PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : Serviece.exe چیه؟

sama_65
15-08-2007, 10:40
سلام
اولی که ویندوزم بالا میاد این پیغامو نشون میده.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

یعنی چی؟

sama_65
16-08-2007, 11:24
کسی نیست که جواب بده؟!

nightmare
16-08-2007, 11:57
از Start Menu وارد Run بشید و در Run تایپ کنید : Regedit

داخل رجیستری وارد این مسیر بشید :

HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Winlogon

سمت راست روی متغیر Shell دابل کلیک کنید ، ببینید آیا به جز explorer.exe چیزه دیگه یی هم اونجا نوشته شده ؟ مثلا : explorer.exe , services.exe

اگر اینطور بود تمامی محتویات رو به جز explorer.exe پاک کنید و OK کنید . حالا رجیستری رو ببندید و سیستم رو ریستارت کنید . احتمالا دیگه نباید ظاهر بشه .

البته احتمال داره که ویروس باشه و با این روش پاک نشه اما تست کنید و خبرش رو اینجا بگید .

راستی ، اینجا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) رو هم ببینید .

تا بعد ...

sama_65
16-08-2007, 12:56
باشه
امتحان می کنم

sama_65
16-08-2007, 13:08
فقط این گزینه ها سمت راست پنجره رجیستری بود :
BuildNumber
ExcludeProfileDirs
ParseAutoexec

بقول شما شاید ویروسه. سرچ هم کردم و ویروس و تروجان هم فراوون پیدا کرد.
نکنه همون ویروسه، آره؟!

nightmare
16-08-2007, 13:43
به نظر میاد تروجان باشه . نه Dialer نیست .

واقعا جالبه که متغیر Shell رو هم ظاهرا پاک کرده .

از چه آنتی ویروسی استفاده می کنید ؟

به نظر میاد آنتی ویروس AVG ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) و یا برنامه ی آنتی تروجان HiJack This ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) می تونن جلوش رو بگیرن .

اما یکی هم یه راه معرفی کرده بود به نظر میومد جواب میده .

اول این فایل رو دانلود کنید( 1 مگابایت ):

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

بعد اون رو Extract کنید در محلی که می خواین . سیستم رو ریستارت کنید و با زدن دکمه ی F8 ، با حالت Safe Mode وارد ویندوز بشید .

وارد فلدر SDFix که Extract کردید بشید و فایل RunThis.bat رو اجرا کنید . دکمه ی Y رو بزنید تا شروع کنه به اسکن کردن سیستمتون .

وقتی تموم شد ازتون می خواد تا ریستارت کنید . بعد از ریستارت برنامه ی FixTools اجرا میشه و مراحل پاکسازی رو تکمیل می کنه .

بعدش enter بزنید تا وارد محیط ویندوز بشید . وارد همون فلدر SDFix بشید و محتویات فایل Report.txt رو اینجا قرار بدید تا ببینیم چه ویروس

هایی پاک شدن و آیا تروجانی که به نام Services.exe هست داخلشون بوده یا نه ....

امیدوارم مشکلتون حل بشه ، اما به نظر میاد از آنتی ویروس خوبی استفاده نمی کنید و یا آپدیت نیست ، ضمن اینکه همیشه آنتی ویروس ها قادر به گرفتن بعضی تروجان ها نیستن و باید از یه برنامه ی آنتی اسپای ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) در کنارشون استفاده کرد . [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

تا بعد ...

sama_65
16-08-2007, 14:09
از مک آفی 2007 استفاده می کنم+آنتی اسپای خودش

sama_65
16-08-2007, 14:31
این لینکی که دادین دانلود نمیشه و ارور میده ...

nightmare
16-08-2007, 14:53
منظورتون این لینک هست ؟

تستش کردم مشکلی نداره ، به هر حال اگه از اون لینک نمی تونید بگیرید ، اینم یه لینک دیگه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] :

BKM_MAHDI
16-08-2007, 15:10
به نظر میاد تروجان باشه . نه Dialer نیست .

واقعا جالبه که متغیر Shell رو هم ظاهرا پاک کرده .

از چه آنتی ویروسی استفاده می کنید ؟

به نظر میاد آنتی ویروس AVG ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) و یا برنامه ی آنتی تروجان HiJack This ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) می تونن جلوش رو بگیرن .

اما یکی هم یه راه معرفی کرده بود به نظر میومد جواب میده .

اول این فایل رو دانلود کنید( 1 مگابایت ):

بعد اون رو Extract کنید در محلی که می خواین . سیستم رو ریستارت کنید و با زدن دکمه ی F8 ، با حالت Safe Mode وارد ویندوز بشید .

وارد فلدر SDFix که Extract کردید بشید و فایل RunThis.bat رو اجرا کنید . دکمه ی Y رو بزنید تا شروع کنه به اسکن کردن سیستمتون .

وقتی تموم شد ازتون می خواد تا ریستارت کنید . بعد از ریستارت برنامه ی FixTools اجرا میشه و مراحل پاکسازی رو تکمیل می کنه .

بعدش enter بزنید تا وارد محیط ویندوز بشید . وارد همون فلدر SDFix بشید و محتویات فایل Report.txt رو اینجا قرار بدید تا ببینیم چه ویروس

هایی پاک شدن و آیا تروجانی که به نام Services.exe هست داخلشون بوده یا نه ....

امیدوارم مشکلتون حل بشه ، اما به نظر میاد از آنتی ویروس خوبی استفاده نمی کنید و یا آپدیت نیست ، ضمن اینکه همیشه آنتی ویروس ها قادر به گرفتن بعضی تروجان ها نیستن و باید از یه برنامه ی آنتی اسپای ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) در کنارشون استفاده کرد . [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

تا بعد ...

این لینکی که دادین دانلود نمیشه و ارور میده ...

خوب همون فايل بالا رو براتون جاي ديگه آپ كردم ببينيد دان ميشه ؟؟

sama_65
16-08-2007, 17:28
جناب nightmare با لینک دومی هم که دادین دان نشد !
با لینک آقای BKM_MAHDI تست می کنم ...

sama_65
16-08-2007, 17:44
ممنون آقا مهدی. با لینک شما دان شد.

... حالا یه سوال :

من ویندوزمو تازه نصب کردم، با این کارایی که آقای nightmare فرمودن که انجام بدم بعده دان کردن برنامه، آسیبی به ویندوزم نمیزنه؟
چون امکانش نیس که دوباره نصب کنم

nightmare
17-08-2007, 02:30
کارایی که بنده توضیح دادم برای تعمیر کردن ویندوز آلوده بود . اگه ویندوز رو عوض کردین که دیگه نیازی نیست .

ضمنا من راهی رو که بهتون گفتم از فروم های خارجی پیدا کردم که خیلی ها جواب گرفته بودن ازش و تک و توک هم پیدا میشدن که مشکلاتی برای ویندوزشون به وجود اومده بود بعد از اون کار ، اما ندیدم کسی با بوت شدن ویندوزش بعد این روش به مشکل بخوره و مشکلاتی که پیش میومد داخل ویندوز بود که میشد درستشون کرد مجدد .

فقط یه آنتی ویروس خوب و آپدیت شده + یه آنتی اسپای که قبلا توضیح دادم روی ویندوز جدیدتون نصب کنید تا دیگه به این قبیل مشکلات گرفتار نشید . فکر بدی هم نیست که تو حالت Safe Mode کل سیستمتون رو یکبار Scan کنید .

تا بعد ...

sama_65
17-08-2007, 08:15
خیلی ممنون بابت راهنماییاتون

موفق باشید