ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : کد صفحات تصادفی رو میخوام!

best_ir
20-08-2007, 09:20
سلام.من میخوام یه صفحه طراحی کنم که توش آدرس چند تا سایت رو بدم و هر بار که باز میشه این صفحه یکی از آدرس سایتهایی که من دادم به طور تصادفی لود شه.یعنی یه کدی با عنوان صفحات تصادفی!! کی داره؟

my friend
20-08-2007, 10:40
این با PHP:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

سه نمونه از نحوه افزودن آدرس هم ذکر کردم.

peyman1987
20-08-2007, 12:26
البته اين کد فقط يک بار کار ميکنه و بعد از دوباره لود شدن محتويات آرايه پاک ميشن و بايد دوباره آدرس بدي که درست نيست. اگه بخواين از آدرسهاي ثابت استفاده کنين بايد از ديتابيس در کنار آرايه هم استفاده کني. يعني آدرسها رو توي ديتا بيس ذخيره کني و بعد آرايه رو با اونا مقداردهي کني.

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

ديتابيس database رو هم خودتون بسازين که داراي يه جدول به نام addresses باشه که از حداقل يه فيلد با نام url تشکيل شده باشه که آدرس صفحات توش ذخيره ميشن.

my friend
20-08-2007, 12:56
البته اين کد فقط يک بار کار ميکنه و بعد از دوباره لود شدن محتويات آرايه پاک ميشن و بايد دوباره آدرس بدي که درست نيست.
میشه بیشتر توضیح بدی؟

peyman1987
20-08-2007, 13:20
منظورم اينه که بايد صفحات دلخواه رو توي کد صفحه مشخص کنه. اگه بخواد يه صفحه جديد رو به ليست اضافه کنه بايد کد رو ويرايش کنه. وگرنه کار صفحات رندوم رو اين کد انجام ميده.

my friend
20-08-2007, 14:47
آهان... درسته.

amir abbas
20-08-2007, 19:10
best_ir
شما برای یک سوال سه تاپیک در سه بخش مختلف زدید
اگر تکرار بشه مطابق قوانین اینجا باهاتون برخورد میشه. این تاپیک هم قفل شد. سوال اگر داشتید در ادامه همون تاپیک در بخش استاتیک بپرسید