مشاهده نسخه کامل
: Vector چیست؟
cheetoz_motori
19-08-2007, 13:21
با سلام می خواستم بدانم Vector در Photoshp چیست و چه کارایی هایی دارد و چگونه و کجا از آن استفاده می شود.کلاٌ دوستان اگر توضیح جامعی از این مدل فایل ها در Photoshop دارند راهنمایی کنند ممنون می شوم.
aram_nfs
19-08-2007, 20:39
فایل های ویکتور فایل های هستند که به جای اینکه نقطه به نقطه عکس رو همراه خودشون داشته باشن (نقشه بیتی) طرز تشکیل اون رو دارن. معمولا توی این نوع فایل ها از بردارهای برای ساخت یه شکل استفاده می شه و همونطور که سعید جان فرمودند زوم روی کییت این نوع فایل ها تغییری ایجاد نمی کنه
البته توی فتوشاپ امکان استفاده از قابلیت های ویکتور وجود نداره و مربوط به بردار فتوشاپ الاستریتور هست
و اگه بخوای روی یه فایل ویکتور کار کنی باید اونو راستینایز کنی آخه فتوشاپ محیط بیتی هستش
در ضمن شیپ ها و خود نوشته ها هم ویکتور محسوب می شن و البته پچ ها
امیدوارم به دردت بخوره
موفق باشی
آقا منم يه سوال در مورد اين وكتور ها دارم ؛ بيشتر تو چه كاري ازشون استفاده ميشه ؟ يعني كي از اينا استفاده ميكنن ؟
ممنون
pouria007
22-08-2007, 15:11
آقا منم يه سوال در مورد اين وكتور ها دارم ؛ بيشتر تو چه كاري ازشون استفاده ميشه ؟ يعني كي از اينا استفاده ميكنن ؟
ممنون
این جور فایل ها معمولاً کم حجم اند و با زوم افت کیفیتی توشون اتفاق نمی افته
خوب بیشتر تو اینترنت و برنامه هایی که حجم کم مورد نیاز هست از این فایل ها (فایلهای وکتور) استفاده میشه
aram_nfs
22-08-2007, 16:38
کم بودن حجم اینگونه فایل ها همونطور که گفته شد دلیل داره و البته یک مزینه.
ولی تا جایی که من می دونم هیچ یک از browser ها از wmf پشتیبانی نمی کنن
و بیشترین استفاده اینگونه فایل ها برای کارهای گرافیک و طراحی هستش طراحی هایی که نیاز هست که در همه جا ازش استفاده بشه بدون افت کیفیت و با امکان تغییر در نقاط تشکیل دهنده اون
این فایل ها امکان ویرایش رو دارن و هر کسی می تونه روی اونها تغییرات دلخواهش رو بده و طرح جدید ایجاد کنه
برای آشنایی بیشتر می تونی از آموزش های کورل استفاده کنی چون این برنامه اینچنین محیطی داره
موفق باشی
منبعی برای فایل های وکتور میشناسید؟ cd نداره؟ من رفتم پرسیدم cd وکتور دارید؟ گفتن cd چـــــــــــی؟؟؟؟؟؟؟ D:
منبعی برای فایل های وکتور میشناسید؟ cd نداره؟ من رفتم پرسیدم cd وکتور دارید؟ گفتن cd چـــــــــــی؟؟؟؟؟؟؟ D:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
:thumbsup:
يك نكته را هم به فرمايشات دوست عزيز اضافه كنم كه هر چيزي را نميتوان به عنوان فايل برداري ذخيره كرد فقط طرحهايي كه در يكي از برنامه هايي برداري مانند كورل و فري هند و ... كار شده مي توان به عنوان فايل برداري ذخيره كرد كه wmf يكي از انهاست و برنامه هاي زيادي هم از اون پشتيباني مي كنه كه ليستش برات ميذارم
ACDSee
EZPixFile
FotoCanvas2
Frigate3
GraphicsConverterPro
iPE.Image
IrfanView
MetafileCompanion32
PaintShopPro
PEX
PictureIt!.Picture
PSP7
PV1
EZPhotoTools
TheGIMP13
Firegraphic
PhotoDeluxeBusiness
OISwmffile
PHOTOFINISH
CorelDRAW
Visual Photo++
hamedgol
30-11-2007, 21:59
لطفا نحوه فراخانی وکتور در فتوشاپ را یاد دهید
خیلی ممنون میشم
adel_dandyboy
06-12-2007, 09:29
چطوری میشه فایلهای vector رو تو فتوشاپ باز کرد؟؟؟؟؟؟؟؟
Maysam-BFU
06-12-2007, 12:02
منظور شما وکتور با چه پسوندی است ؟
وکتورها پسوند های گوناگونی دارد
adel_dandyboy
06-12-2007, 15:40
مثلا فایلهای Eps ؟
Maysam-BFU
07-12-2007, 11:17
خوب فایل های وکتور با پسوند EPS که در فتوشاپ باز میشه
اگر هم باز نمیشه امکان داره که با نرم افزار FreeHand با پسوند EPS ذخیره شده باشه که بعضی موقع ها در فتوشاپ باز نمیشه. بهتره همون فایل EPS را درون نرم افزار Corel باز کنید و با کرل آن را با پسوند EPS ذخیره کنید.
adel_dandyboy
07-12-2007, 20:28
ممنون میثم جان.
دستت 20.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.