PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : نکته ای در مورد آهنگ گفتم نرو از یاس و رضا صادقی

SADEGH 7
20-08-2007, 09:35
چند وقت پیش یکی از دوستان شکایت داشتند که چرا یاس یه آهنگ رضا صادقی رو ریمیکس کرده و من دوستمون یه کم بحثمون شد و آخر هم خدا رو شکر مشکل خاصی پیش نیومد . الآن تا این خبر رو دیدم گفتم بذارم که دوستانی که می گن این کار یاس درست نبوده متوجه جریان بشن.ضمنا" منبع هم کاملا" منبع درست حسابی هست.
اما خبر:
طی تماسی که با یاس داشتیم ، متوجه شدیم آهنگ "گفتم نرو" بدونه اطلاع و هماهنگی با یاس پخش شده . یاس در این باره توضیح داد : آهنگ گفتم نرو که با صدای رضا صادقی میکس شده بود را ۴ سال پیش خواندم و اصلآ قصد پخش این ترک را نداشتم . من دارم تمام سعی و تلاشم را می کنم تا پیشرفت کنم و اصلآ دوست ندارم که به ۴ سال قبلم برگردم . من یک خواننده ی اجتماعی هستم و دوست دارم سبکم را ادامه بدهم .
موفق باشید.

saeed_h1369
20-08-2007, 10:27
مرسی راستی اهنگ جدید یاس به نام باید بتونیم رو شنیدی

SADEGH 7
20-08-2007, 10:59
مرسی راستی اهنگ جدید یاس به نام باید بتونیم رو شنیدی
مثل کارای قبل یاس قشنگه . عالی.اگرم کسی می خواد لینک دانلودش رو بذارم.

divoonejoon
20-08-2007, 12:32
دوستان تو صفحه اول موسیقی لینک دانلود نزارن و برای معرفی آهنگ از بخش دانلود استفاده کنند .. ممنون .

SADEGH 7
20-08-2007, 12:49
دوستان تو صفحه اول موسیقی لینک دانلود نزارن و برای معرفی آهنگ از بخش دانلود استفاده کنند .. ممنون .

رو چشم.پس اگه کسی خواست بگه که تو بخش دانلود بذارم.از راهنماییت هم ممنون دیوونه جون.
موفق باشید

saeed_h1369
20-08-2007, 12:57
من دارمش اگه کسی خواست براش بزازم

Aminzikzak
20-08-2007, 13:32
این یاس کیه ؟

البته اگه معروفه خیلی عذر میخوام که نمیشناسمش ..

SADEGH 7
20-08-2007, 17:15
این یاس کیه ؟

البته اگه معروفه خیلی عذر میخوام که نمیشناسمش ..

یاسر ( یا همون یاس ) یکی از بهترین رپرای ایرانه که تو هیچکدوم از آهنگاش که تاحالا خونده فحش نداده.سبکش هم اجتماییه و چند تا آهنگ شاد هم داره.آهنگاشم اصولا" به روزه.مثلا" تا جریان خانوم امیر ابراهیمی پیش اومد فورا" یه آهنگ برای ایشون خوند وگفت درست نیس که با آبروی یه دختر اینجوری بازی بشه.و یا در مورد فیلم سیصد یا در مورد بچه های خیابون و... .در کل از نظر من رپر محشریه.من فکر می کنم کل آهنگایی که تا الآن خونده رو دارم اگه کسی نداره بگه که حتما" کلشو آپلود کنم تا راحت دانلود کنین.به نظر من هر کی آهنگاشو نداشته باشه ضرر کرده.فکر کنم کامل توضیح دادم.( از عذر خواهیتم ممنون چون خیلی به جا بود.):46:
موفق باشی:11:

tanhatarin mard
20-08-2007, 17:34
ياس خيلي باحاله
تو ايران فقط هيچ کس و ياس
خوب پس چرا آهنگاشو نمي ذارين ما هم فيض ببريم
آهنگ بذاريد بکشمش خيلي باحاله

SADEGH 7
20-08-2007, 17:37
ياس خيلي باحاله
تو ايران فقط هيچ کس و ياس
خوب پس چرا آهنگاشو نمي ذارين ما هم فيض ببريم
آهنگ بذاريد بکشمش خيلي باحاله
رو چشم . من تا فردا یا حداکثر پس فردا کامل براتون آپ می کنم وتو قسمت دانلود می ذارم.
موفق باشی

Aminzikzak
20-08-2007, 17:39
یاسر ( یا همون یاس ) یکی از بهترین رپرای ایرانه که تو هیچکدوم از آهنگاش که تاحالا خونده فحش نداده.سبکش هم اجتماییه و چند تا آهنگ شاد هم داره.آهنگاشم اصولا" به روزه.مثلا" تا جریان خانوم امیر ابراهیمی پیش اومد فورا" یه آهنگ برای ایشون خوند وگفت درست نیس که با آبروی یه دختر اینجوری بازی بشه.و یا در مورد فیلم سیصد یا در مورد بچه های خیابون و... .در کل از نظر من رپر محشریه.من فکر می کنم کل آهنگایی که تا الآن خونده رو دارم اگه کسی نداره بگه که حتما" کلشو آپلود کنم تا راحت دانلود کنین.به نظر من هر کی آهنگاشو نداشته باشه ضرر کرده.فکر کنم کامل توضیح دادم.( از عذر خواهیتم ممنون چون خیلی به جا بود.):46:
موفق باشی:11:

اوه اوه اوه ...
الان یادم اومد من عکسشم دیدمه ولی اسمشو نمیدونستم ...
ممنون از توضیحتون.

SADEGH 7
20-08-2007, 17:43
اوه اوه اوه ...
الان یادم اومد من عکسشم دیدمه ولی اسمشو نمیدونستم ...
ممنون از توضیحتون.
قابلی نداشت دوست عزیز.
موفق باشی

saeed_h1369
20-08-2007, 17:53
منم یکی طرفدارای پرو پا قرصش هستم فکر کنم تمام آهنگاشو دارم واز مگس خواهش میکنم اسم آهنگم بذاره که اگه کمبود داشت بذارم و اگه من کمبود داشتم من بردارم

SADEGH 7
22-08-2007, 14:25
سلام
با عرض معذرت به خاطر مشکلی که برام پیش اومده مجبورم بد قولی کنم و آهنگ ها رو چند روز دیرتر آپ کنم.امیدوارم که از من ناراحت نشده باشید.
موفق باشید

L O V A B
22-08-2007, 18:53
جای این خبر اینجا بود:
"بررســــــی رپ فارســــــــی{عکس ها ، زندگی نامه ها ، شعر ها ، خبر ها و ...}"

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

SADEGH 7
23-08-2007, 12:05
جای این خبر اینجا بود:
"بررســــــی رپ فارســــــــی{عکس ها ، زندگی نامه ها ، شعر ها ، خبر ها و ...}"

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

سلام
دوست عزیز چون به رضا صادقی و طرفداراش هم ربط داشت تو اون قسمت که شما الآن گفتی نذاشتم.
موفق باشی

SADEGH 7
07-09-2007, 00:33
بالاخره کل آهنگاش رو آپلود کردم.اشکال نداره لینک دانلودش رو همین جا بذارم؟

mahdi nba
07-09-2007, 14:10
به نظر من فقط هیچکس و یاس و بی باک

mahdi nba
07-09-2007, 14:11
بالاخره کل آهنگاش رو آپلود کردم.اشکال نداره لینک دانلودش رو همین جا بذارم؟

بزار مهم نیست....

البته منم تمام اهنگاشو دارم............