مشاهده نسخه کامل
: چطوری صدای کامپیوتر رو ثابت نگهدارم ؟
سلام دوستان
میشه یه نفر بهم بگه که آیا راهی وجود داره که صدای کامپیوتر رو ثابت نگه دارم؟ یا اینکه روی بالاترین سطح نگهدارم ؟
چون بعضی اوقات صدای کامپیوتر خود بخود کم و زیاد میشه ( البته بیشتر کم میشه )
حالا اگه نرم افزاری هم میخواد ، نرم افزارشو معرفی کنید. خلاصه میخوام صدای کامپیوتر رو ثابت نگهدارم.
ممنونم
سعید
reza.majazi
21-08-2007, 03:40
معمولش اینه که ثابت بمونه . ممکنه که عیب از ویندوز باشه .
بعد راستی دوست عزیز تهران رو اگه بخواین فارسی بنویسین اینطور نوشته می شه تهران . البته من فکر کنم بیشتر شمااز سر قصد این کارو کر دین حالا چرا نمی دونم .
فضولی شد ببخشین.
دوست عزیز به احتمال زیاد شما از برنامه ای مثل ( xing player ) استفاده میکنی که وقتی با این برنامه صدا رو کم میکنی در اصل صدای سیستم
کم میشه ولی در برنامه ای مثل Media Player وقتی صدا رو کم کنی در صدای سیستم تاثیری نداره و فقط صدا در اون برنامه کم میشه . موفق
باشی
با کمال تشکر از دوستان عزیز
مشکل از برنامه ای مثل سیدی های آموزشی پارسیان هستش که بی اجازه صدای کامپیوتر رو کم و زیاد میکنن. من میخواستم حال یه همچون برنامه هایی رو اساسی بگیرم. [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در هر صورت خیلی ممنونم
سعید
با کمال تشکر از دوستان عزیز
مشکل از برنامه ای مثل سیدی های آموزشی پارسیان هستش که بی اجازه صدای کامپیوتر رو کم و زیاد میکنن. من میخواستم حال یه همچون برنامه هایی رو اساسی بگیرم. [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در هر صورت خیلی ممنونم
سعید
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.