مشاهده نسخه کامل
: دوربین 6630 از دوربین دیجیتالی هم بهتره! بیاید و خدتون ببینید
سلام.
می خواستم بهتون چنتا عکسی که با 6630 نوکیا گرفتم نشون بدم.بعد خدتون در مورد دوربینش نظر بدید. برای گرفتن این عکس ها ترفندی به کار رفته که بعدا بهتون می گم.
شماره 9 از انگشت دوستمه.
شماره 10 از موی انگشت پاهستش
شماره 11 از گلیم هستش
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Image(09).jpg
Image(10).jpg
Image(11).jpg
alireza20202003
19-08-2007, 09:25
عکسا کجان؟؟؟
جدا عکس ها رو نمی بینید؟!!!!!
این آدرس اون هاست.
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
راستی یه آپلود سنتر خوب برای عمس معرفی کنید که مشکل حل شه.
mohammad hamed
19-08-2007, 09:42
توی tinypic.com آپلود کن
ما که باز هم عکسی ندیدم فکر کنم باید عضو شد
becareful
19-08-2007, 09:52
کلا کیفیت عکاسی 6630 به خاطر بزرگ بودن لنز با این که 1.3 مگا پیکسله حتی از بیشتر 2 پیکسلی ها خیلی بهتره.من خودم عکساشو دیدم باورم نمیشد!!!
اقا ببخشید . از مدیران می خوام که پست اول رو پاک کنن چون دکمه ویرایش رفته کنار و تو صفحه نیست.
سلام.
می خواستم بهتون چنتا عکسی که با 6630 نوکیا گرفتم نشون بدم.بعد خدتون در مورد دوربینش نظر بدید. برای گرفتن این عکس ها ترفندی به کار رفته که بعدا بهتون می گم.
اینم از عکس ها :
9 : از انگشت پای دوستمه.
10 : از موی پا هستش
11 : از تار و پود گلیم هستش
من خودمم 6630 دارم ازهمه لحاظ توپه .دوربینشم خوبه.
میگما این انگشت پای دوستت چرا اینجوری شده!
alireza20202003
19-08-2007, 10:07
آهان حالا میشه دید. در کل فکر کنم بهترین دوربین 1.3 مگاپیکسلی مال 6630 باشه .
سلام.
عزیز اثر انگشت سوم پاشه.
shahab-asemani
19-08-2007, 10:57
واقعا اينجوري فكر ميكني يا مزاح كردي
تا حالا با كداك 8 مگاپيكسلي عكس گرفتي
يا عكس هايي كه با ن73 گرفته شده رو ديدي؟؟؟
اين عكسا كجاش خوبه
افتضاح
واقعا اينجوري فكر ميكني يا مزاح كردي
تا حالا با كداك 8 مگاپيكسلي عكس گرفتي
يا عكس هايي كه با ن73 گرفته شده رو ديدي؟؟؟
اين عكسا كجاش خوبه
افتضاح
سلام.
ما یه ذره اغراق کردیم ولی با کدوم دوربین موبایل می شه اینجور عکسی رو از نزدیک گرفت. فاصله گوشی تا جسم 2 سانت هستش. بهترین دوربین دیجیتالی تا اونجایی که من میدونم 1 سانت عکس می گیره!
اینم یه عکس از لباس. فقط به خاطر به هم نریختن صفحه اندازشو کوچیک کردم.
M.etallic.A
19-08-2007, 13:45
با هر گوشی و هر دوربینی میشه چنین عکسی رو انداخت. فقط کافیه یه ذره بین بگیری جلوی لنز گوشی. پس ربطی به کیفیت دوربین 6630 نداره. با 6600 هم میتونی از این عکسها بگیری با کمک یه ذره بین. ملت رو گذاشتی سرکار خوشت میاد ؟
با هر گوشی و هر دوربینی میشه چنین عکسی رو انداخت. فقط کافیه یه ذره بین بگیری جلوی لنز گوشی. پس ربطی به کیفیت دوربین 6630 نداره. با 6600 هم میتونی از این عکسها بگیری با کمک یه ذره بین. ملت رو گذاشتی سرکار خوشت میاد ؟
آقا درست می گید ولی با یه ذرهبین نمیشه این کارو کرد باید یه لنز دوربین گیر بیارید.اگه اجازه می دادید طریقه کار رو با عکس می خواستم بگم اما مگه مهلت می دید. این کار هم به مگا پیکسل و ... ربطی نداره.
شما با یه دوربین ساده هم می تونید عکس هایی به شفافی دوربین دیجیتالی بندازید. شما برای واضح شدن عکس های دور تر می تونید از عینک نزدیک بین استفاده کنید. با این کار چیز های دور خیلی واضح می شن.
یه جورایی برای گوشیتون عینک بزنید :31:
من برای این 6630 رو معرفی کردم چون محافظ لنز جلوش تعویض می شه و درست اندازه خیلی از لنز های دوربین هست. :27:
kiarash3500
19-08-2007, 15:56
سلام
دوستمون یه ذره اغراق کرده اما واقعا معتقدم عکس هاش با کیفیته
دوستان کیفیت عکس رو 1 مگاپیکسل یا دو مگاپیکسل بودن تعیین نمیکنه این یعنی سایز عکس چقدر هست
من میگم عکساش با دو مگا برابری میکنه
یه عکس از کا 750 رو به 1280 در 960 ریسایز کنین با عکس 6630 مقایسه کنین خودتون به این نتیجه میرسید...
DJ.Mamal
19-08-2007, 19:19
آقا درست می گید ولی با یه ذرهبین نمیشه این کارو کرد باید یه لنز دوربین گیر بیارید.اگه اجازه می دادید طریقه کار رو با عکس می خواستم بگم اما مگه مهلت می دید. این کار هم به مگا پیکسل و ... ربطی نداره.
شما با یه دوربین ساده هم می تونید عکس هایی به شفافی دوربین دیجیتالی بندازید. شما برای واضح شدن عکس های دور تر می تونید از عینک نزدیک بین استفاده کنید. با این کار چیز های دور خیلی واضح می شن.
یه جورایی برای گوشیتون عینک بزنید :31:
من برای این 6630 رو معرفی کردم چون محافظ لنز جلوش تعویض می شه و درست اندازه خیلی از لنز های دوربین هست. :27:
جالب بود...استفاده کردیم
aram_nfs
19-08-2007, 21:40
این عکس هایی که گذاشتی همشون نویز دارن
البته من خودم 6630 دارم و از همه لحاظ ازش راضی هستم مخصوصا از صفحه نمایشش ولی به دوربینش اعتماد ندارم آخه یه دوربین دیجیتالی کانن دارم و نمیشه حتی کوچکترین مقایسه ای بین کیفیت هاشون انجام داد
اما با ذره بین نمیشه
دوستانی که می گن میشه بهتره برن لنز ساز بشن آخه شرکتهایی مثل کارل سایز و واریو به چنین مهندسینی نیاز داره چون قیمت لنز هاشون خیلی پایین میاد
Corvette
19-08-2007, 22:58
با هر دوربینی میشه همچین عکسهایی گرفت!! اگرم فوکوس داشته باشه که.....
جالب نیست.
سلام.
عزیزان من تقریبا یه لنز درست کردم که بعد از ظهر عکسش رو براتون می زارم. خیلی راحت تعویض می شه.
یه عکس از تو آیینه انداختم که کیفیت خوبی داره البته یه خورده دستم لرزیده.
اینم عکس:
doyenfox
20-08-2007, 10:47
وحید جان چشات چه خوشگله:40::27:
اینم با 6630 گرفتی؟
Doctor.Freeman
20-08-2007, 11:39
آدرس عكس بالا :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] :31::31::31:
شوخي كردم . . .
راستي كار جالبي هم ياد گرفتيما ( خودمونيم ):13:
دوستان اینم از گوشی و لنزی که خودم درست کردم. با دو تا ذره بین با فاصله 2 سانت. راحت تعویض هم می شه.
حتما 6630 دار ها درست کنند. راستی این لنز هم برای فیلمبرداری از نزدیک هم خیلی خوبه البته با ETI Camcorder
اینم عکس هاش :(ببخشید که عکس ها تار هستند جون با 7610 معمولی انداختم)
Saman-tci
20-08-2007, 12:03
این عکسهارومیگفتی از دوربین دیجیتالی بهتره .....؟؟؟ اشکالی نداره درست میشه ..........
این عکسهارومیگفتی از دوربین دیجیتالی بهتره .....؟؟؟ اشکالی نداره درست میشه ..........
ببینید من یه ترفند رو گفتم که خیلی رو کیفیت عکس ها تاثیر می زاره. اما از دوربین دیجیتالی بهتر نیست (البته دوربین دیجیتالی هم تو فاصله 1.5 سانتی تو همین مایه ها عکس می ندازه). چنبار بگم که عنوان پست اغراقه.
oh my god
21-08-2007, 13:38
آقا اینکه نشد. توضیح بده لوازمش چیه از کجا باید خرید و از این حرفا دیگه.
ahmadreza_gh
21-08-2007, 16:19
آره حاجی یه توضیح درست حسابی بده .
سلام.
ببینید عزیزان شما برای شفافیت چیز های نزدیک باید از ذره بین استفاده کنید. اینی که من می گم جایی برای فروش ندیدم و خودم درست کردم. هرچه ذره بین قوی تر و تعداد اون ها بیشتر باشه فاصله جسم تا دوربین هم کمتر می شه و در نتیجه تصویر واضح تر می شه. من دو تا ذره بین رو با فاصله 2 سانت از هم رو به محافظ لنز 6630 ( همون که با هم قابی هست و با چرخوندنش خارج می شه) چسبوندم . همین!!!!
FreeMagic
22-08-2007, 23:40
داری کم کم این گوشی رو شبیه اون 6639 می کنی که قبلا معرفی شد و بهد هم تاپیک رو تخته کردن
نمیشه خودتون درست کنید ما پول رو بریزیم تو حساب و برامون بفرستی ؟
داری کم کم این گوشی رو شبیه اون 6639 می کنی که قبلا معرفی شد و بهد هم تاپیک رو تخته کردن
نمیشه خودتون درست کنید ما پول رو بریزیم تو حساب و برامون بفرستی ؟
بله یه جورایی شبیه 6639 میشه!!!!!
نه عزیز :10:
arash_zp
25-08-2007, 00:27
يه در بازكن و يه فندك هم ببندي روش ميشه 6639 :31:
ولي كار باحالي بود . ايول.
kiarash3500
25-08-2007, 11:16
سلام.
عزیزان من تقریبا یه لنز درست کردم که بعد از ظهر عکسش رو براتون می زارم. خیلی راحت تعویض می شه.
یه عکس از تو آیینه انداختم که کیفیت خوبی داره البته یه خورده دستم لرزیده.
اینم عکس:
دیگه اینو نمیشه باور کرد میشه لینک دانلود عکس رو بدی؟
ببینم وقتی پروپرتایز عکس رو با راست کلیک میزنم نوشته با 6630 گرفته شده یا نه!!!:18:
عزیز من این عکس رو با برنامه PhotoRite گرفتم به همین خاطر هستش که نمی نویسه 6630 .
اما اگه باور نمی کنید بگید که با نرم افزار خود دوربین بگیرم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
باور می کنید یا نه؟؟؟؟؟؟؟؟
بفرمایید دوباره عکس گرفتم . همونجا ولی دستم یه خورده لرزیده.اما شما می تونید پروپرتیس کنید ببینید 6630 هست یا نه!!!!!
لینک عکس :
خود عکس :
oooooooooook
آقا منم میرم گوشیم رو بفروشم دوباره 6630 بگیرم
بای بای
FreeMagic
26-08-2007, 02:55
oooooooooook
آقا منم میرم گوشیم رو بفروشم دوباره 6630 بگیرم
بای بای
الان گوشیت چیه ؟:10:
الان گوشیت چیه ؟:10:
عزیزم تو امضاش که نوشته. الان ان95 داره
بچه ها یه چیزو بدون تعارف میخوام بگم...(بی شوخی)
توی همه گوشیهائی که داشتم باور کنید با 6630 بیشتر از همه حال کردم
واقعا در نوع خودش بینظیره...
kiarash3500
27-08-2007, 14:49
میشه یه بار از اول این لنز رو معرفی کنی رو کدام گوشی ها نصب میشه؟
منظورم 7610 6600 6280 و این مدل هاست
گفتی دست سازه؟
میشه یه عکس از گل یا این جور چیزا بگیری
میشه یه بار از اول این لنز رو معرفی کنی رو کدام گوشی ها نصب میشه؟
منظورم 7610 6600 6280 و این مدل هاست
گفتی دست سازه؟
میشه یه عکس از گل یا این جور چیزا بگیری
این لنز رو هیچ گوشی سوار نمیشه به جز 6630. چون محافظ لنزش باز می شه و تعویض می شه و شما لنز رو به اون می چسبونید و به راحتی باز و بستش می کنید.
ربطی به گوشی نداره فقط مشکل چسبوندنش هست!!!!!!
بله خودم درست کردم.
تو یه فرصتی حتما می گیرم.
اینم عکس از گل اما سایزشو 800 در 600 کردم.
اینم بعدی
اینم یکی دیگه
و اینم که از برگ درخت گیلاس گرفتم.
چرا کسی دیگه اینجا نمی یاد؟؟؟؟؟؟؟//// تازه عکس جدید گرفتم ها...........
!Bikhaneman!
06-09-2007, 00:39
سلام
دوستمون یه ذره اغراق کرده اما واقعا معتقدم عکس هاش با کیفیته
دوستان کیفیت عکس رو 1 مگاپیکسل یا دو مگاپیکسل بودن تعیین نمیکنه این یعنی سایز عکس چقدر هست
من میگم عکساش با دو مگا برابری میکنه
یه عکس از کا 750 رو به 1280 در 960 ریسایز کنین با عکس 6630 مقایسه کنین خودتون به این نتیجه میرسید...
در اینکه 6630 بهترین گوشی دوربین دار زیر 2 مگاپیکسله..شکی درش نیست اما دیگه اینطورم نیست که بخواد با هر 2مگاپیکسلی کل بندازه ! . اینم مثال نقضی برای جمله آخر شما :
سایز واقعی :
در اینکه 6630 بهترین گوشی دوربین دار زیر 2 مگاپیکسله..شکی درش نیست اما دیگه اینطورم نیست که بخواد با هر 2مگاپیکسلی کل بندازه ! . اینم مثال نقضی برای جمله آخر شما :
سایز واقعی :
آقا عکس شما با k750 خوبه اما من با 6630 از این بهتر هم می ندازم.منتظر عکسم باش. (کل عکس از نزدیک)
!Bikhaneman!
06-09-2007, 17:36
آقا عکس شما با k750 خوبه اما من با 6630 از این بهتر هم می ندازم.منتظر عکسم باش. (کل عکس از نزدیک)
چشم آقا وحید گل :20: اما نمیشه..چون اگه یه عکسات دقت کنی می بینی یه هاله مثل مه جلو عکسای 6630 هست...جزئیات به طور واضح مشخص نمیشن ، شما نباید از 6630 از این بیشتر انتظار داشته باشی .
چشم آقا وحید گل :20: اما نمیشه..چون اگه یه عکسات دقت کنی می بینی یه هاله مثل مه جلو عکسای 6630 هست...جزئیات به طور واضح مشخص نمیشن ، شما نباید از 6630 از این بیشتر انتظار داشته باشی .
نه ببینید این واضح نبودن به دلیل اینه که من درست عکس ننداختم. شما بقیه عکس ها رو ببینید . شب عکس های بیشتری می زارم.
اینم از عکس هایی که گفتم می زارم.از اون حاله هایی که می گید هم خبری نیست.
راستی این رو هم در نظر بگیرید که این عکس ها رو من 800/600 کردم .
!Bikhaneman!
06-09-2007, 21:38
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
عالی بود وحید جان اما مشکلات عکس 6630 که بازم تو عکسهایی که گذاشتی نمود داره :
1- شارپ نیستن
2- رنگها طبیعی نیستن
3-باز هم جزئیات واضح نیستن .
اما باید اعتراف کنم خیلی خوب عکس میگیری [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
M.etallic.A
06-09-2007, 21:51
تو با این عکسها ادعا میکنی که 6630 دوربینش از دوربین دیجیتال بهتره ؟
پس من با این عکسها میتونم بگم n73 چیزی فراتر از دوبین دیجیتاله دیگه !!!
تو با این عکسها ادعا میکنی که 6630 دوربینش از دوربین دیجیتال بهتره ؟
پس من با این عکسها میتونم بگم n73 چیزی فراتر از دوبین دیجیتاله دیگه !!!
آقای عزیز چنبار بگم که این اقراقه آخه؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!
اما انصافا ان 73 با 3.2 مگ بودنش و 6630 با 1.3 بودنش ...... خدتون مقایسه کنید.
راستی هر کی می تونه عکس رو از فاصله خیلی نزدیک بندازه..... توی این مورد من می گم اولم. :27:
هر کی می تونه بیاد عکس بزاره:31:
!Bikhaneman!
07-09-2007, 02:15
آقای عزیز چنبار بگم که این اقراقه آخه؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!
اما انصافا ان 73 با 3.2 مگ بودنش و 6630 با 1.3 بودنش ...... خدتون مقایسه کنید.
راستی هر کی می تونه عکس رو از فاصله خیلی نزدیک بندازه..... توی این مورد من می گم اولم. :27:
هر کی می تونه بیاد عکس بزاره:31:
بازم کل وحید جان ؟!
شما هنوز نتونستی عکسی با کیفیت عکسی که گذاشتم بذاری :5:
کلاً یه چیز بهم ثابت شده..هیچ گوشی ای در حالت ماکرو نمیتونه مثل گوشهای سونی عکس بگیره..اینو در حالتی میگم که هم N73ME داشتم و هم SE
خوب اینم یه عکس ماکروی دیگه از فاصله 10CM :
توجه داشته باش که فقط گرفتن عکس از فاصله نزدیک و مشاهده اجسام ملاک نیست ! وضوح و شارپ بودن ، مهمترین چیزه
ببینم می تونی عکسی بگیری که اثر انگشت و گرد و غبار رو هم به وضوح نشون بده یا نه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سایز بزرگ:
!Bikhaneman!
07-09-2007, 02:21
عکسای محمد عزیز خوبن اما N73 ثابت کرده همیشه با رنگ قرمز و آبی مشکل داره ! عکسای دوم و سوم اصلاً طبیعی نیستن و به خاطر پخش شدن رنگ ، گل اصلاً طبیعی به نظر نمیرسه
بازم کل وحید جان ؟!
شما هنوز نتونستی عکسی با کیفیت عکسی که گذاشتم بذاری :5:
کلاً یه چیز بهم ثابت شده..هیچ گوشی ای در حالت ماکرو نمیتونه مثل گوشهای سونی عکس بگیره..اینو در حالتی میگم که هم N73ME داشتم و هم SE
خوب اینم یه عکس ماکروی دیگه از فاصله 10CM :
توجه داشته باش که فقط گرفتن عکس از فاصله نزدیک و مشاهده اجسام ملاک نیست ! وضوح و شارپ بودن ، مهمترین چیزه
ببینم می تونی عکسی بگیری که اثر انگشت و گرد و غبار رو هم به وضوح نشون بده یا نه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سایز بزرگ:
شما عکس های صفحه قبلی رو دیدی؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اگه می دیدی اینو نمی گفتی!!!!!!!! چون من یه عکس از انگشت واقعی و چشم واقعی تازه توی آینه گرفتم.
حتما اون عکس ها رو ببین.فاصله شاید 2 تا 3 سانتی متر باشه!!!!!!!!!!!!!
این عکسی از رنگ طبیعی.
این عکس رو از مگس گرفتم و شما حتما باید روش زوم کنید.چون نور اصلا خوب نبود.
M.etallic.A
07-09-2007, 13:31
عکسای محمد عزیز خوبن اما N73 ثابت کرده همیشه با رنگ قرمز و آبی مشکل داره ! عکسای دوم و سوم اصلاً طبیعی نیستن و به خاطر پخش شدن رنگ ، گل اصلاً طبیعی به نظر نمیرسه
درسته. رنگ قرمز رو واقعا مشکل داره و اصلا تفکیک خوبی نداره....
ولی منظور من به عنوان این تاپیک بود که به نظرم بیش از حد اغراق آمیز بود.
!Bikhaneman!
07-09-2007, 13:58
درسته. رنگ قرمز رو واقعا مشکل داره و اصلا تفکیک خوبی نداره....
ولی منظور من به عنوان این تاپیک بود که به نظرم بیش از حد اغراق آمیز بود.
درسته...وحید جان خوب بلده توجه همه رو جلب کنه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
!Bikhaneman!
07-09-2007, 14:08
شما عکس های صفحه قبلی رو دیدی؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اگه می دیدی اینو نمی گفتی!!!!!!!! چون من یه عکس از انگشت واقعی و چشم واقعی تازه توی آینه گرفتم.
حتما اون عکس ها رو ببین.فاصله شاید 2 تا 3 سانتی متر باشه!!!!!!!!!!!!!
بله که دیدم..گفتم که ..عکسات خوبن اما اون سه ویژگی رو ندارن .
DJ_IT_110
07-09-2007, 16:31
با مقایسه عکس از نزدیک به هیچ نتیجه ای نمی رسید ... حتی یه دوربین دیجیتال 8 مگاپیکسلی در مقابل 6630 عکس هایی شبیه به همن می اندازند ...
vahid69 جان شما یه عکس در فاصله دور با 6630 بنداز تا منظورمو متوجه بشی ....
!Bikhaneman!
07-09-2007, 16:50
با مقایسه عکس از نزدیک به هیچ نتیجه ای نمی رسید ... حتی یه دوربین دیجیتال 8 مگاپیکسلی در مقابل 6630 عکس هایی شبیه به همن می اندازند ...
vahid69 جان شما یه عکس در فاصله دور با 6630 بنداز تا منظورمو متوجه بشی ....
مخالفم...کجای این عکسا شبیه دوربین 8مگا پیکسلیه ؟!!
DJ_IT_110
07-09-2007, 17:00
مخالفم...کجای این عکسا شبیه دوربین 8مگا پیکسلیه ؟!!
شما منظور من درست متوجه نشدین چون اگر دوربین 2 مگا و 1.3 رو شما بخواهید اینجوری مقایسه کنید ممکنه که فرق زیادی نداشته باشند ولی شما بهتره که چند تا عکس از فاصله دور بیندازید و بعد مقایسه کنید ... یکبار امتحان کنید ...
بله درسته. عکس از دور که خیلی خیلی فرق داره.....
البته منظور دوستمون مقایسه با یه دوربین 8 یا 10 مگا پکسلی نبود .اما من قبول دارم دوربین 6630 در مقایسه با هم ترازهای خودش فوق العادست.
در مقایسه به N70 یا 6288 یا انواع سونی اریکسون ها مثل P990 و W700 که دوربین 2 دارن و من با اونا کارکردم بدون شک 6630 سره.
یا حتی 3250 زمانی که برا خودش کسی بود و با 6630 ،150هزار اختلاف داشت بازم تو دوربین از 6630کم میاورد مثلا توی حرکت های سریع دوربین که 6630 خیلی روون و کاملا طبیعی حرکت میکنه 3250 گیر می کرد.یا زوم 3250 تیکه تیکه بزرگ می شد اما 6630 کاملا پیوسته .
البته الان N73 دارم .خوب کیفیت این بهتره (البته اصلیش)
فیلمبرداری 6630 فوق العادست و یکی ز دوستام فیلماش رو بعد از کانورت میکس کرد که کیفیتش توی تلویزیون در مقیاس موبایلی قابل توجه بود.
با توجه به اینکه مهندسین نوکیا معمولا کمتر از حد توانشون خودشون رونشون میدن ودستشون رو رو می کنن با توجه به زمان ارائه ای گوشی من فکر میکنم این یکی از دست شون در رفته.
البته منظور دوستمون مقایسه با یه دوربین 8 یا 10 مگا پکسلی نبود .اما من قبول دارم دوربین 6630 در مقایسه با هم ترازهای خودش فوق العادست.
در مقایسه به N70 یا 6288 یا انواع سونی اریکسون ها مثل P990 و W700 که دوربین 2 دارن و من با اونا کارکردم بدون شک 6630 سره.
یا حتی 3250 زمانی که برا خودش کسی بود و با 6630 ،150هزار اختلاف داشت بازم تو دوربین از 6630کم میاورد مثلا توی حرکت های سریع دوربین که 6630 خیلی روون و کاملا طبیعی حرکت میکنه 3250 گیر می کرد.یا زوم 3250 تیکه تیکه بزرگ می شد اما 6630 کاملا پیوسته .
البته الان N73 دارم .خوب کیفیت این بهتره (البته اصلیش)
فیلمبرداری 6630 فوق العادست و یکی ز دوستام فیلماش رو بعد از کانورت میکس کرد که کیفیتش توی تلویزیون در مقیاس موبایلی قابل توجه بود.
با توجه به اینکه مهندسین نوکیا معمولا کمتر از حد توانشون خودشون رونشون میدن ودستشون رو رو می کنن با توجه به زمان ارائه ای گوشی من فکر میکنم این یکی از دست شون در رفته.
عجب توضیح کاملی . اما فیلم برداری 6630 فقط با کمکردر 2 عالیه و با برنامه خود گوشی رنگ هاشو درست نشون نمی ده. اینم بگم که روی هر گوشی لنز دوربین دیجیتالی بزاری عالی می شه.این رو هم بگم که دوربین 6630 یا بهتر بگم دوربین های 1 مگ به بالای نوکیا همه یه جور ساخته شدن و فقط از نظر اندازه عکس با هم فرق دارن. شما اطلاعات کامل یه عکس از ان 95 و مثلا 6630 رو با هم مقاسیه کنید. می بینید که ISO جفتشون تقریبا یکی هست و DPI جفتشون 300 هست و .....
اما سونی اریکسونو ببینید که DPI 72 isj و ISO خیلی بده.اما نرم افزار تهیه شده برای دوربین از نظر نور خیلی پیشرفتس به همین خاطره که عکساش خوب از آب در میان.
با یه مقایسه کوچیک روی اطلاعات عکس خودتون متوجه می شین. :31:
راستی کی صفحه آخر هفته نامه کلیک توی جام جم رو دیده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
از روی لنزی که من ساختم کپی زدن!!!!!!!!!! :19:
DJ_IT_110
09-09-2007, 11:01
بنده خدا حق داره ... من بعضی اوقات از دست این کلیک حرصم میگیره [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
arash_zp
09-09-2007, 15:00
راستی کی صفحه آخر هفته نامه کلیک توی جام جم رو دیده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
از روی لنزی که من ساختم کپی زدن!!!!!!!!!! :19:
كي ؟
اگه تونسته از صفحش يه اسكن كن بذار ببينيم عجب آدماي ......... پيدا ميشن
كي ؟
اگه تونسته از صفحش يه اسكن كن بذار ببينيم عجب آدماي ......... پيدا ميشن
آرش جان خیلی خودتو ناراحت نکن. عکس منو نزاشتن. با عکسی که گذاشتم فرق داره ولی موضوع همونه!!!!
تازه در مورد کیفیت و بزرگنمایی هم توضیح دادن.!!!!! :19:
حتما براتون از صفحه عکس می گیرم.
M.etallic.A
09-09-2007, 17:28
من یه جای دیگه هم گفتم. نویسنده های کلیک یه سری بچه هستن که با فامیل بازی و پارتی شدن نویسنده مجله و هیچی بارشون نیست. من چند تاشون رو میشناسم که میان تو همین p30world چرخ میزنن و مطالب جالب پیدا میکنن و به اسم خودشون تو مجله چاپ میکنن بدون ذکر منبع ... تمام نرم افزارهایی هم که میزان یا لینکش خرابه یا اینکه trial هست. من جای شما بودم آقا وحید زنگ میزدم و هر چی دهنم بود میگفتم. مطمئن هستم از رو مطلب شما کپی زدن...
سلام.
اینم عکس از صفحه آخر هفته نامه کلیک روزنامه جام جم.فقط ببخشید که خیلی بی کیفیته.دیگه عجله ای شد.
ahmadreza_gh
09-09-2007, 21:21
از کلیکی ها بعید بود !
!Bikhaneman!
10-09-2007, 00:05
وحید جان جریان چیه ؟!
شما راهی برای ارتقای کیفیت عکاسی با لنزهای اکسترنال ارائه کرده بودید ؟
arash_zp
10-09-2007, 01:45
واقعا متاسف و متاثر شدم
اگه ميشه بيايد يه جورايي اعتراض كنيم
وحید جان جریان چیه ؟!
شما راهی برای ارتقای کیفیت عکاسی با لنزهای اکسترنال ارائه کرده بودید ؟
بیخانمان جان شما تاپیک رو از اول مطالعه نکردید.
بله ارتقاع کیفیت برای عکس برداری از نزدیک.
واقعا متاسف و متاثر شدم
اگه ميشه بيايد يه جورايي اعتراض كنيم
ممنونم.بیخیال. :10:
!Bikhaneman!
10-09-2007, 14:42
رفتم خوندم..مطلبی که شما نوشتی زیاد ربطی به این چیزایی که اینا نوشتن نداشت..اخه یکی از دوستان فروشنده گفته بود ظاهراً یسری لنز اکسترنال اومده که روی گوشیهای سونی اریسکون نسب میشه مثل فلاش اکسترنال
رفتم خوندم..مطلبی که شما نوشتی زیاد ربطی به این چیزایی که اینا نوشتن نداشت..اخه یکی از دوستان فروشنده گفته بود ظاهراً یسری لنز اکسترنال اومده که روی گوشیهای سونی اریسکون نسب میشه مثل فلاش اکسترنال
عزیز تو کلیک چیز زیادی ننوشته.یعنی تو بازار این لنز اومده؟؟؟؟؟؟؟؟
DJ_IT_110
10-09-2007, 16:20
سلام.
اینم عکس از صفحه آخر هفته نامه کلیک روزنامه جام جم.فقط ببخشید که خیلی بی کیفیته.دیگه عجله ای شد.
نه آقا وحید .. شما در اشتباهید ... اینو از شما کپی نزدند ... این لنز مخصوص گوشیهای سونی اریکسون که با آمدن K700 به بازار جهانی عرضه شد ... قیمتش هم حدودا 19 دلار هست و روی تمامی گوشیهای سونی اریکسون قابل نصب هست ( البته به جز گوشیهای در دار ) ... این لنز در کیفیت عکسهای شما تاثیر جدی میزاره و 6X زوم اپتیکال داره ...
نه آقا وحید .. شما در اشتباهید ... اینو از شما کپی نزدند ... این لنز مخصوص گوشیهای سونی اریکسون که با آمدن K700 به بازار جهانی عرضه شد ... قیمتش هم حدودا 19 دلار هست و روی تمامی گوشیهای سونی اریکسون قابل نصب هست ( البته به جز گوشیهای در دار ) ... این لنز در کیفیت عکسهای شما تاثیر جدی میزاره و 6x زوم اپتیکال داره ...
تو بازار هست؟؟؟
عزیزان یک سری دیگه هم عکس گرفتم.
navid_ice_heart_128
02-10-2007, 02:37
عجب حالی میکنن با این دوربین نوکیا
هیچ کی نمیگه نوکیا بد میندازه ولی وقتی عکس میگیری با 6630 با یه کا 750 هم عکس بنداز بعدش هرچی میگی بگو
وحید جان یه عکس از قفل در میخوام میتونی برام بگیری؟
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.