ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : *****نياز به كمك تمامي دوستان در p30 world..****

mm_yaghoob
17-08-2007, 17:50
سلام و عرض ادب خدمت شما
خواهش مي كنم راهنماييم كنيد
---------------------------------------------------
سيستم متاسفانه به هيچ عنوان از طريق cd هاي بوتيبل مانند خود ويندوز xp و يا PartitionMagic بالا نمياد
وقتي cd ويندوزxp داخل رام ميزارم و سيستم را رستارت مي كنم تا از ريق cd بوت شود در قسمتي كه خواسته ميشود تا فشار بده هر كليدي را براي بوت شدن از cd وقتي كليدي را فشار مي دهم به همان صورت باقي مي ماند يعني همان حالت مشكي بودن صفحه..............

نمي دونم چه كار كنم..........

ضمنا" نرم افزار Norton PartitionMagic در سيستم بعد از نصي باز نميشه و ارورر هالي زير ره ميده

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
وبعد از ok كردن ارورر بالا ارورر زير داده ميشه

-----------------------------------------------------------------------------------

اين هم نمايي از وضيعت پارتيشنهاي من

كمكم كنيد

TEC
17-08-2007, 22:54
این که میگه باید از اطلاعاتت بک آپ بگیری، و پارتیشن هات رو مجدد ایجاد کنی.
احتمالا پارتیشن هاتون مشکل داره.

Freddy
18-08-2007, 00:21
دوست گرامی از کی سیستم شما اینطور شد؟
ضربه ای چیزی نخورده؟
مطمئنن هارد شما مشکل پیدا کرده من حدس میزنم که تنظیمات هد و سیلندر هارد شما با اون چیزی که واقعن هست فرق داره، ببینم در بایوس و قسمت هارد دیتکشنش شما تغییر ایجاد نکردید؟
ممکنه اونو از حالت Auto به Manual تغییر دادید که بعد از این کار باید به صورت دستی تعداد هد و سیلندر رو انتخاب کنید اونوقت این ارقامو اشتباه وارد کردید.
چک کنید که در حالت Auto باشه.

reza.majazi
18-08-2007, 02:32
شاید FIrist Boot divise شما سی دی رام نیست توی قسمت stupe

اولی این کارو بکنین . شاید مشکلتون جدی نباشه .

ahsanx
18-08-2007, 05:26
دوست عزیز در setup در تمام قسمتها با کلید f6 همه تنظیمات رو به تنظیم قبلی ( کارخونه ای ) برگردون شاید مشکلت حل بشه در ضمن بعد از تمام

این کارهایی که دوستان گفتن اگه به نتیجه نرسیدی , کابل هارد رو چک کن .

جناب Freddy اگه ممکنه در مورد چگونگی تنظیم سیلندرها توضیح بدین چون من در این باره اطلاعی ندارم و دوست دارم که یاد بگیرم . با تشکر

Freddy
18-08-2007, 09:28
دوست عزیزم در واقع تنظیم کردن سیلندرها و هد کار دشواری نیست چون شمااحتیاج به داشتن دانش خاصی در این زمینه ندارید شما هنگامی که در بایوس اون رو در حالت دستی می گذارید باید با توجهبه نوع هارد دیسکتون بدونید که از چند هد و سیلندر تشکیل شده که اون هم معمولن بر روی هارد نوشته شده و اگر هم نباشد حتمن جایی مثل دفترچه هارد این مشخصات را دارد چون هر هارد با دیگری متفاوت است.در واقع بعضی مواقاع بایوس دستگاه هارد را اشتباه دیتکت می کند و در نتیجه به تعداد درست هدها و سیلندر ها پی نمی برد که در این مواقع آن اعداد به کار می آیند.
حتمن خودتون میدونید که هدها وظیفه خواندن و نوشتن اطلاعات را به عهده دارند و به صورت جفت در زیر و بالای هر Plate قرار دارند و سیلندر ها هم در واقع به Track هم مبدا و با شعاع یکسان در چندین Plate هستند.

hassan_mojtahedi
18-08-2007, 09:36
وقتي از Partition Magic استفاده كني اين مشكلات رو هم داره ديگه به نظر من اونو Uninstall كن و از اول خودت هارد رو پارتيشن بندي كن