ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : آیا از شیوه امتیازدهی به کاربران راضی هستید؟

rosonery
19-08-2007, 11:58
سلام به همگی:20:

من متوجه شدم که تو این سایت باتون تشکر وجود نداره همچنین شیوه امتیازدهی به کاربران هم خیلی ضعیف هست.:41:

مثل اینکه قبلا هم چند نفر این موضوع رو مطرح کردن ولی مدیران باهاشون هم عقیده نبودند!:18:

منم تصمیم گرفتم یه نظرسنجی بزارم تا معلوم بشه که آیا نیازی به تغییر سیستم امتیازدهی هست یا نه؟:27:

باتشکر از همگی:11:

SAJAD DP
19-08-2007, 12:05
سلام
يعني منظورت اينه كه مثل سايت --------- براي هر پست يك امتياز بگيريم؟
اينكا عملي نيست
چون اون موقع تجارت پست شروع ميشه

rosonery
19-08-2007, 12:09
سلام
يعني منظورت اينه كه مثل سايت --------- براي هر پست يك امتياز بگيريم؟
اينكا عملي نيست
چون اون موقع تجارت پست شروع ميشه
نه منظورم اینه که مثلا بر اساس تعداد تشکرهایی که از اون کاربر میشه بهش امتیاز داده بشه و چیزهای دیگه مثل داشتن تاپیک های مفید یا تاپیکی که پیوست شده باشه.

H A M A S
19-08-2007, 12:11
نه منظورم اینه که مثلا بر اساس تعداد تشکرهایی که از اون کاربر میشه بهش امتیاز داده بشه و چیزهای دیگه مثل داشتن تاپیک های مفید یا تاپیکی که پیوست شده باشه.
بله من با اينجور امتياز دهي موافقم.البته با تاپيک هاي مفيدي که کاربر زده نا با تشکر کاربران ديگر

SAJAD DP
19-08-2007, 12:14
سلام

طبق اين تعريف موافقم

Alastoor
19-08-2007, 12:19
امتياز و تعداد ستاره ها هيچ اهميت خاصي نه براي كاربران فهيم و نه براي مديران داره.

Saman-tci
19-08-2007, 12:38
من متوجه شدم که تو این سایت باتون تشکر وجود نداره همچنین شیوه امتیازدهی به کاربران هم خیلی ضعیف هست.

ببخشید شما همه این مطالب رو با زدن 9 تا پست متوجه شدین ...؟؟؟؟؟
میتونم بپرسم چطور اینقدر سریع به این نتیجه رسیدین.....؟

*PiNk PaNTHeR*
19-08-2007, 12:39
حتما باید پست زد تا این چیزها رو فهمید؟
حتما خونده.

Saman-tci
19-08-2007, 12:45
دوست من خوندن ایشون با اینکه خودش پست بده و به قول خودش نحوه امتیازدهی ( من نمیدونم مگه مسابقه کشتی هست که بخوان به هر کسی امتیاز بدن ) رو لمس کنه خیلی فرق داره .....
در ضمن دوست من اینجا بابت فعالیت به کسی امتیاز نمیدن ولی تعداد پست هاش زیاد میشه و این خودش القاب هر کسی رو تغییر میده .. مثل : داره خودمونی میشه - اگه نباشه جاش خالی میمونه و .....
پس این امتیاز نیست که حالا بخواد چه ضعیف باشه یا قوی .....

soleares
19-08-2007, 13:12
منم موافق نیستم چون اولا سرور پدرش درمیاد دوما سایت منحرف میشه.

Sharingan
19-08-2007, 13:19
اگه يكي تعداد ستاره هاش بره بالا، چي ميشه ؟ بهش اضافه حقوق ميدن؟؟؟
از نظر من سيستم امتياز دهي اين فاروم و تقريبا تمامي فاروم هاي ديگه هيچ اهميتي نداره...
ولي من سيستم بن كردن اين سايت كمي مخالفم. چون يه بار منو بدون هيچ اخطاري بن كردند...

soleares
19-08-2007, 13:23
اگه يكي تعداد ستاره هاش بره بالا، چي ميشه ؟ بهش اضافه حقوق ميدن؟؟؟
از نظر من سيستم امتياز دهي اين فاروم و تقريبا تمامي فاروم هاي ديگه هيچ اهميتي نداره...
ولي من سيستم بن كردن اين سايت كمي مخالفم. چون يه بار منو بدون هيچ اخطاري بن كردند...

با خط اول حرفت 100% موافقم اضافه حقوق که نمیدن !

و دو مورد بن کردن باید بگم شما نمی دونی که قبلا کسایی عضو این سایت شدن که بیش از 20 بار برای همیشه اخراج شدن و دوباره بر گشتن و باز هم بن ...
حالا شما حتما یه قانون مهم رو زیر پا گذاشتی دو روز بن شدی فکر کنم مثلا بی احترامی کردی

شما اگر خودت مدیر بودی اعضا میومدن با هم کل کل می کردن و فروم رو از مسیرش منحرف می کردن بن نمی کردی ؟

resident
19-08-2007, 13:25
نه من مخالف این طرحم.

negar20
19-08-2007, 16:33
به كاربراني كه تاپيك هاي خيلي جالب و پر طرفدار زدن امتياز داده بشه.خيلي خوب ميشه

kami85
21-08-2007, 20:21
حالا به فرض كه امتيازم بدن شما هم از همه بيشتر داشته باشي مدير سايت كه نمي شي؟

tabriz-info
21-08-2007, 20:27
منم با اینکه هر پستی یک امتیاز داشته باشه موافق نیستم

اگه یک دکمه تشکری چیزی باشه که به جای پست تشکر از اون استفاده بشه بهتره اینطوری هم میشه به ازای هر تشکر یه امتیاز گرفت

soleares
21-08-2007, 23:17
منم با اینکه هر پستی یک امتیاز داشته باشه موافق نیستم

اگه یک دکمه تشکری چیزی باشه که به جای پست تشکر از اون استفاده بشه بهتره اینطوری هم میشه به ازای هر تشکر یه امتیاز گرفت

عزیز اگر با هر پست یه امتیاز داشته باشیم که تعداد امتیازامون با تعداد پستا برابر میشه ! منظور دوستان هم همین تشکر بوده که مدیران اصلی کاملا مخالف این موضوع هستند و زیاد روش بحث شده.

pillx
21-08-2007, 23:42
واسم مهم نیست
چون میام اینجا واسه اینکه از مطالبش استفاده بکنم
از تنهایی در بیام
پس از 1 روز خسته کننده که از سر کار میام واقعا لبخند و آرامش بهم دست میده

mojrem2
22-08-2007, 01:07
اتفاقا سیستم امتیاز دهی خوبه تازه اگر تعداد پستهای مفید شما در یه بخش جمع شده باشه شنا میشی کاربر فعال همون بخش . من که واسه امتیاز نمی یام پی سی . اینجارو واقعا دوست دارم تازه 2 بار بن شدم

Arash_XL7710i_207
22-08-2007, 07:32
بچه ها انگار شما توقع دارين که به تعداد هر يه پست که ميزنين 50 تا امتياز بگيرين!
مگه مسابقه هست

hamid_hitman47
22-08-2007, 08:03
حالا مگه این امتیاز ها چه فایده ای داره...واسه من که اصلا فرقی نداره...

Saman-tci
22-08-2007, 09:14
بابا بی خیال این حرفا بشین .... اخه امتیاز یعنی چی ...؟
من نمیدونم هدف اون کسی که تاپیک زده چیه ....؟

Rjoun
22-08-2007, 14:48
سيستم امتياز دهي يا سيستم تشكر فكر نمي كنم زياد تاثير گذار باشن.اما يه خوبي كه دارن اينه كه از زدن پست هاي بيهوده مثل تاييد مي شود و...جلوگيري ميكنه!

Shahriar-b
22-08-2007, 15:01
سيستم امتياز دهي يا سيستم تشكر فكر نمي كنم زياد تاثير گذار باشن.اما يه خوبي كه دارن اينه كه از زدن پست هاي بيهوده مثل تاييد مي شود و...جلوگيري ميكنه!
تایید می شود ! D:

pillx
22-08-2007, 15:02

البته پدر سرور رو هم در میاره

pouria007
22-08-2007, 15:09
حالا مگه این امتیاز ها چه فایده ای داره...واسه من که اصلا فرقی نداره...
واسه من فرق داره:5:

B L A S T E R
23-08-2007, 00:44
این Boy Iran 9.500 پست داده هنوز مدیر نشده

Zhangooler
23-08-2007, 02:12
اقا من میخوام از یک مدیر خواهشی بکنم.من همون fookhoonshio هستم.ولی منو بن کردن.خواهشمندم می خوام به p30 worl با همون fokhoonshio بیام.
اگه امکان داره.
در ضمن از سیستم امتیازدهی هم بسیار راضییم.
یا حق.

bahdar
23-08-2007, 13:29
منم مخالف امتیاز دهیم.

fereshte khanoom
24-08-2007, 14:11
به نظر من این شیوه امتیاز دهی خیلی خوبه چون باعث میشه اعضا بیشتر تلاش کنن برای اینکه بتونن پست های بهتر بدن من خودم درسته زیاد پست ندادم ولی برای بعضی از تایپیک های خودم خیلی تلاش میکنم اخرش هم که به همکار اون قسمت میگم نظرتون چیه میگه خوبه!:19:

Maggy_P
25-08-2007, 21:46
شايد سيستم امتياز دهي به نظر بعضيا غلط باشه ولي مديرا كه بيكار نيستن بيان به تمام تاپيكا ببينن كي فعاله كي فعال نيست به اون امتياز بيشتر بدن

M.etallic.A
25-08-2007, 23:29
البته پدر سرور رو هم در میاره

چه ربطی به سرور داره آخه ؟ سروری که بخواد با یک دکمه تشکر بهش فشار بیاد همون بهتر از کار بیفته.

تمام فرومهای ایرانی و خارجی که من دیدم دکمه تشکر داشتن فرومهای بزرگ با سرورهای قوی و فروم های کوچیک با سرورهای ضعیف فرقی نمیکنه ربطی هم به سرور نداره. یه دلیلی داره که اینجا نمیشه گفت.

Aminzikzak
26-08-2007, 01:42
راسیاتش ضعیفه یه سری از بروبچ فعال رو میشناسم که دارن خودشونو تویه انجمن فدا میکنن اما هیچ امتیازی براشون در نظر گرفته نشده ... مخصوصا توبه متفرقه.

borna66
26-08-2007, 03:00
با سلام.
اگر از شیوه تشکر کردن استفاده شود باعث میشه که فرد تشویق بشه و دفعه بعد مطالب بهتری رو پست کنه.

Hamed-Dehghani
26-08-2007, 14:38

حتما باید پست زد تا این چیزها رو فهمید؟
حتما خونده.
پلنگ صورتي جون ، پاسخ خوبي داديد

چقدر بده كه با كسي كه تعداد پستاش كمه اينطوري حرف بزنيم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

بابا بی خیال این حرفا بشین .... اخه امتیاز یعنی چی ...؟
من نمیدونم هدف اون کسی که تاپیک زده چیه ....؟

چرا مي خواي كاراگاه بازي در بياري پسر خوب ؟!!

منظور دوستمون اينه كه دكمه تشكر اضافه بشه

كه به دلايلي حالا جالا ها اين اتفاق نمي افته !!

rosonery جان

اگه منظورتون از سیستم امتیازدهی اينجا اينه كه

تعداد پست ها در اضافه شدن ستاره ها [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] تاثيري نداشته باشه !!

خوب تو فرومهايي كه دكمه تشكر دارند هم

وقتي پست مي ديد ستاره ها [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و حتي القاب تغيير مي كنه

غير از اينه ؟

و

اگه منظورتون نحوه انتخاب كاربران فعال و همكاران و مديران هست كه

اتفاقـاً چون اصلاً ارتقا درجه به تعداد پست ها ربطي نداره ؛

واسه همين فردي چون :

amir abbas عزيز با كمتر از 200 پست مدیر انجمن طراحی صفحات وب مي شوند

حالا اين سیستم امتیازدهی چه مشكلي داره ؟

چه جالب كه الان نتايج آرا كاملاً برابر هست

همه 33.33%

pouria007
26-08-2007, 14:53
چه جالب كه الان نتايج آرا كاملا برابر هست

همه 33.33%

دیگه برابر نیست یه نگاه بنداز من هم با این شیوه امتیاز دهی مخالفم

nimamani
26-08-2007, 15:58
به قول Hamed-Dehghani امتيازدهي كاملا منطقيه
و اصلا به تعداد پست زياد نيست.
ولي كاشكي دگمه تشكر بود تا اينقدر تاپيك پر از تشكر و قدر داني نميشد