PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : با قفل TZexecutable چكار بايد كرد

its me
19-08-2007, 04:34
با عرض سلام

من يك سي دي گرفتم كه لينك دانلود عكسهايي كه از ايزو باستر گرفته ام برايتان گذاشته ام من از هر روشي كه كه به ذهنم مي رسيد از اين سي دي ايميج گرفتم ولي وقتي از اين سي دي ايميج مي گيرم حجم اين سي دي بالاي يك گيگ مي شود. در ضمن اتوران ابتدايي اين سي دي قفل را چك مي كند ممنون مي شوم اگر راهنمايي ام كنيد.
اگر هم براي حل شدن مشكلم به نرم افزار TZexecutable احتياج بود خواهش ميكنم لينك دانلود اين نرم افزار را هم برايم بگذاريد البته تو انجمن سرچ زدم براي دانلود ولي به نتيجه نرسيدم.

با تشكر

عكسها:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

mehdi_7070
19-08-2007, 15:29
» همه چيز درباره Tz Executable Protector ( بحث ، آموزش و مسائل مرتبط ) ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

its me
19-08-2007, 17:58
مهدي جان با تشكر از شما بخاطر راهنمايي كه به من كرديد
مهدي جان همان نرم افزاري كه آموزشش را گذاشته بوديد من دانلود كردم ولي در موقع نصب از من سريال نامبر مي خواهد اگر سريال نامبر آن را داريد لطفا براي من بگذاريد.

با تشكر

mehdi_7070
19-08-2007, 18:15
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

its me
20-08-2007, 00:48
با عرض سلام
آقا مهدي من هر كاري كردم تا اين قفل را با استفاداه از آموزشي كه قرار داده ايد بردام نتو انستم آيا را ديگه اي هم هست
در ضمن فايلهايي كه در سي دي من هست به نظر مي آيد كه فرق داشته باشد و با عكسهايي كه در داخل آوزش هست همخوني ندارد.
اگر همطف كنيد در مورد شكستن اين قفل كمي واضحتر توضيح دهيد ممنون مي شوم.

mehdi_7070
20-08-2007, 09:14
خوب ، طبق آموزش ، فايل Autorun.dat ( از ISO كه حجم 5.23MB داره ) استخراج مي كني ... پسوندش را به exe تغيير ميدي ... با TZExecutable اون را protect مي كني ، به صورتي كه Dummy Name را <WorldLock>.dat و Dummy Size را 500MB انتخاب مي كنيد .
البته ، از طريق Properties فايل Autorun.exe مشخص ميشه كه با كدوم نسخه TZExecutable اين كار را انجام دادند و شما هم بايد با همون نسخه اين كار را انجام بدهيد ...