ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : نود 32 یا کسپراسکای

yousefcomputer
17-08-2007, 11:53
میشه بگید از کدوم استفاده کنم خیالم راحت میشه.
هر دو پر طرفدارن.
ممنون میشم.:40:

pillx
17-08-2007, 12:02
من خیلی انتی ویروس امتحال کردم
ولی نود32 به نظر من بهترین آنتی ویروس هست
دو تاشون تقریبا در 1 حد هستند
ولی نود به نظر من بهتره

Persian.Boy
17-08-2007, 12:32
اگر سیستمت دارای سرعت خوبیه.

اگر فایل های سنگین بالاتر از 100 مگ هر روز دانلود نمیکنی.

اگر از پیغام های فایروال و سیستم PDM که در کسپرسکی وجود داره سر در میاری.

اونوقت Kaspersky Internet Security 7 رو نصب کن.

اما اگر فقط 1 مورد بالا رو نداری بهتره سراغ کسپرسکی نری چون بدرد شما نمیخوره. ناد32 رو نصب

گنید و تنظیماتی رو که براش گذاشته شده رو هم بر روی آنتی ویروس پیاده کنید.

مثلا اگر تعریف نباشه سیستم PDM و نوع پیغامهای کسپرسکی رو مثل کف دستم میشناسم. هیچی نباشه

از نسخه 5.0.227 بر روی سیستمم نصب بوده تا نسخه 6.

سیستمم هم سرعتش خوبه حتی Pc-Cillin هم روش جواب میده.

اما چون من فایل های دانلود زیاد دارم نمیتونم از کسپرسکی استفاده کنم. البته اگر فایل هاتون بالاتر از 50 و یا

100 مگ باشه. با پایینتر از اینها زیاد مشکل نداره.

در ضمن طبق تجربه ای که از نسخه 7 کسپرسکی پیدا کردم فایروال کسپرسکی بیت های فایل رو در موقع دانلود

ار بین میبره و در نهایت وقتی فایل رو باز میکنی ارور میده و یا میخوای از رار در بیاری یکی از قسمت هاش میگه

ناقصه. من با فایروال نسخه 6 کسپرسکی این مشکل رو نداشتم اما نسخحه 7 نهایی رو که 4 روز باهاش کار کردم

این مشکلم داشت. این در حالیه که سرعت دانلودمم خوبه اما کسپرسکی در سرعت های بالا خوب جواب نمیده .

بهر حال ببینید نیازهاتون چیه. به این فکر نکنید که کدوم یکی سر تر از همه ست یا کدومشون طرفدار بیشتر داره .

هر دوتاشون آنتی ویروسهای خوبی هستند و هر دوتاشون هم ضعف ها و عیب های جزئی دارند . اما همیشه

یادتون باشه که بهترین آنتی ویروس اونیه که نیاز هاتو بر آورده کنه و بیشتر باهاش آشنا باشی نه اونی که معروف

تر باشه.

OOGame MakerOO
17-08-2007, 12:37
حالا كه بحث انتي ويروسه مي خوام بدونم كه در نظرتون آنتي ويروس پاندا چطوره؟
به نظرتون پاك كنم برم ي نود 32 بريزم بهتره يا همين هم غنيمته؟

AB
17-08-2007, 12:49
فقط Nod 32

pillx
17-08-2007, 12:59
حالا كه بحث انتي ويروسه مي خوام بدونم كه در نظرتون آنتي ويروس پاندا چطوره؟
به نظرتون پاك كنم برم ي نود 32 بريزم بهتره يا همين هم غنيمته؟

من پیشنهاد میکنم پاندا رو پاک کنی و نود 32 نصب بکنی
خودت میفهمی تغییرات رو

yousefcomputer
17-08-2007, 15:28
به نظر خودم نود32 روی سرعت کامپیوتر تاثیر زیادی نداره و اگه تنظیمات بهینه اونو هر کسی انجام بده ، سیستمش بیمه میشه البته +آپدیت جدیدش که اگه نباشه یعنی صفر. به قول پرشین بوی عزیز که کسپر اسکای پیغام های زیادی داره که سر در آوردن از اونا نیازمند کار با این آنتی ویروسه.

OOGame MakerOO
17-08-2007, 18:16
خوب من پاندا رو پاك كردم...
ميشه جديدترين نسخه نود32 كه توي بازار هست رو بهم بگيد تا تهيه كنم؟
ممنون

USB
17-08-2007, 18:35
اگه از نظر تخصصی بخوای به این قضیه نگاه کنی این مقاله رو کامل بخون بعد تصمیم بگیر البته من این مقاله رو بنا به دلایلی که بود گذاشتم و خودم هم آنتی ویروس انتخاب کردم
انتخاب آنتی ویروس : کاربران همیشه جهت انتخاب نرم افزار ضدویروس دچار مشکل می شوند و نمی دانند چه محصولی مناسب و برترمی باشد، و یا بعضی از آنها براساس عادت ترجیح می دهند از محصولی که قبلاً از آن استفاده می کردند باز هم استفاده کنند پیشنهاد من کاسپر اسکی.

12 دلیل محکم و قانع کننده برای استفاده از این آنتی ویروس:

چرا کسپرسکی :
1 – بیشترین میزان شناسائی برنامه های مخرب
2 – سریعترین واکنش نسبت به ویروس های جدید
3 - بیشترین میزان به روز رسانی بانک اطلاعات ضد ویروسی در روز
4 - کمترین سایز فایل های Update
5 – همخوان با کلیه سیستم های عامل
6 – مورد تائید و سفارش شده توسط Microsoft ، Novel ، Intel ، IBM
7- خدمات مشاوره براي شبكه هاي بزرگ و تغييرات بر حسب نياز
8- سادگي در نصب و مديريت
9- قابليت شناخت هرزنامه ها از بين نامه هاي الكترونيكي فرستاده شده
10- سازگاري با اكثر سيستم هاي پستي دنيا
11- سادگي در نصب و مديريت
12- مورد تأ ييد مراكز بزرگ بين المللي
و آیا می دانید که بسیاری از شرکتهای بزرگ امنیتی از Engine یا موتور اصلی کسپرسکی استفاده می کنند، مایکروسافت نیز از کسپرسکی استفاده می کند در ذیل لیست برخی از این شرکتها را مشاهده می کنید .

و :

برای مشاهده لیست کامل شرکتهای استفاده کننده، لینک زیر را کلیک کنید :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید آیا می دانید Service Pack2 شرکت مایکروسافت با همکاری کسپرسکی و چندین شرکت دیگر تهیه شده است . برای مشاهده لیست کامل این شرکتها لینک زیر را کلیک کنید .

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید آیا می دانید آنتی ویروس جدید مایکروسافت با نام AntiGen نیز از Engine کسپرسکی استفاده می کند ، برای مشاهده توضیحات بیشتر درباره این محصول لینک زیر را کلیک کنید:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
حفاظت در مقابل ويروسها هكرها و هرزنامه ها

• به هيچ وجه E-mail هايي را كه ارسال كننده آن را نمي شناسيد باز نكنيد .
• حتي در بازكردن فايلهاي ضميمه اي كه از دوست و يا همكار شما به دستتان مي رسد دقت نمائيد .
• هميشه فلاپي درايو ، هارديسك ، سي دي و تمام ديسك هاي كامپيوتر خود را توسط نرم افزار آنتي ويروس خود Scan نمائيد .
حتي فايلهايي را كه از سايتهاي بسيار معروف Download مي كنيد Scan نمائيد .
• حتما ً بعد از اينكه سيستم عامل خود را تعويض كرده ويا سيستم خود را تعمير كرديد بصورت كامل كامپيوتر خود را Scan كنيد .
• زماني كه به كاربران ديگر اجازه دسترسي به كامپيوتر خود را مي دهيد بسيار دقت كنيد .
• هميشه نسبت به كاربراني كه اجازه دسترسي به كامپيوتر شما را دارند كنجكاو باشيد .
• هميشه سيستم عامل و نرم افزارهاي ضد ويروس و امنيتي خود را بروز رساني كنيد .
• بصورت دوره ايي از اطلاعات خود نسخه پشتيبان (Backup) تهيه نمائيد .
• هفته ايي يا ماهي يك بار كامپيوتر خود را Scan كامل نمائيد .
• بطور پيشنهادي هميشه آنتي ويروس خود را در حالت اتوماتيك قراردهيد .

شما مي توانيد با ما از طرق زير تماس حاصل فرمائيد .
در وب سايتهاي اعلام شده در ذيل شما مي توانيد اطلاعات كامل در خصوص ويروس ، نحوه عملكرد آنها ، نحوه تماس با ما و همچنين مي توانيد نسخه هاي آزمايشي را نيز Download نمائيد .
چناچه مي خواهيد اطلاعات بيشتري درباره ويروسها بدست بياوريد به دائر‌ة المعارف متعلق به لابراتورهاي كسپرسكي مراجعه نمائيد.

دائرة المعارف ويروسها
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید سايت بين المللي

StAtIc
19-08-2007, 02:33
دوست عزیز همه اینایی که گفتی NOD32 هم داره+قابلیت های بیشتر !ناد 32 دارای نشان virus bulletin هست!
هوش مصنوعی بسیار بهتر نسبت به کسپر داره و...
تو این تاپیک در موردش بحث شده!