مشاهده نسخه کامل
: عزیزان صاحبنظر:این اخطار یعنی چی؟.....
mamy joon
19-08-2007, 21:19
سلام
من یه مدتی که وقتی کامپیوتر رو روشن می کنم این پیغام میاد:
Windows cannot find ''' C:\DOCUME~1\user\LOCALS~1\Temp\services.exe'''.Mak e sure you typed the name correctly .and then try again.to search for a file cClick the Start button and then clichk search.
حالا هرکی میدونه باید چیکارکنم لطف کنه جواب من رو بده
کوچیکه شما mamy joon
SADEGH 7
19-08-2007, 21:26
احتمالا" یه برنامه رو نصفه نیمه نصب کردی یا ویندوزت با یه برنامه مشکل داره یا به احتمال خیلی کم ممکنه ویروس باشه.چون فولدر temp جایی برای نگه داری فایل های اصلی ویندوز نیست ومنم هر روز کل محتوای این فولدر رو del می کنم.تا اونجا که من می دونم وقتی می خوای یه برنامه رو نصب کنی در حین نصب برنامه بعضی فایل های مورد نیاز نصب در temp ریخته می شه که بعد از نصب می شه پاکشون کرد.
امیدوارم توسنته باشم کمکت کنم دوست عزیز.
موفق باشی
Alireza_Shafaei_PCworld
19-08-2007, 21:35
نه مشکلت این نیست
کامپیوترت ویروسی بوده
بعد آنتی ویروسی چیزی این این ویروس را پاک کرده ولی هنوز روی Startup آدرسش هست
برای همین هر وقت کامپیوتر روشن میشه و میخواد که ویروس را اجرا کنه وقتی پیداش نمیکنه
اینطوری میشه!
بهتره به همون آدرس بری و این فایل رو پاک کنی...
البته در صورتی که مواردی که دوستان در بالا گفتن در مورد شما اجرا شده باشه ها.
منم همین مشکل رو چند روز پیش مطرح کردم، میتونی به اینجا هم یه سرکی بکشی :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
mamy joon
20-08-2007, 13:25
با سلام
دست همگی درد نکنه من با توجه به گفته magas-vizz پوشه temp را پاک کردم اما درست نشد
بعد مخمو بکار گرفتم یه سرچ کردم و services.exeرا از system32 کپی کردم به پوشه ی مورد نظر ....
حل شدwow!!..[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]اما یه مشکل دیگه پیش اومد[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .وقتی سیستم رو خاموش می کنم توی صفحه logon یه Error میده که 100% تو پست بعدی انرو براتون می نویسم تا با هم حلش کنیم
کوچیک شما mamy joon
Alireza_Shafaei_PCworld
20-08-2007, 13:59
عزیز چرا این کا رو کردی
اصلا حرفه منو گوش ندادی انگار
برو توی msconfig و در قسمت آخر تیک مربوط به فایل services.exe را حذف کن
اینطوری داری ویندور را بد تر میکنی ها
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.