PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : چگونه میتوان نوشته ای را در صفحه اول بوت کامپیوتر قرار داد

mazda
17-08-2007, 05:20
چند وقت پیش من رفتم خانه یکی از دوستان ... وقتی که کامپیوترش را روشن کرد دیدم که تبلیغی در صفحه اول بوت انجایی که مشخصات مینبورد و بقیه سخت افزار ها را میزند به صورت فارسی نوشته شده میخواستم ببینم که آن شرکت چگونه این کار را انجام داده است .

ahsanx
18-08-2007, 05:41
دوست عزیز در مورد تغییر صفحه های ( welcom screen ) و ( Boot ccrenn ) باید بگم میشه اونها رو هک کرد و یا از برنامه هایی که برای اینکار

هست , استفاده کرد روش هک کردن اونها رو در همین سایت و در چند تاپیک دیدم که اگه جستجو کنی حتما پیدا میکنی ولی در باره اون صفحه اول

که مشخصات سخت افزارها رو نشون میده و صفحه انتخاب ویندوز میاد , تا حالا چیزی ندیدم ولی یه بار چن سال پیش برنامه ای به اسم ( Boot pc )

رو از یه سیدی نرم افزاری نصب کردم که اون صفحه رو تغییر داد و اون صفحه سیاه زو به صفحه ای سفیدی شبیه به ( My computer ) تغییر داد که

اسم دو ویندوزی رو که من داشتم در وسط اون صفحه بود و یه سری امکانات هم داشت ولی تبلیغ یا چیز جالبی نداشت و من برای حذف این برنامه

مجبور شدم که هر دو تا درایو رو فرمت کنم و ویندوزها رو دوباره نصب کننم تا از شرش راحت شدم .

meysam-OK
18-08-2007, 11:13
به نظر من به فکر تغییر بایوس نباش
1 . سرعت سیستمت رو کم میکنه
2 . حالت اورجینال بهترین حالت یک نرم افزار یا سخت افزاره!!!!!!!!!!
3 . پشیمون میشی

ويدايران
18-08-2007, 14:08
برنامه Bios Logo Changer
این کار را انجام خواهد داد نسخه های مختلف این برنامه را از طریق موتورهای جستجو می توانید بیابید.

Balrog
18-08-2007, 15:14
نوشته رو مى‌تونى تو يه عكس بذارى و عكس رو تو بايوس قرار بدى.
معمولا تو برنامه‌هايى كه تو CD مادربورد هست، يه برنامه هم براى تغيير لوگوى بايوس پيدا مى‌شه.