مشاهده نسخه کامل
: فن سی پی یو
mrdehghan
17-08-2007, 10:35
سلام .
فن Cpu در حالت عادی درست کار میکنه . یعنی وقتی تو ویندوز هستم ولی به محض اینکه یه برنامه گرافیکی قوی مثل بازی اجرا میکنم ، فن با شدت شروع میکنه به کار کردن بطوری که صداشو اصلا نمیشه تحمل کرد . چرا اینجوری شده ؟ قبلا اینجوری نبود .
یکی از دوستام گفت باید جمیر سیلیکون بزنی . نظر شما چیه ؟
خمیر سیلیکون رو باید 3-4 ماه یه بار عوض کنی
اگه در کیست رو باز بذاری خیلی کمک میکنه
اگه بازم درست نشد یه فن درست و حسابی بگیر خیالت رو راحت کن
ولی بگم فن هایی که صداشون خیلی کمه قیمت های بین 50-60 تومن دارن
ميگم اين خمير ها رو از كجا ميشه گير آورد؟!
راستي اين آواتورت چقدر شبيه لئوناردو ديكاپريو هست(در فيلم جدا مانده يا Departed)
تقریبا همه ی فروشنده های قطعات کامپیوتری دارند فقط کافی بگی خمیر سلیکون میخوام قیمتشم از این کوچولوها
1000 تومان است.
dkhx2000
17-08-2007, 19:48
دوست عزیز این مشکل نیست خیلی هم برای cpu خوبه این نشون می ده که مادر برد شما هوشمنده و خودش سرعت فن رو تنظیم می کنه و اگه هوای اتاق شما خنک باشه می بینید که بعضی وقتا فن تا 20 ثانیه حرکت نمی کنه و ثابت می مونه
راستی حالا ها دیگه سی پی یو نیاز به خمیر سیلیکون نداره و اینجوریه که روی فن اصلی خودش خمیر سیلیکون هست و همون هم کافیه
فقط میمونه اینکه ببینید فن شما اصلی هست یا نه که برای این کار هم می تونید وارد setup سیستم بشید و با انتخاب گزینه ی pc health ببینید که دور فن cpu رو نوشته یا نه که اگه نوشته باشه می فهمیم که فن اصلیه و اگه صفر بود می فهمیم که تقلبیه (ناگفته نمونه که بعضی وقتا این روش جواب نمی ده )
یه چیز دیگه هم بگم اگه خواستی یه فن دیگه بگیری (من که تاحالا از فن های دیگه خیری ندیدم فقط همون دو روز اول خوب کار می کنند بعدش بدتر میشند) فن اصلی رو حتما نگهدار (شاعر در این مورد میگه هر چیز که خار آید روزی دوباره خار اید ==> خیلی بیمزه بود نه؟!؟)
اگه هم اینجوری که دوستمون گفت یه فن خوب با قیمت 50 تا 60 تومان هست که اینقدر عالیه خب به امتحانش می ارزه (راستش من که تا جایی که من توی بازار دیدم همه فن های آشغال بودند که اینجا نشون می ده یه همچین چیزی خودش نعمته )
نتیجه رو به ما هم بگو
موفق باشی
وقتی برنامه سنگین باز میکنی در صد استفاده cpu بالا میره و در نتیجه داغ میکنه
فن باید با دور بیشتری بچرخه که خنکش کنه
هوای داخل کیست گرمه یه فن برا کیست بگیر
یه کولر هم برا اتاقت:31:
Lamerdsystem
18-08-2007, 11:54
البته سعی کن خمیر سیلکون خوب از این خوب هاش بگیری که نیازی به هر 3تا4 ماه عوض کردن نداشته باشه
کولر هم سعی کن واسه اتاقت گازی بگیری اون آواتور بالا هم ریکی مارتین هست
ershad_1380
18-08-2007, 14:19
باسلام
من سي پي يو خريده ام داخل جعبه اش خودش فن دارد .حالا نميدانم فن آن خوب است يا بد .اورژينال است يا نه .ميخواستم راهنمايي بفرماييد.
amd - athlon64-x2-4400
ممنون
باسلام
من سي پي يو خريده ام داخل جعبه اش خودش فن دارد .حالا نميدانم فن آن خوب است يا بد .اورژينال است يا نه .ميخواستم راهنمايي بفرماييد.
amd - athlon64-x2-4400
ممنون
فن های اورژینال معمولا خوب نیستن منظورم اینه که واسه افراد حرفه ای خوب نیستن
اگه اورکلاک نمیکنی کافیه لازم نیست زیاد خرج فن کنی
اون آواتور بالا هم ریکی مارتین هست
ممنون از اطلاع رسانیت:27::27::27:
سلام
یه سوال داشتم
فن سی پی یو من صدا میداد عوضش کردم حالا هر وقت سیستم روشن میکنم اررور میده(cpu fan error!)در ضمن فن درست کار میکنه مشکلی نداره لطفا راهنمایی کنید.
intel 2800 celeron
asus mother board--p5p800s
javadshahvand
22-08-2007, 10:13
برو تو ستاپ cpu fan error رو ignore کن
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.