مشاهده نسخه کامل
: یه کد میخوام.خیلی ضروریهههه!
سلام.من میخوام یه صفحه طراحی کنم که توش آدرس چند تا سایت رو بدم و هر بار که باز میشه این صفحه یکی از آدرس سایتهایی که من دادم به طور تصادفی لود شه.یعنی یه کدی با عنوان صفحات تصادفی!! کی داره؟
mamadfelfel1988
20-08-2007, 12:05
با چه زبونی؟؟؟
peyman1987
20-08-2007, 12:16
الگوريتمش ميشه اينجوري که شما آدرسهاي دريافتي رو توي ديتابيس ذخيره ميکني بعد هر بار همشون رو ميخوني و ميزاري توي يه آرايه . و هر بار يه انديس تصادفي توليد ميکني و از آرايه ميخوني و لود ميکني. با Php خيلي راحته.
my friend
20-08-2007, 12:50
اگه با دیتابیس بخواد کار کنه که میتونه تو کوئری limit رو روی 1 بزاره و order رو روی rand...
من تو اون یکی تاپیک! یه کد ساده براشون نوشتم که نیازی به دیتابیس نداره... به همین علت سریعتر کار میکنه!
peyman1987
20-08-2007, 13:16
اگه با دیتابیس بخواد کار کنه که میتونه تو کوئری limit رو روی 1 بزاره و order رو روی rand...
من تو اون یکی تاپیک! یه کد ساده براشون نوشتم که نیازی به دیتابیس نداره... به همین علت سریعتر کار میکنه!
بله کد شما رو ديدم و همونجا نظرم رو دادم. دباره کوئري که گفتين من تا حالا چيزي درباره rand توي کوئري نشنيده بودم. خيلي ممنون که يه چيز جديد به من ياد دادين.:10:
حيف که اين فروم قابليت تشکر نداره وگرنه ازتون اونجوري تشکر ميکردم
navid_hosseini_69
20-08-2007, 14:38
دوست عزیز best_ir چرا یک تاپیک را چند بار تکرار کرد ه اید ... با این کار فقط نظم تالار به هم خورده....
از طرفی اینجا انجمن استاتیک هست ولی به سوال با زبان های دینامیک پاسخ گفته شده...:18:
کد جاوا اسکریپت مورد نظر شما....
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
:40::40::40:
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.