ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : این چه ویروسی بود؟

Ar@m
15-08-2007, 19:30
سلام
از چند روز پیش موقعی که به اینترنت وصل می شدم 10 دقیقه بعد یهو خودبخود قطع می شد بعد مودم برای خودش یه شماره دیگه رو می گرفت و چند دقیقه بعد هم قطع می کرد!
منم هرچی گشتم نفهمیدم این چیه ولش کردم به حال خودش!
حالا امروز دیدم داره یکریز شماره می گیره کسپر اسکای هم غیر فعال شده هرچی با یه اسم دیگه هم حتی نصبش می کردم جلوشو می گرفت اصلا هم معلوم نبود از کجا شماره می گیره!!
نه آیکون connection داشت
نه هیچ چی توی task manager دیده می شد
فقط توی event viewer می نوشت: telephony connection start یا همچین چیزی
به اینترنت هم که نمی تونستم وصل بشم
توی safe mode هم اصلا نمی رفت
من نفهمیدم این بدبختی چی بود سرم نازل شد از ظهر تا حالا داشتم فرمت می کردم و نصب می کردم یکی به من بگه این چی بود که حتی کسپر!!!! نتونست مقابلش دوام بیاره
به احتمال شدید ویروس موبایله

rafifar
15-08-2007, 19:40
اه ماله منم 3 روز پیش همین جوری شده بود. آخرش مجبور شدم کل هاردمو فرمت کنم و دوباره ویندوز نصب کردم درست شد. اما هنوزم سرعتم خیلی پایینه.
حیف اون همه بازی

nightmare
15-08-2007, 19:46
به نظر میاد به تروجان Dialer مبتلا شدید ، اونطور که من فهمیدم مدل های مختلفی داره و ممکنه آنتی ویروس پیداش نکنه اما در اکثر موارد آنتی اسپای ها در کنار آنتی ویروس می تونن جلوشو بگیرن :

Lavasoft Ad-Aware 2007 Pro v7.0.1.4 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

منتظر قبض تلفنتون باشید [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ...

تا بعد ...

Ar@m
15-08-2007, 19:54
به نظر میاد به تروجان Dialer مبتلا شدید ، اونطور که من فهمیدم مدل های مختلفی داره و ممکنه آنتی ویروس پیداش نکنه اما در اکثر موارد آنتی اسپای ها در کنار آنتی ویروس می تونن جلوشو بگیرن :

Lavasoft Ad-Aware 2007 Pro v7.0.1.4 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

منتظر قبض تلفنتون باشید [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ...

تا بعد ...

عجب
اسمش رو تا حالا نشنیده بودم
مرسی از اطلاعاتی که دادی
ولی نگران قبض تلفن نیستم آخه دو شاخه رو کشیده بودم ولی کم که نمی آورد بازم برای خودش شماره می گرفت

Ar@m
15-08-2007, 20:21
من رفتم یه سرچی کردم :
This Trojan dials phone numbers that have a 900 area code.
این درست بود اولش با 900 فکر کنم شروع می شد
ولی نوشته درجه آسیب رسانیش Low هست و خیلی هم آسون پاک می شه!!!!
دروغ گفته!!!!
اگه راست گفته باشه خودمو خفه می کنم!
اون همه نرم افزاری که داشتم نصبشون یه روز طول می کشه!!!
این نامردیه!!!
وقتی جلوی کسپر رو گرفته چطوری می شه بهش گفت Low ؟؟؟؟

sama_65
15-08-2007, 20:48
منم تا یه ماهی میشه که این مشکلو داشتم
مجبور شدم ویندوزمو توی یه درایو دیگه نصب کنم و از اونجا ویندوزه قبلیمو سرچ کنم برای ویروس
...
و درستم شد !

Ar@m
15-08-2007, 20:51
منم تا یه ماهی میشه که این مشکلو داشتم
مجبور شدم ویندوزمو توی یه درایو دیگه نصب کنم و از اونجا ویندوزه قبلیمو سرچ کنم برای ویروس
...
و درستم شد !
خداییش عقلم نکشید اینکارو بکنم!

Maximillion
16-08-2007, 00:06

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

تا بعد ...

منم فکر کنم همین dialer باشه.به این کوچیکی شون نگاه نکنید از اون بلاهان که یهوی رو سرتون خراب میشن. :21:
اینا کارشون اینه که پول تلفنتون رو افسانه ای میکنند.
البته توی ایران از اینها کمتر پیدا میشه.یعنی ما که تا حالا بهش برخورد نکردیم.:8:

tacki
16-08-2007, 00:19
یعنی چه طوری قیض زیاد بیاد ؟؟/

sama_65
16-08-2007, 10:57
خداییش عقلم نکشید اینکارو بکنم!

مسخره می کنی شما ؟!:18:

sama_65
16-08-2007, 10:59
یعنی چه طوری قیض زیاد بیاد ؟؟/

فکر می کنم چون خود بخود شماره میگیره، قبض زیاد میاد. حتمن منظورشون این بوده

Ar@m
16-08-2007, 12:15
مسخره می کنی شما ؟!:18:

نه خیلی هم جدی گفتم
آخه این راه خیلی خوب و ساده ای بود که این همه اطلاعاتم رو از دست نمی دادم
اما واقعا با اون همه راهی که بهشون فکر کردم اصلا این یکی به نظرم نرسید
این قضیه یه بار دیگه هم تکرار شده بود ویروسی بود که رمز ویندوز و حتی administrator رو عوض کرده بود منم کلی چیز توش داشتم و نمی تونستم وارد بشم وقتی آخرش با گریه !!! هاردم رو فرمت کردم یکی گفت این راهم امتحان می کردی! یه ویندوز جدید نصب می کردی از راه اون اطلاعاتت رو برمی داشتی
خب الان یادم اومد تاریخ تکرار شد!!

sama_65
16-08-2007, 12:55
ولی از شوخی گذشته من همین کارو کردم و درست شد. چون وقتی ویندوزت آلوده شده باشه و سرچ کنی، پیداش نمی کنه. وقتی توی درایو دیگه نصبیدم، صدها هزار ویروس و تورجان پیدا کرد:18: