ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : Decoder Blaster پخش فایلهای تصویری / تمامي ورژن ها در اين تاپيک

deicide
19-08-2007, 13:09
نرم افزار Decoder Blaster

پس از خواندن اين مقاله مسلماً نرم افزارDecoder Blaster كه در مجموعه هاي نرم افزاري با نام sthvcd يافت مي شود يكي از نرم افزارهايي خواهد بود كه هميشه روي كامپوترتان نصب مي كنيد .

بعضي مواقع نياز داريم دو عمل "پخش فيلم" و مثلا "تايپ كردن" را با هم انجام دهيم . يعني مي خواهيم در صفحه word فيلم پخش شود و ما همزمان تايپ كنيم . براي انجام چنين كاري بايد براي پخش فيلم از نرم افزار Decoder Blaster استفاده كنيم .

البته انجام اين كار در نرم افزارهايي كه از activex پشتيباني مي كنند ممكن است ولي كمي تخصصي است ، در روشي كه در اين مقاله آمده است ، مبتدي ترين كاربر كامپيوتر مي تواند اين كار را براحتي نه تنها در word بلكه در هر نرم افزار ديگري مانند paint و غيره ، انجام دهد .

ابتدا اين نرم افزار را معرفي مي كنيم و قابليت هاي آنرا بطور خلاصه ذكر مي كنيم و در پايان اين قابليت ويژه را شرح مي دهيم.

معرفي نرم افزار :( Decoder Blaster 5.0)

اين نرم افزار به منظور پخش فايلهاي DAT و MPG استفاده مي شود و برتري هاي خود را نسبت به ساير نرم افزارهاي مشابه به اثبات رسانده است .

از جمله برتري هاي اين نرم افزار عبارتند از :

1- خرابي CD (خش) هر چه قدر كه زياد باشد اين نرم افزار هنگام پخش از قسمت خرابي مي گذرد و كامپيوتر هنگ نمي كند .

2- پخش سريع فيلم با سرعت 10 برابر ، بدون اينكه حتي يك فريم ( لحظه ) از قلم بيفتد . اين قابليت براي كساني مفيد است كه وقت كمي دارند ، يا مي خواهند يك فيلم را بطور سريع بررسي كنند .

3- زياد و كم كردن نور فيلم در هنگام پخش . اين قابليت براي ديدن فيلم هاي تاريك يا خيلي روشن بسيار كاربرد دارد .

4- پخش فيلم بصورت سياه و سفيد و همچنين با ***** هاي رنگي مختلف . اين قابليت براي پخش فيلم هاي بي كيفيت كه مدام رنگ آنها عوض مي شود بسيار مناسب است .

5- جدا كردن يك قسمت از فيلم حتي اگر خرابي آن قسمت زياد باشد . از اين قابليت مي توان براي ضبط فيلم هايي كه بصورت معمولي ضبط نمي شوند استفاده كرد .

6- تبديل كردن تمام لحظه (فريم) هاي يك قسمت از فيلم به تصوير هايي با فرمت BMP و JPG .

7- مشخص كردن CD هايي كه فرمت آنها Video CD نيست و در دستگاههاي غير از كامپيوتر پخش نمي شوند يا مشكل دارد . بصورت پيش فرض اين نرم افزار ، cd هايي را كه فرمت آنها video cd نيست ، مانند cd هايي كه خرابي آنها بسيار زياد است پخش مي كند ، براي غير فعال كردن اين خاصيت بايد به منوي help رفته و گزينه other config را انتخاب كرده و در پنجره ظاهر شده گزينه Enable DirectCDROM Technology را غير فعال كنيد.

پخش فيلم در تمامي نقاط ويندوز :

هنگامي كه با نرم افزار decoder blaster در حال پخش فيلم هستيم يك رنگ از 16 ميليون رنگ سيستم به رنگ فيلم در مي آيد. يعني هر نقطه از صفحه كه به اين رنگ باشد مانند شيشه عمل مي كند و اگر در زير آن فيلمي در حال پخش باشد ديده مي شود.

اين رنگ همان رنگ "صورتي" مي باشد و مشخصات (قرمز=255 و سبز=0 و آبي = 255) را دارد .

البته بصورت پيش فرض در تمامي نرم افزارها اين رنگ براحتي در دسترس است و لازم نيست كدهاي آنرا وارد كنيد ، مثلا در paint اين رنگ بين دو رنگ آبي و زرد در جعبه رنگ ديده مي شود ولي با اين حال اگر آنرا مشاهده نكرديد مي توانيد در custom color اين كد ها را وارد كنيد و اين رنگ را بسازيد .

در هنگام پخش فيلم هر نقطه از پنجره هاي ويندوز را كه به اين رنگ درآوريم آن نقاط مانند شيشه عمل مي كنند .

بطور مثال برنامه Microsoft word را هنگامي كه با نرم افزار decoder blaster در حال پخش فيلم هستيد اجرا كنيد .

در منوي format گزينه background را انتخاب كرده و از رنگ هاي موجود رنگ "صورتي" را انتخاب كنيد .

خواهيد ديد كه مي توانيد هم فيلم را ببينيد و هم تايپ كنيد .

يا مثلا در برنامه paint هنگامي كه با نرم افزار decoder blaster در حال پخش فيلم هستيد ، ابتدا رنگ "صورتي" را انتخاب كنيد، حال هر مربع يا دايره اي كه با اين رنگ كشيده شود فيلم را داخل خود نشان مي دهد .

حجم 2.102 مگ

لينک دانلود:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

منبع: اينترنت

WooKMaN
19-08-2007, 21:47
لينك مستقيم :

:46:

ali_golden
20-08-2007, 00:11
من این نرم افزار رو خیلی وقته می شناسم
و در مورد پخش Cd های خش دار که هیچ برنامه ای نمی تونه پخش کنه باید بگم بی نظیره و هیچ برنامه ای به پاش نمیرسه و از شما هم که به خوبی این نرم افزار رو معرفی کردید تشکر می کنم .

deicide
21-08-2007, 09:21
من این نرم افزار رو خیلی وقته می شناسم
و در مورد پخش Cd های خش دار که هیچ برنامه ای نمی تونه پخش کنه باید بگم بی نظیره و هیچ برنامه ای به پاش نمیرسه و از شما هم که به خوبی این نرم افزار رو معرفی کردید تشکر می کنم .

عزيزم قابل نداشت. من خودمم خيلي باهاش حال مي کنم.

لينك مستقيم :

:46:

از WooKMaN عزيز هم تشکر مي کنم.