ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : آیا میشه بدون نرم افزار خاصی از ویندوز ایمیج گرفت؟

graphmax
17-08-2007, 15:14
به نام خدا
سلام
میشه یا نمیشه؟
اگه میشه چجوری؟:8:
ممنون:) :10::40:

SADEGH 7
17-08-2007, 15:19
می شه دوست عزیز
رو کیبردت نگاه کن بالای دکمه ی insert یه دکمه به اسم : print screen sysrq وجود داره.هرجا از محیط ویندوز این دکمه رو بزنی یه عکس از کل صفحه میندازه.اینم بگم که این دکمه تو داس کار نمی کنه.بعد از اینکه عکس رو گرفتی paint رو باز کن و کلید ترکیبی ctrl + v رو بزن.که عکس paste میشه و بعد عکس رو هرجا خواستی سیو کن.
فکر کنم کامل توضیح دادم.:46:
موفق باشی

afshinjj
17-08-2007, 15:22
بله بايد دكمه print screen رو بزني و سپس paint رو باز كني ( start-accessories-paint )
و بعد بعد به قسمت edit بري و paste رو بزني و بعد save كني

graphmax
17-08-2007, 15:28
ممنون دوستای گلم اما من منظورم اسکرین شات از صفحه نبود.
من میخوام ایمیج از اطلاعات ویندوز بگیرم که وقتی دوباره نصب کردم از ایمیج استفاده کنم.
ببخشید اگه منظورم رو بد رسوندم.

Freddy
18-08-2007, 01:10
سلام دوست من البته که میشه شما باید از سیستمت بک آپ ASR بگیری به این صورت که در Run تایپ می کنی ntbackup و یا به هر طریقی وارد قسمت بک آپ میشی و Advanced Mode رو انتخاب می کنی بعد میای رو گزینه آخر Automated System Recovery و شروع می کنی به امیج گرفتن از هاردت که 2 تا فایل بهت میده که یکی بک آپت هست و اون یکی که حاوی مقداری آطلاعات که برای بر گردوندن ویندوز و نرم افزار ها لازم میشه. ببخشید که خلاصه گفتم خیلی عجله داشتم.

graphmax
18-08-2007, 02:00
ممنون:)
000

F A R H A D
18-08-2007, 15:42
سلام دوست من البته که میشه شما باید از سیستمت بک آپ ASR بگیری به این صورت که در Run تایپ می کنی ntbackup و یا به هر طریقی وارد قسمت بک آپ میشی و Advanced Mode رو انتخاب می کنی بعد میای رو گزینه آخر Automated System Recovery و شروع می کنی به امیج گرفتن از هاردت که 2 تا فایل بهت میده که یکی بک آپت هست و اون یکی که حاوی مقداری آطلاعات که برای بر گردوندن ویندوز و نرم افزار ها لازم میشه. ببخشید که خلاصه گفتم خیلی عجله داشتم.

سلام
اگر اشتباه نکنم برای restore کردن، حتما باید ویندوز وجود داشته باشه. درسته؟

Farahmand Farshidy
19-08-2007, 16:39
سلام فرهاد جون!!

اگر اشتباه نکنم برای restore کردن، حتما باید ویندوز وجود داشته باشه. درسته؟

شما با آماده ساختن یه دیسکیت که حاوی معلومات کامپیوتر شما میباشد که بوسیله Automated System Recovery Wizerd تهیه میگردد و ذخیره نمودن فایل Backup بروی هاردتان به دو طریقه میتوانید این Backup را Restore نمائید. اولاً که در صورت موجودیت ویندوز از همون قسمت Backup اونو میتوانید Restore نمائید و ثانیاً هم زمانی که کامپیوتر تان را با سی دی ویندوز XP بوت مینمائید، و بعد از آنکه کلیدی را برای آغاز نصب ویندوز فشار میدهید، برای اولین و یا دومین بار جمله ای در میله ای که در قسمت پایین صفحه آبی رنگ قرار دارد و شبیه به تسکبار ویندوز است، نوشته میشود که به شما اعلام میکند تا کلید F2 را برای Restore نمودن Backup ای که قبلاً گرفته اید، فشار دهید و اگر کلید را فشار دادید، از شما همان دیسکیت را میخواهد تا در فلاپی روم داخلش نمائید. و بقیه مراحل را که انشاالله خودتان میتوانید پیش ببرید. این طریقه دوم برای Restore نمودن است.

شاد باشید!!
فرهمند

F A R H A D
19-08-2007, 19:07
سلام فرهاد جون!!

شما با آماده ساختن یه دیسکیت که حاوی معلومات کامپیوتر شما میباشد که بوسیله Automated System Recovery Wizerd تهیه میگردد و ذخیره نمودن فایل Backup بروی هاردتان به دو طریقه میتوانید این Backup را Restore نمائید. ...

ممنون از توضیح خوب و کامل شما فرهمند عزیز.

Hadi King
20-08-2007, 03:24
دوست عزيز با برنامه Ghost من كار كردم خيلي اسونه لينك دانلودش رو بزارم يا كه برنامه رو داري با اموزش ايميج گيري از ويندوز بوسيله اين برنامه خيلي خيلي راحته.....
لينك برنامه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لينك مقاله اموزشي [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
منبع:MB_DANGER