی تو بازی ها با این گرافیکم (8500gt) افزایش فریم خواهم داشت.راستی پول بیشتر هم نمیخوام بدم فقط میخوام بفهمم که ارزش داره یانه؟؟
ممنونم.
ممنونم.:31: